זה כמו שאני מבקש חריף בפלאפל

חחחחחחחחח , תכלס קטשופ זה לילדים למרות שאני מתסדר טוב עם קטשופ , או קיי לאשכול האוכל הגדול עעעמממממPlaschkes כתב:שמע, ת'כלס, אני פשוט מתבייש ללכת לקנות טחינה... הזאתי בקופה תסתכל עליי כאילו שמשהו לא בסדר איתי.
"טחינה? אבל... אתה אשכנזי... ובן 18... למה אתה קונה טחינה? הקטשופ במעבר 3"
זה כמו לקנות קונדומים אקסטרא סמול. זה מביש.
לא צריך לעשות עניין מהשתייהdarthsate כתב:סבבה עם השתייה, אבל שמתי לב לחוסר מהותי משהו, מבחינתי בכל אופן.
איפה הבירות????![]()
![]()
![]()
אלא אם כן יש בעיה, אני מתנדב להביא בנוסף שישיית היינקן, אבל אולי כדאי להוסיף עוד כמה?
ובקשר לחברות במועדון, עוד לא מכיר את ההיררכיה פה, אבל מי שאחראי על החולצות, נא לדאוג לאיזה XXL בשבילי.
ואין לי אקוסטית, אבל אם יש מקום ברכב של טל, אני אביא איתי את האדמירה המתוקה שלי...
אתה רוצה להביא בירות? מבחינתי סבבה אבל למה הייניקן???? הייניקן זה דוחה!darthsate כתב:סבבה עם השתייה, אבל שמתי לב לחוסר מהותי משהו, מבחינתי בכל אופן.
איפה הבירות????![]()
![]()
![]()
אלא אם כן יש בעיה, אני מתנדב להביא בנוסף שישיית היינקן, אבל אולי כדאי להוסיף עוד כמה?
ובקשר לחברות במועדון, עוד לא מכיר את ההיררכיה פה, אבל מי שאחראי על החולצות, נא לדאוג לאיזה XXL בשבילי.
ואין לי אקוסטית, אבל אם יש מקום ברכב של טל, אני אביא איתי את האדמירה המתוקה שלי...
YtseJam כתב:בחזרה לבשר... מישהו רוצה לקחת עליו להביא בנוסף חבילת סטייקים או בשר אחר?
Plaschkes כתב:שמע, ת'כלס, אני פשוט מתבייש ללכת לקנות טחינה... הזאתי בקופה תסתכל עליי כאילו שמשהו לא בסדר איתי.
"טחינה? אבל... אתה אשכנזי... ובן 18... למה אתה קונה טחינה? הקטשופ במעבר 3"
זה כמו לקנות קונדומים אקסטרא סמול. זה מביש.
גרינבורגר, תאמר נא לבחור איזה בשר נוסף להביא. לטיפולך אודה.Plaschkes כתב:כמו שאמרתי, אין לי בעיה להביא בשר במקום טחינה.![]()
סתם, אין לי בעיה להביא גם בנוסף. אבל תהיו ספציפיים, אני לא כזה מבין בצורה כזו שאני אוכל פשוט לבחור משהו טוב... תגידו לי בדיוק מה להביא.