אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Sentient 6 »

Mars Volter כתב:מה הבעיה עם המבוך של פאן?
boooooorrrrrriiiiiiinnggggg!!!

i love del toro i was realy hoping he would do the hobbit and i hope he'll get the halo movie in the end but it was his worst moment, a total tim burton'ish wannabe snooze fest with a boring lead charecter and just a story that was unrelatable. one of the worst i've ever seen but i'm still adoring the rest of his work and waiting for his next move.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מצחיק, הבנתי על מה אתה מדבר (לא הסכמתי, אבל הבנתי) עד שהגעת לטים ברטון.
בעיני דל-טורו, עם כל זה שהוא מאוד עקבי בסגנון שלו (כמו ברטון) לא מסריח מהנודים של עצמו כמו ההוא שלא עושה פיפי בלי ג'וני דפ. דל טורו אם כבר הוא התקווה שמישהו פעם יבין שטים ברטון עובד עלינו צרכני הסרטים בעיניים ושיש אפשרות לקבוע סגנון אומנותי דומה אך לא מונוטוני בסרטים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:מצחיק, הבנתי על מה אתה מדבר (לא הסכמתי, אבל הבנתי) עד שהגעת לטים ברטון.
בעיני דל-טורו, עם כל זה שהוא מאוד עקבי בסגנון שלו (כמו ברטון) לא מסריח מהנודים של עצמו כמו ההוא שלא עושה פיפי בלי ג'וני דפ. דל טורו אם כבר הוא התקווה שמישהו פעם יבין שטים ברטון עובד עלינו צרכני הסרטים בעיניים ושיש אפשרות לקבוע סגנון אומנותי דומה אך לא מונוטוני בסרטים.
bingo.

anyway while we were talking about GDT he's been moving in to high gear with pacific rim which is his insane tribute to monsters vs mech movies. it will have 25 stories tall monsters attacking human cities with crazy ass human piloted robots taking them on and it's going to be outrageously big and noisey and it's the movies i'm expecting the most in 2013 because it's a new thing for him. the cast by the way is charlie day, charlie hunnem, idris elba and the mighty ron perlman.

on the down side he will not be doing lovecraft's at the mountains of madness but it's not the end of the world i guess, what could be the end of the world is that it might postpone the new godzila movie.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אחרי שהתאכזבתי מריאן גוסלינג ב- DRIVE, ממש נהניתי ממנו ב- The Ides of March.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Killer Elite
סרט מפוצץ באקשן, נהניתי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

The Debt
עלילה ומשחק פשוט מביכים של הדמויות הראשיות. אני מדבר על הגרסה האמריקאית, את הגרסה הישראלית לא ראיתי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Midnight in Paris, סוף סוף ראיתי, אואן ווילסון מגלם את הפנטזיות והגחמות של וודי אלן. קומדיה רומנטית שמלאה באבסורדים הרגילים בסרטים של וודי אלן, נהניתי מאד!
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

הטריילר של החלק הראשון של ההוביט שייצא בדצמבר 2012:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHtyoqc[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מרטין פרימן הוא שוס, אני מת עליו, הוא יכול לעשות הכל כל עוד יש לזה מבטא אנגלי.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

הזברה שמעליי לא יודע כמה הוא צודק.
האיש גילם את אחד התפקידים הקומיים-פילוסופיים הכי טובים שאי פעם נכתבו (טים ב"משרד" למי שמתבלבל עם הקריירה הקולנועית שלו).
תמונה
סמל אישי של משתמש
Nimitzion
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Nimitzion »

קצת חולה. זיפזפתי לי ביס ופתאום נפל עלי האוצר - the big chill (החברים של אלכס בתרגום לעברית שאלוהים יעזור למתרגמים האלה....)

פשוט גרם לי להרגיש יותר טוב - יצירת מופת
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

rock of ages נראה לי כמו סרט שאני אעליב אותו רק ליד חברים שלי כי אני לא אוהב להשתמש במילים כאלו סטריאוטיפיות מחוץ למעגל הפנימי והגזעני שלי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

חזרתי עכשיו מהנערה עם קעקוע דרקון... רוני מארה השאירה אותי די על קוצים כל הסרט וגרמה לי עוד שניה לאבד את השליטה על שלפוחית השתן אבל דיוויד פ'ינצ'ר הוא עדיין השוס האמיתי. לא פלא שהוא עובד עכשיו עם טרנט רזנור ואטיקוס רוס, יש לו מגע מיוחד כמוהם... אתה חוזר הביתה ופתאום אתה סופר מודע לפעולות קטנות כמו לפתוח את המקרר ולהכין סנדוויץ', דברים שאתה לא מתייחס אליהם בעולם שבו הכל אוטומטי. אפור על אפור עם הילה מסביב. משהו כזה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Crazy, Stupid, Love

קומדיה חמודה מאד בכיכובם של סטיב קארל וריאן גוסלינג (מי היה מאמין שנראה אותו בקומדיות). קארל מגלה שאשתו בגדה בו ורוצה להתגרש ממנו, והוא מתחיל לצאת לבר שם הוא מכיר את ג'ייקוב (גוסלינג) שמלמד אותו שיטות כיצד להצליח להתחיל עם בחורות. כמובן שזאת לא כל העלילה ויש הרבה קטעים מצחיקים מסביב. :yes:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

^
Indeed a cute movie
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

ג'ים קארי חוגג 50 !
http://e.walla.co.il/?w=/227/1892924
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אם רלוונטי למישהו, מי מחכה יותר ל-mirror mirror ומי מחכה ל-snow white and the huntsman?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שני סרטים שהיו יכולים להיות מעניינים אם האולפנים לא היו כאלה douche ומביאים שחקניות אמיתיות במקום ג'וליה רוברטס וקירסטן סטיוארט.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אוקיי קריסטין סטיוארט היא באמת די שיט אבל מצד שני לסרט הזה יש את שרליז ת'רון שהיא די כלבת על מטורפת אולטימטיבית ואת אל הרעם כריס המסוורת' וזה אומנם הסרט הראשון של הבמאי הזה רופרט סנדרס אבל הממזר ביים את אחד הסרטונים הכי מגניבים בכל הקמפיינים העצומים של היילו אז אני די מריע לו. הקמפיינים האלו ד"א הם כבר בערך המכבי חיפה של במאי הסרטונים כי הם הזניקו את הקריירה של ניל בלומקמפ שהוא ת'כלס הספילברג הבא ונועם מורו שיביים את ההמשכון של 300 שיוצא שנה הבאה בתקווה שהוא לא יהיה שייסה גמור. אם זה יצא גרוע אף אחד לא יופתע אבל יש מצב שזה יהיה טוב אז אני מחכה לזה.

על מראה מראה אני לא שם חצי קצוץ בעיקר כי הבמאי הוא חתיכת מעאפן ואשכרה יהיו שם שבע גמדים ואחד מהם זה מיקי מסיינפלד. אלא אם קריימר גם שם אני מוותר על אסופת הגמדים הכי מפורסמים בהיסטוריה של הוליווד.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

נערה עם קעקוע דרקון - ללא ספק הסרט הכי טוב שראיתי השנה. מותח עד השניה האחרונה, וליסבת הגיבורה הכי מקורית שיצא לי לראות בזמן האחרון.
תמונה
שלח תגובה