במקרה יצא לי לראות איזה סרט בשם Zeitgeist. סרט לא מומלץ לפרנואידים.
זה סרט על דת, מלחמה והאנשים שמנהלים את הכל.
אני לא יודע עד כמה הדברים שנאמרו שם מבוססים, אבל הוא בהחלט גורם לך לחשוב.
הלכתי לבכורה. ואני לגמרי לא מסכים איתךטל רודס כתב:די כבר עם כל סרטי ההמשך המטומטמים האלה 20 שנה אחרי שהסרט האחרון יצא, כמו רמבו, כמו רוקי ... חלאס!!!
סוויני טוד, ראיתי את הסרט אמש בקולנוע ולא ממש התלהבתי למרות שעלילת הסרט מתרחשת בלונדון ב- SOHO. ג'וני דפ לא ממש מתאים למיוזיקל, וגם סיום מוזר לסרט.
הלנה בונהם קרטר היא אשתו של טים ברטון אז זה לא ממש מפתיע, וג'וני דפ הוא אחד השחקנים הכי טובים שיש היום- אז לא מפתיע אותי שהוא נשאר איתו בכל סרטCarpe Diem כתב:הלכתי לבכורה. ואני לגמרי לא מסכים איתךטל רודס כתב:די כבר עם כל סרטי ההמשך המטומטמים האלה 20 שנה אחרי שהסרט האחרון יצא, כמו רמבו, כמו רוקי ... חלאס!!!
סוויני טוד, ראיתי את הסרט אמש בקולנוע ולא ממש התלהבתי למרות שעלילת הסרט מתרחשת בלונדון ב- SOHO. ג'וני דפ לא ממש מתאים למיוזיקל, וגם סיום מוזר לסרט.
ג'וני דפ במיטבו, ומתאים למיוזיקל בכיף (כך את crybaby לדוגמא, או את Corpse Bride).
טים ביורטון מורגש מהשניה הראשונה של הסרט.
סרט מצמרר, קודר ומגניב. אהבתי את העלילה, ואפילו הופתעתי איזה פעמים מהטוויסט שבה.
מומלץ ביותר לאוהבי יצירותיו של טים ביורטון ואוהבי ג'וני דפ.
אה וכמובן אסור לדלג על הלנה בונם קרטר המדהימה - אחלה משחק, אחלה שירה. היא גם שרה את הדמות של Corpse Bride בסרט Corpse Bride
אגב שמתי לב שגם הלנה בונהם קרטר וגם ג'וני דפ הם שחקנים מעודפים על טים ברטון, יש לפחות 3 סרטים בהם הם משחקים באותו סרט (Sweeney Todd, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory)
שכחת גם את הסרטים: ed wood, sleepy hollow, Edward ScissorhandsCarpe Diem כתב:הלכתי לבכורה. ואני לגמרי לא מסכים איתךטל רודס כתב:די כבר עם כל סרטי ההמשך המטומטמים האלה 20 שנה אחרי שהסרט האחרון יצא, כמו רמבו, כמו רוקי ... חלאס!!!
ג'וני דפ במיטבו, ומתאים למיוזיקל בכיף (כך את crybaby לדוגמא, או את Corpse Bride).
טים ביורטון מורגש מהשניה הראשונה של הסרט.
סרט מצמרר, קודר ומגניב. אהבתי את העלילה, ואפילו הופתעתי איזה פעמים מהטוויסט שבה.
מומלץ ביותר לאוהבי יצירותיו של טים ביורטון ואוהבי ג'וני דפ.
אה וכמובן אסור לדלג על הלנה בונם קרטר המדהימה - אחלה משחק, אחלה שירה. היא גם שרה את הדמות של Corpse Bride בסרט Corpse Bride
אגב שמתי לב שגם הלנה בונהם קרטר וגם ג'וני דפ הם שחקנים מעודפים על טים ברטון, יש לפחות 3 סרטים בהם הם משחקים באותו סרט (Sweeney Todd, Corpse Bride, Charlie and the Chocolate Factory)
הנה לינק למידע נוסף http://www.imdb.com/title/tt1166827/טל רודס כתב:בוודאי שאפשר להמליץ על סרטים דוקומנטריים. אני לוקח את ההמלצה שלך ואצפה בסרט בקרוב.
פרטים בבקשה? לינק לכתבה? שמעתי משהו בחצי אוזן היום, אבל אני רוצה מקורDivineComedy כתב:As of today morning:
HD DVD is DEAD
Long live Blu Ray.
PS3 הוא גם נגן HDDVD או בלו ריי?DivineComedy כתב:זה מופיע בכל מדיה דיגיטלית או אנלוגית.
טושיבה מפסיקים לייצר את נגני הHD DVD שלהם והאולפנים האחרונים שהיו בלעדיים לHD DVD עוברים לBLU RAY. מלחמת הפורמטים תמה רשמית.
איזה כיף שיש לי את הPS3 בבית
זה מזכיר לי שפעם שסגרתי שבת, לא יודע מה עבר עלי, אבל ראיתי את המטריקס רצוף כל הזמן כמעט... מעין התמכרות פתאומית ורגעית כזו. ראיתי אותו לפחות 4 פעמים (ודי בטוח שיותר) ביומיים...Plaschkes כתב:לא, אני מדבר יותר על הפילוסופיה עצמה, הקטע של בחירה, וגם הקטע של Cause & Effect.MrReD כתב:אתה מחכה עכשיו לטלפון ממורפיוס?Plaschkes כתב:היום בדרך לצבא חשבתי על איך הפילוסופיה של מטריקס מתקשרת לעובדה שאני רוצה לצאת מהצבא. זה מתקשר דיי טוב.
אני חייב לראות את הסרטים האלה בסופ"ש הזה.
מיקרוסופט נכוו בתמיכה שלהם בHD DVD, אבל הם לא שחקן כל כך חזק בתחום שישפיעו על תוצאות ה"מלחמה".Plaschkes כתב:בלו-ריי.
הניצחון האמיתי יהיה כשמייקרוסופט יוציאו כונן Blu-Ray ל360. זה, זה באמת יהיה להודות בהפסד.