אשכולילה
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכולילה
אני כנראה...
אז אחרי אפטר כ"כ נחוץ בבית יש לי פחות מ-3 שעות שינה ואז לחזור לבסיס לסגור את פסח א'.
אז אחרי אפטר כ"כ נחוץ בבית יש לי פחות מ-3 שעות שינה ואז לחזור לבסיס לסגור את פסח א'.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
הפלגת פוקר. אין מצב שגופות יזרקו מהסיפון.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אוקיי ואוו הציורים הכי טובים אי פעם בדרו סאמת'ינג

- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
זה א נראה לי אמיתי, ואם כן אז בעזרת תוכנה או משהו כזה, כי זה בלתי אפשרי לצייר ככה על אייפון/אייפוד, אולי על אייפד אבל הרבה מאוד זמן.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
למה לא אמיתי? אפשר לעשות את זה על אייפד באמת או על גלאקסי note עם העט בן אדם עם כישרון עושה אחד כזה בחצי שעה מתמונה להעתיק ממנה. סופר אפשרי.
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
זה חייב להיות עם עט. עם האצבעות זה בלתי אפשרי.
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
האמת היא שלא חשבתי על הגלאקסי עם עט, אבל רק עם עט זה אפשרי!
http://rateyourmusic.com/~talazy
- Axxon N
- דרימיסט-על
תקשיב, יש הבדל ביני ובין עוזרי, עוזרי רוצה למצוץ לסאן סתם לכיף וכאות הערכה לזה שהם אדירים, אני מוכן למצוץ לדארק ולא לפספס הופעה שלהם. יש הבדל, למרות שלא איכפת לי למצוץ לסאן. אבל הלהקה שבאמת הייתי מוצץ להם בכיף אלה sighSentient 6 כתב:whats up with you guys and sucking band members dicks lately?...
i will be in finland on the 11th, still thinking about the fact that i just saw black sabbath for realz less then 24 hours ago.

עברתי לאשכולילה כי זה היה די לא קשור... אבל זה אחלה! החזרת לי על זה שהספמתי לך באשכול של ההופעה של פורטנוי. נעשה הסכם שלום!

עכשיו... מי רוצה למצוץ ל satan's almighty penis??
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
i heard neat story.DT_Ziv כתב:תקשיב, יש הבדל ביני ובין עוזרי, עוזרי רוצה למצוץ לסאן סתם לכיף וכאות הערכה לזה שהם אדירים, אני מוכן למצוץ לדארק ולא לפספס הופעה שלהם. יש הבדל, למרות שלא איכפת לי למצוץ לסאן. אבל הלהקה שבאמת הייתי מוצץ להם בכיף אלה sighSentient 6 כתב:whats up with you guys and sucking band members dicks lately?...
i will be in finland on the 11th, still thinking about the fact that i just saw black sabbath for realz less then 24 hours ago.אבל רק בגלל הזמרת, למרות שיפניות לא עושות לי את זה רוב הפעמים, היא נראית ממש טוב!
עברתי לאשכולילה כי זה היה די לא קשור... אבל זה אחלה! החזרת לי על זה שהספמתי לך באשכול של ההופעה של פורטנוי. נעשה הסכם שלום!
עכשיו... מי רוצה למצוץ ל satan's almighty penis??
in the backstage after the fintroll show here couple of years ago the lead singer was super pissed drunk and he was mel gibsoning the jews so some dude went to the street and hired a tranny whore, not one of those that you cant know what's up with them but the ones you can realy tell are dudes and he brought her back and the singer was so hammerd that they started making out and she gave him a hand job
infront of everybody and the rumer is that it ended in a night of bangkok style butt pumping.
the moral of this story is if your'e mess with a jewish headbanger at his home field, don't forget to bring lubricants for your ass.
- Axxon N
- דרימיסט-על
חחחחחח חזק!
finntroll גדולים! למרות ששמעתי רק את nattfodd, אלבום מצויין!
תמיד כשאומרים לי הדבאנגרס אני מדמיין את הרעים מברוטאל לג'נד, בגלל זה אני שונא הדבאנגרס, אני מדמיין אנשים עם שרירים והרבה שיער שחוצבים מערות עם הראש ושומעים גלאם מטאל
finntroll גדולים! למרות ששמעתי רק את nattfodd, אלבום מצויין!
תמיד כשאומרים לי הדבאנגרס אני מדמיין את הרעים מברוטאל לג'נד, בגלל זה אני שונא הדבאנגרס, אני מדמיין אנשים עם שרירים והרבה שיער שחוצבים מערות עם הראש ושומעים גלאם מטאל

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
we come in all shapes and sizes and we are hiding under the cracks in youre floor.
- Axxon N
- דרימיסט-על
מה??? זה שקר!! כולם נראים אותו דבר בדיוק.

