אשכול Between the Buried and Me
- MrReD
- שגריר האופת'
Re: אשכול Between the Buried and Me
מאז ההופעה (שהאנדרנלין ממנה עוד לא נגמר) הבנתי שBTBAM היא כיום הלהקה האהובה עליי כיום לפחות מבחינת מה שקורה עם החומר הנוכחי שלהם.
במיוחד אחרי 2 האלבומים האחרונים של אופת' (שעדיין וכנראה ישארו הלהקה האהובה עליי) שממש גורמים לי לאבד את התקווה לגביהם.
במיוחד אחרי 2 האלבומים האחרונים של אופת' (שעדיין וכנראה ישארו הלהקה האהובה עליי) שממש גורמים לי לאבד את התקווה לגביהם.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הלוואי והם יוציאו גרסה אינסטרומנטלית לכל שלושת האלבומים האחרונים!
יודע שהסיכוי שזה יקרה לא קיים אבל יותר מידי דברים קורים מאוחרי השירה וקשה לי לשמוע ולהבין את הכל שהשירה עולה על זה...
יכול להיות גאוני מצדם לעשות את זה.
יודע שהסיכוי שזה יקרה לא קיים אבל יותר מידי דברים קורים מאוחרי השירה וקשה לי לשמוע ולהבין את הכל שהשירה עולה על זה...

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
יש גרסא אינסטרומנטלית לאלסקה לא? יכול להיות שהם יוציאו גם לאחרים מתישהו.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
האמת שאלסקה פחות מעניין אותי... אבל בכל זאת, איפה אני מוצא אותה?

- Axxon N
- דרימיסט-על
זה כל היופי בביטווין, שהם לא עוזבים אותך במנוחה לכל אורך האלבומים, ככל שאתה שומע יותר ויותר פעמים ככה אתה מבין יותר את הדברים שקורים שם מאחורי השירה העוצמתית.ilai fields #7 כתב:הלוואי והם יוציאו גרסה אינסטרומנטלית לכל שלושת האלבומים האחרונים!
קח לדוגמה את swim to the moon, בכל פעם שתשמע את השיר תגלה דברים חדשים, כל המגוון צלילים הרחב שהם משתמשים וכל הדברים האלה שאתה לא שומע בשמיעה הראשונה, וזה כל היופי, שאתה חייב להתעמק כדי לשמוע ולהבין.
אני לא אומר שגירסה אינסטרומנטלית לא תהיה אדירה, אבל מה שאני אוהב בביטווין זה שאני כל הזמן מגלה דברים חדשים שמסתתרים, שלא שמעתי קודם.
בכל מקרה, גרסת אינסטרומנטל לאלסקה יכולה להיות אדירה, חבל שאין ל the great misdirect או ל colors, זה יכול להיות ממכר

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אומנם הוא נורא קצר (אורכו כחצי שעה), אבל The Parallax: Hypersleep Dialogues הוא אלבום השנה לפי דעתי!

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
It has started...

בדיוק שומע את The Parallox... טיימינג מושלם להתוודע לידיעות האלה!!!
הולך להיות מושלם!

- Axxon N
- דרימיסט-על
כמה חיכיתי לראות את זה... יאללה עכשיו בוא רק נחזיק אצבעות שהאלבום ייצא כמה שיותר מוקדם 

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לזה אני קורא חדשות טובות!
- MrReD
- שגריר האופת'
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בלייק ריצ'רדסון... פשוט מתופף לא מהעולם הזה!! מדהימה אותי כמות הכישרון והיצירתיות שנשפכת ממנו.
עכשיו ראיתי אותו מנגן את כל ה-EP החדש.
עכשיו ראיתי אותו מנגן את כל ה-EP החדש.

