Two Days in Paris, קומדיה משעשעת על מעצב אמריקאי ובת זוגו הצרפתית שמגיעים ליומיים בפריז כדי לבקר בעיר וכדי לראות את משפחתה, וקורות כמובן סצינות הזויות ומצחיקות, הומור קצת גס לפעמים, אבל סה"כ סרט מצחיק לאללה!
אינדיאנה ג'ונס חוזר להציל את כולנו!
איזה קלאסיקה. Can't wait.
אינדיאנה ג'ונס 4: Kingdom of the Crystal Skull מגיע לאקרנים בחודש מאי.
השמות הגדולים: איך אפשר הרי בלי Harrison Ford
וגם: Shia LaBeouf ו-Cate Blanchett
עוד סרט לצפות לו. והפעם, Resident Evil: Degeneration.
זה לא סרט רביעי בסדרת הסרטים, אלא דווקא סרט אנימציה (CG) מלא שמבוסס יותר על סדרת המשחקים המקוריים (משמע: מבוסס על ה-storyline המקורי, לאלו שמשחקים/שיחקו בסדרה). נראה טוב עד כה!
לכל חובבי סדרת הספרים רומח הדרקון וחובבי הפנטזיה באשר הם; יצא עכשיו סרט אנימציה ע"פ הספר שפתח את כל הבלגאן - רשומות רומח הדרקון: דרקונים של דימדומי סתיו.
הסרט אמנם קיבל ביקורות די גרועות, אבל אני עדיין הולך לצפות בו עכשיו ונקווה להנות. (נקווה שזה יוציא את הטעם הרע של ההפסד הקבוע של יום שישי בביליארד...)
------------------------------------------
Risen again, but never awaken.
Aren't we all in a dream?.....
darthsate כתב:לכל חובבי סדרת הספרים רומח הדרקון וחובבי הפנטזיה באשר הם; יצא עכשיו סרט אנימציה ע"פ הספר שפתח את כל הבלגאן - רשומות רומח הדרקון: דרקונים של דימדומי סתיו.
הסרט אמנם קיבל ביקורות די גרועות, אבל אני עדיין הולך לצפות בו עכשיו ונקווה להנות. (נקווה שזה יוציא את הטעם הרע של ההפסד הקבוע של יום שישי בביליארד...)
יאפ, צפיתי בו. יכול היה להיות הרבה יותר טוב אבל לא נורא...
כן בעיקרון הסרט יכל להיות הרבה יותר טוב רק עם הוא לא היה אנימציה, או אם האנימציה הייתה יותר טובה...בכל מקרה הוא נחמד, הכל עובר ממש מהר ולא מתמקדים על דברים..
אבל בסדר אני אחקה להמשך כי זה נחמד.
סרט שבבסיסו מדובר על מקרה רפואי שאנשים שמורדמים הרדמה כללית, ולמעשה משותקים פיזית, עדיין ערים(!). זאת אומרת שהם מרגישים את כל מה שקורה במהלך הניתוח אבל לא יכולים לזוז או לדבר או לעשות כל פעולה שהיא.
העלילה עצמה היא קונספירציה של אנשים להשיג הרבה כסף...
איך? תצפו בסרט.
רציתי ללכת ל"רודף העפיפונים" כי קראתי את הספר שהיה מדהים, אבל אחותי (שמכירה אותי הכי טוב בעולם) ראתה את הסרט ואמרה לי שבשום פנים אסור לי לראות אותו כי יהיו לי סיוטים בלילה וזה סרט ממש קשה - בחרתי להקשיב לה והלכתי לסרט "מתים על החיים" שהיה פשוט מצויין וכמובן שהמשחק היה יוצא מן הכלל עם מורגן פרדמן וגק' ניקולסון (אני ממש אוהבת את שנייהם).
בקשר לרומח הדרקון = הסרט רק באינטרנט או שיש מצב שהוא יצא לקולנוע? (=אני ממש אוהבת את הספר)
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
כן, לא תיארתי לעצמי שאתה סתם זורק מילים לאויר או כי מישהו אמר לך לכתוב אותן, אבל הכוונה שלי הייתה... מה לא אהבת בו? מעבר לעובדה שהוא "מיותר", שבקשר לזה אני יכול להבין מאיפה אתה מגיע.
Shoot 'em up
לא יאומן לאן התעשיה מתדרדרת. ללא ספק הסרט המונפץ, המוגזם והמופרך ביותר שראיתי אי-פעם וכבר ראיתי דברים נוראים. זה כבר לא פעולה, זה קומדיה.
מה שכן, איזה סאונדטראק! The Ace Of Spades של מוטורהד? אני מאוהב בבמאי! ויש עוד: Nirvana, Wolfmother, AC / DC, אחד הסאונדטראקים הטובים ששמעתי!
ואללה, באתי לקלל ויצאתי מברך...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
אחרי שכמה אנשים המליצו עליו (גם מפה) ראיתי את הסרט הזה.
פעם בכמה שנים מגיע סרט שפשוט מרתק אותך לגמרי למסך ואתה שוכח את המציאות שבה אתה נמצא. זה סרט כזה.
ללא ספק אחד הסרטים הטובים שראיתי בחיי. ראיתי אותו כבר פעמיים ביומיים האלה ועכשיו אני מוריד תרגום כדי לא לפספס אף מילה.
הסיפור מצויין אבל גם הסרט עצמו עשוי טוב מאוד.
מומלץ ביותר!
9.5/10
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."