אם מישהו רוצה, אני יכול להביא למפגש.
כל החולצות מידה L או M
קחו בחשבון גם שהתאורה של התמונות לא משהו, החולצות נראות יותר טוב במציאות (ביחוד הלבנה)

זה קפוצ'ון:

אגב טל, אשמח אם תביא את החולצה הארוכה של ToT
הן באמת הכי יפות לדעתי .Carpe Diem כתב:הזאת של פטרוצ'י או האחרונה עם הלהבות.
בכמה אתה מוכר?
ומה איתי???Greenburger כתב:אין זמן, חייב לזוז לאורפנד, רק רציתי לציין שכמובן אף חולצה לא נלבשה אף פעם (לא כולל נסויים על החתולים) ושמר אדום זכה בחולצתו.
אני יתן לך להסתכל על שליCarpe Diem כתב:ומה איתי???Greenburger כתב:אין זמן, חייב לזוז לאורפנד, רק רציתי לציין שכמובן אף חולצה לא נלבשה אף פעם (לא כולל נסויים על החתולים) ושמר אדום זכה בחולצתו.
מר אדום דיבר איתי בטלפון, ככה הוא קיבל את החולצה. אתמול כאמור לא היה לי זמן להיכנס לפורום. (ד"א, שמח שהחולצה בסדר)Carpe Diem כתב:ומה איתי???Greenburger כתב:אין זמן, חייב לזוז לאורפנד, רק רציתי לציין שכמובן אף חולצה לא נלבשה אף פעם (לא כולל נסויים על החתולים) ושמר אדום זכה בחולצתו.
טוב, אני לוקח את זאת עם פטרוצ'י. לגבי הלהבות - לא יודע. אם מישהו אחר רוצה - שיקח, אם לא ירצו, אז נראה.Greenburger כתב:מר אדום דיבר איתי בטלפון, ככה הוא קיבל את החולצה. אתמול כאמור לא היה לי זמן להיכנס לפורום. (ד"א, שמח שהחולצה בסדר)Carpe Diem כתב:ומה איתי???Greenburger כתב:אין זמן, חייב לזוז לאורפנד, רק רציתי לציין שכמובן אף חולצה לא נלבשה אף פעם (לא כולל נסויים על החתולים) ושמר אדום זכה בחולצתו.
אבל אל דאגה, נפגשים עוד שבוע לא?
עידן- רק אחת או שתיים מהחולצות הן של fruit of the loom, אני אבדוק בדיוק וארשום. אבל זו חברה מעולה, מה רע?
טוב, כל חולצה ב- 60 ש"ח, הקפוצ'ון 100. הוא ממש איכותי, אגב