אשכולילה
- Sentient 6
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכולילה
יא בוגד ! לאן נעלמת ?!yyzboy1928 כתב:זה מקום שלא הייתיבו מלא זמן!!!
(עוד שנה הוא יענה על זה , באחריות ) .
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מתערב אתכם שאתם לא מסוגלים לחשוב על עשרים סלבריטאים לבנים ב-30 שניות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני הבן אדם הכי כועס בערך שאני מכיר וזה מקשה על החיים שלי בנקודה הזאת. אני אוהב לראות קומיקאים מאלתרים והבנתי שיש חוק באילתור שבו צריך להגיד כן, אסור לעצור דברים אלא לתת להם להתגלגל והסיבה שאני לא אעמוד על במה אי פעם היא כי אני רק יודע להגיד לא. אני יודע מה אני שונא, אני יודע מה מטומטם ופאגי בעיניי ואני יודע מה אני לא מוכן לעשות אבל אין לי מושג מה אני כן מוכן לעשות. אני מסרב ללכת לשיעור בודהיזם עם חבר כי אני מסרב להיות בשום קשר עם דת כלשהי, גם אם הם טוענים שזה פילוסופי ומה לא, בבסיס של מה שאתם עושים קיימת ישות אלוהית כלשהי שמציעה לאנשים דרך לחיות אז אני לא מעוניין להיות מקורב אליכם. אני מסרב לקחת תרופות כי בואו נהיה כנים אני לא צריך את החרא הזה, התגברתי על שנים של דיפרסיה שדחפו אותי אל הקצה לבד, מצאתי סיבות לחיות ואני האדון של עצמי בלי שום עזרה חיצונית. אני חי את החיים שלי כי זו החלטה שלי ולא החלטה של כימיקל כלשהו. אני לא נוגע בסמים בכלל כי אין לי עניין בזה ומצד שני אני בעד ליגליזציה של כל דבר שהוא לא כימי. חלק יגידו שאני סה"כ רואה דברים בצורה שקולה אבל אני חושב שאני סתם מלא בשיט. אני לא מעשן, משתדל שלא לשתות כי אני מודע לנזק ולתלות שזה יכול ליצור אז ממש פעם בכמה חודשים. אני מרגיש כמו נווד. לפני 800 שנה בערך המשפחה שלי נזרקה מספרד ועברה למזרח אירופה ומלחמות ומה לא גרמו להם לאבד את הבית לא יודע כמה פעמים. לפני 50 שנה בדיוק המשפחה שלי הגיעה לכאן במחשבה שזה היחיד שאפשר לחיות בו בשקט והאירוניה היא שאני מרגיש כל כך לא בבית, אני רק רוצה לברוח מכאן ואנשים יכולים להסתכל ולשפוט ולצקצק ולהגיד "אין לנו ארץ אחרת/בוגד/בלהבלהבלה" אבל תנסו לרגע להיכנס לתוך הנפש שלי ולחשוב איך זה להרגיש כזה דחוי ומנותק ולא קשור לבית שגדלת בו. אני לא רוצה לברוח מכאן כי זה יתן לי עתיד טוב יותר, רק הסיכויים הם שאני אעבוד בעבודות קטנות ומחורבנות עד סוף החיים פה או בכל מקום אחר, אני רק רוצה לברוח כי אין לי כאן בית אמיתי. אני זז כל היום בין הבית של ההורים שלי לזה של החברה ואני לא רוצה לטרוח להשכיר אפילו דירה כאן, אני מעדיף לחסוך ולסוע איתה רחוק