ואני עובדת כל השבת ולא יודעת מתי אני אספיק לתקן אותו בכלל

זה היה הדובדבן בקצפת לכל היום שהיה לי הפוך לגמרה

תהפכי את זה לחיובי.. תכסחי עוד קצת את הפלאפון ואז תדרשי שיחליפו לך אותו למשהו יותר טובmeity כתב:נפל היום הפלאפון לתוך שלוליתונהרס טוטלוס..
ואני עובדת כל השבת ולא יודעת מתי אני אספיק לתקן אותו בכלל
זה היה הדובדבן בקצפת לכל היום שהיה לי הפוך לגמרה![]()
![]()
לכי לחברת הסלולר שלך (ובתנאי שאלה לא פלאפון) ותסחטי מהם איזה פלאפון סוסן, שעם חבילה שמתאימה לכמות השיחות שלך, תקבלי גם החזר.meity כתב:תאמין לי שניסיתי הכל לייבש עם פן לשים אותו באורז (אמרו לי שזה סופח את המים או משהו כזה) אז הוא במצב שאפשר להדליק אותו אבל שום מקש לא עובד והוא כל הזמן אוטומטית מחייג לידיד שלי .
בגדול באמת כבר רציתי להחליף אותו אבל זה בא בעיתוי כל כך גרוע....
חחחחחחחח עוד חסרת מזל . סרט רע שדסר כזה קורה ..Plaschkes כתב:בזמן שניקינו היום את בצבא אחת מחברותי למשרד הפילה את הפלאפון שלה לתוך הדלי עם המים והסבון, ואז כדי להוציא אותו, שפכה הכל החוצה ככה שהוא עף דיי חזק על הרצפה.![]()
עניין הציונים בבית ספר דפוק. בגלל שאני לא הייתי, בלשון המעטה, טיפוס של הכנת עבודות ושעורים, הייתי מקבל ציונים בינוניים, למרות ציונים גבוהים במבחנים. רק שאני בחיים לא הייתי הולך למורה להתלונן... חחח זה קצת משפיל. אני פשוט השלמתי עם זה שמקצועות כמו אנגלית ומת' צריך לתקן אחרי ביה"ס, ככה שאין מגן שדופק לך את הציון.playground_love כתב:איזה עצבים
הייתי באסיפת הורים ופתאום אני רואה בתעודה שלי "אנגלית 76" כשקיבלתי במבחן 95
אז הלכתי להתלונן למורה לאנגלית, ולכל דבר יש לה תשובה והיא ממציאה תירוצים וסיבות לכל מיני ציונים שהיא ממציאה לי... בת זונה
meity כתב:תאמין לי שניסיתי הכל לייבש עם פן לשים אותו באורז (אמרו לי שזה סופח את המים או משהו כזה) אז הוא במצב שאפשר להדליק אותו אבל שום מקש לא עובד והוא כל הזמן אוטומטית מחייג לידיד שלי .
בגדול באמת כבר רציתי להחליף אותו אבל זה בא בעיתוי כל כך גרוע....
אני פעם הפלתי את הפלאפון שלי לתוך האסלהOzerivarium כתב:חחחחחחחח עוד חסרת מזל . סרט רע שדסר כזה קורה ..Plaschkes כתב:בזמן שניקינו היום את בצבא אחת מחברותי למשרד הפילה את הפלאפון שלה לתוך הדלי עם המים והסבון, ואז כדי להוציא אותו, שפכה הכל החוצה ככה שהוא עף דיי חזק על הרצפה.![]()
חחחחחחח , אני פעם הפלתי את הפלאפון , וגם הפלתי לא מעט פעמים את הMP3 שלי , אני מקווה שהוא לא יישחק מהנפילות האלה ויתקלקל לי .Nabo כתב:אני פעם הפלתי את הפלאפון שלי לתוך האסלהOzerivarium כתב:חחחחחחחח עוד חסרת מזל . סרט רע שדסר כזה קורה ..Plaschkes כתב:בזמן שניקינו היום את בצבא אחת מחברותי למשרד הפילה את הפלאפון שלה לתוך הדלי עם המים והסבון, ואז כדי להוציא אותו, שפכה הכל החוצה ככה שהוא עף דיי חזק על הרצפה.![]()
הפלאפון נפל? לי התוכי עף לאסלה. הוא החליט שבא לו להתחרץ אז הוא קפץ לאסלהNabo כתב:אני פעם הפלתי את הפלאפון שלי לתוך האסלהOzerivarium כתב:חחחחחחחח עוד חסרת מזל . סרט רע שדסר כזה קורה ..Plaschkes כתב:בזמן שניקינו היום את בצבא אחת מחברותי למשרד הפילה את הפלאפון שלה לתוך הדלי עם המים והסבון, ואז כדי להוציא אותו, שפכה הכל החוצה ככה שהוא עף דיי חזק על הרצפה.![]()
אם אני לא מוציא ציונים טובים בספרות ובתנ"ך.. אני הולך לחטוף בראש ביום ההורים שלי עוד שבוע וחצי..playground_love כתב:איזה עצבים
הייתי באסיפת הורים ופתאום אני רואה בתעודה שלי "אנגלית 76" כשקיבלתי במבחן 95
אז הלכתי להתלונן למורה לאנגלית, ולכל דבר יש לה תשובה והיא ממציאה תירוצים וסיבות לכל מיני ציונים שהיא ממציאה לי... בת זונה
גם אתה משחק כדורסל?ilai fields #15 כתב:נפלתי על עצם הזנב ואני מושבת לכמה ימים טובים, או אפילו שבועות, נראה איך דברים התפתחו.
חבל על המשחקים החשובים של הקבוצה שלי.