מזל טוב רן!!
מאחל לך שנה מלאה במוזיקה וסרטים והרבה כיף!
ותמשיך לכתוב בפורום! יש לך באמת טעם אדיר (וגם דומה לשלי!) במוזיקה וסרטים ותמיד כיף לקרוא מה שאתה כותב כאן. מקווה שנפגש באחד מהמפגשים או באחת ההופעות
וכמובן, משוגייזר לשוגייזר - שתהיה לך שנה מלאה בריוורב!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t0dJqlvOSq4[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
מזל טוב חבר ! תמשיך עם הטעם המיוחד שיש לך במוזיקה והרצון הכל כך חיוני בעיניי לדעת עוד ועוד ועוד , להפתח , להכיר , להתחדש - כי רק ככה בנדם נפתח לעולם ומגלה שהוא לא יודע כלום ושיש כל כך הרבה מוזיקה טובה ודברים מיוחדים בעולם הזה . אתה מהחבר'ה הטובים כאן שהופכים את הפורום הזה ליותר מעניין ,אז באמת שיהיה הרבה בהצלחה בכל מה שתעשה , ושיהיה שירות נעים וקליל ! ואיך אפשר בלי הקדשה : חשבתי לשים לך משהו שאתה מכיר ואוהב , אבל בוא נעשה משהו שונה מהמקובל (הרי אנחנו נון-קונפורמיסטים שעושים הפוך ממה שאומרים לנו .. סתם ! ) - אשים לך משהו אחר שאני חושב שאתה גם מאוד תאהב . הטראק הזה בעיני מסמל רוגע ושלווה פנימית שאני מוצא רק באווירה שהוא יוצר ספציפית . יש בו כוח מיוחד שחודר עמוק לבפנים (בדיוק כמו שאתה מתאר את ההרגשה ש GY!BE עושים ב Lift ) . אז התפלצנתי , התפלספתי וככה אני אוהב את זה , קח תשמע ומקווה שתהנה ושאתה חוגג כמו שצריך :