טל רודס כתב:הודלפה לאינטרנט תמונה של מערכת התופים של לארס אולריך לאלבום הקרוב
וואוו הוא שדרג. מה הוא חושב שהוא MM?
טל רודס כתב:הודלפה לאינטרנט תמונה של מערכת התופים של לארס אולריך לאלבום הקרוב
אני לא מאמין שזה יקרהDT_Ziv כתב:בדרך כלל אני ממש מזלזל בחומרים המאוחרים יותר של מטאליקה בגלל שהלהקה התמסחרה בצורה ממש מגעילה, אבל יכול להיות שהאלבום הזה יהווה שינוי משמעותי בשביל הלהקה.
שמעתי את מגנטיק, יש לי אותו אפילו מקורי, וזה ממש לא זה הלהקה ניסתה ניסיון נואש להשמע כמו שהם נשמעו פעם...Greenburger כתב:טל, אתה לא אוהב מתופפים, אה?
זיו, מטאליקה לא התמסחרו.... שמעת את מגנטיק? לא ממוסחר
Right on Dude!! - איך עושים בפורום מבטא אמריקאי ייחודי הלום בירה (אם אפשר לקרוא לזבל שהם שותים אותו בירה)?DivineComedy כתב:Great band, great musicians
You can all go fcuk yourselves
somebody had to say it
תרגיע איש... לא כולם חייבים להסכים עם הדעות שלךDivineComedy כתב:Great band, great musicians
somebody had to say it
תרגיע איש... לא כולם חייבים להסכים עם הדעות שלךDivineComedy כתב:Great band, great musicians
somebody had to say it
אם מטאליקה זאת הלהקה הכי ממוסחרת ששמעת, כנראה שאתה קצת תקוע בפרוג ומטאלDT_Ziv כתב:שמעתי את מגנטיק, יש לי אותו אפילו מקורי, וזה ממש לא זה הלהקה ניסתה ניסיון נואש להשמע כמו שהם נשמעו פעם...Greenburger כתב:טל, אתה לא אוהב מתופפים, אה?
זיו, מטאליקה לא התמסחרו.... שמעת את מגנטיק? לא ממוסחר
זאת הלהקה הכי ממוסחרת שהכרתי אי פעם, האלבומים שלפני הבלאק אלבום פשוט אדירים עם זה אני לא מתווכח, אבל כל מה שאחרי חוץ מLoad שהוא בסדר, פשוט ממוסחר וגרוע...![]()
ואני אומר את זה בתור מעריץ לשעבר של הלהקה.