אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
הפועל באה לעבודה היום ורק בגלל החלטות שגויות בסוף הרבע הרביעי לא סיימנו עם 20 הפרש את המשחק.
משחק גדול של גיא פניני, של ארנולד ושל ראמל קרי שנתנו משחק ענק!
נגמר 15 הפרש ונקווה שזה מה שיספיק לגומלין.
משחק גדול של גיא פניני, של ארנולד ושל ראמל קרי שנתנו משחק ענק!
נגמר 15 הפרש ונקווה שזה מה שיספיק לגומלין.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
יספיק יספיק.. רבע הגמר מחכה לנו 

-
- בריל!
התכוונת שמינית גמר...yyzboy1928 כתב:יספיק יספיק.. רבע הגמר מחכה לנו

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- בריל!
אז הבועה של צביקה "אכלו לי שתו לי" שרף התפוצצה אתמול שוב אחרי שז'לגיריס פירקה את מכבי ובמזל לא ניצחה ביותר מ-30 הפרש.
העקשנות של שרף בהגנה שזיכתה אותו בשבחים מפרשנים קקמייקה בארץ שלנו, נקמה בו שוב אתמול אחרי שז'לגיריס הצליחה לתקן ליקויים מהמחצית הראשונה ופשוט פירקה את ההגנה של מכבי שלא הצליחה לעצור את השטף ההתקפי של הליטאים.
עכשיו כולם רואים כמה קל היה הבית של מכבי, וז'לגיריס היא עדיין לא קבוצה של פיינל פור!
העקשנות של שרף בהגנה שזיכתה אותו בשבחים מפרשנים קקמייקה בארץ שלנו, נקמה בו שוב אתמול אחרי שז'לגיריס הצליחה לתקן ליקויים מהמחצית הראשונה ופשוט פירקה את ההגנה של מכבי שלא הצליחה לעצור את השטף ההתקפי של הליטאים.
עכשיו כולם רואים כמה קל היה הבית של מכבי, וז'לגיריס היא עדיין לא קבוצה של פיינל פור!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עד הדקה ה-15 מכבי דווקא נתנו משחק מצוין התקפית והגנתית, הובילו ב-12 הפרש, ואז הם פשוט התחילו לעשות טעויות וברבע השלישי פשוט התפרקו. זאת לא ז'לגיריס האימתנית של שנות ה-80 עם חומיצ'יוס,קורטינאייטיס ואחרים , סה"כ קבוצה נחמדה ובינונית שמשקפת את רמת היורוליג, שיורדת משנה לשנה. אין ספק שהבית של מכבי היה קל, וגם הבית הנוכחי קל, בגלל זה, זה יהיה בלוף לראות את מכבי של השנה ברבע הגמר של היורוליג. עדיף למכבי לא לעלות ולהתמקד בליגה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
רמת השרון הפסידה אתמול ב4 הפרש לגלאטאסריי בבית ברגע גמר יורופקאפ.. כולי תקווה שיהיה אפשר לעשות משו בחוץ
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את המשחק הזה, רמה"ש פשוט נפלו מהרגליים מסוף הרבע השלישי ועד סיום המשחק. הן הובילו ב-11 הפרש, ואז הטורקיות עשו לחץ,חטפו כדורים וקלעו היטב (מזכיר לכם איזה משחק גמר שהיה פה לאחרונה?). אורנה אוסטפלד בכלל לדעתי צריכה לעזוב את הקבוצה (זה בעייתי כי יש לה אחוזים ומניות) כי הקבוצה הזאת בעיקר נכשלת בשנים האחרונות בגללה. היה להם שנתיים את הנרי זימאנד כספונסר, ששפך שם מספיק כסף, הביאו הרבה שחקניות ולא זכו בכלום.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אין סיכוי שבעולם שהיא תתפטר או שיפטרו אותה.. הקבוצה שלה, והרבה בזכותה הקבוצה הגיעה לאן שהיא הגיעה.. אורנה חברת מועצה פה ברמת השרון.. מה שאומר שהעירייה גם שופכת לא מעט כסף..
