אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Sentient 6 »

הקיבה של כולם נהיית חלשה איפשהו, זה לא קשור. אחד לא מסוגל לראות דברים מסויימים ואצל אחר זה ממש מצחיק. אני לא הולך לשכנע אתכם לאהוב אותו או את הסרט זה חסר תועלת אבל מה שכן הארולד וקומאר זה קומדיית סטונרים די מצחיקה בפני עצמה אבל בעיניי אין לה שום קשר לבוראט, סרט שכמו כל הסרטים של סשה בארון כהן, הוא על גבר שמנסה לחפש קבלה ואהבה, בין אם בפני תרבויות ועמים שונים או פשוט על גבר שרוצה ללמוד לאהוב את עצמו, תרתי משמע כמו בדיקטטור.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

באמת אין ביניהם קשר - הסרטים של סשה בארון כהן מטרתם להציג את האמת, ושל הארולד וקומאר להצחיק. לשניהם אין גבולות, רק שהארולד וקומאר חצו את הגבול בדי הרבה ובארון כהן חצה את הגבול, הקיף את הגלובוס וחזר לגבול של המדינה מהצד השני מרוב שהוא הגזים.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אז בשביל חלק מהאנשים זה מרגיז ומוגזם ובשביל אחרים זה סימן ליכולות קומיות ופוטנציאל לגדולה.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

התכוונתי שזה עומד באותה קטגוריה מבחינת הטמטום...
ואגב, אני לא נגעל מזה, זה פשוט מטופש בעייני. לא חושב שקיים מעריץ של דייויד לינץ' עם קיבה חלשה חחח
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

די לקרוא לזה טמטום, זה שהשיטות שלו הן לא "סטנדרטיות" ולא ראויות בעינייך לא הופכות את זה למזון מורעל שמטמטם את המוח בשביל אחרים. בבקשה די.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

מצחיק שאתה אומר את זה כי אני האחרון שאוהב סרטים סטנדרטיים (והסרטים של סשה ברון כהן סטנדרטיים לפי דעתי)... אבל לא חשוב.
טוב, אני אקרא לזה סרטים ממוצעים, חוץ מבוראט, הוא היחיד שהצחיק אותי שלו.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בסדר לא כל אחד יכול לשלוח אותך לנסיעה במורד על אופני BMX בתוך המוח האנושי, אני לדוגמא לא מסתדר עם דרמות לא משנה כמה הן איכותיות כי קשה לי שמותחים לי את הלב, AI של ספילברג לדוגמא, אחד הסרטים הכי יפים שראיתי בחיים והוא גרם לי לבכות בסוף אבל אני לא אצפה בו שוב כי הוא כזה קשה לי. היה נחמד אם הייתי יכול להתרכז גם בדברים שהם לא מד"ב או קומדיה אבל זה לא עובד אצלי ככה.
אני פשוט רוצה לצחוק ואם זה מצחיק וזה אמיתי אז זה עושה לי את זה, לא משנה אם יש למישהו ביצים בפה, זה חלק מהמדע. אני לא סובל סרטים כמו אמריקן פאי או יורו טריפ לדוגמא, הם מאולצים בעיניי ולא באמת עושים לי את זה. בדיחות סקס כפויות וצפויות... זה לא זה.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

ברור, זה כל אחד ומה שעושה לו את זה. אני מת על סוריאליזם ותת-מודע, זה הז'אנר האהוב עליי בסרטים. ואני חושב שבערך 95 אחוז מהאנשים יגידו שזה סתם סרטים מטרידים וחסרי כל עניין וטעם, ואני מוצא בזה הכי הרבה עניין כי זה באמת מה שמעניין אותי.
לא ראיתי את AI אבל אני מסכים איתך בעניין, אותו דבר קרה לי עם איש הפיל, שהוא גם אחד הסרטים הכי יפים שראיתי בחיים שלי ועם זאת הסרט הכי עצוב ומדכא שראיתי והוא גם גרם לי לבכות, וזו הסיבה שאני לא אראה אותו שוב למרות שהוא בין הסרטים האהובים עליי. הסרט הזה יכול להכניס אותי לדיכאון קל לכמה ימים, מה שמוכיח איזה השפעה עצומה יש לסרט הזה עליי.
מסכים איתך גם בעניין אמריקן פאי וקומדיות נעורים, חוץ מהאמריקן פאי הראשון שהיה נחמד.
ואם כבר מדברים על קומדיה, אז הקומדיה האהובה עליי זה קומדיה שחורה וסרטי ילדים.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

יורוטריפ דווקא נחמד אבל אמריקן פאי ושאר סרטי הקולג' מגעילים אותי ברדידות שלהם. סרטים שמתבגרים רואים בשביל לחשוב שהם מגניבים.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

או סרטים שמבוגרים רואים כדי לחשוב שהם תלמידי קולג'..
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

תכלס אין הרבה סרטי קומדיה שאשכרה הצחיקו אותי.
וזה מוזר כי ברגיל אני הכי בן אדם של קומדיה, הרוב המוחלט של הסדרות שאני רואה (בין אם במחשב או בטלוויזיה) זה סדרות קומדיה, אבל משום מה סרטים פשוט לא מסתדרים לי. אולי איזה giggle פה ושם אבל לא זכור לי סרט קומדיה שנקרעתי מימנו כמו שאני צוחק בסדרות שאני אוהב.

