אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3504700,00.html
"הצהובים ניתחו את התנהגות השופטים בגמר הגביע ומצאו נתונים מדהימים: 12 מ-14 ההתקפות האחרונות של הפועל ירושלים הסתיימו בשריקה, 19 העבירות שנשרקו לחובת מכבי שוות לשיא ה-NBA"
מאוד מעניין.
"הצהובים ניתחו את התנהגות השופטים בגמר הגביע ומצאו נתונים מדהימים: 12 מ-14 ההתקפות האחרונות של הפועל ירושלים הסתיימו בשריקה, 19 העבירות שנשרקו לחובת מכבי שוות לשיא ה-NBA"
מאוד מעניין.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
ככה דעתי:
חלק היו באמת שיפוט רע, אבל החלק הגדול היה בגלל שמכבי פשוט נכנסו ללחץ אטומי ולא ידעו מה הם עושים.
חלק היו באמת שיפוט רע, אבל החלק הגדול היה בגלל שמכבי פשוט נכנסו ללחץ אטומי ולא ידעו מה הם עושים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני כבר אמרתי את זה אחרי המשחק בלי לספור. בחיים שלי לא ראיתי משחק בו נעשו כל כך הרבה שריקות באופן כל כך חד צדדי לטובת קבוצה אחת. זה לא שריקה אחת שמשנה משחק, אלא מספר דו ספרתי של שריקות. מילא כל העבירות היו מוצדקות אבל הן בפירוש לא היו, כל אימת שמוריס או שחקן אחר שמר על ארנולד, אוטומטית המשרוקית התחילה לפעול. בריל ואחרים אמרו פה פעם על הפנקסנות של השופטים בארץ, על השיפוט החובבני, זה הדוגמא הכי טובה לכך - השופטים החזירו לירושלים על שריקות שקיפחו אותם בתחילת המשחק, נתנו עבירות שבחיים שופט לא אמור לתת, אלו הם פני הכדורסל בארץ.DivineComedy כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3504700,00.html
מאוד מעניין.
-
- בריל!
+טל רודס כתב:אני כבר אמרתי את זה אחרי המשחק בלי לספור. בחיים שלי לא ראיתי משחק בו נעשו כל כך הרבה שריקות באופן כל כך חד צדדי לטובת קבוצה אחת. זה לא שריקה אחת שמשנה משחק, אלא מספר דו ספרתי של שריקות. מילא כל העבירות היו מוצדקות אבל הן בפירוש לא היו, כל אימת שמוריס או שחקן אחר שמר על ארנולד, אוטומטית המשרוקית התחילה לפעול. בריל ואחרים אמרו פה פעם על הפנקסנות של השופטים בארץ, על השיפוט החובבני, זה הדוגמא הכי טובה לכך - השופטים החזירו לירושלים על שריקות שקיפחו אותם בתחילת המשחק, נתנו עבירות שבחיים שופט לא אמור לתת, אלו הם פני הכדורסל בארץ.DivineComedy כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3504700,00.html
מאוד מעניין.
אני מצטער טל אבל אני ראיתי את הרבע הרביעי ביום שישי בערב, ועקבתי במיוחד אחרי העברות שנעשו ברבע הזה. קודם כל מכבי איבדה את היתרון שלה לא בגלל עמידה על הקו של הפועל אלא הרבה לפני בגלל איבודי כדור של קאמינגס, וניהול משחק כושל של ביינום וקאמינגס.
לאחר מכן בדקתי גם כמה עבירות שלא היו אמורות להישרק לחובת מכבי, נשרקו, ומצאתי 2 ברורות, ועוד 1 גבולית של מוריס. אז די לקשקשת!!
פיני גרשון דוגל בשיטה של תעשה 40 עבירות ישרקו רק 20, והרבה מאמנים חושבים שזו שיטה. אבל מה קורה אם אתה עושה 40 עבירות ושורקים לך 40? אז מותר לך להתלונן??
שטויות!! מכבי הפסידו אך ורק בגלל עצמם, ובגלל הנחישות וההקרבה של ירושלים.
ושצביקה שרף שהיום צוטט אומר שהוא מרגיש ש"אנסו אותו" ילך לבכות במקום אחר, או בארץ אחרת, או בליגה אחרת! כי כשזה מתאים להם השיפוט בארץ הוא נהדר, וכשלא אז השיפוט הוא נוראי.
