טוב, לילה טוב אנשים...
אני הולך לישון, אחרי עוד יום שלא הספקתי בו כמעט כלום (אי אפשר להוסיף עוד שעתיים ליממה??). ככה זה כשקמים ב- 5... בד"כ הייתי נשאר עוד ער ועושה כל מיני דברים אבל אז אני גם לא קם ומאחר לעבודה, גם נרדם שם וגם כשאני מגיע הביתה אני נרדם ומאבד זמן ככה.
אז החלטתי שמעכשיו אני מקפיד על השעות שינה שלי!
שהיום זה אומר שכל מה שהספקתי לעשות זה לכתוב את ה- 5-6 תגובות פה בפורום, אבל מה לעשות...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
דווקא אצלי לאורך כל תקופת התיכון (שנאלצתי להתעורר ב-06:00) ולאורך כל תקופת הצבא (שנאלצתי להתעורר ב-05:00), תמיד הלכתי לישון ב-24:00. גם עכשיו בתקופת האוניברסיטה 24:00 זו שעת השינה שלי. שעה סימבולית לסיים בה יום.
בכל מקרה, זה מעולם לא הפריע לי משום מה... תמיד הייתי עירני לאורך היום (וזה עוד כשבצבא, היום מתחיל ב-07:30 ולפעמים literally לא מסתיים עד אחרי תדריך הבוקר למחרת ב-08:00 (למעט אולי חלקי שעות בהן כן הייתה שינה קלה). נו מילא.
זה מזכיר לי משהו .. בצבא הייתה לי התערבות עם חבר לשאלה האם אפשר לא לישון במשך יומיים ( או יותר נכון48 שעות )
נראה לכם הגיוני ? לי נראה שכן , בתנאי שיש באמת רצון לעשות את זה . מה אתם אומרים ?
היה פעם מישהו שניסה לשבור את שיא הימים ללא שינה, אני חושה שהוא החזיק איזה 9 ימים או משהו כזה. אח"כ הוא ישן 48 שעות וגם אחרי זה הוא לא חזר לעצמו, הוא סבל מחזיונות והשתגע מעט.
זה מאוד מאוד מאוד לא בריא לא לישון.
יש גם אנשים שלא יכולים לישון שזה המחלה הכי נוראית שיש לדעתי. ראיתי פעם תכנית על אחד שלא ישן 8 חודש ואז פשוט מת. היה פעם גם דיווח על אחד במזרח הרחוק שאף פעם לא ישן וחי חיים נורמליים. מוזר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
זה התחיל מ97 באזרחות(:
אח"כ היתה לנו איזו קוסמטיקאית שבאה ועשתה דברים מאגניבים- ואיזה מסאג' פרצופי היא עשתה לי ועפתי הביתה ב12...
ואז הלכתי לקניות עם אמא קניתי מעיל חאתיך, נעליים כיפיות וג'אנספורט
ובשביל הסיום, נכנסנו לקפולסקי לספגטי עם שמנת ופטריות, שוקו וקצפת
את צודקת, אבל הסימפטומים של המחלה הם עייפות תמידית, לא הירדמות רגעית, לכן דווקא יותר קל לי להתמודד עם מצבים כאלה, כי אני פשוט באותו מצב של עייפות בכל רגע נתון.
למען האמת, דווקא כשהגיע הזמן ללכת לישון אחרי כ"כ הרבה שעות, הייתי דווקא דיי עירני, ואפילו לקח לי כמעט שעה להרדם.
ישנתי בערך 16 שעות
אני לא מאמינה שאני לא הולכת למבחן אז לא למדתי, אז מה?
אין לי אפילו מתי להשלים >< כל יום בערך יש מבחן אחר ><
[כאילו שהמורה תיתן לי להשלים..היא שונאת אותי ]
למי כפת:party:
אה, בקשר לקוסמטיקאית- היא אשתו של אחד המורים ובאה לשווק את עצמה(:
ואני הייתי פעם ערה 50 שעות רצוף.. וגם אצלי האמת לקח זמן להירדם כשבאתי לישון סופסוף.. יש שלב שאתה כולך עייף אבל מחזיק את עצמך ואז פתאום באה אנרגיה מוזרה כזאת שאין לך מושג מאיפה היא באה.. כאילו יש בטריות בתחת והן פשוט נטענות מעצמן
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?