אשכולילה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכולילה

שליחה על ידי Sentient 6 »

קרטלים שלמים איבדו את הצרכנית מספר אחת שלהם. עצוב.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

זה אמרות כאלה שממש הורסות את הזיכרון של אמן גדול ומלכלכות על כל מה שהוא עשה. ממש לא במקום.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ה-hall pass הזה לסלבריטאים שהם נרקומנים קשים זה גם לא במקום בזמן שאדם רגיל מהרחוב שיתפס עם גראס יזרק לכלא חופשי. זה בולשיט ובושה לחברה המודרנית אז אף אחד לא קדוש, אני אצחק על זה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

פחח, אף אחד לא נזרק לכלא על גראס.
והיו לא מעט מקרים של סלבריטאים שנתפסו עם חומרים ונזרקו לכלא (או שנתנו להם עסקה של ללכת לגמילה במקום). לא בטוח בקשר לשם אבל נדמה לי שקייט מוס היא מקרה כזה..? או לינדסי לוהאן..?

חוץ מזה סמים זו עובדה, ולא מעט אנשים עושים סמים בימינו, ולא תמיד הם נתפסים כעושים משהו לא כשורה, ואני לא חושב שמישהו אומר על בנאדם רגיל שהוא נרקומן שהוא לא בסדר ועל סלבריטאי שהוא כן. בייחוד אם מדובר בגראס.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני אגיד לך דבר ראשון, בחיים שלי לא נגעתי בשום סם חוץ מאלכוהול וגם לזה אני מגיב כבר לא טוב אז אני יורד מהעץ הזה אבל אני בעד ליגליזציה של מריחואנה והנה למה. אלו הנתונים לגבי ארה"ב, המדינה עם הכי הרבה בני אדם בכלא.
מאז שהממשל של רייגן העביר את החוקים נגד הסמים שלו, מספר העבריינים שנמצאים בכלא על עברות סמים עלה מ40 אלף ל1.2 מיליון. סה"כ האנשים שנמצאים כרגע בטיפול במערכת המשפט האמריקאית, משמע בכלא, בתי משפט ושחרור על תנאי הם כשני מיליון. כ-12 אחוז מהאסירים נמצאים שם על עברות של שימוש וסחר בקנביס עכשיו אני לא גאון גדול זה הבהרנו כאן בעבר אבל 12 אחוז מתוך הם כ150 אלף איש. מתוך ה-150 אלף איש האלו, אם תיצור ליגליזציה של מריחואנה בארה"ב אתה תוציא לפחות 100 אלף בני אדם מהכלא כי הם יוכלו לצרוך את החרא שלהם בבית שלהם בשקט ואף אחד לא יפגע מזה והם גם ישלמו מס על זה ויעזרו לארה"ב לצאת מהברוך. דוגמא? ב2008 למשל נכנסו בקליפורניה 100 מיליון דולר לכיסים של המדינה ממסים שהוטלו על מריחואנה רפואית. האלטרנטיבה? לזרוק את כל המשתמשים האלו לכלא ולתת לכולם תרופות יקרות על חשבון המדינה. 18 מדינות בארה"ב בחרו לקחת את קו השפיות בנושא הזה וטוב שככה כי קליפורניה למשל הכניסה ב2008 מאה מיליון דולר מסים ממכירה של מריחואנה רפואית. כל החנויות שמוכרות ד"א לפי דרישת החוק הן ללא רווח לחלוטין. אין טעם להתחיל לדבר על כל היתרונות שהוכחו בטיפול עם חולים של אלצהיימר, פרקינסון ועוד המון. כל החרא הזה בזכות העובדה שתעשיית העץ של תחילת המאה העשרים שילמה לפוליטיקאים האמריקאים כדי למנוע מקנביס להפוך לרכיב העיקרי בנייר שאנחנו משתמשים בו היום. כן, אחת הסיבות שיערות גשם נופלים זה כי הפוליטיקה התערבה בנושא הזה וכיוונה אותו למקום הלא נכון.
שורה תחתונה הpros עולים על הcons בצורה משמעותית וזה ברור לכולם אבל ארה"ב בוחרת להמשיך להתייחס לקנביס כשטן מרושע והיא אפילו הגדירה אותו כדרג 1 יחד עם הרואין, LSD ואקסטזי שזה מטורף לחלוטין ולא עוזר לאף אחד ובו זמנית שמה את צרכני הקוק, מת' והרואין המפורסמים ביותר שלה על שרפרף ונותנת לכל העולם ליהנות מהם. אז מה אני אמור להבין מזה?....