אבל אם כבר, אז אני עם זיו בקטע הזה - סרטי קומדיה שאני כן אוהב לראות זה דווקא הסירטי ילדים האלה, נגיד שרק זה אחד הסרטים שאני הכי אוהב, ועוד כל מיני סירטי 3D כאלה, סרטים קלילים שפשוט כיף לראות :)
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

שרק הראשון והשני מדהימים!
אחד הסרטים האהובים עליי זה צעצוע של סיפור הראשון. פעם ידעתי אותו בעל-פה :)
וגם אחד הסרטים האהובים עליי זה הקיסר נפל על הראש, שהוא גם הסרט הכי מצחיק שראיתי. פשוט סרט ענק, לא הייתה פעם אחת שראיתי אותו ולא התפקעתי מצחוק!
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

שרק הראשון והשני באמת אדירים.. השניים (?) האחרים לא זכורים לי כל כך, אוקי בעצם את האחרון אני בכלל לא ראיתי, אבל השניים הראשונים הם פאקינג חלק מימני. הייתה תקופה מאוד ארוכה כשהייתי ביסודי שכל פעם שהייתי הולך לישון אצל בן דוד שלי (וזה היה קורה הרבה) היינו שמים או את שרק 1 או את שרק 2 עד לרמה שהיינו זוכרים בעל פה את השורות ומה הולכים לומר ובכלל כל הקונספט של זה גאוני.
צעצוע של סיפור כמובן, איך אפשר לשכוח. הסרט הראשון הוא גם בין סירטי הילדות שלי, יותר מוקדם משרק מן הסתם, מאותם סרטים כמו מלך האריות ואלאדין וכו' שאתה זוכר מאז שאתה זוכר את עצמך. אחד הסרטים המצוירים שאני יותר אוהב, גם לו קונספט גאוני וזה סרט קורע מצחוק :haha:

ומצחיק שאתה מזכיר את הקיסר נפל על הראש, בידיוק היום בדקתי בטלוויזיה וראיתי שמחר יש אותו בערוץ 5 (ביס, לא יודע למה אתה מנוי). גם סרט טוב, למרות שלא ראיתי אותו מאז שהייתי ביסודי. אולי מחר אני "אבקר" אותו שוב ^^
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

וואי יש אותו ביס 5? אדיר! אני גם אראה מחר (יש לי יס)! :)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אז דרימוורקס שמעו את השיחה שלכם כאן, חשבו על זה והחליטו שבמקום זה אתם צריכים עוד סרט על מרוצי מכוניות והפעם זה יהיה לא אחר מאשר הזכיון העתיק שהוא need for speed! שהאלים יעזרו להם עם הרעיונות הדבילים שלהם...

בקולנוע שנמצא כשעה מכם אני מניח, ב2014.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

מה זאת אומרת? שיוצא סרט מצוייר על need for speed? חחח WTF?!
דווקא cars היה סרט אדיר!! יהיה מעניין לראות עוד משהו סגנון :) או שזה לא יהיה סגנון...
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא, עם אנשים! מבשר אמיתי!

הדבר היחיד שאני יכול להתמקד בו בהכרזה האיומה הזאת היא שאחד הכותבים כתב את real steel שיצא אחד הסרטים הלא גרועים בצורה מפתיעה של השנים האחרונות אז אולי זה יעזור קלות.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אוי, זה לא מצוייר? :(
פלדה אמיתית באמת סרט נחמד מאוד! אבל לא חושב שייצא משהו טוב מסרט על need for speed...
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

כן אני די מצפה שדה רוק יהיה הכוכב הראשי כאן :yuck:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:לא, עם אנשים! מבשר אמיתי!

הדבר היחיד שאני יכול להתמקד בו בהכרזה האיומה הזאת היא שאחד הכותבים כתב את real steel שיצא אחד הסרטים הלא גרועים בצורה מפתיעה של השנים האחרונות אז אולי זה יעזור קלות.
חח לחלוטין, פלדה אמיתית דווקא היה סרט מהנה, בניגוד לציפיות.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
שלח תגובה