אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

בית"ר מול סכנין בגביע :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
יאללללה סכנין מלחמה!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יאללה סכנין!!!

נתניה קיבלה את אום אל פאחם. סה"כ לא נראה שיהיו ממש הפתעות בסיבוב הזה של הגביע.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

איזה יום מגניב היום..
אינטר ניצחה 2:0
מילאן 0:0
רומא כרגע מפסידה 1:0 ליובנטוס
ריאל כרגע מפסידה 2:1 לבטיס
וארסנל הפסידה 4:0 למנצ'סטר..
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וברצלונה מנצחת בעזרת השופט, שער של הנרי שהוא עצר את הכדור עם היד, אחרי זה לקראת הסיום ברצלונה מקבלת פנדל שלא היה ולא נברא.

לגבי ארסנל, הרכב הזוי ומוזר שונגר העלה מול יונייטד, כנראה שהוא ויתר מראש על המשחק והעדיף לשמור על הרגליים של כמה שחקנים לצ'מפיונס ליג. חבל לי אישית ששוב פעם הוא עושה שינויים דרסטים בייחוד במערך האחורי שגרמו לנו להיראות כפי שנראינו. בכל מקרה, מול מילאן ,ארסנל תהיה בהרכב אופטימלי וטוב יותר ותציג יכולת הרבה יותר טובה ללא ספק, אני אופטימי!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

המשחק של ברצלונה אתמול היה חושך. אבל לפעמים צריך גם מזל וגם שופט דביל כדי לנצח.
מי שחשב שהליגה הספרדית תיגמר כל כך מהר רואה שדברים לא סגורים והכל יכול לקרות. אני עדיין חושב שאם ברצלונה ממשיכה ביכולת הזאת היא תמשיך להתרחק מהמקום הראשון, אבל כבר אי אפשר לדעת כלום. ריאל הוכיחה שהיא יכולה ליפול בכל מגרש.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

טוב, כל הבטן שלי בפרפרים כבר לקראת היום בערב!!
בית"ר ירושלים - מכבי חיפה, רומא - ריאל מדריד
מקווה שיהיה ערב מוצלח ומהנה לכולם, לא רק מבחינת התוצאות! :cheers:
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אז בית"ר ניצחה כצפוי ושוב ראינו שכדורגל אין בארץ, יש איזו פיקציה של שחקנים שרצים על דשא ומנסים לקרוא לה כדורגל ולעשות עלינו איזה ספין שזה מעניין.
עוד משחק מכוער ומשעמם בליגת העאלק
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

