אשכול Sci Fi

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול Sci Fi

שליחה על ידי Sentient 6 »

טוב קראתי טיוטת תסריט מתקדמת של פרומתיאוס שאפשר להשלים חוסרים שלה עם מידע מאושר. הוא מלא טוויסטים ויצורים מוזרים ודי מפחידים ורגעים פשוט הזויים. יהיה מעניין. מעבר לזה כתבו לנומי ראפיס תפקיד מדהים. היא יכולה לעשות מאליזבת שואו מועמדות לאוסקר לפחות.

גילוי קטן משעשע מהקמפיין הויראלי. תאגיד יוטאני, זה שהתאחד בסופו של דבר עם וויילנד ליצור את התאגיד שאנחנו מכירים מהנוסע השמיני התחיל בתור חברת סלולר ובתוך עשרים שנה הם הפכו לתאגיד הגדול בעולם כשהם מממנים ושולטים בכוחות שיטור בכל העולם. תחשבו על זה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:ת'ור 2, 15 בנובמבר 2013. הביקור האחרון של כריס המסוורת' במידגארד. הוא הכוכב הגדול הראשון של מארוול שעוזב אותנו ובקושי הספקנו להכיר אותו :cry:
מה הכוונה?
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:
Sentient 6 כתב:ת'ור 2, 15 בנובמבר 2013. הביקור האחרון של כריס המסוורת' במידגארד. הוא הכוכב הגדול הראשון של מארוול שעוזב אותנו ובקושי הספקנו להכיר אותו :cry:
מה הכוונה?
הוא לא חתום על חוזה לחלק שלישי והוא הודיע למארוול שהוא לא יחזור. אני לא יודע איפה הוא עומד מבחינת המשך לאיוונג'רז שאמור לבוא לפני החלק השלישי של ת'ור.

חשבתי על זה לפני כמה ימים, רוברט דאוני ג'וניור כרגע כבר בן 46 בערך והוא חתום על איירון מן אחד נוסף והמשך לאיוונג'רז ובסופו של דבר מישהו יצטרך להחליף אותו וזה יהיה יום ממש מוזר כי בהיסטוריה של סרטי הקומיקס כנראה יזכרו שלושה שחקנים אייקונים באמת. כריסטופר ריב, ביל ביקסבי ו-RDJ, הפנים של טוני סטארק והסרטים העצמאיים של מארוול... היום אין באזור מישהו שבאמת יכול לעשות לסטארק צדק חוץ ממנו.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

יש לי תאוריית באטמן. לא ספויילר, תאוריה.

בטריילר רואים שביין מרסק את באטמן על הברך שלו, די שובר אותו. לפני מלא שנים הייתה תקופה שהגב של ויין היה שבור ודיק גרייסון נכנס לתחפושת שלו לתקופה קצרה. הניחוש שלי הוא שאותו דבר יקרה עם הדמות של ג'וזף גורדון לוויט, ג'ון בלייק. באטמן יסיים כל כך מוכה שבסוף, בניגוד לרצונו מישהו יצטרך לסיים את מה שהוא התחיל ואותו האיש הבלייק הזה. לא סיכוי כזה גבוה אבל אפשרי ויכול להיות טוויסט מגניב.
מעבר לזה ג'וזף גורדון לוויט נולד לשחק את דיק גרייסון.
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

הגיוני, גם אני חשבתי על משהו דומה, רק פחות מסובך, שבאטמן יישאר נכה, לא פיתחתי את זה חחח.
אבל לא בא לי לדבר על זה זה מרגיש כאילו ספויילר.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אני לא ראיתי את הטריילר מסיבה אחת - אני לא אוהב טריילרים. אבל עדיין זה הסרט שאני הכי מחכה לו בקיץ הקרוב, בעיקר אחרי שני הקודמים (המדהימים) ושני המשחקים (שהם גם אדירים, חובה לכל אחד). מה אתם אומרים, יש סיכוי שהסרט ישבור את השיא הכנסות לסופ"ש בודד בארה"ב שהנוקמים שבר בתחילת החודש?
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אלוהים בבקשה לא. האיוונג'רז מקום רביעי בהכנסות בכל הזמנים ויכול להיות שבTDKR יעבור אותם, אני מוכן לאפשרות הזאת אבל שלא יגע להם ב-8 שיאים הפסיכיים שלהם.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

האביר האפל הוא הסרט השלישי המצליח בכל הזמנים בתוך אמריקה ובגלל שהוא הצליח הרבה פחות מחוץ לעולם, בשקלול הכלל עולמי הוא במקום ה-11 אם אני לא טועה. הנוקמים יגיעו גם למקום ה-3 בכל הזמנים תוך כמה שבועות ואני בטוח ב-100% שבאטמן לא יוריד אותם משם, אבל דווקא בקשר לשיא הכנסות בסופ"ש יש לבאטמן סיכוי קלוש לשבור אותו.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא מאמין שהוא יעבור את פוטר כבר, אולי עם הקרנה מחודשת בארה"ב עוד כמה חודשים.
לבאטמן יש שתי בעיות לדעתי, לא ביחס לעצמו אלא ביחס לאחרים. הוא לא בתלת מימד אז יהיה לו קשה יותר להכניס במהירות כמו האחרים והוא סוגר קיץ כזה חזק, אנשים עושים חשבון של "יש לי X כסף ואני יכול לראות Y סרטים"כשלפניו היו איוונג'רז, פרומיתאוס, גברים בשחור, ספיידרמן, אמיצה של פיקסאר ושלגיה עם כריס המסוורת' וקריסטין סטיוארט שיקח את הקהל הנשי... להיות האחרון שיוצא מקו הזינוק בקיץ כזה זו בעיה אבל לך תדע מה יקרה עם סרט שיש לו כזה באז, צוות וייחוס.

ד"א ג'י.איי.ג'ו 2 נדחה לשנה הבאה כדי להפוך לתלת מימד ולקחת מכם יותר כסף.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

רק נס ישאיר את פוטר במקום הרביעי. 133 מיליון דולר בכל העולם והנוקמים עוקפים אותו, והם מוקרנים רק 3 שבועות. והאביר האפל גם יהיה שובר קופות עצום, גם הסרט הקודם יצא בדיוק באותו תאריך בשנה כשלפניו 6-7 שוברי קופות, חלקם ענקיים (איירון מן, אינדיאנה ג'ונס וקונג פו פנדה) והוא עדיין ריסק את הטבלה. הסיכוי שלו לעבור את הנוקמים קלוש אבל קיים.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לפי מיטב הבנתי תקופת הקרנה על פי חוקי האיגודים היא עד 28 יום אז כדאי שהם יזוזו אם הם רוצים להשאיר את הממזר האנגלי הזה מאחור.

קשה להשוות את איירון מן הראשון שעשה בערך 600 מיליון לאיוונג'רז שהגיע אחרי חמישה סרטים שהכניסו מיליארד וחצי ביחד בקיצור, this is the summer to end all summers.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

בחיים לא שמעתי על החוק הזה ובתקופות מסוימות בשנה אני עוקב אחרי נתוני הכנסות, יכול להיות שמס' בתי הקולנוע שהסרט מוקרן בהם יורד דרסטית אבל עדיין כמו שאמרתי, סרט שהגיע למיליארד לא נעצר שם.
http://boxofficemojo.com/movies/?page=w ... avatar.htm
http://boxofficemojo.com/movies/?page=w ... knight.htm
שני סרטים שהוקרנו הרבה מעבר ל-4 שבועות והרוויחו מלא.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני אומר לך יש חוקים לדברים האלו חיפשתי קודם ולא שמצאתי אבל יש איזה משו של הקרנה סטנדרטית של 28 יום אולי רק בארהב לא יודע בכל מקרה מפיצה ובעלי קולנועים לא יכולים לעשות מה שבא להם אבל זה ברור...

בכל מקרה איירון מן 3 התחיל לצלם ויחד עם האקסטרימיס אושרו ולוהקו שתי דמויות של נבלים, אחד דמות וותיקה בשם קולדבלאד, בחור שרוצה נקמה באיירון מן והופך לסייבורג מטורף והשני כן צדקתם בחור שרוצה נקמה באיירון מן ומטיס שריון צבאי כדי לעשות את זה. הדמות של בן קינגסלי עדיין לא נחשפה אז יש כאן מינימום של שלושה רעים שזה יהיה מעניין.
נערך לאחרונה על ידי Sentient 6 ב ש' מאי 26, 2012 9:58 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

טוב בכל מקרה אני מוכן להתערב על כל המשכורת שלי מהחודש שעבר, שהיא הכי גבוהה נראה לי מאז שהתחלתי לעבוד ברפת, שהנוקמים יעקפו את פוטר בלי הקרנה מחודשת בעוד כמה חודשים.
ומתי יוצא איירון מן 3?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הזכרת לי את שורה מרובוטריקים.. theyre next attack which I would bet my ridiculous government salary is coming soon.

3 במאי שנה הבאה. ת'ור 2 סוגר את הקיץ ב-15 באוקטובר בגלל חילופי במאים. מארוול עשו צעד שאפשר להתווכח עליו מבחינה אומנותית אחרי 2010 שהיה להם רק את איירון מן 2 וזה פגע להם ברווחים אז הם דואגים עכשיו להוציא שני סרטים בשנה וזה אומר להכניס סוף סוף בשנתיים הקרובות את איש הנמלה ולתת סרטים לדוקטור סטריינג', האלמנה השחורה והוקאיי. לא שאני מתלונן על החלום הנהדר הזה שאני חי בו בזכותם.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טוב תשמע טפו טפו טפו כנראה שצדקת, אחרי הסופ"ש הזה איוונג'רז רק 40 מיליון (רק...) אחרי הארי פוטר, הם הולכים להשמיד אותו!!!

תעשו את החלק שלכם ביצירת צדק היסטורי, לכו לראות את הסרט, אם ראיתם אותו לכו שוב.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אני מת לראות אותו, הבעיה היחידה היא שאני בתקופה מטורפת של בגרויות ואין לי זמן לזה ובטח עד שהיא תסתיים יפסיקו להקרין אותו בעפולה ואין לי בתי קולנוע נורמלים ברדיוס של שעה נסיעה מהקיבוץ :cry:
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

יס פלנט, לא שווה לראות סרט בעפולה.
במקום שעה ייקח שעה וקצת יותר. עדיף על עפולה :puke:

סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

מה זה השטויות האלה לא שווה לראות סרט בעפולה, בעפולה פשוט אין קהל והרבה אנשים זה הקרנה פרטית ומסך יותר קטן, זה הכל.
אם הסרט יהיה טוב אתה תהנה ממנו בכל מקום.
טל תדע להעריך שיש לך בית קולנוע שתי מטר מהבית.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

אין בעיה לראות סרט בעפולה, אבל אם רוצים להנות מסאונד, אפקטים, או כל דבר שיש בסרט פעולה, אז עדיף ללכת למוקים ששומעים/רואים בו יותר טוב. חוץ מזה זה לא כזה נורא.

שלח תגובה