אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי ofri17 »

DT_Ziv כתב:מה זאת אומרת? שיוצא סרט מצוייר על need for speed? חחח WTF?!
דווקא cars היה סרט אדיר!! יהיה מעניין לראות עוד משהו סגנון :) או שזה לא יהיה סגנון...
אתה רציני? cars הראשון והשני הסרטים הכי גרועים של פיקסאר.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

לא ראיתי את השני, אבל cars הראשון היה באמת אדיר לפי דעתי.
ראיתי הרבה מאוד אנשים ששונאים את הסרט ולא הבנתי למה.. סרט כיפי מאוד ומצחיק וגם אני לא חושב שאי פעם ראיתי האנשה של כלי רכב.. שהרעיון הזה לכשעצמו הוא מדהים בעייני.
ולפיקסאר אין סרטים גרועים.. הסרט הכי פחות אהוב עליי של פיקסאר זה באג לייף והוא גם סרט ממש טוב.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

האנשה של כלי רכב אתה יכול לראות גם בערוץ הופ. חוץ מזה לא ראיתי, כבר ממזמן ירדתי מסרטים מצוירים.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

http://www.fisheye.co.il/cars_2/
סרט טוסטר זו אחלה הגדרה למכוניות.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

בעיות בהבנת הנקרא? אמרתי שלא ראיתי את השני. (back at you!)
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

חחח הרגת אותי
בכל מקרה המבקר דיבר גם על הסרט הראשון אז... בעיות בהבנת הנקרא? ;)
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

סופסוף ראיתי הנוסע השמיני! ופאק זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי אי פעם!!
סרט מבריק ומותח עד סופו, ובחיי שלא יכולתי למצמץ או להסיט את המבט אפילו לשנייה. סרט מרתק וגאוני!
מי שעוד לא ראה, ממליץ לראות כמה שיותר מהר!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

אינדיד. הבי מובי הגדול מכולם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

שווה להמשיך לסרטים הבאים בסדרה לדעתך?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לחלוטין. אוקיי תקשיב הבא הוא של ג'יימס קמרון והוא אבן היסוד של כל הנושא והז'אנר של הספייס מארינס, הוא סרט אגדי ברמות שאפשר לשבת עליו חודשים ולחפור על כל השטויות והמורשת שלו. הוא מרחיב את היקום הזה והוא מעולה ויש בו את אל מתיוס, האיש שסמלי משמעת סטריאוטיפיים באשר הם חייבים לו הכל. דמות אגדית.
זה נדיר שיש סדרה והסרט הראשון יוצר מורשת ואז השני ויוצר מורשת משלו אבל לכיוון אחר, נוכחות שונה לגמרי, אימפקט שונה. הסרט הזה אחראי לכל נחת חלל שאי פעם תיפעלת במשחק וידאו ומגיע לו כל כך הרבה כבוד.
השלישי הוא של דיוויד פי'נצר והוא לא מושלם אבל הוא חוזר לאימה, לקלסטרופוביה, הוא אחלה של צפייה עם פסקול מצויין. האולפן התעלל בו והוא לא התוצר שהוא היה אמור להיות.
הרביעי... ג'וס ווידון כתב אותו אז הוא האקצנטרי שביניהם והוא יותר משעשע אבל הוא החלש בסופו של דבר, בעיקר כי הבמאי הוא צרפתי אחד שלא קשור לalien בכלל אבל בכלל. לצפות בעיקר כדי לסגור מעגל וליהנות מהופעה משעשעת ביותר של רון פרלמן וסצנת הכדורסל הגדולה ביותר אי פעם על המסך הגדול. גם ריפלי בפאזה מאוד שונה, סה"כ שווה את השעה וחצי.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

תודה!
תאמת שאני לא כזה מת על קמרון, אבל אני כן מת על שליחות קטלנית! הראשון היה קצת לא מקצועי לעומת השני לפי דעתי, אבל השני מעולה וממש מלוטש עד הסוף. בכל מקרה, נשמע ממש מעניין שובו של הנוסע השמיני!
דווקא על השלישי אני בונה הכי הרבה מהסרטי המשך. שמעתי את הסאונדטראק שלו כמה פעמים והוא באמת טוב, מקווה שגם הסרט :)
אני גם אראה את הפריקוולים אני חושב, הם גם נראים לי טובים.