הפתרון למה שאמרת זה למנות לה בתור עוזר את רפי בוגטין שעושה עבודה טובה.. הבעיה היא גם שדיאנה ג'קסון, שהתחברה העונה ממש יפה לקבוצה, גמרה את העונה והביאו את צ'סיטי מלווין החלודה ובקושי משתלבת.. גם ההרכב של רמת השרון באירופה שונה לגמרי מההרכב בליגה.. צ'סיטי למשל משחקת רק באירופה.. כנ"ל גם טרוינה ווילפיץ'.. אני אחוז אמונה ומאמין ש4 הפרש זה הפרש שאפשר לשבור שמה בטורכיה..
הפתרון למה שאמרת זה למנות לה בתור עוזר את רפי בוגטין שעושה עבודה טובה.. הבעיה היא גם שדיאנה ג'קסון, שהתחברה העונה ממש יפה לקבוצה, גמרה את העונה והביאו את צ'סיטי מלווין החלודה ובקושי משתלבת.. גם ההרכב של רמת השרון באירופה שונה לגמרי מההרכב בליגה.. צ'סיטי למשל משחקת רק באירופה.. כנ"ל גם טרוינה ווילפיץ'.. אני אחוז אמונה ומאמין ש4 הפרש זה הפרש שאפשר לשבור שמה בטורכיה..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אוסטפלד צריכה ללכת הביתה, היא נכשלה טוטאלית בשנים האחרונות. הבעיה כמו ששנינו ציינו זה שיש לה מניות בקבוצה ולכן לא ממש אפשרי להעיף אותה, למרות שזה צעד שיעזור לקבוצה. רפי בוגוטין לא ממש משפיע על ניהול המשחק.
אגב, אני מאד מחבב את מירב דורי.
אגב, אני מאד מחבב את מירב דורי.
-
- בריל!
קצת NBA- אז אחרי הטריידים הגדולים אפשר לראות התחזקות של הרבה מאוד קבוצות שהיו חזקות מראש.
פאו גאסול בלייקרס זה לדעתי הטרייד של העונה- הוא נותן להם סקורינג והגנה שלא הייתה קודם, כבר עכשיו הם קבוצה הרבה יותר מאוזנת וחזקה, בטח ובטח שאנדרו ביינום יחזור לשחק. המשחק מול פיניקס היה אחד הטובים שראיתי.
שאקיל אוניל בפיניקס זה אולי נראה מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים לראות את הביגפוט הזה משחק בפיניקס ומצליח לעמוד בקצב ההתקפי שלהם. כמובן שזה לא שאקיל הסקורר אבל ככה פיניקס יכולה לחפות על עצמה במשחקים שבהם משחק הריצה המטורף שלהם לא עובד- שוב עוד טרייד שכבר מוכיח את עצמו על הפרקט.
ג'ייסון קיד לדלאס- עדיין לא ראיתי שום משחק איתו, אבל אני לא בטוח שזה השחקן שיעזור לדלאס להיות חזקה יותר. הבעייה של דלאס לדעתי זה ששחקנים למדו איך שומרים את נוביצקי ומצליחים יותר ויותר לנטרל את שיטת המשחק של דלאס. נחכה ונראה.
בן וולאס עובר לקליבלנד - נשמע מוזר לגמרי, כי אני לא יודע מה הוא יעשה שם אחרי שבבולס הוא לא מצליח לעשות יותר מדי, אבל אף אחד לא יגיד לא לשחקן כמו בן וולאס. כנראה שקליבלנד הרגישו שווראג'או ואילגאוסגאוס הם לא כלים התקפיים טובים מספיק, אז הביאו עוד מפלצת מתחת לסל.
פאו גאסול בלייקרס זה לדעתי הטרייד של העונה- הוא נותן להם סקורינג והגנה שלא הייתה קודם, כבר עכשיו הם קבוצה הרבה יותר מאוזנת וחזקה, בטח ובטח שאנדרו ביינום יחזור לשחק. המשחק מול פיניקס היה אחד הטובים שראיתי.
שאקיל אוניל בפיניקס זה אולי נראה מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים לראות את הביגפוט הזה משחק בפיניקס ומצליח לעמוד בקצב ההתקפי שלהם. כמובן שזה לא שאקיל הסקורר אבל ככה פיניקס יכולה לחפות על עצמה במשחקים שבהם משחק הריצה המטורף שלהם לא עובד- שוב עוד טרייד שכבר מוכיח את עצמו על הפרקט.
ג'ייסון קיד לדלאס- עדיין לא ראיתי שום משחק איתו, אבל אני לא בטוח שזה השחקן שיעזור לדלאס להיות חזקה יותר. הבעייה של דלאס לדעתי זה ששחקנים למדו איך שומרים את נוביצקי ומצליחים יותר ויותר לנטרל את שיטת המשחק של דלאס. נחכה ונראה.
בן וולאס עובר לקליבלנד - נשמע מוזר לגמרי, כי אני לא יודע מה הוא יעשה שם אחרי שבבולס הוא לא מצליח לעשות יותר מדי, אבל אף אחד לא יגיד לא לשחקן כמו בן וולאס. כנראה שקליבלנד הרגישו שווראג'או ואילגאוסגאוס הם לא כלים התקפיים טובים מספיק, אז הביאו עוד מפלצת מתחת לסל.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
בקשר לגאסול ושאקיל, די ברור שזה מה שהקבוצות האלה צריכות עכשיו.
קיד בדאלאס זה יכול להיות מעניין, הבעיה שהם ויתרו על כמה שחקנים טובים: דיופ, דבין ג'ורג'..
ואותו דבר עם ביג-בן: קליבלנד ויתרו על דרו גודן שסיפק להם עוד מקור נקודות מתחת לצבע, והם ויתרו גם על לארי יוז, שהיה בכלל לא רע העונה.. הם קיבלו גם את וולי שצ'רביאק (לשעבר עם גארנט במינ')..
קיד בדאלאס זה יכול להיות מעניין, הבעיה שהם ויתרו על כמה שחקנים טובים: דיופ, דבין ג'ורג'..
ואותו דבר עם ביג-בן: קליבלנד ויתרו על דרו גודן שסיפק להם עוד מקור נקודות מתחת לצבע, והם ויתרו גם על לארי יוז, שהיה בכלל לא רע העונה.. הם קיבלו גם את וולי שצ'רביאק (לשעבר עם גארנט במינ')..
-
- בריל!
אני חושב שקליבלנד זקוקה לרכז טוב יותר מסנטר בעונה בינונית. אם קיד היה מצטרף לקליבלנד ובן וולאס לדלאס אני חושב ששתי הקבוצות היו מרוויחות יותר.
-
- בריל!
אייייייי גיא פניני המלך הוכיח שוב לכל המלעיזים איזה שחקן ענק עם ביצים ענקיות!! הזריקה שלו בסוף המשחק הייתה כל כך סמלית לעונה שהוא והפועל עוברים.
רק חבל שבארץ לא יודעים לפרגן כי אם שארפ היה קולע את זה היו מהללים את שארפ על קור הרוח שלו ועל הגדולה שלו כשחקן שמנצח משחקים, וכשגיא עושה את זה ולא פעם ראשונה אז מדברים על מזל.
הפועל נתנה מחצית ראשונה ענקית, והנפילה המנטאלית ברבע השלישי הביא את ראשון למצב של יתרון ברבע הרביעי, חבל אבל יצאנו עם ניצחון בסוף שיביא את הקבוצה ליום שלישי עם אנרגיות חיוביות.