ויטני יוסטון הייתה משתמשת כבדה של קוקאין ושאר סמים קשים משהו כמו 20 שנה. זו עובדה ידועה, מעבר לזה אני לא יודע מה היא עשתה בזמנה הפנוי, אבל כבר בערך עשור שאני מודע למצב שלה, מבהיר את זה כאן אבל מה שמרגיז אותי היא שהאישה הזאת ב20 השנים האחרונות הייתה צריכה לבוא עם מדבקת אזהרה כמו ששמים על דיסקים שהממסד מגדיר כאלימים, אנשים כמו לינדסי לוהאן, צ'רלי שין ואיימי וויינהאוס צריכים לבוא כולם עם מדבקת אזהרה שהרצון להיות כמוהם הוא מטומטם ומסוכן, דמויות ציבוריות כאלו צריכות להוות אזהרה לילדים על הסכנות של להיות מטומטם אבל במקום זה ג'ימי קימל מהלל אותם כל ערב, MTV וערוץ E משלמים להם מיליונים כדי שיעמידו פנים שאין מצלמה מולם וקומדי סנטרל זורקים עליהם בוחטה של כסף כדי שיספרו כמה בדיחות גרועות לפי הסיטקום הבא שלהם.
הכל מול המצלמות בשביל כל העולם עם פוטנציאל של עשרות שנים בכלא על פי החוק אבל הסלבריטאי שעד היום בילה הכי הרבה זמן בכלא על עברות סמים הוא שימו לב, רוברט דאוני ג'וניור שבילה זמן מצטבר של כמעט 3 שנים בבתי כלא ומכוני גמילה של המדינה בין 98 ל2002. סתם לדוגמא השחקן דני טריו בילה 11 שנים בכלא על עברות סמים אבל זה לפני שהוא התפרסם. עוד דוגמא לפרוטקשן שפירסום נותן לך. לינדסי לוהאן קיבלה כל כך הרבה הזדמנויות שזה מטורף בעיניי אבל שיהיה. היא צריכה שנה בין כמה קירות כדי להתאפס על עצמה כמו שדאוני עשה.

לגבי יוסטון, כל מה שמעניין אנשים זו האישה ששרה כמה שירים ושיחקה בשומר הראש אבל האישה הזאת ממזמן כבר לא כאן וזה הקטע, היא הוחלפה בצל של בן אדם שהסמים (ובובי בי.) שלטו בחיים שלו ולקחו ממנו הכל וחבל שאף אחד לא מתייחס לזה ואני מבין ומכבד את הרצון להתאבל וכו' ולזכור את הטוב שבבן אדם אבל כמו תמיד זה ימשך זמן קצר מאוד ואז כל האמת תצא החוצה ומהר מאוד גם בובי בראון ימצא את עצמו בתוך ארון. חבל שבמשך כל השנים האלו שהיא הייתה לא יותר מאשר בדיחה ענקית אף אחד לא טרח לאמת את אמריקה עם המציאות לגבי המצב שלה. כולם יודעים אבל כולם מדחיקים ועסוקים מידי בצ'רלי שין, כוכב רוק ממאדים שמסתובב עם זונה על כל יד ומזודוות מלאות בכל מה שאפשר לדחוף לאף ולוריד. אין לי בעיה להעביר ערוצים ולשמוע רק and iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii will always love youuuuuuuuuuuuuu אבל כדאי שזה יבוא עם לקח.

אני בעד ליגליזציה של מריחואנה, דבר שבסופו של יום הוא הרבה פחות מזיק מאלכוהול, טבק ורוב הסמים שתחשבו עליהם אבל אני לא בעד ליגליזציה של טימטום וזו המחלה הכי גדול של המין האנושי אז אני שומר על הזכות שלי לצחוק על הכל. אני בטח שלא הולך לבכות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Agree with Matan.
I can't feel sorry for somebody who was a hardcore junky for such a long time, and we are not talking about people who were dragged into this and didn't have means to get healthy. We are talking about rich people who made their choices. From that perspective, I can't feel sorry for her.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אחרי שהסברת את עצמך מתן, אז אני יותר מבין ומסכים איתך.