אז אם צביקה מרגיש שאנסו אותו אולי כדאי לכוון אותו למרכז לנפגעות תקיפה מינית, ולא למגרש כדורסל! הוא "אנס" את קטש להתפטר, והוא אחרי זה התנהג כמו זבל של בנאדם בתוכנית "חמישיות" כשכולם יחד ירדו על קטש בצורה חסרת תקדים, ואף אחד לא אמר מילה.
חוץ מזה בושה וחרפה שמאמן נבחרת לא מסוגל לפרגן לחצי נבחרת שמשחקת בהפועל ונתנה מולו מלחמה לא נורמאלית. בדיוק כמו המקרה של פניני שבנבחרת הוא שחקן נשמה, אבל מול מכבי הוא פרובוקטור ושחקן מגעיל.
אם פעם פירגנתי לאפס המאופס הזה, היום אני חושב שלא מגיע לו לאמן ילדים, כי החינוך שמכבי וצביקה שרף נתנה לילדים אתמול הוא מבייש את המדינה שלנו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- בריל!
חברים מי שראה אתמול הטריבונה ראה את אחד המחזות המגעילים שנראו:
צביקה שרף מתנפל בצורה ברברית על ארי שמאי שלא מפחד לענות לו בפרצוף:
http://www.youtube.com/watch?v=fOh6_NAqVeA
המאמן הלאומי עאלק!!
איכס...
המאמן הלאומי עאלק!!
איכס...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חחחחחח איזה פיגורufomatan כתב:חברים מי שראה אתמול הטריבונה ראה את אחד המחזות המגעילים שנראו:
המאמן הלאומי עאלק!!
איכס...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ארי שמאי, פרובוקטור בשקל, עו"ד "עלק" שעשה קריירה מיחצ"נות עצמית דרך העובדה שהוא אוהד הפועל תל אביב. הוא בעצמו מתלהם בכל הזדמנות שיש לו .
חוץ מזה, מי רואה את התת רמה הזה שנקרא "בחירבונה עם אבי רצון?. חבר שלי שאוהד מנצ'סטר סיטי ראה את התוכנית אמש וסיפר לי עד כמה זה תת רמה שלוקחים פלאפון מאותו ארי שמאי, כדי לדבר עם אבוקסיס.אתם מבינים? מנחה התוכנית לוקח סלולרי פרטי של ארי שמאי ומנהל שיחה אישית עם יוסי אבוקסייס ,תוך כדי שהוא מבקש שקט מסביבו ,שכונה.

חוץ מזה, מי רואה את התת רמה הזה שנקרא "בחירבונה עם אבי רצון?. חבר שלי שאוהד מנצ'סטר סיטי ראה את התוכנית אמש וסיפר לי עד כמה זה תת רמה שלוקחים פלאפון מאותו ארי שמאי, כדי לדבר עם אבוקסיס.אתם מבינים? מנחה התוכנית לוקח סלולרי פרטי של ארי שמאי ומנהל שיחה אישית עם יוסי אבוקסייס ,תוך כדי שהוא מבקש שקט מסביבו ,שכונה.

-
- בריל!
טל רודס כתב:ארי שמאי, פרובוקטור בשקל, עו"ד "עלק" שעשה קריירה מיחצ"נות עצמית דרך העובדה שהוא אוהד הפועל תל אביב. הוא בעצמו מתלהם בכל הזדמנות שיש לו .

אבל ככה אתה רואה באמת מה מסתתר מאחורי המסיכה של אנשים מסויימים.
ארי שמאי דביל ומפגר, אבל הוא אחד היחידים שלא מפחד לומר את דעתו הקשה על מכבי תל אביב. הוא לא מפחד שלא יביאו לו כרטיסים חינם ליורוליג או משהו כזה, אז הוא אומר דברים נכונים בצורה מפגרת.
אהההה ונזכרתי בעוד ציטוט מבית היוצר של המאמן הלאומי:
אחרי המשחק מול גליל שמכבי ניצחה שוב בגלל טעוויות שיפוט, צביקה התראיין ואמר את המשפט הבא: "הבכיינות הפכה למקצוע" אז אם הבכיינות הפכה למקצוע, מה זה עושה את צביקה?

- Sunny
- דרימיסט-על
שון מאריון מפיניקס עובר למיאמי ןשאק לפיניקס!
וואו! אולי שאק ייתן קצת הגנה בסאנס עם סטודמאייר שלא יודע לשמור אבל הוא הורס להם את כל הראן & גאן.
עם מאריון בחמישייה של ההיט וויד-דיוויס-מאריון-האסלם-? זו פרש...אז כנראה....מי נשאר?
איזה טריידים היו בעונותיים האחרונות! אייברסון לדנבר, גארנט+אלן לבוסטון, פאו גאסוןל לפני יומיים ללייקרס, מאריון למיאמי, שאק לפיניקס...
