אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
אתמול והיום נוכחנו בהבדלי הרמות בין הליגה האיטלקית לאנגלית. ליברפול שהיא קבוצה לא מבריקה באנגליה קרקסה את אינטר ולא נתנה לה לעבור את החצי. ארסנל עשתה בית ספר למילאן, משחק גדול של התותחנים למרות שלא כבשו, איזה עוד קבוצה באירופה מסוגלת לשחק בקצב כזה 90 דקות? לא פלא שקאקא,פאטו ופירלו לא באו לידי ביטוי, הלחץ שארסנל הפעילו היה פנטסטי. הכי חשוב שארסנל לא ספגה , ולכן בגומלין לדעתי אפשרי בהחלט להבקיע שער חוץ ובמקרה הגרוע לעשות תיקו 1:1, הכל פתוח.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ארסנל לפעמים פשוט עושים דברים כמו בחלומות: לוחצים בכל המגרש, תנועה מתמדת, נסיונות תמידיים לחטיפות, מילאן לא הצליחה להתמודד עם טיפה מהלחץ, אבל הצליחה לשמור על רשת נקייה.
מה שהופך אותה לפייבוריטית קלה בעוד שבועיים, אבל ארסנל בהחלט הראתה שהיא יותר ממסוגלת לעמוד ברמה של אלופת אירופה (לא רמה גבוהה מדי..)
וחוץ מזה, פנרבחצ'ה סביליה וסלטיק ברסה היו משחקים מצויינים, כל אחד עם 5 שערים! תענוג לעיניים!
מה שהופך אותה לפייבוריטית קלה בעוד שבועיים, אבל ארסנל בהחלט הראתה שהיא יותר ממסוגלת לעמוד ברמה של אלופת אירופה (לא רמה גבוהה מדי..)
וחוץ מזה, פנרבחצ'ה סביליה וסלטיק ברסה היו משחקים מצויינים, כל אחד עם 5 שערים! תענוג לעיניים!

-
- בריל!
טל- אתה אתמול ירדת על ליברפול שלא הצליחו לכבוש, למרות שכשבו שני שערים. אבל ארסנל אתמול שכבו ע השער של מילאן ולא הצליחו לכבוש כלום! ההגנות האיטלקיות הן חזקות ומתסכלות כל קבוצה באירופה.
ארסנל החמיצה אינספור מצבים בשלומיאליות מטורפת, לצערי אין לה הרבה סיכוי במשחק החוץ כי מילאן בבית היא קבוצה חזקה מאוד, היא צריכה גול אחד ואז נראה בונקר מטורף.
ברצלונה עם משחק הגנה לא טוב הצליחה לבצע בהתקפה דברים שלא ראינו כבר הרבה זמן, נקווה שבבית לא תהיה בעייה לברצלונה. אבל זה בהחלט היה המשחק הכי טוב עד עכשיו.
ארסנל החמיצה אינספור מצבים בשלומיאליות מטורפת, לצערי אין לה הרבה סיכוי במשחק החוץ כי מילאן בבית היא קבוצה חזקה מאוד, היא צריכה גול אחד ואז נראה בונקר מטורף.
ברצלונה עם משחק הגנה לא טוב הצליחה לבצע בהתקפה דברים שלא ראינו כבר הרבה זמן, נקווה שבבית לא תהיה בעייה לברצלונה. אבל זה בהחלט היה המשחק הכי טוב עד עכשיו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- MrReD
- שגריר האופת'
המשחק הכי טוב היה של ברצלונה שבאמת הראתה את הרמה האמיתית שלה במשחק הזה.טל רודס כתב:אתמול והיום נוכחנו בהבדלי הרמות בין הליגה האיטלקית לאנגלית. ליברפול שהיא קבוצה לא מבריקה באנגליה קרקסה את אינטר ולא נתנה לה לעבור את החצי. ארסנל עשתה בית ספר למילאן, משחק גדול של התותחנים למרות שלא כבשו, איזה עוד קבוצה באירופה מסוגלת לשחק בקצב כזה 90 דקות? לא פלא שקאקא,פאטו ופירלו לא באו לידי ביטוי, הלחץ שארסנל הפעילו היה פנטסטי. הכי חשוב שארסנל לא ספגה , ולכן בגומלין לדעתי אפשרי בהחלט להבקיע שער חוץ ובמקרה הגרוע לעשות תיקו 1:1, הכל פתוח.