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
וואו! אני מת עליו, הוא ממש מקורי ומוזיקלי בתיפוף שלו.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
האלבום החדש כבר בתהליכי הקלטה, הלהקה כבר סיימה להקליט גיטרות.
הנה משהו שדן בריגס אמר על האלבום החדש בראיון:
הנה משהו שדן בריגס אמר על האלבום החדש בראיון:
It’s a very exciting record. I don’t want to talk too much about the difference between the Parallax EP and this one, but I knew going into writing the EP that we didn’t have a lot of time. We’d been touring for nine months straight, and when we had a little bit of time I went and toured with Orbs right away. I came back and we did the EP in a month or two. With this one I feel like it’s the next logical step after what we were doing with Colors and The Great Misdirect as far as a full album and really telling the story well. It’s a crazy, crazy full-on concept record, and it feels great and really cohesive. I really think it’s some of the most exciting music we’ve written. I’m really excited to get into the studio and make it happen.
- Axxon N
- דרימיסט-על
אני חושב שזה האלבום שאני מחכה לו הכי הרבה, אפילו יותר מהאלבום של טול 
אני מתרגש בטירוף!

אני מתרגש בטירוף!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ofri17
- דרימיסט שרוף
אני אמנם רק בתחילת דרכי עם הלהקה הזאת אבל אני גם מת לשמוע את זה...
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Axxon N
- דרימיסט-על
וואי כלכך צודק!
אני זוכר שהאלבום הראשון ששמעתי שלהם היה דה גרייט מיסדיירקט, ולא ממש הצלחתי להתחבר אליו בהתחלה כי הרגשתי שהוא מבולגן מדי. אבל זה היה רק בפעם הראשונה ששמעתי אותו. ואז פעם שנייה ששמעתי אותו הייתה כשנסעתי עם המשפחה שלי לאילת, וזה היה בערך חודש אחרי ששמעתי את האלבום בפעם הראשונה.. ולאורך כל האלבום הייתי בהלם טוטאלי!! גם זה התאים ממש עם הנופים ההרריים שם וגם זה היה פשוט מדהים שהצלחתי להתחבר לזה על הפעם השנייה ששמעתי את האלבום. אחר כך כמובן שמתי אותו בלופים כל הנסיעה הלוך, וגם במלון שמעתי אותו די הרבה וגם בנסיעה חזרה, שמעתי רק אותו. אחחחח נוסטלגיה
אני זוכר שהאלבום הראשון ששמעתי שלהם היה דה גרייט מיסדיירקט, ולא ממש הצלחתי להתחבר אליו בהתחלה כי הרגשתי שהוא מבולגן מדי. אבל זה היה רק בפעם הראשונה ששמעתי אותו. ואז פעם שנייה ששמעתי אותו הייתה כשנסעתי עם המשפחה שלי לאילת, וזה היה בערך חודש אחרי ששמעתי את האלבום בפעם הראשונה.. ולאורך כל האלבום הייתי בהלם טוטאלי!! גם זה התאים ממש עם הנופים ההרריים שם וגם זה היה פשוט מדהים שהצלחתי להתחבר לזה על הפעם השנייה ששמעתי את האלבום. אחר כך כמובן שמתי אותו בלופים כל הנסיעה הלוך, וגם במלון שמעתי אותו די הרבה וגם בנסיעה חזרה, שמעתי רק אותו. אחחחח נוסטלגיה

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לי זה היה לפני איזה 4 שנים עם Colors. אבל לי ההלם הגיע עם השמיעה הראשונה... לא ציפיתי בחיים למשהו כזה.

- Axxon N
- דרימיסט-על
אצלי זה היה לפני שנה בערך... לא כזה נוסטלגי, אבל זו הייתה חוויה משמעותית בחיים שלי
וואי הדיוידי כזה אדיר!! אין שבוע שאני לא רואה אותו אני חושב.. קצת מבאס אותי אבל שטומי פיקשש שם בסוף של white walls, חוץ מזה, אחת ההופעות הכי טובות שהיו אי פעם אני חושב

וואי הדיוידי כזה אדיר!! אין שבוע שאני לא רואה אותו אני חושב.. קצת מבאס אותי אבל שטומי פיקשש שם בסוף של white walls, חוץ מזה, אחת ההופעות הכי טובות שהיו אי פעם אני חושב