וואו! אולי שאק ייתן קצת הגנה בסאנס עם סטודמאייר שלא יודע לשמור אבל הוא הורס להם את כל הראן & גאן.
עם מאריון בחמישייה של ההיט וויד-דיוויס-מאריון-האסלם-? זו פרש...אז כנראה....מי נשאר?

איזה טריידים היו בעונותיים האחרונות! אייברסון לדנבר, גארנט+אלן לבוסטון, פאו גאסוןל לפני יומיים ללייקרס, מאריון למיאמי, שאק לפיניקס...
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
לדעתי הטרייד של פאו גסול זה הטרייד הכי מרשים שראיתי השנה. ברגע שאנדרו ביינום יחזור לשחק נוכל לראות אחלה קבוצה של הלייקרס שיכולה להגיע רחוק בפלייאוף.Sunny כתב:שון מאריון מפיניקס עובר למיאמי ןשאק לפיניקס!
עם מאריון בחמישייה של ההיט וויד-דיוויס-מאריון-האסלם-? זו פרש...אז כנראה....מי נשאר?![]()
אני לא יודע מה שאק יעזור לפיניקס. זו קבוצה שחייה מריצות ושאק הוא לא בדיוק אצן על המגרש. אז אולי כשהמשחק ריצה תקוע הוא יוכל לעזור להם לצאת מהברוך.
-
- דרימיסט מתקדם
הטרייד של הסאנס הוא פשוט מטומטם. לא רק ששאק הוא ההפך מכל הקבוצה, הוא גם שחקן שכבר גמר את הסוס ומתקרב לסוף הקריירה, ואם החבר'ה האלה רציניים בקשר למאבק על האליפות, הם רחוקים מאוד מהמחשבה הנכונה שתוביל אותם לשם. הקבוצה הזאת כבר כמה עונות מגיע לשלבים הגבוהים ביותר בפלייאוף, ולא מצליחה. למה? כי אין לה הגנה. עדיף לנצח, גם ב-NBA, שמונים - שבעים ותשע,ה ולא 130:129. הקבוצה הזאת לא שמעה בחיים על המושג שנקרא הגנה, ולכן היא לעולם לא תזכה באליפות. יותר מכך, מריון היה שחקן הגנה בין הטובים היחידים שהיו לה, והתאים כמו כפפה ליד לסגנון המשחק שלה, מה הקשר שאק? הוא יהיה בלוף במשחק ההתקפה של הקבוצה, ועדיף שיוותר על לרוץ כי ההתקפה של הסאנס תיגמר עוד לפני שהוא יעבור את קו מחצית המגרש, זה יהיה פאתטי.
לטעמי, החלטה עלובה וטיפשית מצד הסאנס שבקצב הזה רק מתרחקים מאליפות. במקומם, הייתי משנה את הפאזה של המאמן, או משנה את המאמן, או מביא שחקנים שייצבו לי את ההגנה. הסאנס יכולים לקלוע כמה נקודות שהם רוצים, אבל מול הספרס או הפיסטונס לדוגמא, אין להם מה למכור בסדרה של 7 משחקים.
לגבי הטרייד של הלייקרס - טרייד מעולה. לא מבין איך הגריזליז החליטו לעשות כזאת החלטה טיפשית, אבל נגיד... שתי בחירות ראשונות עתידיות? אולי יעזור, אבל פאו גאסול יחד עם נאבארו יכלו ליצור זוג ספרדי שבעזרת בחירות דארפט גבוהות (שהם הרי יקבלו לנוכח המאזן המגוחך שלהם) היו יכולים ליצור סגל חדש, צעיר ורענן בעל המון פוטנציאל, ונקווה שזה יקרה, אבל עד אז יקחו עוד כמה עונות של סבל בממפיס. מבחינת הלייקרס, אולי מה שהם צריכים כדי לחזור לצמרת, אבל זה לא רק מה שהם צריכים. ללייקרס, כמו שהיה חסר שחקן אימתני ברחבות, היה חסר רכז נורמלי, וכרגע אין לקבוצה. את ג'ורדן פארמר, הצעיר המבטיח, מכירים? 21 שנים יש לו, והרבה יותר ברמת הפוטנציאל, ולדעתי הבחור צריך לקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא מקבל עד עכשיו. עם רכז איכותי מצד אחד, וגבוה אימתני מהצד השני, לקובי יהיה בדיוק מה שצריך כדי להחזיר את הלייקרס למפה. כרגע, לפיל ג'קסון נשאר גם הבלאגן במוח איך מסדרים את ההרכב הזה, ומי יקריב דקות משחק בשביל גאסול? כי כמה שיש חמישייה נהדרת ללייקרס, אודום לא יכול לשחק 3, וזאת תהיה טעות לשים אותו שם. אולי לשים את וויאניץ' במקומו ולתת לאודום להיות כוח אש מהספסל, משהו כמו ג'ינובילי בספרס. מה שכן, אני עדיין לא חושב שללייקרס יש את מה שצריך כדי לרוץ לאליפות, אבל אני מאמין שהיא תהיה תוססת השנה, תגיע רחוק, ובעונה הבאה עם כמה טריידים נכונים, יש לה פוטנציאל ללכת רחוק - רחוק!