חוץ מזה, ממש הגיע לארסנל לנצח אבל הם עדיין לא הצליחו לשבור את מילאן.. אני מקווה שהם יצליחו בסן סירו.
גם המשחק של מנצ' וליון היה מעולה ובקיצור, אתמול היה אחלה כדורגל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הסיכויים 50-50 במשחק הגומלין, כי למרות שמילאן צריכה שער אחד, גם ארסנל צריכה רק שער אחד על הנייר, וההגנה של ארסנל מצוינת. בכל מקרה אני מרוצה מאד מהיכולת של התותחנים אתמול שהציגו אתמול כדורגל פנטסטי וסוחף, והוכיחו שיש עדיין בכדורגל המודרני קבוצות שהדרך חשובה להן לפני התוצאה. אני מייחל ל-1:1 בסאן סירו, ככה ההדחה של מילאן תהיה כואבת יותר והם יבינו שבשנה הבאה לא כדאי לשחק בונקרים במשחקי חוץ, כי כשלא כובשים יכולים להיענש בגומלין. אם נשחק באותה רמת הכדורגל בגומלין, אפשר להיות אופטימיים, ולטובת ליגת האלופות, עדיף שקבוצות כמו ארסנל ומנצ'סטר יעלו ולא מילאן ודומותיה. לכדורגל האיטלקי כרגיל מגיע בוז גדול!ארסנל החמיצה אינספור מצבים בשלומיאליות מטורפת, לצערי אין לה הרבה סיכוי במשחק החוץ כי מילאן בבית היא קבוצה חזקה מאוד, היא צריכה גול אחד ואז נראה בונקר מטורף.
-
- בריל!
כבר כמה שנים שהכדורגל האיטלקי מבזה את עצמו שוב ושוב ושוב, אבל זוכה באליפויות וגביעים- וזה מראה את ההידרדרות של הכדורגל בעולם.
במקום שפיפ"א תשנה חוקים שיעודדו כדורגל התקפי, היא נותנת יד לאלימות וההגנתיות המזעזעת של הכדורגל האיטלקי ובכך מרחיקה אלפי צופים מהמגרשים ומהטלוויזיה ופוגעת בכדורגל בכל העולם.
גועל נפש...
במקום שפיפ"א תשנה חוקים שיעודדו כדורגל התקפי, היא נותנת יד לאלימות וההגנתיות המזעזעת של הכדורגל האיטלקי ובכך מרחיקה אלפי צופים מהמגרשים ומהטלוויזיה ופוגעת בכדורגל בכל העולם.
גועל נפש...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
זה לא רק הבונקריזם המגעיל שמגיע מאיטליה, זה גם כל פרשיות השחיתות,הרמאות ומכירת המשחקים וקניית השופטים, העובדה ששחקנים מגעילים ופרובוקטורים כמו מטראצי הם הכוכבים של הכדורגל האיטלקי, כמו שאמרתי בוז גדול לכדורגל האיטלקי המשמים.
הלוואי שפיפ"א הייתה מתגמלת כדורגל התקפי, אפשר לעשות זאת בדיוק כמו שעושים בטורניר האמירויות ובטורניר אמסטרדם, כאשר כל שער שקבוצה כובשת מעניק לה נקודה נוספת (בלי קשר לתוצאת המשחק).
הלוואי שפיפ"א הייתה מתגמלת כדורגל התקפי, אפשר לעשות זאת בדיוק כמו שעושים בטורניר האמירויות ובטורניר אמסטרדם, כאשר כל שער שקבוצה כובשת מעניק לה נקודה נוספת (בלי קשר לתוצאת המשחק).