העונה די נפילה אכן.. חבל :(
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וגם בליגת האלופות היה כדורגל גרוע פרט למשחק של רומא-ריאל, הגענו לשלב שבו מתחילים לשחק טקטי ומגעיל (ליברפול עשו מזה קריירה עם בניטז). ליברפול עם 2:0 בקושי על אינטר ששיחקה שעה ב-10 שחקנים, צ'לסי עם 0:0 מגעיל בחוץ מול אולימפיאקוס ושאלקה עם 1:0 קטן בבית על פורטו. היום המשחקים המעניינים של יונייטד מול ליון וארסנל מול מילאן.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אוף!! לחיפה הגיע לפחות תיקו, פשוט מעצבן שזאת הולכת להיות האלופה פה.
הלוואי הלוואי נתניה יצליחו להחיות קצת את הליגה ולנצח בטדי!
רומא-ריאל היה משחק מעולה, עם קצב מהיר וכדורגל טוב ומדויק. כל שאר המשחקים אתמול היו צפויים להיות די משעממים.
בוא נראה את ארסנל היום, במבחן רציני מאוד.
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איך רנאטו הזה בועט פנדל? שיתבייש לו, וכמובן שגועל נפש שבית"ר עם כל הכסף והשחקנים שלהם, לא מסוגלת ליותר מזה. אני גם מקווה שמכבי נתניה שלי תצליח לנצח את הבבונים בטדי. היום ארסנל במבחן באמת חשוב מול מילאן.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:וגם בליגת האלופות היה כדורגל גרוע פרט למשחק של רומא-ריאל, הגענו לשלב שבו מתחילים לשחק טקטי ומגעיל (ליברפול עשו מזה קריירה עם בניטז). ליברפול עם 2:0 בקושי על אינטר ששיחקה שעה ב-10 שחקנים, צ'לסי עם 0:0 מגעיל בחוץ מול אולימפיאקוס ושאלקה עם 1:0 קטן בבית על פורטו. היום המשחקים המעניינים של יונייטד מול ליון וארסנל מול מילאן.
טל אתה ראית את המשחק של ליברפול? כנראה שלא, כי הם תקפו בלי סוף במשך 90 דקות!! זה שאינטר הקבוצה הכי מגעילה באירופה, ועשתה בונקר גם אם 11 שחקנים זה לא פונקציה? אינטר הרסה את המשחק לגמרי אחרי שהיא נשארה ב-10 שחקנים, אז אשמתה של ליברפול זה לא.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אני חייב להגיד שאתמול הגעתי למסקנה שאני לא נוהג להגיע אליה, והיא שהמאמן פשוט חייב לסיים את תפקידו.
רוני לוי אתמול ניהל את המשחק בצורה חובבנית ופחדנית! המשחק אתמול היה ההזדמנות האחרונה באמת של מכבי חיפה העונה להדביק איכשהו את בית"ר ורוני לוי פשוט חיבל בקבוצה שלו.
ליאור רפאלוב לא שותף לדקה אחת! בירם כיאל, למרות שהיה המצטיין בשורות חיפה, הוחלף שוב מאוד מוקדם, בדקה ה-55 :x
קטן ורוסו, למרות יכולת מחפירה, שיחקו שניהם 90 דקות! :wow: כנ"ל לגבי רנאטו..
רוני לוי היה חייב ללכת על כל הקופה במחצית השנייה, בית"ר שיחקו איום ונורא, והפסד שלהם אתמול היה מלחיץ אותם לקראת בוא הנתנייתים, ואם הם היו מנצחים, כבר הליגה פתוחה.
אבל לא, חיפה לא תהיה אלופה העונה, בוודאות... הלוואי ונתניה יצליחו!
תמונה תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:וגם בליגת האלופות היה כדורגל גרוע פרט למשחק של רומא-ריאל, הגענו לשלב שבו מתחילים לשחק טקטי ומגעיל (ליברפול עשו מזה קריירה עם בניטז). ליברפול עם 2:0 בקושי על אינטר ששיחקה שעה ב-10 שחקנים, צ'לסי עם 0:0 מגעיל בחוץ מול אולימפיאקוס ושאלקה עם 1:0 קטן בבית על פורטו. היום המשחקים המעניינים של יונייטד מול ליון וארסנל מול מילאן.
טל אתה ראית את המשחק של ליברפול? כנראה שלא, כי הם תקפו בלי סוף במשך 90 דקות!! זה שאינטר הקבוצה הכי מגעילה באירופה, ועשתה בונקר גם אם 11 שחקנים זה לא פונקציה? אינטר הרסה את המשחק לגמרי אחרי שהיא נשארה ב-10 שחקנים, אז אשמתה של ליברפול זה לא.
אינטר האלה פשוט אניגמה! :shock:
באיטליה הם משחקים כמו מלכי העולם, ובאירופה הם כל פעם עושים במכנסיים! לפחות הרווחנו את משחק הגומלין, שיהיה בעוד 3 שבועות, שבוע לאחר כל שאר ההכרעות.. כי אופ"א לא הצליחו לחשוב על פתרון יותר הגיוני לעובדה שגם מילאן וגם אינטר משחקות בסן סירו את הגומלין. :yes:
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

kawkaz כתב:אני חייב להגיד שאתמול הגעתי למסקנה שאני לא נוהג להגיע אליה, והיא שהמאמן פשוט חייב לסיים את תפקידו.
רוני לוי אתמול ניהל את המשחק בצורה חובבנית ופחדנית! המשחק אתמול היה ההזדמנות האחרונה באמת של מכבי חיפה העונה להדביק איכשהו את בית"ר ורוני לוי פשוט חיבל בקבוצה שלו.
ליאור רפאלוב לא שותף לדקה אחת! בירם כיאל, למרות שהיה המצטיין בשורות חיפה, הוחלף שוב מאוד מוקדם, בדקה ה-55 :x
קטן ורוסו, למרות יכולת מחפירה, שיחקו שניהם 90 דקות! :wow: כנ"ל לגבי רנאטו..
רוני לוי היה חייב ללכת על כל הקופה במחצית השנייה, בית"ר שיחקו איום ונורא, והפסד שלהם אתמול היה מלחיץ אותם לקראת בוא הנתנייתים, ואם הם היו מנצחים, כבר הליגה פתוחה.
אבל לא, חיפה לא תהיה אלופה העונה, בוודאות... הלוואי ונתניה יצליחו!
זה מה שקורה כשיש לך תירוץ טוב מתחילת העונה, אז אתה יכול להפסיד את האליפות בלי לענות לאף אחד. תמיד יש את תירוץ גאידמק שהכינו מראש- גם חיפה וגם נתניה, ובגלל זה הליגה שלנו היא קשקוש אחד גדול וספין עיתונאי אחד ענק. תאמינו לי ליגה א' הרבה יותר מעניינת, וגם כובשים יותר שערים.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