מכאן ויהיה מה שיהיה עם המזל שלנו, זה יהיה קשה בכל מקרה אבל רע לי כאן. רע לי, היא בלונדון עכשיו לכמה ימים ואני בודד אני יושב בחדר שלי והכלב שלי לידי והוא נוחר כמו חמור וזה מפריע לי לחשוב. אני מרגיש שאין לי פורקן, אני חייב לשבור משהו, אני נהיה פרנואיד ככל שהזמן עובר, אני מפחד יותר ויותר מהאנשים במדינה הזאת. עברו מולנו שכנים חולרות לפני כמה חודשים והוצאתי את הכלבים קודם ועמדתי ליד הבית שלהם והבן אדם עומד בחוץ עם חברים שלו והוא חושב שאני לא שומע אבל הוא מתחיל לקלל בשקט ולהגיד להם שאם הם יחרבנו הוא יחנוק אותי עם השקית שהבאתי בשביל החרא שלהם גם אם אני אאסוף את זה ואני הבן אדם שלא מאמין באלימות ולא הולך מכות ומוצא פורקן שקט לרוב הכעס שלו דרך מילים רגועות שמעתי אותו וזה מאוד מאוד מטריד ומכעיס אבל לא אמרתי מילה, אני לא אשאר כאן לנצח אבל חבל לי על ההורים שלי שמתעקשים להישאר בעיר העלובה הזאת ולהיות מוקפים בשכנים כאלו. אני לא הדפוק בין שנינו זה ברור לי אבל עדיין מדובר בבן אדם שדואג שהסביבה שלו תראה שהוא מסוכן וזה מטריד, זה צריך להטריד, צריך להיות ממש אטום כדי להגיד "נהה זה לא יכול להשפיע עליי." ואף פעם לא הייתי כזה, אנשים תמיד אומרים לי לשכוח ואני לא מסוגל לשכוח דברים ולמדר אותם. אף אחד לא אוהב שממדרים אותו, את הרגשות שלו, את המקום שלו בחיים של אלו שמסביבו. בורות היא לא ברכה, אני לא יכול להתעלם ממה שמסביבי אז אני לא יודע כבר מה לעשות. זו לא פעם ראשונה שאני אומר את זה אבל לא היה לי שום פיתרון עד עכשיו והבעיה חוזרת שוב. עכשיו בגיל 24 אני מרגיש יותר כועס ומנותק מתמיד, אני מחפש תחנות רוח להילחם בהן ורע לי. פשוט רע לי במקום שבו אני עומד. אני רוצה לברוח מהכל אבל אני לא יכול. מה לעזאזל אני אמור לעשות כשהכל מטומטם וגרוע בעיניי. אני אף פעם לא מרוצה מכלום ואפילו שאנחנו כותבים מוזיקה אני שונא את מה שיוצא 90 אחוז מהזמן וזה המפלט הכי גדול שלי והעשר אחוז שאני כן מרוצה מהם הם כל כך נדירים שזה מתסכל מאוד וזה הדבר החיובי היחיד בערך שאני עושה ושיכול להוביל לאנשהו בעתיד שלי. השליליות פשוט שוטפת את כל החיים שלי כמו צונאמי מחורבן ואין לי מושג איך לעצור את זה. דיבורים לא עוזרים, אני לא מוכן לקבל שום עזרה חיצונית ובאמת סליחה על השאלה הקלישאתית אבל מה אני אמור לעשות בנקודה הזאת כדי להציל את הנשמה שלי?
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מתן שתדע לך שאני מה זה מעריך את הכנות שלך ואת העובדה שאתה זורק זין על מה שעלולים לחשוב או להגיד אחרי הודעה כזאת אמיתית . אתה באמת ראוי להערכה .