אבל לפני שאני אראה את אלה אני רואה היום האזרח קיין, שאני בא אליו בציפיות ממש גבוהות כי שמעתי שהוא יצירת מופת, ואם אני אספיק אני אראה היום גם את perfect blue שזה סרט אנימה/מותחן פסיכולוגי סוראליסטי או משהו בסגנון, די מטריד לפי מה שהבנתי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אממ אל תבוא עם ציפיות זו הטעות אל תצפה לכלום, הסרט הזה הוא אגו טריפ מוחלט של וולס, אלו שבאין במחשבה שיעיפו להם את המוח בד"כ משתעממים. תנקה את הראש מהשגות קודמות לפני שאתה מתיישב אליו.

שליחות קטלנית היה אחלה אבל אין מה לעשות אין לו כלום על החלק השני, איזה סרט אגדיייייי!!! לא משנה כמה סרטי טרמינייטור הם יעשו הם בחיים לא יעמדו בסטנדרט שהשני יצר.

איזה פריקוולים? הנוסע השמיני נגד הטורף? תמנע לחלוטין הם גם איומים וגם בוטלו מבחינה קאנונית ברגע שרידלי סקוט הכריז על פרומיתיאוס. הם הסרטים הכי מיותרים בהיסטוריה.

אפשר להתווכח על ג'יימס קמרון אבל אני אישית אוהב אותו כי הוא ההווארד יוז של הקולנוע המודרני, הבן אדם הוא מגלה עולמות אמיתי גם בחיים שלו עצמו ולא רק בסרטים שלו, הוא מבין את החשיבות של ריאליזם ולגרום לצופה לשקוע ביקום שלו ולא סתם לפוצץ דברים (אהמ החסיד הידוע ביותר שלו אני מתכוון אלייך...) והוא יוצר יקומים בצורה כזאת מקיפה. הסרטים שלו הם אגדיים ות'כלס הבן אדם הוא מלך הקופות אין מה לעשות, הוא גורם למין האנושי פשוט לקום וללכת לקולנוע.
אם לא ראית את the abyss שלו אני ממש ממליץ לך, האולפנים כפו את התסריט עליו בתמורה לזה שהם הרשו לו לשחרר לקולנוע את aliens עם עוד 20 דקות שהוא התעקש עליהם אבל הוא לקח את הסרט הזה והשקיע בו כמו מטורף והוא ענק. לדעתי צפייה חובה.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

כן צודק, עדיף באמת שאני אבוא אליו בלי ציפיות... מה גם שלא ראיתי שום קטע ממנו ואני לא יודע ממש על מה הסרט, כך שאני באמת לא יודע למה לצפות מהסרט.

שמע, השליחות קטלנית הראשון היה באמת טוב לפי דעתי, אבל גם כמו שגם אמרתי מקודם, הוא הרגיש לי לא מקצועי לעומת השני שחשבו בו על כל פרט הכי קטן. אכן סרט אגדיייייייי!!!!!! :)

כן התכוונתי לנוסע השמיני נגד הטורף... וואו הם באמת כאלה גרועים?? פרומתיאוס גם ככה תכננתי לראות בנוסף אבל דווקא חשבתי שהפריקוולים האלה מוצלחים...

לא ראיתי את the abyss, נשמע טוב! הוספתי אותו לרשימה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

AVP הם איומים, איומים ברמות. הראשון הוא של פול W אנדרסון, זה שעושה את העיבודים למשחקי וידאו (מורטל קומבט, רזידנט איוול...). התסריט מטומטם לגמרי וכל פעם שמישהו מת בצורה ברוטאלית לגמרי אתה לא רואה את זה בכלל. אין שומדבר מפחיד בסרט הזה, כל הקטע זה הקרבות של הזינו-מורף נגד הטורף והם לא כאלה טובים ממילא. זה פשוט סרט משעמם בטירוף וכל הדמויות בו איומות.
השני הוא בדיחה מוחלטת, האחים שטראוס שעשו את סקייליין ביימו וג'יזס קרייסט זה מהסרטים האלו שגורמים לך להצטער לרגע על זה שאתה אוהב קולנוע. כל הקטע בו זה להראות את ההייבריד של החייזרים וגם זה חסר מעוף ולא שווה את הטרחה.
הקאנון של הסרטים האלו כאמור הוטל תמיד בספק אבל הוא בוטל לגמרי אז הם לא נחוצים גם אם אתה סתם רוצה לדעת משהו. בזבוז של זמן וכסף גדול. פרומיתאוס הוא אחלה, תראה אותו אחרי הארבעה.

