אבל אני דרגתי אותו במקום הרביעיAshleadt כתב:כל אחד והדעה\טעם שלו...
כי גם אני התפלאתי קצת שסיסטמטיק לא אחד מה-3 הראשונים אצל רובכם...
שיהיה.

אבל אני דרגתי אותו במקום הרביעיAshleadt כתב:כל אחד והדעה\טעם שלו...
כי גם אני התפלאתי קצת שסיסטמטיק לא אחד מה-3 הראשונים אצל רובכם...
שיהיה.
טוב שגם לא דפקת כל אלבום שאתה פשוט יכול לחשוב עליו.. משום מה אמרתי 10 אבל לא משנה..pinnacle כתב:דרוג אלבומי דרים:
Scenes From a Memory
Images And Words
Six Degrees Of Inner Turbulence
Systematic Chaos
Octavarium
Awake
Falling Into Infinity
Train Of Thought
When Dream And Day Unite
דרוג אלבומים כללי - הרשימה שלי תהיה ארוכה מדי (מאות אלבומים) לכן אסתפק באלבומי פרוג מטאל בלבד (לא כולל את DT):
AYREON - The Human Equation
SYMPHONY X - V: The New Mythology Suite
PAIN OF SALVATION - The Perfect Element part 1
PAIN Of SALVATION - Remedy Lane
AYREON - The Final Experiment
SHADOW GALLERY - Room V
RIVERSIDE - Second Life Syndrome
LIQUID TENSION EXPERIMENT - Liquid Tension Experiment 1 & 2
(בכל זאת לא כולל DT)
DALI'S DILEMA - Manifesto For Futurism
VANDEN PLAS - Christ 0
AYREON - Universal Migrator
SYMPHONY X - The Divine Wings Of Tragedy
SYMPHONY X - The Odyssey
CIRCUS MAXIMUS - Isolate
CIRCUS MAXIMUS - The 1st Chapter
ABYDOS - Abydos
ANDROMEDA - Chimera
AYREON - Into The Electric Castle
ANDROMEDA - II=I
SHADOW GALLERY - Tyranny
RIVERSIDE - Out Of Myself
QUEENSRYCHE - Operation: Mindscrime
FATES WARNING - Awaken The Guardian
EVERGREY - In Search Of True
EVERGREY - The Inner Circle
TIME REQUIEM - The Inner Circle Of Reality
זה מה שעלה לי בזיכרון אבל יש עוד...
אין, אם אתה שואל אותי, Still Life זה האלבום של אופת'.. הוא אומנם לא ברמה של סינס אבל וואי הוא קרוב.Ozerivarium כתב:לא חח , הסטיל לייף אולי מקום רביעי או חמישי אצלי אם הייתי מגדיר את האלבום הטוב ביותר של אופת' .
ה-Ghost reveries היא יצירת מופת.
יש לי נקיפות מצפון , תמיד היה לי קרב קשה בין הGhost Reveries ל- Deliverance . אין ספק שה-Still Life הוא טוב , אני לא שולל אותו . אני זוכר שפעם ראשונה שמעתי אותו בחנות וזה היה נשמע לי כ"כ לא במקום , אבל אחרי כמה שניות הבנתי שזה אלבום ענק ! (יש לי אותו מקורי גםMrReD כתב:אין, אם אתה שואל אותי, Still Life זה האלבום של אופת'.. הוא אומנם לא ברמה של סינס אבל וואי הוא קרוב.Ozerivarium כתב:לא חח , הסטיל לייף אולי מקום רביעי או חמישי אצלי אם הייתי מגדיר את האלבום הטוב ביותר של אופת' .
ה-Ghost reveries היא יצירת מופת.
תאמת זה דיון ממש מתאים לדבר על זה חחח..Ozerivarium כתב:יש לי נקיפות מצפון , תמיד היה לי קרב קשה בין הGhost Reveries ל- Deliverance . אין ספק שה-Still Life הוא טוב , אני לא שולל אותו . אני זוכר שפעם ראשונה שמעתי אותו בחנות וזה היה נשמע לי כ"כ לא במקום , אבל אחרי כמה שניות הבנתי שזה אלבום ענק ! (יש לי אותו מקורי גםMrReD כתב:אין, אם אתה שואל אותי, Still Life זה האלבום של אופת'.. הוא אומנם לא ברמה של סינס אבל וואי הוא קרוב.Ozerivarium כתב:לא חח , הסטיל לייף אולי מקום רביעי או חמישי אצלי אם הייתי מגדיר את האלבום הטוב ביותר של אופת' .
ה-Ghost reveries היא יצירת מופת.) - טוב ובחזרה לאשכול חח ( איזה ספאמרים אנחנו יאללה ) .
את זה אני יודע, פשוט בארץ בקושי פגשתי אנשים כאלה.Greenburger כתב:FII אלבום מצוין, אני מאוד אוהב אותו. אבל רוב האנשים לא, ובגלל זה רשמתי שאני יכול להבין.
וההוא לא רשם שהוא מעדיף את WDADU על פני אוקטבריום, אלא סיסטמטיק (אם מסתכלים על התקופה האחרונה של דרים)
ואתה ממש לא היחיד שכ"כ אוהב את Still Life, רוב מעריצי אופת' מחשיבים אותו כאלבום הכי טוב שלהם.
בלאקווטאר פארק?Greenburger כתב:חח אז איפה אתה חושב שאני פגשתי אותם?
עכשיו נראה מי מעדיף מה אחרי הסקר שעשיתי עכשיוMrReD כתב:בלאקווטאר פארק?Greenburger כתב:חח אז איפה אתה חושב שאני פגשתי אותם?![]()
אני שבארץ רוב המעריצים של אופת' מעדיפים אלבומים אחרים שלהם.
בשבילי זה Still Life תמיד ראשון ואת שאר האלבומים אני פשוט לא יכול לדרג, כל אחד פשוט סוס בעצמו ואני חופר על כולם.