Nabo כתב:נו, מזמן לא קיטרתי פה על דפי הפורום...
היום מישהו התקשר:
"תגידי, מה זה המספר המוזר הזה 077?"
"זה מספר של הוט"
"מה זה הוט?"
"חברת טלפונים וכבלים, הוט"
"הוד??"
"לא...הוט"
"אה..אז זה לא בזק?"
"לא.."
"ואיך אני מחייג את זה?"
"077 ואז המספר"
"03, ו077?"
"לא...רק 077!"
"ואז מה אני מחייג?"
"את המספר כרגיל!"
"ומה יקרה אם אני אעשה בלי ה077?"
"המספר לא יחייג (?!)"
"אהה בלי 077 זה לא עובד?"
"ל-א!"
"ואיך אני מחייג את זה מבזק?"
נאבו , הרגת אותי עם הפינה למבוגרים
וואי וואי , אני הייתי מתחרפן מזה , זה מזכיר לי את הלקוחות שלנו בטאוור .
פעם אחת בא איזה ילד אלינו עם החבר'ה שלו , אז בהתחלה הוא שואל:
יש לכם שר הטבעות ?
-לא
יש לכם עימות חזיתי ?
-לא
יש לכם מאטריקס ?
-לא
כמה עולה הסרט הזה ?
...
קיצר שלף לי במכה איזה 10 -15 שאלות ברצץ בכמה שניות , אני עמדתי להתחפרן אבל לא היה לי לב להגיד לו להפסיק ,
ואז המוכרת שאיתי , שהיא עובדת ברשת כבר איזה 3 שנים , ומתעצבנת ממש ממש מהר מלקוחות , באה , ואז הוא המשיך לשאול אותה כמה שאלות , ואז זהו , הפרצוץ שלה נהיה אדום , אז היא אמרה לו :" ילד !, תשמע , אתה שואל יותר מדי שאלות!".
אז הילד כזה אמר בכעס : "מה כולה רציתי לדעת כמה זה עולה ?" , ואז אני הצטרפתי ואמרתי לו ( אחרי שאני רותח מעצבנות , ואותי קשה מאוד מאוד מאוד לעצבן , זה היה מקרה נדיר ) גם מה שהיא אמרה .
אותו דבר עם איזו חיילת , שהתחילה לשאול אותי שאלות על דיסקים של ניל יאנג , שיגעה לי תמוח !! , אז כשאני בא לשים לה והיא שואלת אותי : "אז תגיד הדיסק הזה טוב? , רגע זה דיסק עם ההופעה בפנים מוקלטת או שאפשר לראות אותה גם ? " אחרי שכבר אני אומר לה שאני לא יודע ולא מכיר אותו בכלל , אז אמרתי לה : תראי , את שואלת יותר מדי שאלות , אז היא כזה כולה צפונית , ח היא אומרת לי : מה, כולהה באצי לשאול שאלללללה.
בקיצור עבודה עם לקוחות זאת עבודה עם הרבה הרבה סבלנות , אבל תוך כדי גם לומדים הרבה דברים בכלל על האופי הישראלי ובכלל לומדים איך לתקשר עם לקוחות . זה סוג של מבחן עצבים כזה .. למדתי הרבה דברים בעבודה הזאתי , זאת תקופה שלא אשכח בחיים

( ומי יודע אולי אחזור לזה ביום מן הימים ) .