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא מבין איך ארסנל החמיצו כל כך הרבה!! זה היה כל כך מעצבן! וזה לא שהשוער תפס יום טוב, פשוט העיפו כדורים לשמיים. אוף איזה מעצבן!
אם חס וחלילה מילאן תעלה וארסנל וריאל לא, לבארסה יש סיכוי לקחת את הגביע.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
אני מת לראות עוד משחק של ברצלונה מול ארסנל, זה יכול להיות גמר מדהים!! למרות שזה מוריד את הסיכוי של ברצלנה לזכות, אבל לפחות יהיה לנו משחק משופע במצבים וכדורגל התקפי ומרתק לעיין מאשר משחק הגנה מכוער שהאיטלקיות מציגות.DivineComedy כתב:אני לא מבין איך ארסנל החמיצו כל כך הרבה!! זה היה כל כך מעצבן! וזה לא שהשוער תפס יום טוב, פשוט העיפו כדורים לשמיים. אוף איזה מעצבן!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתה יודע מה? אני חותם על בארסה ארסנל בחצי הגמר עם 10 שערים, וריאל ארסנל בגמרufomatan כתב:אני מת לראות עוד משחק של ברצלונה מול ארסנל, זה יכול להיות גמר מדהים!! למרות שזה מוריד את הסיכוי של ברצלנה לזכות, אבל לפחות יהיה לנו משחק משופע במצבים וכדורגל התקפי ומרתק לעיין מאשר משחק הגנה מכוער שהאיטלקיות מציגות.DivineComedy כתב:אני לא מבין איך ארסנל החמיצו כל כך הרבה!! זה היה כל כך מעצבן! וזה לא שהשוער תפס יום טוב, פשוט העיפו כדורים לשמיים. אוף איזה מעצבן!

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
הימור שלי, וזה רק הימור, בסוף כולם יופתעו וצ'לסי יקחו את הצ'מפיונס..
ליברפול מאוד הפתיעו אותי במשחק שלהם השבוע נגד אינטר.. אם הם יעלו, אני יופתע

- MrReD
- שגריר האופת'
צ'לסי לא עוברים את הרבע אלא אם כן בממש מזל תצא להם קבוצה קלה יחסית.yyzboy1928 כתב:הימור שלי, וזה רק הימור, בסוף כולם יופתעו וצ'לסי יקחו את הצ'מפיונס..
-
- בריל!
קודם תעברו את השמינית, זה לא הולך כל כך קל...DivineComedy כתב:אתה יודע מה? אני חותם על בארסה ארסנל בחצי הגמר עם 10 שערים, וריאל ארסנל בגמרufomatan כתב:אני מת לראות עוד משחק של ברצלונה מול ארסנל, זה יכול להיות גמר מדהים!! למרות שזה מוריד את הסיכוי של ברצלנה לזכות, אבל לפחות יהיה לנו משחק משופע במצבים וכדורגל התקפי ומרתק לעיין מאשר משחק הגנה מכוער שהאיטלקיות מציגות.DivineComedy כתב:אני לא מבין איך ארסנל החמיצו כל כך הרבה!! זה היה כל כך מעצבן! וזה לא שהשוער תפס יום טוב, פשוט העיפו כדורים לשמיים. אוף איזה מעצבן!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כדורגל הוא משחק שמעורר אמוציות אצל המון אנשים בעולם וכך גם אצלי. היום אחה"צ פשוט היו לי דמעות בעיניים כשראיתי את הפציעה של אדוארדו דה סילבה בדקה ה-2 במשחק מול בירמינגהאם. בא קצב בשם טיילור, דרך בברוטאליות על הרגל של אדוארדו ושבר לו את הרגל השמאלית, פציעה קשה מאד שכנראה תשבית את אדוארדו לחצי שנה לפחות. את העונה הוא גמר וכנראה שגם ביורו 2008 הוא לא ישחק. אני אישית מקווה שהוא יוכל להחלים מהפציעה הזאת ולחזור לשחק כדורגל, כי אם בגיל 24 הקריירה של הסקורר המדהים הזה תיקטע, זאת תהיה טרגדיה איומה.
