Greenburger כתב:כן, או שהיא אמרה את זה כדי לגרום לי לרצות יותר...
אני לא ממש מאמין שזה נכון, אבל לך תדע, אולי יש בנות שעושות את זה...
וחוץ מזה כמו שאמרתי, הכל הוגן באהבה ומלחמה (חח אז תלכו איתי מכות )
ואני לא הייתי מציע לך להתחיל איתה בפייסבוק.... כאילו אולי להתחיל לדבר איתה ולהגיע למפגש איכשהו, אבל לא ממש להתחיל. זה לא נראה לי צורה להתחיל עם מישהו דרך המחשב... לא חושב שהרבה בחורות "יפלו" לזה.
תגיד המשפט הזה - all is fair in love and war - זה מזכיר לי איזה שיר - אבל של מי לא זוכר - מאיפה לקחת את המשפט הזה??
ואגב כמובן שאני לא אתחיל איתה בפייסבוק - זה רק בשביל מגע ראשוני - היכרות... חוץ מזה שלפי מה שידוע לי היא גם גרה בת"א
Greenburger כתב:טוב, יש תמונות של הלהקה או משהו? אני לא מכיר אותם וסקרנתם אותי
yyzboy1928 כתב:הסולנית של אקסאמבאר זה משו משו.. חבל שהפרח נקטף מוקדם כמו ששיריי ערס פואטיים נאמרים..
שמע תומר, כן 18 לא 18 זה לא אמור לשנות לך אם הבחורה מראה ראש בוגר ולא ילדותי של בחורות בנות 18
כן נו, זה מה שבסוף אמרתי.
ולאד- לא יודע אם זה משומש בשיר כלשהו, אבל זה משפט מפורסם... זה פתגם, לא שורה מאיזשהו שיר.
בדקתי יש כמה וכמה להקות שיש להם שיר כזה. אבל הלהקה שאני שמעתי שיש להם שיר כזה זה Lilian Axe - הרד רוק שנות ה-80. הקטע שאין את האלבום הזה אצלי - אז מאיפה אני מכיר את השיר?! תעלומה...
תיכנס ל http://www.xamavar.com הם פתחו אתר בימים אלה - בטח יש שם תמונות...
וככה בכמה מילים - בלונדינית קטנה ורזה מאוסטרליה שלא יודע מה היא עושה בארץ. בחורה בת 24 אה ויש לה קול מדהים - משו משו.
Greenburger כתב:אוקי, ראיתי תמונות... ואני מתחיל להבין על מה אתם מדברים
ולאד, אני אומר לך, זה פתגם. אז השתמשו בכמה שירים. אני בטח מכיר אותו מהטלוויזיה והקולנוע...
סבבה- אני פשוט אוהב את משחקי הטריויה על שירים שהולכים אצלי בראש מידי פעם - שפתאום אני קולט איזה חתיכת שיר מתנגן אצלי בראש בעקבות תריגר מסוים כמו עכשיו עם המשפט הזה שלך - ואז אני מתחיל לחפור עד שאני מוצא / מגלה מה זה השיר הזה ומי מבצע אותו.
כמו שיש לי ולחבר שלי שאנחנו רואים איזה שחקן שנורא מוכר לנו ואז מנסים כל הזמן להיזכר מאיפה. רק שאני מסתפק בלחשוב, ואם אני לא נזכר אז אני עוזב את זה. הוא הולך אחרי זה הביתה לבדוק ב- IMDB
אם כבר דיברנו על עצמה של הפרעות נפשיות..
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
כמו שיש לי ולחבר שלי שאנחנו רואים איזה שחקן שנורא מוכר לנו ואז מנסים כל הזמן להיזכר מאיפה. רק שאני מסתפק בלחשוב, ואם אני לא נזכר אז אני עוזב את זה. הוא הולך אחרי זה הביתה לבדוק ב- IMDB
אם כבר דיברנו על עצמה של הפרעות נפשיות..
אוף. קראתי את ה"לוח" של סבנה בפייסבוק - וקיבלתי הוכחות שהיא באמת מאורסת. נראה לי גם מישהו לא מהארץ בכלל או שהם נסעו לטיול לפריז - ושם הוא הציע... קיצור באסה.
טוב, נחתתי על האדמה. עדיף מוקדם מאשר מאוחר.
Next...
gils77 כתב:הייתה הופעה?! לא שמתי לב..חבל נראה לי זו חתיכת חוויה לראות אותם בהופעה(לא הייתי גם בקודמות)
אולי בהופעה הבאה, היא בתל אביב די בקרוב נראה לי..
ההופעה שהייתה - הייתה בת"א.
לא רואה הופעות שלהם בקרוב...