לטעמי, החלטה עלובה וטיפשית מצד הסאנס שבקצב הזה רק מתרחקים מאליפות. במקומם, הייתי משנה את הפאזה של המאמן, או משנה את המאמן, או מביא שחקנים שייצבו לי את ההגנה. הסאנס יכולים לקלוע כמה נקודות שהם רוצים, אבל מול הספרס או הפיסטונס לדוגמא, אין להם מה למכור בסדרה של 7 משחקים.
לגבי הטרייד של הלייקרס - טרייד מעולה. לא מבין איך הגריזליז החליטו לעשות כזאת החלטה טיפשית, אבל נגיד... שתי בחירות ראשונות עתידיות? אולי יעזור, אבל פאו גאסול יחד עם נאבארו יכלו ליצור זוג ספרדי שבעזרת בחירות דארפט גבוהות (שהם הרי יקבלו לנוכח המאזן המגוחך שלהם) היו יכולים ליצור סגל חדש, צעיר ורענן בעל המון פוטנציאל, ונקווה שזה יקרה, אבל עד אז יקחו עוד כמה עונות של סבל בממפיס. מבחינת הלייקרס, אולי מה שהם צריכים כדי לחזור לצמרת, אבל זה לא רק מה שהם צריכים. ללייקרס, כמו שהיה חסר שחקן אימתני ברחבות, היה חסר רכז נורמלי, וכרגע אין לקבוצה. את ג'ורדן פארמר, הצעיר המבטיח, מכירים? 21 שנים יש לו, והרבה יותר ברמת הפוטנציאל, ולדעתי הבחור צריך לקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא מקבל עד עכשיו. עם רכז איכותי מצד אחד, וגבוה אימתני מהצד השני, לקובי יהיה בדיוק מה שצריך כדי להחזיר את הלייקרס למפה. כרגע, לפיל ג'קסון נשאר גם הבלאגן במוח איך מסדרים את ההרכב הזה, ומי יקריב דקות משחק בשביל גאסול? כי כמה שיש חמישייה נהדרת ללייקרס, אודום לא יכול לשחק 3, וזאת תהיה טעות לשים אותו שם. אולי לשים את וויאניץ' במקומו ולתת לאודום להיות כוח אש מהספסל, משהו כמו ג'ינובילי בספרס. מה שכן, אני עדיין לא חושב שללייקרס יש את מה שצריך כדי לרוץ לאליפות, אבל אני מאמין שהיא תהיה תוססת השנה, תגיע רחוק, ובעונה הבאה עם כמה טריידים נכונים, יש לה פוטנציאל ללכת רחוק - רחוק!
- Sunny
- דרימיסט-על
אז זהו. הסאנס היא קבוצת התקפה ושאק כבר לא כ"כ התקפי נכון? למרות שעדין הוא יכול לתרום את ה-14 8 בצבע.ufomatan כתב:אני לא יודע מה שאק יעזור לפיניקס. זו קבוצה שחייה מריצות ושאק הוא לא בדיוק אצן על המגרש. אז אולי כשהמשחק ריצה תקוע הוא יוכל לעזור להם לצאת מהברוך.Sunny כתב:שון מאריון מפיניקס עובר למיאמי ןשאק לפיניקס!
עם מאריון בחמישייה של ההיט וויד-דיוויס-מאריון-האסלם-? זו פרש...אז כנראה....מי נשאר?![]()
בואו נסתכל על המצב. גם מבחינת הגנה שאק הוא לא מה שהוא היה פעם אבל עדין הוא בלוק ענקי שתקוע בצבע ומאיים על הכל. אבל על הכל.
הקבוצות האחרונות שזכו באליפות?
