אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
סוף כל סוף נעשה צדק בכדורגל, וגרנט העלוב מפסיד. איזה כיף זה לראות את גרנט מגיע לבאר אך לא יכול לשתות ממנה. כל החודשים הוא מטיף לנו על כך שמוריניו היה הגנתי ובונקריסט, וצ'לסי שלו משחקת כדורגל אטרקטיבי, בקיצור "גונב דעת". מי שעוקב אחרי הליגה האנגלית יודע שאלו הרי לוקשים, צ'לסי משחקת יותר הגנתי ובונקריסטי, כדורגל משמים שמטרתו להוציא את החשק לצופים שבאים לראות את המשחק, ולנסות איכשהו לגנוב גול מקרי.
היום הבלוף התגלה שוב, גרנט לא הביא את צ'לסי לשחק כדורגל, טוטנהאם שלטה בצורה מלאה מתחילת המשחק ושיחקה נהדר, אלמלא החמצות התוצאה הייתה גבוהה יותר. צ'לסי כבשה במקריות (כמובן) וגרנט במקום לנסות להבקיע שער ולגמור את המשחק, העדיף כמיטב המסורת לעשות בונקר (מה שהוא יודע לעשות היטב כמו בכל הקבוצות אות אימן) ולכן קיבל בראש מחואנדה ראמוס הגאון שעשה חילופים מצוינים שהביאו מהפך מוצדק ונצחון מוצדק לטוטנהאם!
תודה לך טוטנהאם שחסכת מאיתנו את כל דברי ההלל והשבח לגרנט בכל מהדורות החדשות והספורט היום ומחר בערוצי הטלויזיה ובעיתונים בארץ. ברכות על זכייה מוצדקת בהחלט!
היום הבלוף התגלה שוב, גרנט לא הביא את צ'לסי לשחק כדורגל, טוטנהאם שלטה בצורה מלאה מתחילת המשחק ושיחקה נהדר, אלמלא החמצות התוצאה הייתה גבוהה יותר. צ'לסי כבשה במקריות (כמובן) וגרנט במקום לנסות להבקיע שער ולגמור את המשחק, העדיף כמיטב המסורת לעשות בונקר (מה שהוא יודע לעשות היטב כמו בכל הקבוצות אות אימן) ולכן קיבל בראש מחואנדה ראמוס הגאון שעשה חילופים מצוינים שהביאו מהפך מוצדק ונצחון מוצדק לטוטנהאם!
תודה לך טוטנהאם שחסכת מאיתנו את כל דברי ההלל והשבח לגרנט בכל מהדורות החדשות והספורט היום ומחר בערוצי הטלויזיה ובעיתונים בארץ. ברכות על זכייה מוצדקת בהחלט!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לפחות הוא הגיע לבאר 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
איך בארסה מעצבנת אותי היום.. הם פתחו את המשחק נגד לבאנטה בקלילות וכמו כלום עשו גול, מרוב קלילות הם נרדמו להם וחטפו פנדל מלבאנטה ושוב כמה דקות אחרי הם שוב פעם התעוררו ומסי דפק גול יפייפה..
אני פשוט לא מבין למה הם חייב תמריץ כזה מפגר כדי להזכר לשחק.
ד"א, ולדס הפך לחתיכת חרא של שוער.
אני פשוט לא מבין למה הם חייב תמריץ כזה מפגר כדי להזכר לשחק.
ד"א, ולדס הפך לחתיכת חרא של שוער.
- MrReD
- שגריר האופת'
חח איזה קטע אדיר..
רובן מריאל חשב שהוא עשה גול, איזה 7 שחקנים מהקבוצה התחילו לשמוח איתו שהם לא שמים לב שהשופט פסל את הגול, ביינתים חטאפה דופקת מתפרצת עם 5 שחקנים על 2 ועושה גול..
פשוט סיפור לנכדים זה..
רובן מריאל חשב שהוא עשה גול, איזה 7 שחקנים מהקבוצה התחילו לשמוח איתו שהם לא שמים לב שהשופט פסל את הגול, ביינתים חטאפה דופקת מתפרצת עם 5 שחקנים על 2 ועושה גול..
פשוט סיפור לנכדים זה..
-
- בריל!
מישהו אמר סגור על הליגה הספרדית?????
טל וכל מי שחשב שהליגה הזאת סגורה כל כך רחוק מסיומה, הבין אתמול שאת הליגה הזאת אי אפשר לסגור עד המחזור האחרון. ריאל איבדה נקודות חשובות לדעתי מתוך זחיחות של השחקנים שלה שכבר חשבו שיש להם אליפות בכיס. ברצלונה הבינה שבלי התקפה היא לא תוכל להגיע לכלום, וכמו במשחק מול סלטיק היא באה לתקוף בחמת זעם, גם במחיר של ספיגה בהגנה (והם יכלו לספוג עוד שער אם לא חוסר מזל של לבאנטה).
בית"ר סגרה אתמול את האילוזיה שקראו לה ליגת העל, והפכה אותה סופית לליגת העאלק הרשמית של ישראל.
וגרנט..... מה נאמר על גרנט? את הכסף סופרים במשחקים האלה, והוא לא ייקח גביע, לא אליפות ובטח לא ליגת האלופות, לא השנה ולא שנה הבאה. כי כשמגיעים למאני טיים גרנט מוכיח שהוא לוזר גדול מאוד.

