אשכולילה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

Re: אשכולילה

שליחה על ידי Axxon N »

תאמת שאני כבר השלמתי עם זה מזמן... שאנשים יורדים על נויז, זה מובן מאליו ולא מפתיע אותי... וזה בדיוק כמו שאנשים יורדים על shoegaze ועל post-hardcore ועל avant-garde ועל noise rock, noise pop ואפילו על prog וכל ז'אנר אחר..
אנשים ששומעים נויז זה ממש ממש ממש לא אנשים מיוחדים (אולי רק אנשים עם משהו דפוק בקודקוד חחח), אין שום שמיעה מיוחדת ומפותחת ושום חרטא.. לרוב זה אנשים שמתעסקים הרבה מאוד במוזיקה, זה נכון... כי שמע זה ז'אנר ממש לא נפוץ, מי שמגיע למחוזות כאלו בטוח חקר על מוזיקה די הרבה אני משער.. וגם לרוב זה אנשים משוגעים :)
יש הרבה תת-ז'אנרים של נויז, והרבה תחושות מסויימות ואווירות שונות לכל ז'אנר. למשל, אני שומע נויז כי זה כיף, זה נותן תחושת הרס וזה מוציא אגרסיות בשבילי (מדובר על הארש נויז), זה סוג של התפרקות. אבל זה באמת תלוי איזה נויז, דארק אמביינט ודרון למשל, זה הז'אנרים הכי אפלים שיש אני חושב, זה אווירה אפלה מאוד שנותנת לרוב תחושה של בדידות. ויש גם את הנויז המדעי, שזה ממש מעניין, אותי לפחות, זה ממש מחקרים וניסויים בסאונד שנמכרו על גבי תקליטים.
עופרי, אני לא חושב ששמתי מתישהו נויז באיזה אשכול בפורום חוץ מעכשיו באשכולילה... אני בדרך כלל משתדל לא לשים נויז במה אתה שומע עכשיו.
שמע, גם אני לא חושב שנויז יהפוך מתישהו לנפוץ, הנויז קיים הרבה לפני הפרוג והרבה לפני הרוק אפילו, ואני מעריך שכן יותר ויותר אנשים מודעים לז'אנר, אבל עדיין לא בשביל להיכנס לתודעה של הציבור הרחב.
אגב, אם מדברים על ניסויים, ניזכרתי במשהו ממש מגניב. שלושה אנשים שעשו סקר ושאלו אנשים מה הם הדברים הכי שנואים עליהם ואהובים עליהם במוזיקה. ואז הם אספו את כל התשובות של האנשים וכתבו אלבום של שני שירים, השיר הכי אהוב והשיר הכי שנוא.
מגניב ביותר, וזה אשכרה מחקר מה שהם עשו. (לא ממש קשור לנויז, סתם נזכרתי בזה חחח). מה שמצחיק אותי זה שהשיר הכי שנוא ממש ממש מגניב והשיר הכי אהוב די עלוב לפי דעתי חח
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9fCtDO7OcRM[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

חבר'ה נראה לכם שיש איזושהיא דרך להעיר את הפורום הזה לחיים?
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

לא, גם אם כן, זה יהיה רק לכמה שעות..
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

תפתח אשכול שדרים מוציאים אלבום חדש או משהו בסגנון (אל תעשה את זה באמת חח.. אלא אם כן זה האחד באפריל :) )
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

לא בקטע הזה... סתם חשבתי על זה שמלא משתמשים עזבו ולא הגיוני שיש כל כך מעט פעילות בתקופה שסימפוני X מגיעים לארץ, מודיעים על פסטיבל פרוג בכנרת ויש ערב לציון 10 שנים להקמת המועדון... חבל קצת
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

כן, גם אני חשבתי על זה... אל תדאג, בטח כמה שבועות לפני הפסטיבל יתחילו לדבר עליו יותר.

סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

הפורום בהחלט מת בחודשים האחרונים... כל סופ"ש שאני חוזר הביתה אני פשוט עובר על האשכולות שהוקפצו במהלך השבוע, בלי לקרוא באמת או להגיב...
יש געגועים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אז יאללה, בואו נחיה את הפורום! :P
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

נראה לי שאחרי הערב דרים אנשים יתחילו לחזור לפורום. אבל אני לא יודע עד כמה אפשר להחיות את הפורום, בכל מקרה אני נהנה לכתוב בו :)
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

גם אני נהנה לכתוב פה אבל העניין הוא שיש פה קהילה די קטנה כרגע, כמעט כל המשתמשים שהיו פעילים הפורום הזה עזבו אותו לגמרי וחלק מ"הנאמנים" בצבא\חו"ל ככה שיש פה מעט מדי שמגיבים על בסיס יומי. אני בכל מקרה חושב שהפורום הוא אוצר מבחינת התוכן שיש פה, גיליתי בדיונים משנים קודמות כל כך הרבה להקות מעולות... חבל שאנשים עזבו אותו :\
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

אני לא יודע עד כמה הערב דרים הזה יחיה את הפורום. גם אחרי ההופעה של דרים הוא לא היה כזה שוקק חיים...
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

צודק, אם אחרי הופעה ואלבום חדש הפורום עדיין מת אז באמת אי אפשר לדעת אם הערב דרים יחיה את הפורום.
עופרי, תנסה את רייטיורמיוזיק. הכלי המושלם למציאת להקות!
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

מכיר אותו למרות שאני לא משתמש שם. אני לא ממש יודע איזה להקות אני מחפש, ואני לא מאמין שיש שם ז'אנר של "להקות שמשנות לך את התפיסה המוזיקלית וגורמות לך לחרוש עליהן בלי סוף" אז אני פשוט שומע את מה שיש לי על המחשב. מאז שהתחלתי להיכנס לפה בקביעות הורדתי מלא מוזיקה והכרתי מלא מוזיקה חדשה שלפני 3-4 חודשים לא האמנתי שאני אהיה מסוגל לשמוע (בין אם זה BTBAM, דווין טאונסנד או סיגור רוס) ואני נהנה לגלות עוד ועוד להקות.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

^ Rateyourmusic הוא אתר אדיר, שבאמת עזר לי בנושא המוזיקה ומציאת אלבומים חדשים בצורה בילתי רגילה. מומלץ.

בקשר למצב של הפורום, אין מה לעשות, זה לא רק פה - באופן כללי כל קהילות הפורומים ננטשו בשנים האחרונות, בידיוק לא מזמן ראיתי מישהו פותח נושא על זה בפורום של MP, וגם כל פורום שפעם הייתי חבר בו ועכשיו אני עדיין נכנס לפורומים האלה מידי פעם לבדוק מה חדש - אני אומר לכם, זה פשוט דבר שלאט לאט עובר זמנו (לצערי).
אבל נו טוב, עכשיו שאני סוףסוף עושה יומיות בצבא (כל כך כיף לומר/לכתוב את זה <: ) במקום לחזור הבייתה רק בסופ"שים או פעם בשבועיים, אני מניח שיצא לי להכנס לפורום ולהגיב יותר.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

עופרי, ברייטיורמיוזיק יש משהו ממש מגניב שמשתמשים מכינים רשימות.. זה הולך ככה, אתה קודם כל מדרג הרבה אלבומים, ואז יש לך רשימה של המשתמשים עם הטעם הכי דומה לשלך (שהדירוגים שלהם דומים לשלך), אז אתה נכנס למשתמשים ורואה את הרשימות שלהם, או אפילו סתם להסתכל בדירוגים שלהם, וככה יש סיכוי גדול יותר שזה ייפגע בול לטעם שלך. אותו דבר גם עם סרטים. ועוד משהו, שלכל אלבום ולכל להקה רשום לך באיזה רשימות הם מופיעים ואז ככה אתה מוצא אמנים דומים. ככל שאתה מכיר את האתר אתה מוצא משתמשים שאתה סומך עליהם יותר. ויש שם גם פורום ממש פעיל שאפשר לבקש מהם המלצות, שזה גם דרך מעולה כי יש שם אנציקלופדיות מהלכות.
tal22
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי tal22 »

שלום מעריצי דרים ת'יאטר ! :D
אני חדש כאן כמו שאפשר לראות. החלטתי להירשם לפני כמה ימים כשראיתי שיש כאן קהילה קטנה ואיכותית..
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

ברוכים הבאים גבר! יש אשכול הכרות לכל הפרטים... אגב נראה לי נפלת על היום עם הכי מעט הודעות בתולדות הפורום :P
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

עופרי צודק.

tal22
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי tal22 »

שמתי לב, הפורום די מת :?
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

זה עניין של תקופות לדעתי... במשך השנים שאני פה היו תקופות טובות יותר ופחות, וזה משתנה לפי המצב בחיים של חברי הקהילה (אני למשל בצבא כרגע אז אני פעיל פחות)... יכול להיות שבעוד כמה חודשים יחזור להיות פה הומה אדם כמו בעבר.
אה, וברוך הבא טל!
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
שלח תגובה