מיאמי-לשאק היו עוד כמה שנים טובות ונקרא "צעיר" כשהם זכו באליפות הוא היה בן 33.אלונזו השוט בלוקר אחד הגדולים בהסטוריה. ג'יימס פוזי, אחד השומרים 1 על 1 הטובים בליגה. דווין וויד. רייט(למרות שלא קיבל דקות, שיחק הגנה טובה כשיחק) האסלם גם אחלה של שחקן הגנה מה יוצא מזה? קבוצת הגנה שלקחה אליפות.
דטרויט? הקבוצה האהובה עלי, מגיעה לגמרים כמעט כל שנה בגלל ההגנה המעולה שלהם וכימיה נהדרת.
ס"א? ההגנה הכי טובה בליגה בזכות פופוביץ'. כל הקבוצות האחרונות שניצחו בגמר היו קבוצות הגנתיות.וגם אלה שהפסידו. קליבלנד סופגת ממוצע נמוך מאוד של נקודות ודאלאס משחקת גם הגנה מעולה בזכות אייברי ג'ונסון
פיניקס אטרקטיבית כשהיא, כמה שהיא קולעת היא חוטפת ב מינוס 15. מפה מגיעה המשפט "התקפה מנצחת משחקים, הגנה מנצחת אליפויות".
אני חושב שפיניקס הביאו את שאק כדי לכסות על חוסר ההגנה של סטודמאייר כשהוא רק בלוקר. הוא לא שומר באמת. גם דיאו שהוא לא באמת סנטר ואין לו עמדה אמיתית הוא לא שומר גדול ובטח לא על סנטרים.
בגלל זה שאק הגיע. כדי לתת הגנה ואולי אליפות. את ההתקפה נאש יעשה ויריץ.
מאריון היה חלק חשוב בהגנה אם לא הכי חשוב (שמירה על הסטארים בעיקר) וסיים הכי הרבה מתפרצות כלומר התקפה. פיניקס ויתרה פה על כלי הגנה+התקפה צעיר אבל בעמדת הפאוור סמול בשביל *סנטר (נגיד הגנתי) שיעמוד בצבע ויחסום.
* לכל קבוצה זכתה באליפות איי פעם היה גבוה דומיננטי בצבע. בן וראשיד וואלס בדטרויט. דאנקן ורובינסון בס"א בזמנו, אלווג'ואן , יואינג, שאק...
אולי יש לדאנט'וני עוד אינטרס לתת למאריון ללכת חוץ מהבעיות ההנהלתיות איתו היא שהוא רוצה לתת לדיאו עוד דקות לכו תדעו.
כמובן אי אפשר לדעת איזה שאק נראה וזה יכול להיות הדבר הכי טוב שהם עשו בשנתיים האחרונות, או ההחלטה הכי גרועה שיכלו לקחת.
על הלייקרס.
היא אמורה להיות קבוצה שמועמדת לאליפות בעונות הקרובות והשנה להגיע רחוק בפלייאוף. רק ברגע שגאסול ילמד את התרגילים.
בחמשייה נמצאים פישר בראיינט אודום וגאסול וביינום. חמשייה דומיננטית מאוד עם שלושה סטארים ענקיים שיגרמו לקבוצות אחרות בלבול וקושי בהגנה כשבראיינט יאיים מבחוץ וגאסול יקבל את הדאבל טים בצבע.
ביינום יחזור לתת עונה פשוט מדהימה וכרגע קוואמי כסנטר מחליף אותו. על הספסל פארמר, וויצ'יץ',קוואמי אריזה, רדמנוביץ', וולטון וטוריאף. חמשייה מעולה עם ספסל עמוק מאוד ויכולה ואמורה להגיע לשלבים העמוקים בפלייאוף כבר השנה.
לDwAs בקשר ללייקרס. אודום משחק 3 בכל מקרה, עכשיו בטוח שהוא ישחק 3 בגלל גאסול ובינום. אין לו בעיה לשחק שלוש\ארבע. הוא משחק כמו מריון. הבעיה שלו היא לפעמים שהוא נעלם במשחקים ולדעתי הוא אחד השחקנים היחידים בליגה שיש להם פוטנציאל לטריפל דאבלים באופן רציף.
וויצ'יץ' ורדמנוביץ' עולים כבר עכשיו מהספסל ככח אש ומביאים את השלשות למשחק. פאמר מתפתח למשהו טוב
בתוך עונה אחת איזה שינוי מדהים הלייקרס עשו.החזירו את דרק פישר-ווינר בזכות עצמו.
טרבור אריזה-דאנקר מדהים ויכול להיות שחקן מגוון מאוד בעתיד. פאו גאסול אחד הPFים הכי טובים בליגה. ביינום עם קפיצת מדרגה מדהימה הכל בזכות קארים.