והוא נראה גיי!

תיקון: התבלבלתי בין ההדבאנגרס להיירבאנגרס. ההדבאנגרס בסדר את ההיירבאנגרס אני שונא!

והוא נראה גיי!

תיקון: התבלבלתי בין ההדבאנגרס להיירבאנגרס. ההדבאנגרס בסדר את ההיירבאנגרס אני שונא!
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ג' אפריל 17, 2012 6:02 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
weve upgraded since and now we are all justin beiber fans

remember the days when people cared about justin bieber??? seems like it was so long ago...

remember the days when people cared about justin bieber??? seems like it was so long ago...
- Axxon N
- דרימיסט-על
ג'סטין ביבר הא?
הנה זה התוצאה של הסיפור שהבאת מקודם...

כנראה שהוא לא שם חומר סיכה בתחת... אאוץ'
הנה זה התוצאה של הסיפור שהבאת מקודם...

כנראה שהוא לא שם חומר סיכה בתחת... אאוץ'
- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב תקשיבו עכשיו שטריליון אנשים נכנסים לדרו סאמת'ינג סתם כי זה מגניב הם לא באמת רוצים לשחק והם סתם כותבים את המילה והורסים לכל מי שאשכרה משחק בזה את הכיף אז אני מחפש אנשים שמחפשים שותפים איכותיים למשחק. אם מישהו רוצה אז תשלחו לי הודעה פרטית ונחליף שם או מייל. תודה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אחרי חצי שעה בפורומים אחרים שאנשים בהם נבלות ברמה הזויהמכה בי שוב ושוב ההבנה למה אני לא אוותר על הפורום הזה. מהמקומות היותר איכותיים שיצא לי להיות בהם ברשת.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
פעם הייתי נוהג לגלוש בפורום FXP. אחרי שעברתי לפה הבנתי שכולם שם קופצים מעל הפופיק שלהם וחושבים שהם מבינים הכל במוזיקה...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Fxp הוא בינתיים הפורום הכי טוב לענייני סרטים ומשחקי מחשב למרות שמאז סגירת megavideoאני מסתמך על טורנטים . על מוזיקה שם בכלל אין על מה לדבר . יש כמה פורומים שאני אישית מאוד אוהב אבל הפורום הזה תמיד היה הכי נורמלי .
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Ozerivarium כתב:איזה פורומים ?
הפוררום הרשמי של היילו במקרה הזה. רשמתי בערך אלף מילים עליו מה שיהיה המשחק העלילה של המשחק הבא וזה הפך לאורגזמת בריונים מזוייפים. איזה חמישה זינקו עליי די מהר עם מילים כמו קראפ פסט וזבל מוחלט ואני לא נשארתי חייב. את רובם זיהיתי ישר בתור הילדים העלובים שלהם שחוטפים מכות בבית ספר ואז פורקים את זה על אנשים שנמצאים בצד השני של העולם אבל אחד מהם החליט להמשיך, בחור שמסתבר שהוא חייל אמריקאי בן 22, רדפתי אחריו עם הודעה פרטית שמודיעה לו שהוא צריך להפנים שרובה ביד לא עושה אותו גבר ושהסגנון שלו הוא זה של גבר מכה וזה מה שהוא יהיה. הוא רשם לי ברוך הבא לאינטרנט ושהגיע הזמן שאני אדע שיש המון aholes ושאני לא מכיר אותו והכי מצחיק הוא ביקש שאני אעזוב אותו בשקט אם הוא לא נראה לי. מצחיק כי זה מה שאני אמרתי לו ולחרא אחג במשך שעה שלהם ממשיכים להתעקש שזו זכותם להביא דעה לא משנה כמה היא אלימה. אורגיית בריונים זה מה שזה היה ואם החיים לימדו אותי משהו אחד זה שאף פעם לא נסוגים. אם אתה לא זוקף גב אתה מת.
בכל מקרה הם לא בדיוק עשו כבוד לגיימר האמריקאי הממוצע ומרוב שזה הפך לפארסה אמרתי למודרטור שיסגור את האשכול בעצמי.