מתן, אני לא נותן שום יחס לעיתונות הבזויה בארץ! :no: כשנולדתי גם התחלתי לאהוד את מכבי חיפה, וזה מה שמעניין אותי, לא משנה באיזה מקום הם יהיו.
אני דווקא מתעניין בליגות הנמוכות, בטח בקטמון! :)
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

פשוט מעצבן אותי שעושים כזה טררם מליגה שלא מצליחה למשוך 1000 איש למשחק, כשבליגה א' יש את קטמון עם ממוצע של 3500 למשחק, ואת אום אל פאחם אם ממוצע של 4000 איש למשחק, והסיקור של הליגה הזאת היא 0. כדורגל הוא משחק לקהל, וברגע שאין קהל אז מה הטעם?
אם מכבי חיפה מביאה לטדי 1000 איש בקושי זה רק מראה את חוסר העניין בליגה שלנו, למשחק מול בת ים בחוץ קטמון הביאה 1200 איש, ושלא נדבר באמת על אום אל פאחם שיש להם קהל מטורף.
השנה מכבי חיפה מתנהלת בעצלתיים מתוך איזושהי "הכרה" שאין סיכוי שהיא תוכל לקחת אליפות מבית"ר, וזה פשוט לוזריות מוחלטת! קבוצת פאר כמו מכבי חיפה צריכה כל משחק לבוא ולהישחט על המגרש, בטח מול בית"ר, בטח במירוץ לאליפות ואתמול הם היו כל כך אנמים וחסרי מחץ.
אם הם ויתרו על האליפות מראש אז הם צריכים לבוא לקהל שלהם ולומר- אנחנו מוותרים השנה, ולהוריד מחירים על כרטיסים.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

קבוצות עם קהל זה הדבר הכי חשוב, ואין מה לעשות.. ליגת העל זו הליגה העליונה, עם החשיפה, משם מגיעים לאירופה, וזה הכדורגל הישראלי "האיכותי" ביותר. בליגת העל עצמה יש מספר קבוצות שהקהל שלהם מגיע לכל משחק במונית, 10- 15 אנשים..
וזה שחיפה הביאו 1000 אתמול זה יפה, מתן.. אל תשכח שזה משחק חוזר, עוד פעם באמצע שבוע, וגם היה קפוא אתמול..
במשחק המקורי היו 2200 ירוקים בטדי.
ואמרתי את דעתי, חוסר הלחימה והאנמיות, כנראה שזה פשוט חלחל מההנהלה למאמן ומשם לשחקנים.
ואתה יודע, זה מצחיק.. הפועל ת"א-חיפה שבוע הבא, כרטיס עולה 90 ש"ח :cry: :x
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, קטמון ואום אל פאחם הם מקרים מיוחדים. כמה קבוצות מליגה א' מביאות כאלה כמויות פרט לשתי קבוצות אלה?

בקשר לאינטר, ברור שהיא קבוצה מגעילה, אבל גם ליברפול לא יותר טובה ממנה כשזה נוגע לכדורגל התקפי. לא פלא שגם מול 10 שחקנים ליברפול התקשתה להבקיע, השחקנים שלה רגילים לעשות קודם הגנה ואחרי זה התקפה, קאוט בליברפול כבר לא חלוץ הוא מעין קשר .
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בריל, קטמון ואום אל פאחם הם מקרים מיוחדים. כמה קבוצות מליגה א' מביאות כאלה כמויות פרט לשתי קבוצות אלה?

בקשר לאינטר, ברור שהיא קבוצה מגעילה, אבל גם ליברפול לא יותר טובה ממנה כשזה נוגע לכדורגל התקפי. לא פלא שגם מול 10 שחקנים ליברפול התקשתה להבקיע, השחקנים שלה רגילים לעשות קודם הגנה ואחרי זה התקפה, קאוט בליברפול כבר לא חלוץ הוא מעין קשר .
גם ארסנל וגם ריאל לא היו מצליחים להבקיע באותה מידה כי ההגנה של אינטר קשה מאוד.
בקשר לליגה א'- אפשר לחשוב שבליגת העל קבוצות מביאות קהל. ובקשר לרמה אין הרבה הבדל.
אינטר בליגה האיטלקית מצליחה בגלל שהיא ליגה של קבוצות מגעילות, בלי הרבה כדורגל.
שלח תגובה