ויש סיכוי שגם קיד יגיע ללייקרס כי הוא מבקש טרייד מהנטס.
אוהבים חפירות כאלה פה נכון?

Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
על קיד כבר שמנו עיין בהפועל
בקשר ללייקרס- הם חייבים להביא עוד סנטר מחליף לביינום, כי אודום זה לא פתרון, ולצערי אריזא לא יציב בכלל אבל הוא דאנקר מטורף כמו שכתבת.
אני בכלל לא אהבתי את הלייקרס עד השנה, אבל פיל ג'קסון הוכיח שיש לו עוד הרבה הרבה לתרום לכדורסל העולמי.
אישית הייתי רוצה לראות את פיניקס לוקחת את האליפות לפני שסטיב נאש פורש ממשחק כי מגיע לו יותר מהרבה אחרים. הוא בהחלט שינה את תפיסת העולם של רכזים בכדורסל.

בקשר ללייקרס- הם חייבים להביא עוד סנטר מחליף לביינום, כי אודום זה לא פתרון, ולצערי אריזא לא יציב בכלל אבל הוא דאנקר מטורף כמו שכתבת.
אני בכלל לא אהבתי את הלייקרס עד השנה, אבל פיל ג'קסון הוכיח שיש לו עוד הרבה הרבה לתרום לכדורסל העולמי.
אישית הייתי רוצה לראות את פיניקס לוקחת את האליפות לפני שסטיב נאש פורש ממשחק כי מגיע לו יותר מהרבה אחרים. הוא בהחלט שינה את תפיסת העולם של רכזים בכדורסל.
- Sunny
- דרימיסט-על
יש לביינום מחליפים. יש את קוואמי שהוא סביר (אם הוא לא היה נבחר ראשון בדראפט לא היו יורדים עליו ככה) ויש את כריס מיהם שלא שיחק המון זמן בגלל פציעה והיה הסנטר הפותח לפני ביינום. עכשיו בכל מקרה ביינום יפתח ואם הם בהרכז נמוך אז אודום כPF וגאסול כ-C.ufomatan כתב:על קיד כבר שמנו עיין בהפועל![]()
![]()
אודום לא אמור להיות פתרון לבעית הסנטרים.
אם נאש לא ייקח אליפות אז מדברים על סטוקטון #2- הרכז השני הגדול שלא זכה באליפות.
פיל ג'קסון מאמן ענק אבל הוא לא מאמן של קבוצות צעירות כמו לייקרס ואולי בגלל זה משהו לא עובד שם.
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
חברים, סחתיין על הידע והבקיאות!!
תמיד כיף לקרוא על הליגה הטובה בעולם..
אבל בוא נגיד שהעונה קצת פחות טוב, בהתחשב בעובדה שהטרייד של השנה ( KG לבוסטון, כמובן), דפק לקבוצה שאני אוהב, את כל השנים הקרובות..
חבל על מינסוטה, אבל ברגע שלא הביאו לקווין עוד סטאר, אפילו לא היה צריך סופרסטאר, הוא היה חייב לעזוב..
אני מת על השחקן הזה, אבל יש לי בעיה קשה עם העובדה שהוא יכול לסיים את העונה עם טבעת אליפות אלגנטית..
למרות שאכבד את העובדה ששחקן גדול כמוהו סוף סוף ייקח אליפות.. גם לריי אלן ופול פירס בהחלט מגיע..
אם נדבר שוב על הלייקרס, טרייד פשוט ענק! יהיה להם קו קדמי : ביינום-גאסול חזק ואיכותי!
למרות שנאתי אליהם, כשקובי משחק ליד שחקנים כ"כ טובים, עם מאמן כמו פיל ג'קסון, הם יכולים לקרוא תיגר על כל קבוצה במערב.
אבל בוא נגיד שהעונה קצת פחות טוב, בהתחשב בעובדה שהטרייד של השנה ( KG לבוסטון, כמובן), דפק לקבוצה שאני אוהב, את כל השנים הקרובות..

חבל על מינסוטה, אבל ברגע שלא הביאו לקווין עוד סטאר, אפילו לא היה צריך סופרסטאר, הוא היה חייב לעזוב..
אני מת על השחקן הזה, אבל יש לי בעיה קשה עם העובדה שהוא יכול לסיים את העונה עם טבעת אליפות אלגנטית..
למרות שאכבד את העובדה ששחקן גדול כמוהו סוף סוף ייקח אליפות.. גם לריי אלן ופול פירס בהחלט מגיע..