מכבי הראתה שבלי פייזר ווויצ'יץ' היא יכולה להפסיד כל משחק בליגה ובאירופה, הברכיים של עפולה קצת רעדו בסוף והעייפות נתנה את האותות ולכן הם הפסידו. אני לא מבין מה שחקן בינוני ומטה כמו חנן קולמן עושה בקבוצה, הוא יוריד אותם ליגה, הוא איבד איזה 3 כדורים קריטיים לקראת סוף המשחק.
כל הכבוד לרמת גן על ניצחון על הקבוצה המפורקת של בית הלחמי בנהריה.
נקווה היום שבני השרון תביא בראש לחולון בחוץ, ויהיה גם לנו קצת אוויר לנשימה בצמרת הצפופה שלנו.
רק חבל שבארץ לא יודעים לפרגן כי אם שארפ היה קולע את זה היו מהללים את שארפ על קור הרוח שלו ועל הגדולה שלו כשחקן שמנצח משחקים, וכשגיא עושה את זה ולא פעם ראשונה אז מדברים על מזל.
הפועל נתנה מחצית ראשונה ענקית, והנפילה המנטאלית ברבע השלישי הביא את ראשון למצב של יתרון ברבע הרביעי, חבל אבל יצאנו עם ניצחון בסוף שיביא את הקבוצה ליום שלישי עם אנרגיות חיוביות.
מכבי הראתה שבלי פייזר ווויצ'יץ' היא יכולה להפסיד כל משחק בליגה ובאירופה, הברכיים של עפולה קצת רעדו בסוף והעייפות נתנה את האותות ולכן הם הפסידו. אני לא מבין מה שחקן בינוני ומטה כמו חנן קולמן עושה בקבוצה, הוא יוריד אותם ליגה, הוא איבד איזה 3 כדורים קריטיים לקראת סוף המשחק.
כל הכבוד לרמת גן על ניצחון על הקבוצה המפורקת של בית הלחמי בנהריה.
נקווה היום שבני השרון תביא בראש לחולון בחוץ, ויהיה גם לנו קצת אוויר לנשימה בצמרת הצפופה שלנו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הפועל התפרקה אתמול בטורקיה, האנרגיות החיוביות מסל הנצחון של פניני לא עזרו.
-
- בריל!
אין לי מילים להביע את הבושה שלי מקבוצה שאני כל כך אוהב. מבחינתי דן שמיר צריך לשחרר את כל הזרים של הקבוצה מחר, או ללכת בעצמו הביתה, כי לזרים של הקבוצה הזאת אין טיפת מחוייבות לא לעצמם, לא לקבוצה, לא לסמל ובטח שלא לקהל. הישראלים נלחמים עד טיפת הדם האחרונה שלהם, והזרים מרשים לעצמם להיעלם ולברוח מהכדור ברגעים הקריטיים.
אין לי בעייה שלא נגיע לפיינל פור, ונגמור את העונה הזאת כבר עכשיו, רק לא לראות את באוורס ואת קארי ואת פליקס עושים ממנו צחוק מול כל יבשת אירופה.
יש לנו כבוד ויש לנו מסורת גדולה מאוד ששלושת האפאטים האלה לא יוכלים לשבור, אני בעד לשחק עם חמישייה של ישראלים כולל אורלנד ומרקוביץ', ולהושיב את באוורס, קארי ופליקס על הספסל שיתייבשו וייתביישו להם שם.
שיקחו להם מהמשכורת ויחזירו לכל 100 האוהדים שהוציאו מכיסם לנסוע לטורקיה לראות את הבושה הזאת.
ואם דן שמיר לא מבין שאתמול הזרים עשו לו סבוטז' והוא מחליט לתת להם גב אז שגם הוא ילך!
אין לי בעייה שלא נגיע לפיינל פור, ונגמור את העונה הזאת כבר עכשיו, רק לא לראות את באוורס ואת קארי ואת פליקס עושים ממנו צחוק מול כל יבשת אירופה.