טל וכל מי שחשב שהליגה הזאת סגורה כל כך רחוק מסיומה, הבין אתמול שאת הליגה הזאת אי אפשר לסגור עד המחזור האחרון. ריאל איבדה נקודות חשובות לדעתי מתוך זחיחות של השחקנים שלה שכבר חשבו שיש להם אליפות בכיס. ברצלונה הבינה שבלי התקפה היא לא תוכל להגיע לכלום, וכמו במשחק מול סלטיק היא באה לתקוף בחמת זעם, גם במחיר של ספיגה בהגנה (והם יכלו לספוג עוד שער אם לא חוסר מזל של לבאנטה).
בית"ר סגרה אתמול את האילוזיה שקראו לה ליגת העל, והפכה אותה סופית לליגת העאלק הרשמית של ישראל.
וגרנט..... מה נאמר על גרנט? את הכסף סופרים במשחקים האלה, והוא לא ייקח גביע, לא אליפות ובטח לא ליגת האלופות, לא השנה ולא שנה הבאה. כי כשמגיעים למאני טיים גרנט מוכיח שהוא לוזר גדול מאוד.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
רק דבר אחד סגור בינתיים השנה: שהליגה שלנו מגעילה את התחת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
המשחק היה אחד הטובים של בארסה השנה.. אפילו שהיו איזה 20 דקות שהם נרדמו במחצית הראשונה.ufomatan כתב:מישהו אמר סגור על הליגה הספרדית?????![]()
![]()
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בארסה מתחילה להתאושש אחרי עונה בינונית עם התקפה מעולה, לעומת ריאל שחשבה שיש אליפות אז הם התחילו לשחק גרוע.
את הגול של לבאנטה לא יצא לי לראות אבל אני אשמח מאוד כי זה נראה לי קטע גדול!
שום דבר לא סגור!
את הגול של לבאנטה לא יצא לי לראות אבל אני אשמח מאוד כי זה נראה לי קטע גדול!

שום דבר לא סגור!

- MrReD
- שגריר האופת'
אתה מתכוון לגול של חטאפה.ilai fields #15 כתב:בארסה מתחילה להתאושש אחרי עונה בינונית עם התקפה מעולה, לעומת ריאל שחשבה שיש אליפות אז הם התחילו לשחק גרוע.
את הגול של לבאנטה לא יצא לי לראות אבל אני אשמח מאוד כי זה נראה לי קטע גדול!![]()
שום דבר לא סגור!
הנה זה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d9V_eoM0iHE[/youtube]
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה שאירוני הוא שמוטי איווניר שפרשן את המשחק הזה אתמול, הבקיע בעצמו כזה שער במכבי תל אביב נגד בית"ר בימק"א לפני יותר מ-20 שנה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, התבלבלתי בין שני המשחקיםMrReD כתב:אתה מתכוון לגול של חטאפה.ilai fields #15 כתב:בארסה מתחילה להתאושש אחרי עונה בינונית עם התקפה מעולה, לעומת ריאל שחשבה שיש אליפות אז הם התחילו לשחק גרוע.
את הגול של לבאנטה לא יצא לי לראות אבל אני אשמח מאוד כי זה נראה לי קטע גדול!![]()
שום דבר לא סגור!
הנה זה:

- MrReD
- שגריר האופת'
יא בור.ilai fields #15 כתב:כן, התבלבלתי בין שני המשחקיםMrReD כתב:אתה מתכוון לגול של חטאפה.ilai fields #15 כתב:בארסה מתחילה להתאושש אחרי עונה בינונית עם התקפה מעולה, לעומת ריאל שחשבה שיש אליפות אז הם התחילו לשחק גרוע.
שום דבר לא סגור!
הנה זה:

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חחחח
לא באמת עקבתי אחרי שני המשחקים ואני לא מומחה גדול כמו טל בליגה הספרדית אז חטאפה ולבאנטה תמיד בילבלו אותי בשם
לא באמת עקבתי אחרי שני המשחקים ואני לא מומחה גדול כמו טל בליגה הספרדית אז חטאפה ולבאנטה תמיד בילבלו אותי בשם

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מומחה לליגה האנגלית ולא לספרדית, למרות שאני מתעניין גם במה שקורה בה.
-
- בריל!
אתמול חבר שלי הודיע לי שהוא כנראה משיג לנו להיות באולפן ליגת האלופות ביום שלישי הבא, לא ידעתי בכלל שיש שם קהל באולפן, אבל נראה לי שיהיה סבבה ללכת לשם לראות את ערוץ הקיבוץ מקרוב. 

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מגניב, מתן! נראה לי חזק להיות שם, לעקוב אחר האירועים מקרוב
מעניין מי מופיע

מעניין מי מופיע

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ufomatan כתב:אתמול חבר שלי הודיע לי שהוא כנראה משיג לנו להיות באולפן ליגת האלופות ביום שלישי הבא, לא ידעתי בכלל שיש שם קהל באולפן, אבל נראה לי שיהיה סבבה ללכת לשם לראות את ערוץ הקיבוץ מקרוב.
בריליע אתה חייב לסדר לי גם , אני רוצה

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אתה מומחה גם לליגה הספרדית, על תיהיה צנועטל רודס כתב:אני מומחה לליגה האנגלית ולא לספרדית, למרות שאני מתעניין גם במה שקורה בה.

-
- בריל!
מומחה לליגה הספרדית לא סוגר אותה כל כך מהר ומספיד קבוצה כמו ברצלונה באמצע העונהilai fields #15 כתב:אתה מומחה גם לליגה הספרדית, על תיהיה צנועטל רודס כתב:אני מומחה לליגה האנגלית ולא לספרדית, למרות שאני מתעניין גם במה שקורה בה.

- MrReD
- שגריר האופת'
אה טל זוכר שאני יחזור אליך עוד כמה מחזורים בקשר להספדת ברסה?
אז אני מניח שאתה יודע את תשובתי.
אז אני מניח שאתה יודע את תשובתי.