אם נדבר שוב על הלייקרס, טרייד פשוט ענק! יהיה להם קו קדמי : ביינום-גאסול חזק ואיכותי!

למרות שנאתי אליהם, כשקובי משחק ליד שחקנים כ"כ טובים, עם מאמן כמו פיל ג'קסון, הם יכולים לקרוא תיגר על כל קבוצה במערב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סוף סוף חולון עשתה סוף לפיקציה שנקראת הפועל ירושלים. גם במלחה השנה וגם בחצי גמר הגביע חולון הייתה טובה יותר והייתה צריכה לנצח, אתמול היא עשתה את זה ונתנה 19 הפרש בראש להפועל ירושלים, שאמנם שיחקה בלי ארנולד. נקווה שחולון תהיה בפיינל פור, יש לה קהל ומגרש חם וביתי, והיא תוסיף הרבה צבע ועניין!
-
- בריל!
קודם כל שאפו גדול לחולון שניצחה בצדק אחרי שברבע הרביעי הפועל התפרקה והשאירה אותנו מבויישים.טל רודס כתב:סוף סוף חולון עשתה סוף לפיקציה שנקראת הפועל ירושלים. גם במלחה השנה וגם בחצי גמר הגביע חולון הייתה טובה יותר והייתה צריכה לנצח, אתמול היא עשתה את זה ונתנה 19 הפרש בראש להפועל ירושלים, שאמנם שיחקה בלי ארנולד. נקווה שחולון תהיה בפיינל פור, יש לה קהל ומגרש חם וביתי, והיא תוסיף הרבה צבע ועניין!
במלחה השנה אני לא מסכים איתך טל, כי הפועל הובילה על חולון ב-5 כשהמשחק פוצץ והמשחק היה שקול לכל אורכו! בחצי גמר הקבוצה הטובה יותר ניצחה כי ככה זה כדורסל. אם מאמן עושה שגיאה אז זה חלק מהמשחק! אז התירוץ של דורסמן האפס שבגלל השגיאה שלו 6 דקות לסיום הם הפסידו- אז מה? הפועל הייתה יותר טובה וניצחה.
מילה רעה לאוהדים של חולון (שלא משנה מה ינסו למכור לנו הם עדיין חוליגנים מגעילים שלא מגיעה להם קבוצת כדורסל טובה כמו חולון) שמצאו דרך חדשה לעודד את הקבוצה שלהם- להניף 3 אצבעות של היד קטועה מול יואב שהיה במשחק. גועל נפש כזה ואף אחד מהשדרים במשחק לא העיר על זה כלום.
ה"פיקציה" שקוראים לה הפועל ירושלים היא מחזיקת הגביע שנתיים ברצף. ה"פיקציה" שהיא הפועל ירושלים היא קבוצה שבעשור וחצי האחרונות היא היחידה שמאיימת על מכבי תל אביב בצורה קבועה ובלי פחד. הפיקציה הזאת עוד תיתן את הטון השנה על אפם וחמתם של אוהדי חולון ומכבי.
אה אולי מישהו יכול להסביר לי איך קבוצה שלובשת צהוב, והמעודדות שלהם צהובות, נקראת "הפועל" ??
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן כן, פיקציה שהגביע הוא התואר היחיד שהיא כנראה תיקח. פיקציה שמחזיקה פרובוקטור עלוב כמו גיא פניני, כן כן גם אתמול פניני האפס עשה עבירות מכוערות שנועדו לפצוע שחקנים. פיקציה שהביאה השנה 900 זרים עד כה ועדיין לא מצאה ממש את הזרים הנכונים.
חולון מאז ומתמיד הייתה בצבעי צהוב-סגול, גם כשאני שיחקתי שם וגם בעבר

- Sunny
- דרימיסט-על
הטרייד הזה דפק את הקבוצה? ויטמן בסה"כ "העיף את הסופרסטאר".נכון שהוא תרם המון ומביא עונות רצופות עם ממוצעים של MVP, אבל גארנט חסם למינסוטה עם החוזה עתק שלו סיכויים להביא שחקנים טובים ומספיקים לאליפות. חוץ מזה יש גם גרעין מעולה וצעיר לעתיד.ג'ראלד גרי,ן הרוקי הרכז רנדי פוי, יאריץ', אל ג'פרסון שאמור לשלוט בליגה מתחת לסלים בשנים הקרובות עם האוורד,ביינום ואודן)מקאנטס, סמית',טלפייר... שמות קטנים כרגע שיכולים להתפתח לשחקנים מעולים, לכולם (ובמיוחד פוי,ג'פרסון ומקאנטס)יש פוטנציאל אדיר ויכולים לשים את מינסוטה בעתיד בטופ של הליגה.חברים, סחתיין על הידע והבקיאות!!