יש לנו כבוד ויש לנו מסורת גדולה מאוד ששלושת האפאטים האלה לא יוכלים לשבור, אני בעד לשחק עם חמישייה של ישראלים כולל אורלנד ומרקוביץ', ולהושיב את באוורס, קארי ופליקס על הספסל שיתייבשו וייתביישו להם שם.
שיקחו להם מהמשכורת ויחזירו לכל 100 האוהדים שהוציאו מכיסם לנסוע לטורקיה לראות את הבושה הזאת.
ואם דן שמיר לא מבין שאתמול הזרים עשו לו סבוטז' והוא מחליט לתת להם גב אז שגם הוא ילך!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
איזה סטירה מצלצלת מכבי תל אביב קיבלו היום ברבע הרביעי מבני השרון. שוב הוכח שאין למכבי על מי לסמוך בשעת צרה (כמו שעופר שלח היטיב להגיד). רבע רביעי ענק של בני השרון 26-13, הגנה גדולה של איבי, משחק התקפי אדיר של טפירו ובמיוחד של ג'ייסון וויליאמס, ועכשיו בני השרון בפיגור של משחק אחד אחרי מכבי בטבלה, אבל עם 2 נצחונות עליה.
- MrReD
- שגריר האופת'
אייי מכבי האלה.. נראה לי שהם יותר צריכים פסיכולוג מאשר מאמן מרוב חוסר ביטחון.טל רודס כתב:איזה סטירה מצלצלת מכבי תל אביב קיבלו היום ברבע הרביעי מבני השרון. שוב הוכח שאין למכבי על מי לסמוך בשעת צרה (כמו שעופר שלח היטיב להגיד). רבע רביעי ענק של בני השרון 26-13, הגנה גדולה של איבי, משחק התקפי אדיר של טפירו ובמיוחד של ג'ייסון וויליאמס, ועכשיו בני השרון בפיגור של משחק אחד אחרי מכבי בטבלה, אבל עם 2 נצחונות עליה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יש פסיכולוגים לספורטאים אני חושב .MrReD כתב:אייי מכבי האלה.. נראה לי שהם יותר צריכים פסיכולוג מאשר מאמן מרוב חוסר ביטחון.טל רודס כתב:איזה סטירה מצלצלת מכבי תל אביב קיבלו היום ברבע הרביעי מבני השרון. שוב הוכח שאין למכבי על מי לסמוך בשעת צרה (כמו שעופר שלח היטיב להגיד). רבע רביעי ענק של בני השרון 26-13, הגנה גדולה של איבי, משחק התקפי אדיר של טפירו ובמיוחד של ג'ייסון וויליאמס, ועכשיו בני השרון בפיגור של משחק אחד אחרי מכבי בטבלה, אבל עם 2 נצחונות עליה.
-
- דרימיסט מתקדם
ככה זה שקבוצה לא נבנת טוב. זה נאמר גם להפועל וגם למכבי. אני אישית התערבתי עם חבר על סכום מסויים שהגמר השנה יהיה בני השרון נגד חולון, זה היה עוד בתחילת השנה. תכלס, זה לא באמת יקרה, אבל כשאתה רואה איך הקבוצות שאמורות להגיע לגמר מתפקדות, אתה תוהה מה יהיה....
נתחיל בירושלים, הביאו שחקן... WELL HELLO?! למה חיכיתם?! כולם יורדים על הירושלמים שרק עכשיו נזכרו להביא רכז, אבל מי אמר שהוא רכז בכלל? ראינו את רוברסון שהביאו באמצע העונה, והוא בכלל היה 2. בכל מקרה, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, כי חאג'י לאט לאט יתפרק בקצב הזה.