הגיע הזמן שבפיפ"א ובאופ"א יתחילו להחמיר עם עבירות ברוטאליות כאלה שנועדו לגמור קריירה לשחקנים. כרטיס אדום והרחקה למספר משחקים הוא לא עונש מרתיע מספיק, צריך לשקול הרחקה לתקופה ארוכה מהמגרשים, כי רוב האנשים בעולם באים לראות כדורגל בגלל שחקנים כמו אדוארדו, רונלדיניו,רונאלדו,מסי, הנרי, חלב וכו' ולא בגלל שחקנים כמו רובי סאבאג' ושות'.
בנוגע למשחק עצמו, השחקנים ישר תפסו את הראש כאשר אדוארדו נפצע והמשחק נעצר ל-8 דקות, הבעות הפנים של פבריגאס ואדבאיור אמרו את הכל. לא היה ממש כדורגל במחצית הראשונה. בירמינגהאם ב-10 שחקנים קיבלו בעיטה חופשית על סף ה-16 של ארסנל אותה מקפאדן תרגם יפה לשער, בעזרתו האדיבה של אלמוניה הבינוני (עוד החלטה גרועה של ונגר, להחזיר את הספרדי התמהוני לשער אחרי יכולת טובה של להמן במשחקים האחרונים). במחצית השנייה ארסנל עלתה שונה למגרש וכבשה צמד מרגלי ת'יאו וולקוט. אדבאיור הגיע באחד על אחד מול מייק טיילור כאשר בנדטנר מול שער ריק מחכה לכדור, אך אדבאיור שהשתן עלה לו לראש בשבועות האחרונים, לא מסר ובצורה אגואיסטית בעט היישר על טיילור שהדף ללא בעיה. ואז דקה 93, רגע של חוסר ריכוז בהגנה, קלישי במקום לרוץ לכדור ולהרחיק אותו, נותן לשחקן בירמינגהאם לקחת את הכדור וספק מכשיל/ספק מוציא את הכדור נקי, אך השופט נתן פנדל והמשחק נגמר 2:2, עוד לא ראיתם כזה משחק אכזרי בחייכם, האמנו לי!!! אי אפשר לתאר את הרגשת התסכול,הכעס,הזעם והעצב בסוף המשחק. מנצ'סטר הביסה בחוץ את ניוקאסל כצפוי והפער ירד ל-3 נקודות, אך הדבר היחיד שמעניין אותי בשבת כזאת היא ההחלמה של אדוארדו, ואני מקווה שהוא יוכל לחזור לשחק כדורגל בעתיד!
הגיע הזמן שבפיפ"א ובאופ"א יתחילו להחמיר עם עבירות ברוטאליות כאלה שנועדו לגמור קריירה לשחקנים. כרטיס אדום והרחקה למספר משחקים הוא לא עונש מרתיע מספיק, צריך לשקול הרחקה לתקופה ארוכה מהמגרשים, כי רוב האנשים בעולם באים לראות כדורגל בגלל שחקנים כמו אדוארדו, רונלדיניו,רונאלדו,מסי, הנרי, חלב וכו' ולא בגלל שחקנים כמו רובי סאבאג' ושות'.