אבל בוא נגיד שהעונה קצת פחות טוב, בהתחשב בעובדה שהטרייד של השנה ( KG לבוסטון, כמובן), דפק לקבוצה שאני אוהב, את כל השנים הקרובות..![]()
למינסטוה היו 12 עונות להביא לגארנט סטאר ליד. הכי רחוק שהוא הלך זה היה גמר המערב יחד עם ספריוול חסר הכסף להאכיל את ילדיו והחייזר קאסל.
אליפות יכולה להיות מילה גסה בשביל בוסטון. הטריו אלן-פירס-גארנט נשחק כל העונה ומי ידע מה ישאר להם לפלייאוף. רונדו הרכז שלהם גם צעיר מידי ואולי לא מספיק בשל בשביל להיות רכז פותח במעמדים הגדולים של סדרות גמר.
נראה מה יהיה איתם...
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- בריל!
טל אתה מתנהג כלפי פניני באותה צביעות כמו שכל המדינה הזאת עושה! הוא שחקן ענק! הוא שחקן שנותן הכל על הפרקט ברוב המשחקים, ובנבחרת כולם עשו אותו איזה פייטר ענק. די כבר עם הדמגוגיה הזאת נגדו- כשהוא שיחק נגדי גם אני קיללתי אותו, אבל כל קבוצה הייתה רוצה אותו אצלה! אני לא זוכר אותך יוצא נגד פניני כשהוא שיחק בבני השרון? או בנבחרת?טל רודס כתב:כן כן, פיקציה שהגביע הוא התואר היחיד שהיא כנראה תיקח. פיקציה שמחזיקה פרובוקטור עלוב כמו גיא פניני, כן כן גם אתמול פניני האפס עשה עבירות מכוערות שנועדו לפצוע שחקנים. פיקציה שהביאה השנה 900 זרים עד כה ועדיין לא מצאה ממש את הזרים הנכונים.
הלוואי שכל קבוצה תהיה פיקציה כזאת כמו הפועל ירושלים שלקחה כבר 4 גביעים, וגביע יול"ב. אני ראיתי מחולון רק חזיזים, מכות, הרבה יהירות שלא מגובה בכלום ואיזושהי יריבות פיקטיבית עם הפועל ירושלים שלא נובעת מכלום חוץ מהעובדה שרוב אוהדי חולון הם אוהדי בית"ר.
יש לחולון אחלה קבוצה השנה, אבל חרא של מאמן, וחרא של בעלים. בנאדם שהמיץ של הזבל בסוף של השקית מתאים למה שיוצא לו מהפה- עכשיו אני מבין איפה הלגיטימציה של אוהדי חולון לצחוק על המאבטח שהם גרמו לנכותו.
כל הליגה הזאת הייתה מתה להגיע לרבע ממה שהפועל הגיעה במשך העשור האחרון בלי עזרה של אף אחד! רק עם נסיונות הכשלה של המחלה הצהובה ששולטת באיגוד כל השנים האלה.
אבל בארץ אף אחד לא יודע לפרגן, קבוצה שכנגד כולם מגיעה להישגים אדירים וכולם מחפשים איך להכשיל ולרדת ומחכים לתבוסות שיבואו כדי לומר- אמרנו לכם.
שילכו כולם להזדיין כי הקנאה אוכלת את מדינת ישראל ואנחנו קבוצה חזקה עם הקהל הכי טוב בארץ,הכי טוב בארץ!! ואנחנו מוכיחים את זה כל שנה לא משנה באיזה מעמד ובאיזה משחק.
בסוף הדרך שלנו תנצח כי היא הדרך הנכונה. היא הדרך של קטמון שהקמנו והיא הדרך שתקח אותנו עד האליפות והיא תביס את כל המכביזם הדורסני המגעיל ששולט בכל דבר בארץ. וגם כשארקדי בא וניסה להשתלט על הקבוצה הוא לא הצליח כי האוהדים לא רוצים אותו.
אז תחשוב טוב אם אתה רוצה להיות בצד המגעיל שביזה את נשיא המדינה ומנסה להכשיל כל קבוצה שרוצה להגיע להישגים במדינה. קבוצה שמגבה קבוצה כמו חולון שאוהדים שלה גרמו לנכות של אדם במשחק ומנסה להפיל את זה על ירושלים. קבוצה שמנסה להוציא נקי שחקן שלה שדרס בנאדם אחר במועדון.
זו הקבוצה של המדינה- איכס....