לא ממש אכפת לי שזה יהפוך להיות פורום עזרה ותמיכה כי להגיד לך את האמת ? קראתי את ההודעה שלך עד הסוף (היא נראית מפחידה מפאת אורכה ) אבל כן .. אני מבין אותך לגמרי (כשאני אומר מבין זה אומר שאני חווה את מה שאתה חווה ) . אח שלו אתה לא לבד - והרבה אנשים אמנם נראים לך מאושרים אבל בתוך תוכם - הם לא הגיעו לאושר האמיתי . הם אולי חושבים שהם מאושרים אבל הם לא . אתה הגעת למצב שהגעתי אליו המון פעמים . הרבה פעמים גם אני חשבתי על מה לעזזל אני עושה פה ואפילו הגעתי להשלמה שאין פה שום דבר רע להגיד לא לחיים . באמת שזה לא בושה . זה לא דבר רע לשים קץ לחיים (ואני לא מעודד אף אחד לעשות את זה , אני רק אומר את זה בתור מסקנה מושכלת) . רוב האנשים מפחדים לשים קץ לחיים שלהם כי הם לא יודעים מה יקרה הלאה ,זה דבר מפחיד , דבר שני זו האכפתיות מהאנשים שאכפת להם מעצם קיומך . דבר שלישי - החיים הם הרפתקה ויש הרבה דברים שלמענם שווה לחיות - אחד מהם זו מוזיקה כמובן . יש שאומרים שאתה כאן מסיבה מסויימת - לעזור לאנשים אחרים ולתרום מעצמך בשבילם זה אחד הסיבות אבל כל אחד והסיבה האישית שלו .אתה יכול לדעת ואלוהים כל שכן - יודע .
אני ברוך השם לא מטופל עם שום חומר כימי , לא מעשן סמים או שותה אלכוהול כדי להעביר רגעי בעסה . אני בן אדם נורמלי ברמ"ח איבריי ושס"ה גידיי . אבל כן - גם אני בתקופה של חיפוש עצמי ויש הרבה הרבה הרבה רגעי דכדוך עד אובדן (ממש ככה לצערי) שאתה איכשהוא צריך למצוא דרך להתגבר עליהם ולהמשיך הלאה ( זה בסדר להתוודות בפורום שהוא כמו הבית שלי ושאני מכיר פה כמעט כל אחד כאן באופן אישי ואני מרגיש נינוח לחלוטין) . וגם אני מנסה להפוך את החיים שלי למאושרים יותר .
אני רק יכול להגיד לך שהדברים החיצוניים האלו (אם זה מוזיקה , אם זה סרטים , סקס , אוכל וכו' ) עושים לך הרגשה של כיף שאותו אנו מתרגמים לאושר , אבל זה לא האושר ידידי . הרבה אנשים לא מבינים את זה . כדי להגיע לאושר אמיתי צריך לעבוד קשה עם עצמך . קשה מאוד (אני לא משלה אותך) . אני כן חושב שבדת יש פתרונות מצויינים , הבודהיזם עוסק בזה , היהדות עוסקת בזה . אגב לגבי מה שאמרת על הבודהיזם - אני לא מבין גדול בבודהיזם על כל אמירותיו ותורתו אבל ללכת לשיעור בודהיזם לא אומר שאתה הולך להאמין באלוהים או בדת שלהם , יש להם הרבה מה להגיד בקשר למהות החיים , לנפש של האדם ולאו דווקא בהקשר לאלוהים , כך גם היהדות. אני חושב שאתה צריך לתת לזה צ'אנס וללכת עם חבר שלך (אתה צריך להודות לו בענק על ההצעה שלו אליך) . הפסיכולוגיה מנסה לפתור את זה אבל היא לא עושה את זה כל כך טוב כמו מקורות דתיים .
כן יש את הצד הטוב של החיים שלא תמיד אנחנו רואים אותו . וזה קשה ומייגע . אגב תופעה מעניינת שגיליתי לאחרונה על עצמי ועל אנשים שמוזיקה זה החיים שלהם - מוזיקאים ניחנו ביכולת רגשית גבוהה מהרגיל ואנחנו כאנשים שחיים מוזיקה תמיד צריכים רגשות בצורה קיצונית , לכן קורה שמצד אחד אנחנו יכולים להיות מאושרים מאוד ופתאום לחטוף בום של דיכאון . זה סוג של צורך מנטלי כדי להפיח רגש בחיים שלך . הבעיה היא שאתה מיטלטל מצד לצד בצורה קיצונית .
הדבר הכי חשוב שאני יכול לייעץ לך בנקודה כזאת היא שתדבר על הדברים האלו ומה שעשית זה מצויין , תמיד תהיה אמיתי לעצמך , ולפני דעתי אתה צריך איזה חיזוק מאנשים שעברו דברים , אנשים שיכניסו אותך חזרה לפרופורציות . אתה צריך מטרה בחיים , חלום שאתה חולם להגיע אליו , בלעדי זה - אין באמת טעם לחיות (תחלום על הלהקה שלך , על הרגע שאתה עומד על הבמה וכולם גאים בך ) . אם תרצה אפשר לדבר בפרטי . באמת שבכיף .אולי בשביל זה שנינו כאן (אני לא מאמין ביד המקרה ) .
לא ממש אכפת לי שזה יהפוך להיות פורום עזרה ותמיכה כי להגיד לך את האמת ? קראתי את ההודעה שלך עד הסוף (היא נראית מפחידה מפאת אורכה ) אבל כן .. אני מבין אותך לגמרי (כשאני אומר מבין זה אומר שאני חווה את מה שאתה חווה ) . אח שלו אתה לא לבד - והרבה אנשים אמנם נראים לך מאושרים אבל בתוך תוכם - הם לא הגיעו לאושר האמיתי . הם אולי חושבים שהם מאושרים אבל הם לא . אתה הגעת למצב שהגעתי אליו המון פעמים . הרבה פעמים גם אני חשבתי על מה לעזזל אני עושה פה ואפילו הגעתי להשלמה שאין פה שום דבר רע להגיד לא לחיים . באמת שזה לא בושה . זה לא דבר רע לשים קץ לחיים (ואני לא מעודד אף אחד לעשות את זה , אני רק אומר את זה בתור מסקנה מושכלת) . רוב האנשים מפחדים לשים קץ לחיים שלהם כי הם לא יודעים מה יקרה הלאה ,זה דבר מפחיד , דבר שני זו האכפתיות מהאנשים שאכפת להם מעצם קיומך . דבר שלישי - החיים הם הרפתקה ויש הרבה דברים שלמענם שווה לחיות - אחד מהם זו מוזיקה כמובן . יש שאומרים שאתה כאן מסיבה מסויימת - לעזור לאנשים אחרים ולתרום מעצמך בשבילם זה אחד הסיבות אבל כל אחד והסיבה האישית שלו .אתה יכול לדעת ואלוהים כל שכן - יודע .
אני ברוך השם לא מטופל עם שום חומר כימי , לא מעשן סמים או שותה אלכוהול כדי להעביר רגעי בעסה . אני בן אדם נורמלי ברמ"ח איבריי ושס"ה גידיי . אבל כן - גם אני בתקופה של חיפוש עצמי ויש הרבה הרבה הרבה רגעי דכדוך עד אובדן (ממש ככה לצערי) שאתה איכשהוא צריך למצוא דרך להתגבר עליהם ולהמשיך הלאה ( זה בסדר להתוודות בפורום שהוא כמו הבית שלי ושאני מכיר פה כמעט כל אחד כאן באופן אישי ואני מרגיש נינוח לחלוטין) . וגם אני מנסה להפוך את החיים שלי למאושרים יותר .
אני רק יכול להגיד לך שהדברים החיצוניים האלו (אם זה מוזיקה , אם זה סרטים , סקס , אוכל וכו' ) עושים לך הרגשה של כיף שאותו אנו מתרגמים לאושר , אבל זה לא האושר ידידי . הרבה אנשים לא מבינים את זה . כדי להגיע לאושר אמיתי צריך לעבוד קשה עם עצמך . קשה מאוד (אני לא משלה אותך) . אני כן חושב שבדת יש פתרונות מצויינים , הבודהיזם עוסק בזה , היהדות עוסקת בזה . אגב לגבי מה שאמרת על הבודהיזם - אני לא מבין גדול בבודהיזם על כל אמירותיו ותורתו אבל ללכת לשיעור בודהיזם לא אומר שאתה הולך להאמין באלוהים או בדת שלהם , יש להם הרבה מה להגיד בקשר למהות החיים , לנפש של האדם ולאו דווקא בהקשר לאלוהים , כך גם היהדות. אני חושב שאתה צריך לתת לזה צ'אנס וללכת עם חבר שלך (אתה צריך להודות לו בענק על ההצעה שלו אליך) . הפסיכולוגיה מנסה לפתור את זה אבל היא לא עושה את זה כל כך טוב כמו מקורות דתיים .
כן יש את הצד הטוב של החיים שלא תמיד אנחנו רואים אותו . וזה קשה ומייגע . אגב תופעה מעניינת שגיליתי לאחרונה על עצמי ועל אנשים שמוזיקה זה החיים שלהם - מוזיקאים ניחנו ביכולת רגשית גבוהה מהרגיל ואנחנו כאנשים שחיים מוזיקה תמיד צריכים רגשות בצורה קיצונית , לכן קורה שמצד אחד אנחנו יכולים להיות מאושרים מאוד ופתאום לחטוף בום של דיכאון . זה סוג של צורך מנטלי כדי להפיח רגש בחיים שלך . הבעיה היא שאתה מיטלטל מצד לצד בצורה קיצונית .
הדבר הכי חשוב שאני יכול לייעץ לך בנקודה כזאת היא שתדבר על הדברים האלו ומה שעשית זה מצויין , תמיד תהיה אמיתי לעצמך , ולפני דעתי אתה צריך איזה חיזוק מאנשים שעברו דברים , אנשים שיכניסו אותך חזרה לפרופורציות . אתה צריך מטרה בחיים , חלום שאתה חולם להגיע אליו , בלעדי זה - אין באמת טעם לחיות (תחלום על הלהקה שלך , על הרגע שאתה עומד על הבמה וכולם גאים בך ) . אם תרצה אפשר לדבר בפרטי . באמת שבכיף .אולי בשביל זה שנינו כאן (אני לא מאמין ביד המקרה ) .
-
- דרימיסט-על
מי שדת פותרת לו בעיות אז סבבה. מי שאנטי דת - מתן, טוב שלא הלכת לשיעור אחרת היית חונק את המרצה לדעתי.
אין לי עצת פלא לאיש מכם, מתן ועוזרי. מה שבדרך כלל עוזר לי זה חברים - לשהות במחיצתם, לדבר איתם ולצחוק איתם. מה שמזכיר לי - עוזרי תתחבר לסקייפ בהזדמנות.
אין לי עצת פלא לאיש מכם, מתן ועוזרי. מה שבדרך כלל עוזר לי זה חברים - לשהות במחיצתם, לדבר איתם ולצחוק איתם. מה שמזכיר לי - עוזרי תתחבר לסקייפ בהזדמנות.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Because people can think and are conscious and self aware, they understand that we are here just for us to be here and then die. There is no grand meaning to any of it, we are as disposable as any other creature.
But because that reality is harsh and "unacceptable", humankind needs to find a way to reconcile it all and give it a meaning, because for a conscious thinking person, being here just for being here is not good enough.
So humankind started to invent all kind of stuff to give life meaning. God, psychiatrists, charity etc. Anything that can make sense of the life we are living and give it a purpose.
Personally I know we live the life as it is, there is no special meaning, no grand plan. It is what it seems and I'm totally fine with it. My purpose in life is to enjoy it to the fullest. Travel, love, eat good food, laugh. In the end it doesn't matter how you live it and what you think it is and what you believe in, we all end up dead and slowly disintegrating in the ground. And that's totally fine.
But because that reality is harsh and "unacceptable", humankind needs to find a way to reconcile it all and give it a meaning, because for a conscious thinking person, being here just for being here is not good enough.
So humankind started to invent all kind of stuff to give life meaning. God, psychiatrists, charity etc. Anything that can make sense of the life we are living and give it a purpose.
Personally I know we live the life as it is, there is no special meaning, no grand plan. It is what it seems and I'm totally fine with it. My purpose in life is to enjoy it to the fullest. Travel, love, eat good food, laugh. In the end it doesn't matter how you live it and what you think it is and what you believe in, we all end up dead and slowly disintegrating in the ground. And that's totally fine.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא כזה להיט. אני רוצה לחשוב שבסופו של דבר אני אהיה עם אלו שאני אוהב לנצח מאושרים על שפת נחל מתחת לשמיים שבהירים תמיד אבל ברור לי שלא, אני לא חי בסרט ולא בשביל המחשבה הזאת. זה מה שזה אבל לחשוב שהקיום של כל הדברים והכוחות ביקום הם מקריים לחלוטין והם חסרי תוכלת כמו בדיחה גרועה.... אני די מסרב לקבל את זה. אנחנו כאן ויש לנו משמעות כי אנחנו יוצרים אותה עם החיים הקטנים וחסרי המשמעות שלנו, כשאנחנו מהלכים בתוך הבוץ. נשמע לי מספיק טוב כדי להאמין שזה שווה משהו גם אם אין כוחות עליונים שמנהלים את הכל. את המחשבה שזה נקבע מראש וקיים כמבחן אמונה בקרב אינפנטילי גדול בין שני אגואים עם כוחות למניפולציה על קנה מידה קוסמי אני מסרב לקבל.
עוזרי, חיפשתי כמה ימים תשובה ממש טובה ומלאה בתוכן אבל אין לי. אני רק יכול להגיד תודה על זה שאכפת לך. תודה.
עוזרי, חיפשתי כמה ימים תשובה ממש טובה ומלאה בתוכן אבל אין לי. אני רק יכול להגיד תודה על זה שאכפת לך. תודה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
You cannot call a bad joke something that you can't prove or disprove
Of course each one of us is creating its own meaning and purpose in life, and most of these are very valuable.
But from the big picture perspective, I don't believe there is a universal meaning for life. If there was a meaning, it would be a bad joke that nobody knows what it is and even a worse joke that 99.9% of the deaths in the world are so meaningless. That would be really depressing.
Of course each one of us is creating its own meaning and purpose in life, and most of these are very valuable.
But from the big picture perspective, I don't believe there is a universal meaning for life. If there was a meaning, it would be a bad joke that nobody knows what it is and even a worse joke that 99.9% of the deaths in the world are so meaningless. That would be really depressing.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני אומר שאני חושב היקום זו לא בדיחה גרועה, אני מתעקש להאמין שיש יותר מאשר חוסר תודעה אבל יש גם יותר מאשר מה שאנחנו מסוגלים "לתפוס" או מה שבפולקלור האנושי נקרא אלים ושדים.
היקום הוא דבר חי, סביר להניח שהמדע לא יוכל להסביר את זה גם בעוד אלף שנה אבל כבר ידוע לכולנו שקיימים ביקום שלושה כוחות אוניברסליים; קרינה, גרביטציה ואלקטרומגנטיות אבל אני חושב שיש עוד דברים שאנחנו לא מבינים עדיין ויהיה קשה יותר לכתוב אותם על גיר ולוח, אולי דברים שנצטרך לשנות את ההבנה שלנו בשביל להבין אותם. יכול להיות שליקום יש תודעה מסויימת, לך תדע, מדובר בדבר כל כך עצום ומורכב שאנחנו לא מסוגלים לשים את הראש שלנו מסביבו ולא נצליח גם עוד הרבה זמן. סביר להניח שכמה שנהיה מתקדמים, גם אם נצליח לשנות אטמוספירות, לעוות את הזמן והחלל לצרכים שלנו, כל הדברים שהמדע הבדיוני דוחף לנו כבר 50 שנה, עדיין לא נדע הכל. תמיד יש דג גדול יותר, זה מה שאני אומר. שני אגואים עם כוחות על שלכודים במאבק על הנשמה של המין האנושי? זה לא. זה סיפור גרוע שעובר בירושה ומשאיר אותנו מאחור והגיע הזמן שנתנתק ממנו.
אני יודע שזו סתם רומנטיזציה להכל אבל לי קשה להתנהל במחשבה שזה הכל קר וחסר משמעות, אישית הלב שלי לא עומד בזה.
היקום הוא דבר חי, סביר להניח שהמדע לא יוכל להסביר את זה גם בעוד אלף שנה אבל כבר ידוע לכולנו שקיימים ביקום שלושה כוחות אוניברסליים; קרינה, גרביטציה ואלקטרומגנטיות אבל אני חושב שיש עוד דברים שאנחנו לא מבינים עדיין ויהיה קשה יותר לכתוב אותם על גיר ולוח, אולי דברים שנצטרך לשנות את ההבנה שלנו בשביל להבין אותם. יכול להיות שליקום יש תודעה מסויימת, לך תדע, מדובר בדבר כל כך עצום ומורכב שאנחנו לא מסוגלים לשים את הראש שלנו מסביבו ולא נצליח גם עוד הרבה זמן. סביר להניח שכמה שנהיה מתקדמים, גם אם נצליח לשנות אטמוספירות, לעוות את הזמן והחלל לצרכים שלנו, כל הדברים שהמדע הבדיוני דוחף לנו כבר 50 שנה, עדיין לא נדע הכל. תמיד יש דג גדול יותר, זה מה שאני אומר. שני אגואים עם כוחות על שלכודים במאבק על הנשמה של המין האנושי? זה לא. זה סיפור גרוע שעובר בירושה ומשאיר אותנו מאחור והגיע הזמן שנתנתק ממנו.
אני יודע שזו סתם רומנטיזציה להכל אבל לי קשה להתנהל במחשבה שזה הכל קר וחסר משמעות, אישית הלב שלי לא עומד בזה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אם דרים תיאטר יוציאו אלבום בשם when dream and death unite אני רץ בחוטיני.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
christian, leaves those kids alone!
סולן להקת מטאל נוצרית אמריקאית בן 24 נמצא במעצר בחשד שהוא פיתה בנות 14 ו-15 לשכב איתו בעזרת המעמד שלו ככוכב מקומי. jesus loves his little children. מין אנושי מטומטם.
סולן להקת מטאל נוצרית אמריקאית בן 24 נמצא במעצר בחשד שהוא פיתה בנות 14 ו-15 לשכב איתו בעזרת המעמד שלו ככוכב מקומי. jesus loves his little children. מין אנושי מטומטם.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נו מה אתה מתפלא , הבנדם סולן בלהקת מטאלקור ...
- MrReD
- שגריר האופת'
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
מישהו ראה פעם דבר כזה ?? אני לא ואני עד עכשיו נדהם ..
- Greenburger
- דרימיסט-על
תתחדשMrReD כתב:הגיעו הAKG K450 שהזמנתי.. פשוט איכות מטורפת!
מה הגודל שלהם בערך?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- MrReD
- שגריר האופת'
קצת יותר קטן מהאוזניים ככה שהוא לא מכסה אותן לגמרי, אבל האטימות בכל זאת מעולה. אחלה אוזניות ניידות שבעולם.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
RIP
Whitney Houston
Whitney Houston
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני מעדיף את ה AKG מקשת הברזל .. או שאולי אצלך יש בתוך הפלסטיק שלדה . לא חושב שנתקלתי באוזניות עם כל כך הרבה רכיבים מוצלחים (רשמתי באשכול אוזניות תעודה הערכה ל AKGMrReD כתב:קצת יותר קטן מהאוזניים ככה שהוא לא מכסה אותן לגמרי, אבל האטימות בכל זאת מעולה. אחלה אוזניות ניידות שבעולם.

תתחדש כמה עלו ואיפה קנית ?
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף