כופרים! באמצע כיפור?!
סתם... אני העברתי את הזמן עם שלושה משחקי מונופול וגם רמי, דווקא היה צום סבבה, חוץ מהרבע שעה האחרונה שאתה מת שהיא תעבור.. אז שיחקתי פיפא ועשיתי משחק של רבע שעה.. ואז נגמר הצום! ותכף נזמין פיצה פפרוני (אני יודע שזה הדבר הכי מפגר שאני אעשה השנה אבל אני כורדי בכל זאת )
אין מלים. עם כל הכבוד לדרים, אופת', lamb of god, between the buried..., מטאליקה או כל להקה אחרת שתרצו, אף אחד לא יכול להרים מופע שישתווה לאינפקטד. "אין דברים כאלה" לא יהיה יותר מתאים למשהו ממה שהיה אתמול בלילה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
ג'ו פרייזר נפטר אתמול, אחד מהאתלטים הכי גדולים בהיסטוריה של האנושות, מכונת לחימה על אנושית אם אי פעם היה אחד כזה... כולה בן 67 אבל הבן אדם אחראי לכמה מהרגעים הגדולים ביותר בהיסטוריה של האיגרוף והספורט בכלל והאיש שעליו רוקי בלבואה מבוסס עליו... אתלט עצום, הוא יחסר לעולם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
החלטתי שוב לפרסם את מה שעידן כבר שם פה מזמן . המצאה משמעותית בעולם הטכנולוגיה , משהו שעשוי להחליף כמעט כל מכשיר שאנו משתמשים בו ביום-יום - לתוך מכשיר אחד : ה - Sixth Sense . לראות ולא להאמין ...
אני מרגיש כמו בכוכב פיורינה העזוב והשומם , האם רק אני נשארתי שריד בחורף הקר שמשפיע על אנשים מלהכנס לכאן (או לצאת לבחוץ הרבה פחות) ? או שיש כאן עוד כמה ניצולים . הפורום צריך זריקת מוטיבציה דחוף !
Ozerivarium כתב:אני מרגיש כמו בכוכב פיורינה העזוב והשומם , האם רק אני נשארתי שריד בחורף הקר שמשפיע על אנשים מלהכנס לכאן (או לצאת לבחוץ הרבה פחות) ? או שיש כאן עוד כמה ניצולים . הפורום צריך זריקת מוטיבציה דחוף !
אני פה עם כאבי צוואר, תוהה כבר כמה ימים מה זה היובש הזה וגם מתי תומר יחזור.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time