אשכולילה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכולילה

שליחה על ידי Greenburger »

DT_Ziv כתב:גואה/פסייטרנס כבד זה גאוני! קטעים כמו bust a move ו mush mushi מדהימים אותי כל פעם מחדש.
ואני יודע שהם התפתחו, אתה מקשיב ל classical mushroom ואחר כך ל vicious delicious ואתה לא מאמין שזה אותו הרכב... מכיר את זה ;)
יכול להיות שדאבסטפ אצלם דווקא יישמע מעניין, שמעתי מהאלבום החדש רק את pink nightmares ו ur so fucked והקאבר למאשינה כשהם יצאו, וזה היה רק נחמד, אני חייב להודות. לא היו ממש דברים מעניינים מעניינים כמו ב vicious delicious וחלק מ legend of the black shawarma שתמיד עשה לי תאבון ללכת לשווארמה חזן מול היס פלנט שמה או לחומוס סעיד בעכו :)
דווקא בכל החומרים שלהם, גם הישן וגם החדש, אפשר לשמוע שזה אותו הרכב שעשה את זה. אפשר לשמוע את הסגנון שלהם, הטביעת אצבע הייחודית שלהם.

רוצה קטע מעניין יותר? תשמע את מה ששמתי מהאלבום החדש באשכול של הלהקה, בפורום מוזיקה קצת אחרת, ותשמע גם את nation of wusses (ביקורת על ישראל?).
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אתה צריך לשמוע את gantse mishpuchah . אני מקווה עוד היום להעלות קטעים ממנו לפורומים כדי שיגידו לי מי זה האיש . אסור לפספס ! יש שם הקלטות שטח מצויינות ,דרון אמביינט..קיצר מגוון מאוד !
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב א' יוני 03, 2012 12:00 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

בורגר, אני אשמע כבר את כל האלבום אני חושב בימים הקרובים, יש לי אותו כבר על המחשב פשוט עוד לא יצא לי להקשיב לו.
עוזרי, באמת מעניין אותי העניין הזה! שלח לי כשאתה מעלה :)
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

ולא אמרתי שכשאתה שומע אחד מהישנים של אינפקטד ואחד מהחדשים זה נשמע כמו הרכב אחר... אמרתי שאתה לא מאמין שזה אותו הרכב מהבחינה שאתה לא מאמין שהם כלכך התפתחו :)
לא יודע מה איתך, אבל הקטע הזה מושלם!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZB7ApwMn6w[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

וווווווווואי אם אתה אוהב את זה אז בזמן האחרון הם עושים דיג'יי סט כמו של פעם עם הקטעים הקלאסיים. מעבר לזה שזה פשוט תענוג ברמות אחרות הם גם התחילו לשלב שם רימיקסים לקטעים האלה. נראה לי שגם פה תוכל למצוא כאלה רימיקסים

עוד דוגמה זה הטראק האחרון באלבום החדש- the messenger

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

ברור! mush mushi אחד הקטעים הכי טובים שלהם!
וואלה? כי אח שלי היה בהופעה שלהם לפני כמה זמן, ואמר לי שהם עשו רק חומרים חדשים... אבל זו הופעה במכללה אז אני לא יודע אם זו הייתה הופעה רגילה שלהם.
סבבה, אני ידפדף שם במועדפים שלך :)
אגב, אם אתה אוהב פסייטראנס וכאלה, זה לדוגמה קטע שפעם ממש חרשתי בלופים! אני עדיין חושב שזה קטע ענק, במיוחד המלודיה שם באמצע הקטע עד הסוף. בכלל להרכב הזה יש קטע חזק עם מלודיות ממש ממש מדהימות.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=glSkIVTO27I[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

נו ההופעות במכללות זה ביום הסטודנט, זו לא הופעה מלאה, ברור שלא יהיה דיג'יי סט. זה גם לא קבוע שהם עושים את זה, זה התחיל כמשהו חד פעמי (ונדיר רצח, ורשמתי על זה פה :D ) ומרוב התלהבות הם כנראה עשו את זה עוד. הם עשו את זה פעם ראשונה בהופעה בפסטיבל התמר שהיתה בסוכות, פעם שניה בהופעה בפורים עם משינה (ששם היה רימיקסים לקטעים הישנים), ופעם שלישית בהופעה כלשהי שזה היה רק הסט באיזה פסטיבל ביום העצמאות.
ולא הבנתי למה לדפדף במועדפים שלי, אם לא שמת לב הקטע ששמתי הוא באורך של שעה. זה סט רטרו כזה שלהם שהם שחררו למעריצים. נראה לי ששם תמצא פשוט גם כמה רימיקסים לקטעים קלאסיים.
ויש לי גם המלצה לעוד פסיי-טראנס, וגם ישראלי:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xxGBELaOirE[/youtube]

מקווה שהאיכות טובה, אני לא יכול לשמוע פה
אם לא אהבת את הקטע הזה אז תנסה אחרים שלהם, פשוט בגלל שיש בו קטע אוריינטלי (כי לא נעים לומר מזרחי :P ) זו גם הסיבה שאני רוצה שתשמע אותו (כי זה מקורי ומעניין) אך גם הסיבה שאולי לא תאהב אותו ובשאר הקטעים שלהם אין כאלה דברים.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

כי מה ששלחת לי לא עבד, וזה היה כאילו הרשימת השמעה של המועדפים של the greenburger אז חשבתי שאתה רוצה שאני אחפש קטעים במועדפים שלך :)
מה ששלחת זה הקטע הזה: http://www.youtube.com/watch?v=7qkJCWlkAXs והוא לא עובד בגלל זכויות יוצרים או משהו כזה.
יכול להיות שהתכוונת לזה? http://www.youtube.com/watch?v=nTpgbqIRmrA אם כן, אז סבבה אני אקשיב לו.
אני אשמע גם את in-panic, תודה! ואני דווקא אוהב מוזיקה אוריינטלית, ובכלל לשמוע סולם מינור הרמוני משולב בכל מיני ז'אנרים. אני מזרחי בעצמי :)
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

כן התכוונתי ללינק השני, לא יודע מה זה הראשון. ואתה מוזמן לבדוק את המועדפים שלי בכל מקרה, אני בטוח שתמצא שם דברים מעניינים :)
אם אתה אוהב אוריינטלי ואתה בקטע של למצוא שירים עם סולמות כאלה, תחפש כל מה שהוא במודוס הפריגי.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אתה מוזמן גם לבדוק דברים במועדפים שלי :D למרות שרוב הדברים שם לא נראה לי שתאהב חחח
אבל http://www.youtube.com/user/zivagm?feature=results_main
ומוזר, כבר איזה חודש היוטיוב לא נותן לי להוסיף כלום למועדפים :(
יש גם איזה חמישה קטעים שהעליתי, אחד מהם זה ה otto von schirach ששמתי מקודם אגב, ועוד כל מיני דברים מוזרים.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

DT_Ziv כתב:תמונה

אז כדי לעשות דאבסטפ לא צריך להשקיע, פשוט מזיינים תשכל לאנשים שקונים את החרא הזה שזה מגניב וזה עכשווי, עושים ברייק מגניב כל עשר שניות... והנה לך דאבטפס!
אגב, גם בנויז יש רמות ביצירת סאונדים ויש סאונדים מוגדרים באבועה!! לדוגמה הקטע הזה, שהוא קטע glitch, סינתזה או מה שזה לא יהיה... ככה עושים מוזיקה ויצירת סאונדים ברמה גבוהה!:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ORFB8WSQdKI[/youtube]

ואני יודע שאתה שונא, אבל תקשיב לזה שנייה ותסביר לי בדיוק איך זה מחורטט, שים לב לכמות הסאונדים השונים שמתחלפים פה במהירות האור:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u4c-fcEzOIY[/youtube]

ומוזר אם נויז זה כזה מחורטט כמו שאתה אומר, אז מוזר מאוד שאף פעם לא שמעתי סאונדים דומים זה לזה בין האמנים השונים, ושמעתי די הרבה אומני נויז.

והנה לך עוד קטע נויז מתוך האלבום המשותף של מייק פאטון וג'ון זורן:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3CakgTdJ63w[/youtube]
טוב קודם כל, מה הטעם לערוך את ההודעה שעה ארבעים אחרי שכבר המשכנו את הדיון? :haha:

שנית לגבי הקטעים-
הראשון, נראה לי זה בעיקר עריכת סאונד של סמפלים, ופחות סינטזה, אבל סבבה, זה באמת לא סתם רעש מהרחוב.
הקטע השני- אתה רציני זיו? אני לא יכול לשמוע את זה בשום צורה ובטח שלא יכול להגיב על זה משום בחינה כקטע מוזיקלי. זה אשכרה נויז, רעש, טהור. אני לא מבין איך מישהו יכול להקשיב לזה.
לגבי הקטע של פאטון וזורן, הכי סקרן אותי אבל היה לי בעיה באינטרנט ולא הצלחתי לשמוע, אני אנסה שוב.

לגבי המשפט הזה: "ומוזר אם נויז זה כזה מחורטט כמו שאתה אומר, אז מוזר מאוד שאף פעם לא שמעתי סאונדים דומים זה לזה בין האמנים השונים, ושמעתי די הרבה אומני נויז." (שנראה לי שערכת במיוחד כדי להכניס אותו :P )
אין קשר בין חרטוט לבין כך שקטעים יישמעו אותו דבר. זה שמחרטטים משהו לא אומר שאצל כולם זה יישמע אותו דבר.

והקטע טרנס שהבאת נחמד :) אבל אני חושב ש- In-Panic ובכלל פסייטראנס אחרים יותר מלודיים.
אגב אם אתה אוהב מלודיות בטראנס אז תנסה את הטראנס האירופאי.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

חחחחחחחח אחי, ערכתי את זה פעמיים, פעם אחת כי התמונה של הפייס פאלם הפכה לתמונה ענקית של בחורות ערומות... אז מחקתי. ופעם שנייה שרציתי להוסיף את התמונה של הפייס פאלם מחדש כי שכחתי לעשות את זה בעריכה הראשונה :)
הראשון לא אמרתי שהוא סינתזה.... סתם אמרתי שתראה איזה מגוון צלילים רחב יש במוזיקות שפסלת.
הקטע השני אמרתי לך שתשנא.
הקטע של פאטון וזורן מופתי.
המשפט שהתכוונתי זה שאתה טוען שנויז זה מחורטט ושבעצם אומני נויז לא יודעים מה הם עושים, ושהם סתם מחרטטים משהו, אז אמרתי לך שזה מוזר שלכל אומן נויז יש את הסאונדים הייחודיים לו.
ו in-panic גם נחמד, אני פשוט כבר לא ממש מטורף על טראנסים כמו פעם. אני יותר בכיוון של IDM, אם יש לך המלצות בז'אנר.. בשמחה :)
אני זוכר שהמלצתי לך פעם על כל מני IDMים, על venetian snares ו kid606 ועוד.. תחפש זה באשכול מה אתה שומע עכשיו אני חושב.. או ששמעת כבר?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

עוד לא יצא לי לשמוע.
וגם לא אמרתי שאמני נויז לא יודעים מה הם עושים, רק שהם מחרטטים P:
אבל בקיצור to each his own ואם אתה מצליח ליהנות מזה, סבבה. לי זה תמיד יישמע כמו חרטוט (לראיה הקטע השני שם).

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אבל למה אתה מכליל?? אתה גזען כלפי אומני נויז, אתה יכול להגיד שממה ששמעת, שמעת חרטוטים... אבל אל תגיד שכל הנויז הוא מחורטט, זה ממש לא נכון זה מה שאני מנסה להסביר לך פה.
אם תחרטט סתם משהו זה ייצא נויז, אבל לא כל נויז הוא מחורטט.
יש אומני נויז שיוצרים סאונדים מוגדרים!!!
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ג' יוני 05, 2012 3:33 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

יכול להיות, אבל אני לא שם לב להבדל. זה מה שאני מנסה להסביר לך.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אז אל תכליל!!!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

לפי דעתי תומר לא פתח בכלל שום חומר אקדמי בנושא . יש עוד הרבה ז'אנרים ייחודים שמתעסקים בנושא מחקר סאונד ואני בטוח שנכתבו ספרים ומאמרים רבים בנושא . רק שאנשים בוחרים בבורות במקום בהשכלה ומאשימים . אני חושב שבן אדם יכול לשנוא ז'אנר מסויים אבל לזלזל ולהגיד שלז'אנרים המרתקים האלו אין שום ביסוס זו העלבה וחוסר ידע לחלוטין (וגם פספוס) . לרוב בני האדם קשה להבין את סוג/י המוזיקה הזו אז לפעמים במקום לעשות פייס פאלם אני מנסה להשלים עם זה (וקצת לרחם גם על אלו שצוחקים על כל העניין ) .
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

מעבר לזה - אני מסתכל על הקטע הזה כחלק מהתפתחות אנושית . אני יכול לתת אינסוף דוגמאות לדברים שלא קיבלו במהלך השנים אבל בסוף הם חדרו לתודעה . הגזע האנושי נהיה יותר ויותר מפותח , ואני מאמין שיום יבוא וגם המוזיקות האלו יתקבלו על ידי הרוב . בדיוק כמו שפרוגרסיב רוק היה שנוי במחלוקת והיום התפוצה שלו כבר הרבה יותר רחבה בעולם .
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

הודעה כפולה . זה ה resonance , לא אני.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

עוזרי, לדעתי אין מקום להשוות בין פרוג לנויז. אני לא פוסל את הז'אנר, ותתפלא - אני לוחץ פליי על רוב הדברים שאתה וזיו שמים פה, ועדיין אני לא מוצא בזה שום דבר מוזיקלי. יכול להיות שזה בגלל שאני יותר סגור ממך, יכול להיות שהשמיעה שלך מפותחת יותר משלי. אולי בעוד כמה שנים ייפול לי האסימון. בכל מקרה, הנויז אף פעם לא יהיה בתפוצה רחבה. אני מניח שזה כי הפרוג מורכב ממלודיות, הרמוניות ומשקלים והנויז מסאונד שונים ומשונים, ואם ישימו ברדיו פרוג אז המאזין הפשוט יבין שמדובר בשיר ואם ישימו נויז ברדיו, הוא יחשוב שהרדיו התקלקל.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
שלח תגובה