לגבי הטרמינייטור הראשון אני אגיד לך מה. קמרון תמיד עבד עם האולפנים בשיטת תן וקח. הוא כתב את התסריט לטרמינייטור בזמן שהוא עשה סרט אימה די איום בשם piranha 2 שהיה בדיחה מוחלטת רק כי זה מה שהוא הצליח להשיג וההפקה עצמה הייתה מגוחכת והוא פוטר וחטף הרעלת מזון וחלה והוא חלם על פלג גוף עליון מתכתי שנגרר על גבי רצפה וככה הרעיון התחיל ושהוא חזר לארה"ב הוא ישב עם חבר וכתב את זה. הסרט עלה כולה איזה 6 מיליון דולר שזה מגוחך לגמרי במושגים של היום כמובן והוא מכר את הזכויות לגייל אן הורד, המפיקה הידועה שהייתה גם אשתו קצת אחרי תמורת דולר אחד וקרדיטים של כותבת למרות שהיא לא כתבה מילה אחת והם השיגו מימון והפיצו את הסרט דרך החברת הפצה של רוג'ר קורמן בקיצור הסרט עצמו הוא הפקה זולה אבל הוא ידע מה יש לו ובחר ללכת על מראה מלוכלך, מהעיר שמשקפת כביכול כניעה לטכנולוגיה וכו', הוא ידע לדעתי מה הוא עושה. לסרט יש מראה, לא סתם הסתפקות בהפקה זולה. זה הטיעון שלי לפחות.

ד"א במקור לאנס הנריקסן היה אמור לשחק את הטרמינייטור אבל הוא הגיע למסקנה ששוורצנגר יותר מתאים לשחק סייבורג מאיים ובסוף הנריקסן נדחף עד לתפקיד של השוטר המעצבן אבל קמרון גמל לו עם תפקיד מעולה בaliens. אתה תראה אני מניח.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני מניח שאני אדלג על AVP ופשוט אראה את פורמתאוס אחרי הסדרה כמו שאמרת.. קראתי עכשיו עוד ביקורות עליהם והרבה אומרים שהם גרועים...

לגבי הטרמינייטור הראשון, אני מסכים איתך בהחלט! סרט מצויין! בכלל אפשר לראות בו השקעה עצומה גם מצד השחקנים. אני גם מודע להשפעה האדירה של הסרט על הקולנוע ובכלל ההשפעה על הפסיכולוגיה הבדיונית של רובוטים בעולם. סרט מעולה אין ספק, מדע בדיוני טוב ועשיר במשחק מצויין, שלל אפקטים ובימוי מעולה. הטענה שלי היא שפשוט לא ליטשו אותו עד הסוף כמו את השני ולאו דווקא מבחינת ההפקה הזולה, הוא גם לא היה מבריק כמו השני ולא השאיר אותי בתחושה כזו של - "פאק איזה סרט גאוני!!!". ברור שקמרון ידע מה הוא עשה, והוא גם עשה את זה מצויין לפי דעתי, אבל מרגיש לפעמים קצת לא מקצועי זה הכל.
אולי הוא הרגיש לי לא ממש מקצועי בגלל שראיתי את השני לפניו אז באתי עם ציפיות גבוהות מדי, זה גם יכול להיות...
ותודה על המידע :)

אה, ועוד סרט שאני מת לראות זה ברזיל! גם אותו אני מתכנן לראות בימים הקרובים. לא יודע איך עוד לא ראיתי אותו...
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Alien זה B-movie? לא חושב.
ולא ידעתי גם ש- AVP זה לפני הראשון...
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

המילים של סקוט בעצמו.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

לא שזה מעניין אותי, אבל למה נראה לך שאני יודע מי זה סקוט?
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

רידלי סקוט... תן לעצמך שתיים על עיקשות.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

perfect blue - פשוט וואו! מאסטרפיס היצ'קוקי/לינצ'י מופתי של הבמאי היפני סטושי קון. לפני כמה שנים דארן ארונופסקי רכש זכויות להפקת גירסא מצולמת של הסרט אבל זה התבטל (אולי טוב שכך?). בכל מקרה אפשר לראות את הדימיון הרב בין perfect blue לברבור שחור.. יש ממש סצינות שלמות שכמעט זהות בשני הסרטים (כנ"ל לגבי רקוויאם לחלום), אבל דארן ארונופסקי טוען כי perfect blue לא היווה השפעה על ברבור שחור.. בכל מקרה, שני הסרטים הם בטופ שלי (perfect blue עכשיו הצטרף :)).

אמריקן היסטורי x - עוד סרט בטופ שלי. מדהים ומרגש עם מסר ענק! סרט חובה.

Jak działa jamniczek - אחד הסרטים הקצרים הכי יפים שראיתי. בהחלט עומד ברמה הגבוהה של הסרטים של jan svankmajer.
האישה/איש/חייזר שמדברת מפחידה רצח....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bIN4ZL9U7Z4[/youtube]
שלח תגובה