ומכבי, אותה בעיה של הפועל - אין רכז, אין קבוצה. זה ידוע, זה ברור מאליו, וקאמינגס מה לעשות, לא ממש מספק את הסחורה. פישלו עם הרכז, ולקבוצה אין עוד רכז. אז מה קורה? לוקחים את הלפרין שוב מעמדה מספר 2 (שהייתה צריכה להביא אותו ל-NBA) ומעמידים אותו בעמדה 1, כי הוא היחידי שיכול לתפקד שם. בינתיים הוא לא מפגין את היכולות שלו, נופל מהרגליים, ומכבי לא מתפקדת. וביינום? באמת צריך להוסיף?
קיצר חולון בעוד טיול ניצחה שוב פעם, ניצחון נוסף לרמת גנים שנראים מעולה השנה. רובי עושה שם עבודה מצויינת עד עכשיו. מחר ירושלים מול נהריה, מה שלטעמי ולפי התחושות שלי יהיה משחק רע, בין שתי קבוצות שלא מתפקדת, אבל נהריה כזאת לוזרית מול הגדולות, שנגנוב עוד פעם ניצחון.
גם מכבי, גם הפועל, צריכים להתחיל לשים את הרגל על הגז. לירושלים אין כבר יותר אירופה אז אין תירוצים, למכבי עדיף שלא יהיה יותר אירופה אבל למזלם הרע הם ניצחו את ריאל בחמישי וסיבכו את עצמם עוד יותר... עדיף שלא יעלו, עדיף. ומה נותר? לדעתי, אולם פחים, וצלחת אליפות. (וזה עוד עם מאמן נוראי...)
נתחיל בירושלים, הביאו שחקן... WELL HELLO?! למה חיכיתם?! כולם יורדים על הירושלמים שרק עכשיו נזכרו להביא רכז, אבל מי אמר שהוא רכז בכלל? ראינו את רוברסון שהביאו באמצע העונה, והוא בכלל היה 2. בכל מקרה, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, כי חאג'י לאט לאט יתפרק בקצב הזה.
ומכבי, אותה בעיה של הפועל - אין רכז, אין קבוצה. זה ידוע, זה ברור מאליו, וקאמינגס מה לעשות, לא ממש מספק את הסחורה. פישלו עם הרכז, ולקבוצה אין עוד רכז. אז מה קורה? לוקחים את הלפרין שוב מעמדה מספר 2 (שהייתה צריכה להביא אותו ל-NBA) ומעמידים אותו בעמדה 1, כי הוא היחידי שיכול לתפקד שם. בינתיים הוא לא מפגין את היכולות שלו, נופל מהרגליים, ומכבי לא מתפקדת. וביינום? באמת צריך להוסיף?
קיצר חולון בעוד טיול ניצחה שוב פעם, ניצחון נוסף לרמת גנים שנראים מעולה השנה. רובי עושה שם עבודה מצויינת עד עכשיו. מחר ירושלים מול נהריה, מה שלטעמי ולפי התחושות שלי יהיה משחק רע, בין שתי קבוצות שלא מתפקדת, אבל נהריה כזאת לוזרית מול הגדולות, שנגנוב עוד פעם ניצחון.
גם מכבי, גם הפועל, צריכים להתחיל לשים את הרגל על הגז. לירושלים אין כבר יותר אירופה אז אין תירוצים, למכבי עדיף שלא יהיה יותר אירופה אבל למזלם הרע הם ניצחו את ריאל בחמישי וסיבכו את עצמם עוד יותר... עדיף שלא יעלו, עדיף. ומה נותר? לדעתי, אולם פחים, וצלחת אליפות. (וזה עוד עם מאמן נוראי...)
- Sunny
- דרימיסט-על
שתבינו את הרמה של הליגה....
82-11
לנו כמובן
16 אישיות, 5 ריבאונד וכמה חטיפות. אלללה עוד משחק אחד ומגיעים קבוצות הטובות!!!
82-11
לנו כמובן

16 אישיות, 5 ריבאונד וכמה חטיפות. אלללה עוד משחק אחד ומגיעים קבוצות הטובות!!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.