בנוגע למשחק עצמו, השחקנים ישר תפסו את הראש כאשר אדוארדו נפצע והמשחק נעצר ל-8 דקות, הבעות הפנים של פבריגאס ואדבאיור אמרו את הכל. לא היה ממש כדורגל במחצית הראשונה. בירמינגהאם ב-10 שחקנים קיבלו בעיטה חופשית על סף ה-16 של ארסנל אותה מקפאדן תרגם יפה לשער, בעזרתו האדיבה של אלמוניה הבינוני (עוד החלטה גרועה של ונגר, להחזיר את הספרדי התמהוני לשער אחרי יכולת טובה של להמן במשחקים האחרונים). במחצית השנייה ארסנל עלתה שונה למגרש וכבשה צמד מרגלי ת'יאו וולקוט. אדבאיור הגיע באחד על אחד מול מייק טיילור כאשר בנדטנר מול שער ריק מחכה לכדור, אך אדבאיור שהשתן עלה לו לראש בשבועות האחרונים, לא מסר ובצורה אגואיסטית בעט היישר על טיילור שהדף ללא בעיה. ואז דקה 93, רגע של חוסר ריכוז בהגנה, קלישי במקום לרוץ לכדור ולהרחיק אותו, נותן לשחקן בירמינגהאם לקחת את הכדור וספק מכשיל/ספק מוציא את הכדור נקי, אך השופט נתן פנדל והמשחק נגמר 2:2, עוד לא ראיתם כזה משחק אכזרי בחייכם, האמנו לי!!! אי אפשר לתאר את הרגשת התסכול,הכעס,הזעם והעצב בסוף המשחק. מנצ'סטר הביסה בחוץ את ניוקאסל כצפוי והפער ירד ל-3 נקודות, אך הדבר היחיד שמעניין אותי בשבת כזאת היא ההחלמה של אדוארדו, ואני מקווה שהוא יוכל לחזור לשחק כדורגל בעתיד!
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
באמת מצער על אדוארדו, אני מקווה לפחות שיחלים במהרה, אולי עד גמר ליגת האלופות של ארסנל או עד אליפות אירופה עם קרואטיה.
טל, אמנם ארסנל עם 3 משחקים ללא נצחון, אבל נראה לי שדווקא העובדה שקרה משהו כ"כ קשה, (גם הפציעה ובנוסף גם התיקו), יכולים לעזור לתותחנים לעבוד קשה ולהשתפר עוד, כאילו להוכיח שהם כן יכולים, וגם השחקנים הברוטליים המגזימנים, לא יעצרו אותם.
כ"כ חבל עליו, הוא בתקופה מעולה ובאמת התחיל להוות חלק אינטגרלי בקבוצה
טל, אמנם ארסנל עם 3 משחקים ללא נצחון, אבל נראה לי שדווקא העובדה שקרה משהו כ"כ קשה, (גם הפציעה ובנוסף גם התיקו), יכולים לעזור לתותחנים לעבוד קשה ולהשתפר עוד, כאילו להוכיח שהם כן יכולים, וגם השחקנים הברוטליים המגזימנים, לא יעצרו אותם.
כ"כ חבל עליו, הוא בתקופה מעולה ובאמת התחיל להוות חלק אינטגרלי בקבוצה

- MrReD
- שגריר האופת'
באמת חבל על שחקן כזה מעולה פציעה כזאת קשה.
אתמול סביליה דפקה 5-0 על סרגוסה
אני אומר לכם, עד סוף העונה היא מקום שלישי.
אתמול סביליה דפקה 5-0 על סרגוסה

-
- בריל!
קודם כל החלמה מהירה לאדוארדו, אין ספק שיש קבוצות ברוטליות מדי בכדורגל ופיפ"א לא עושה מספיק כדי למגר את התופעה הזאת, וההעלמת העין מהמשחקים האגרסיבים האלה כמו שראינו גם אצל האיטלקיות בליגת האלופות, גורם למקרים כאלה.טל רודס כתב:כדורגל הוא משחק שמעורר אמוציות אצל המון אנשים בעולם וכך גם אצלי. היום אחה"צ פשוט היו לי דמעות בעיניים כשראיתי את הפציעה של אדוארדו דה סילבה בדקה ה-2 במשחק מול בירמינגהאם. בא קצב בשם טיילור, דרך בברוטאליות על הרגל של אדוארדו ושבר לו את הרגל השמאלית, פציעה קשה מאד שכנראה תשבית את אדוארדו לחצי שנה לפחות. את העונה הוא גמר וכנראה שגם ביורו 2008 הוא לא ישחק. אני אישית מקווה שהוא יוכל להחלים מהפציעה הזאת ולחזור לשחק כדורגל, כי אם בגיל 24 הקריירה של הסקורר המדהים הזה תיקטע, זאת תהיה טרגדיה איומה.
דבר שני בקשר למה שמודגש: welcome to the club ככה מרגיש אוהד הפועל ירושלים כמעט כל שנה

אה ועוד מילה על ליגת העאלק שלנו ועל מכבי חיפה:

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אה ועוד מילה על ליגת העאלק שלנו ועל מכבי חיפה:
[/quote]
כ"כ כאב לי על מכבי חיפה אתמול, רק בשביל הקהל המדהים שהיה אתמול הגיע לנו לנצח!
אין מה לעשות, זה לא מתחבר, אנחנו קבוצה בינונית העונה, בדיוק כמו עונה שעברה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גיא אני באמת מקווה שהקבוצה תדע למנף את עצמה בעקבות הפציעה הזאת, שכן גם ואן פרסי לא חוזר בשבועות הקרובים, וארסנל עם בעיה בחוד, כאשר יכול להיות שונגר יעדיף לשחק במשחקים הקרובים ב-4-5-1. אין לי ספק שארסנל עדיין יכולה לקחת את האליפות, הכל בידיים שלנו נכון לעכשיו, יתרון 3 נקודות, משחק ביתי בשבוע הבא שאנחנו חייבים לקחת. יהיה טוב!!!
בקשר לליגת העלק או הליגה המוסלמית, חבל על מכבי חיפה, אבל אני אמרתי כבר מזמן שרוני לוי מיצה את עצמו שם וגם רצף המשחקים שלהם ללא הפסד לא שינה את דעתי. חיפה עשתה טעות כשהחזירה את קטן, שמסכסך בכל הזדמנות ויוצר אווירה לא טובה בקבוצה. עם אוהדים כמו של חיפה, באמת מגיעה להם קבוצה שתיאבק על אליפות, אולי זה יחזור לקרות בעונה הבאה.
בינתיים היום, אני מקווה שמכבי נתניה תדע להתגונן טוב ולהשבית את שמחת האליפות המתקרבת של בית"ר. הבנתי ש-2000 אוהדים מגיעים מנתניה לטדי, כל הכבוד!!!
בקשר לליגת העלק או הליגה המוסלמית, חבל על מכבי חיפה, אבל אני אמרתי כבר מזמן שרוני לוי מיצה את עצמו שם וגם רצף המשחקים שלהם ללא הפסד לא שינה את דעתי. חיפה עשתה טעות כשהחזירה את קטן, שמסכסך בכל הזדמנות ויוצר אווירה לא טובה בקבוצה. עם אוהדים כמו של חיפה, באמת מגיעה להם קבוצה שתיאבק על אליפות, אולי זה יחזור לקרות בעונה הבאה.
בינתיים היום, אני מקווה שמכבי נתניה תדע להתגונן טוב ולהשבית את שמחת האליפות המתקרבת של בית"ר. הבנתי ש-2000 אוהדים מגיעים מנתניה לטדי, כל הכבוד!!!
-
- בריל!
kawkaz כתב:אה ועוד מילה על ליגת העאלק שלנו ועל מכבי חיפה:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

אני לא מסכים איתך, יש לכם קבוצה מצויינת, אבל אין שום מנהיג או מישהו שיכול להרים את השחקנים לרמה האמיתית שלהם. הם מרגישים שאין להם למה לשחק השנה חוץ מגביע המדינה, אף אחד לא באמת נלחם כדי להגיע מקום שני או שלישי בליגה. אני מאמין שבגביע נראה קבוצה אחרת.
בליגה שלנו (כמו בכדורסל) התקשורת הכתירה אלופה קבועה ושאר הקבוצות החזקות פשוט עושות בושות במשחקים מולה- זה הכל בראש, כי השחקנים של חיפה יכולים להתמודד עם השחקנים של בית"ר בלי בעייה.