לגבי סמים, אני הייתי עושה את ההפרדה בין גראס לבין כל השאר. לגבי גראס, נכון כל מה שאתה אומר, וזה ידוע מזמן שתצא יותר תועלת מלהפוך אותו לחוקי. לגבי כמה אנשים יושבים על זה בכלא, אשמח לדעת מאיפה הנתונים האלה כי אני לא אוהב שזורקים דברים באויר (מכיר את המשפט ש- 42% מכל הסטטיסטיקות מומצאות על המקום?).
אבל אני יודע שהרבה מאוד מדינות בעולם המערבי שימוש בגראס הוא כבר עבירה קלה מאוד שאתה מקבל "עונש" שהוא בגדר בדיחה (רק נזיפה או משהו), אם בכלל. וגם בארץ לא יעשו לך הרבה על זה. לא כלא ולא מעצר ולא תיק פלילי גם. ובארה"ב בכלל זה לא כזה רציני, בעיקר מבחינה חברתית, מאחר ובערך כל המדינה עושה גראס חופשי.
אבל כל זה זה נושא אחר.
לגבי יוסטון ומה שאתם אומרים שאתם לא יכולים להרגיש רע עבורה, אז אתם לא יודעים מה עבר עליה שהוביל אותה לשימוש בסמים קשים. יכול להיות שעברו עליה דברים קשים. אז אל תגידו שלא מגיע לה הסימפטיה שלכם.
לעומת זאת מה שמתן אמר שהוא נגד ההערצה של הטמטום, זה נכון לחלוטין.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:
MrReD כתב:קצת יותר קטן מהאוזניים ככה שהוא לא מכסה אותן לגמרי, אבל האטימות בכל זאת מעולה. אחלה אוזניות ניידות שבעולם.

אני מעדיף את ה AKG מקשת הברזל .. או שאולי אצלך יש בתוך הפלסטיק שלדה . לא חושב שנתקלתי באוזניות עם כל כך הרבה רכיבים מוצלחים (רשמתי באשכול אוזניות תעודה הערכה ל AKG :) .

תתחדש כמה עלו ואיפה קנית ?

230 שקל באיביי. במקום איזה 500 בארץ. אחלה דיל!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני לא מבין איך כל מי שנופל לתוך חור מכני ענקי בסטאר וורז שורד את זה. דארת' מול, לול, לוק, פלפטין, אם אתה רוצה לשרוד קרב בלתי אפשרי פשוט תזנק ואיכשהו אתה תצא מהנפילה הבלתי אפשרית הזאת חי.
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

צודק חחחחח גם אני חשבתי על זה כשראיתי את הסרטים!
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

7 שניות כאלו עוד לא ראיתם.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wo-yZ9wf2fc[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

חח מגניב

Sentient 6 כתב:אני לא מבין איך כל מי שנופל לתוך חור מכני ענקי בסטאר וורז שורד את זה. דארת' מול, לול, לוק, פלפטין, אם אתה רוצה לשרוד קרב בלתי אפשרי פשוט תזנק ואיכשהו אתה תצא מהנפילה הבלתי אפשרית הזאת חי.
אממ... פלפטין מת מזה

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:חח מגניב

Sentient 6 כתב:אני לא מבין איך כל מי שנופל לתוך חור מכני ענקי בסטאר וורז שורד את זה. דארת' מול, לול, לוק, פלפטין, אם אתה רוצה לשרוד קרב בלתי אפשרי פשוט תזנק ואיכשהו אתה תצא מהנפילה הבלתי אפשרית הזאת חי.
אממ... פלפטין מת מזה
הוא שוכפל וחזר.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

השנאה העצמית שלי כל כך קשה שאני לא מסוגל להקשיב לזמרת שרה את המוזיקה שלנו בדמו שהיא שלחה, ישר הכרזתי שאני שונא את זה וסגרתי. יש לי בעיות קשות עם עצמי.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

תן למישהו אחר מהלהקה לשמוע את זה.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

:find the paradox

תמונה
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

חחחחחחחחח ענק
תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

עם כמה שרודס תותח, אינפקטד הופיעו לפני כמה ימים בערוץ ספורט 5, וכשראיתי מה אייזן עושה על הקלידים, אני לא בטוח שרודס יכול לעשות את זה :)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »