Greenburger כתב:עזובותך, גברים אמיתיים משחקים סטארקרפט 2.
אתה בעצם מרגל דרום קוריאני.
שתדע לך ששאם לא יצא לך לשמוע קליע של 7.62 יוצא מהלוע של ה-M392 Designated Marksman Rifle שלך וחודר לתוך בסיס הגולגולת של האויב שלך, מעיף אותו באוויר בתנועה אקרובטית לאחור מההדף ומשאיר אותו מת על הרצפה עם הפנים למטה בזמן שאתה שועט, הלאה לא שמעת מוזיקה מימייך.
אין כמו להיכנס לשריון ולצאת לקרב, זה כל הסמים שאני אי פעם אצטרך.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
בהיילו 3 במשך השנה שנתיים שחרשתי בלייב של האקסבוקס, היו כמה ילדים אמריקאים מעצבנים שעשו לי teabag אחרי שהרגו אותי...
אין דבר יותר מעצבן מילד אמריקאי באקסבוקס לייב שמדבר כמו טוויטי ומקלל כאילו הוא איזה אחד מכלבי אשמורת.. כאלה מעלים את העצבים.
דרך אגב, הדרך הכי טובה לנקום בהם היא להרוג רק אותם במשך כל המשחקים שאתה משחק איתם, להרוג רק אותם, מומלץ עם ה ghost ואז אורך החיים הממוצע שלהם הוא קצת פחות מעשר שניות.
בחיים שלי לא ראיתי אסיאתיים בהיילו 3, כול מי שאני ראיתי היו בריטים, גרמנים, ואמריקאים, ושיחקתי גם עם הקלאן של הישראלים אבל הבנתי שהם סתם מציקים, כמעט כמו האמריקאים הקטנים האלה..
כי בזמנו אלה היו מלא יפנים, הסתכלתי בפרופילים של הדבילים האלו והם כולם מיפן וזה מוזר לי עדיין כי זה לא כזה גדול ביפן, הסיכוי שתשחק מול אסייתי בהיילו הוא די נמוך יחסית לאירופה וארה"ב.
לפני כמה ימים שיחקתי בקבוצה עם כמה ואחד מהם עשה לי betryal סתם כי בא לו ולא טרחתי להרוג אותו בחזרה כי אני עסוק במשחק ואז הוא שלח לי הודעה your the biggest noob i've ever seen וזה היה כזה ברור שזה איזה בן 12 דביל, עזבו את זה שהוא היה רק מתחיל ושראיתי שהוא כולה בתול קטן לא טרחתי לענות לו אפילו למרות שאני בד"כ חייב את המילה האחרונה על הכל. ילדים מפגרים. אני לא טורח להשתמש באוזניה בגלל דבילים קשקשנים כאלו כבר, אין לי כוח לסנן אותם החוצה בחיפוש שחקנים כי זה מעכב את הMatchmaking אז אני פשוט מוותר על לדבר עם אחרים ובהתאם אני לא משחק גם co op campagin. די באסה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
אין אפשרות לכבות את הדיבור הקולי? או שבשביל לדבר אליך צריך ללחוץ על כפתור מסויים או משהו? זה ממש דבילי ככה, שאתה שומע מה שכל אחד אומר בלי שליטה או סינון.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אז מתן, על מה אתה בוכה? תסגור את הצ'אט הקולי וזהו.
DT_Tal כתב:יש לך כוח איפוק של ממוטה
חח קרה לי גם כמה פעמים בסטארקרפט שניצחתי מישהו ואז הוא התחיל להציק לי בצ'אט שאני נוב ולא יודע לשחק. אני הכי אוהב לענות להם "אם אני כזה נוב, איך ניצחתי אותך?" אבל כשהם ממשיכים עם השטויות שלהם אז ברור שהם סתם כועסים על זה שכיסחת אותם ואז אני נושך את השפה ולא עונה להם בכלל
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
גם אני חושב מה הפורום יחשוב...
בגלל זה צנזרתי כבר כמה הודעות
טל- כן לפעמים יש שוונגים כאלה של הודעות בכמה אשכולות עם מס' מצומצם של אנשים שמדברים סתם וזה ממש מצחיק וכיף
בד"כ קורה בסביבות 1 בלילה אבל
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
זה מצחיק מאוד, אבל יכול להיות מהיר למדי בקצב שיורים בדיחות שם אז קצת קשה לעקוב לפעמים...
היא מזכירה לי את נשואים פלוס בכך שהיא גם כמו סרט מצוייר לפעמים.
תראה את הפרק עם דייויד שווימר, פרק ענק
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine