אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:זה כי החלוץ הכי טוב שלה באליפות אפריקה, זה כי אם לרייקארד היה שכל הוא לא היה מביא את הנרי שנמצא כבר מעבר לשיא שלו, זה כי גודיונסן הוא הגיבוי על הספסל?! כדאי לברצלונה להשקיע בליגת האלופות וכבר לוותר על הליגה למרות שכרגע זה רק 6 נקודות, אבל ריאל לא תפשל יותר מדי עד סוף העונה.
זה מה שאמרו על ריאל שנה שעברה, ובסוף כולנו יודעים מה קרה!
אף פעם אל תספיד קבוצה שיש לה כל כך הרבה שחקנים מוכשרים. הכדורגל הספרדי מוכיח את עצמו כל שנה כמותחן מטורף עם תוצאות ומשחקים מרתקים לקראת סוף העונה.
אני לא מספיד , אני פשוט ריאלי. ברצלונה השנה לא מחוברת כמו שצריך להיות בתקופה הזאת של השנה שהקבוצות אמורות להגיע לשיא היכולת שלהן. לא ראינו מברצלונה שום יציבות עד עכשיו, ואין סיבה שפתאום ברצלונה תתחיל לתת הצגות, זה פשוט לא העונה שלה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:
ufomatan כתב:
טל רודס כתב:זה כי החלוץ הכי טוב שלה באליפות אפריקה, זה כי אם לרייקארד היה שכל הוא לא היה מביא את הנרי שנמצא כבר מעבר לשיא שלו, זה כי גודיונסן הוא הגיבוי על הספסל?! כדאי לברצלונה להשקיע בליגת האלופות וכבר לוותר על הליגה למרות שכרגע זה רק 6 נקודות, אבל ריאל לא תפשל יותר מדי עד סוף העונה.
זה מה שאמרו על ריאל שנה שעברה, ובסוף כולנו יודעים מה קרה!
אף פעם אל תספיד קבוצה שיש לה כל כך הרבה שחקנים מוכשרים. הכדורגל הספרדי מוכיח את עצמו כל שנה כמותחן מטורף עם תוצאות ומשחקים מרתקים לקראת סוף העונה.
אני לא מספיד , אני פשוט ריאלי. ברצלונה השנה לא מחוברת כמו שצריך להיות בתקופה הזאת של השנה שהקבוצות אמורות להגיע לשיא היכולת שלהן. לא ראינו מברצלונה שום יציבות עד עכשיו, ואין סיבה שפתאום ברצלונה תתחיל לתת הצגות, זה פשוט לא העונה שלה.
תן לעוד איזה שלושה מחזורים לעבור.. אז תהיה לי דעה יותר סגורה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סבבה, ניפגש פה עוד 3 מחזורים ונראה איך העניינים התקדמו. שלא תבין אותי נכון, אני מעדיף שבארסה תיקח ולא ריאל, אבל נראה שזאת השנה של ריאל אלא הם יפשלו בצרורות.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:סבבה, ניפגש פה עוד 3 מחזורים ונראה איך העניינים התקדמו. שלא תבין אותי נכון, אני מעדיף שבארסה תיקח ולא ריאל, אבל נראה שזאת השנה של ריאל אלא הם יפשלו בצרורות.
זה מאוד אפשרי שריאל יפשלו ויפסידו 2 משחקים ובארסה תנצח שניים ואז המרוץ שוב הפעם יחזור ובגדול.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טוב, שיניתי את הסמל האישי שלי לסמל של מנצ'סטר יונייטד, הקבוצה הכי אדירה בעולם.
קדימה אוהדי ארסנל, צ'לסי וליברפול, תתחילו עם הירידות...
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

עזוב אותך מאירופה קצת... מחר בשבע בערב, חצי גמר אליפות אפריקה! :party:
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1231304
תמונה תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תמונה
מהמשחק האחרון של קטמון- אבי מלר בא עם הילד שלו עטוף בצעיף של קטמון.

תמונה
הגביע מבקר בקטמון
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סחטיין על התמונה עם מלר, אני אדאג להעביר לו אותה :-)

כל הכבוד היום למנצ'סטר סיטי, הגיעה היום לאולד טראפורד ונתנה משחק טקטי והגנתי ענק מול יונייטד שזלזלה ונראתה אנמית מאד. 2:1 בסיום לסיטי (אחרי שיונייטד צימקה בקושי בדקה ה-90). 2 נק' יתרון לארסנל כרגע על היונייטד ואנחנו משחקים מחר מול בלקבורן במשחק שאנחנו חייבים לנצח בו ולהגדיל את הפער מהחלאות ל-5 נק' בטבלה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:סחטיין על התמונה עם מלר, אני אדאג להעביר לו אותה :-)

כל הכבוד היום למנצ'סטר סיטי, הגיעה היום לאולד טראפורד ונתנה משחק טקטי והגנתי ענק מול יונייטד שזלזלה ונראתה אנמית מאד. 2:1 בסיום לסיטי (אחרי שיונייטד צימקה בקושי בדקה ה-90). 2 נק' יתרון לארסנל כרגע על היונייטד ואנחנו משחקים מחר מול בלקבורן במשחק שאנחנו חייבים לנצח בו ולהגדיל את הפער מהחלאות ל-5 נק' בטבלה.
סבבה!! :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

איך לא ראיתי את המשחק של ריאל היום??!? הייתי צריך לשלם לחארות וזהו.
איזה יופי של קבוצה יש השנה. 7-0 ואפילו בלי ואן ניסטלרוי.
אליפות עוד רחוקה מלהיות מובטחת אבל כיף לראות שיש רעב ולא נחלשים מהפסדים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

7:0 ענק לריאל, בעיקר בזכות בליץ ברבע השעה האחרונה במחצית הראשונה.
ובכדורגל הישראלי, שכונה כרגיל, הפסקת חשמל, שריפה, הגנרטור לא עובד. וכמובן קוראים למשחק בין קבוצה במקום ראשון לזאת שבמקום הרביעי "משחק עונה", לא משנה שחיפה לא פקטור לאליפות מתחילת העונה, ומכבי נתניה עונה שנייה ברציפות במקום השני , והשנה אפילו בפער קטן יותר מבית"ר מאשר בעונה החולפת.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

יווווו... אני לא מאמין שפספסתי את המשחק המטורף הזה בשביל הצגה מסריחה בקאמרי :cry: :cry: :cry:
עוד שתי גולים והם היו משווים למספר הגולים שריאל עשו לנו שהם באו לארץ בקיץ.
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

איזה מעצבן היה אתמול!! :evil: אני ואח שלי נסענו לאח אחר שלי לראות את המשחק, ובסוף כל הלחץ והמתח הלך לטמיון.. והתחיל ממש טוב המשחק.. :(
יאללה, טל.. היום ארסנל יכולה לעשות צעד רציני מאוד בדרך לאליפות! :yes:
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט, ארסנל חייבת לנצח היום ולהגדיל את הפער ל-5 נקודות מיונייטד, כי אחרי המשחק הזה יש עוד 12 משחקים ביניהם ארסנל תצטרך לשחק בחוץ מול צ'לסי ויונייטד, כך שארסנל חייבת לאגור כמה שיותר נקודות כדי שגם אם היא לא תנצח ב-2 המשחקים הקריטיים האלה היא עדיין תהיה ראשונה. אני כל כך מחכה למשחק הזה ואני מאמין בתותחנים שלא יאכזבו אותי. סה"כ בלקבורן מגיעה ללא צמד הבלמים הקבוע שלה, ושני הקשרים המצוינים דיוויד דאן ומורטן גאמסט פדרסן. בארסנל גם יש מכת פציעות לא קלה, דג'ורו,רוסיצקי,דנילסון ורובין ואן פרסי עדיין פצועים. דיאבי,פלאמיני,סנדרוס,אלמוניה כולם בספק, וטורה ואבואה כמובן יקבלו היום מנוחה אחרי אליפות אפריקה. בכל מקרה, משחק בית, גם נגד קבוצה שתבוא להפריע לנו לשחק, אנחנו חייבים לקחת את כל 3 הנקודות ואני לא רוצה לחשב על סיטואציה אחרת. IN ARSENE WE TRUST .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ובהחלט ארסנל הגדילה את הפער ל-5 נקודות, עם נצחון 2:0 על הרוברס, שערים בנגיחה של סנדרוס ועוד שער בסיום של אדבאיור מעניקים לתותחנים נצחון מוצדק. חלב היה השחקן המצטיין במשחק!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כל הכבוד לארסנל שלא פיספסה את ההזדמנות להגדיל את הפער בצמרת!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה יהיה עם ברצלונה שלך תגיד לי?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

קודם כל ברצלונה לא שלי לצערי! על קטמון אפשר לומר שהיא שלי :haha:
בכל מקרה- לדעתי מה שקורה שם זה עייפות נפשית של שחקנים. אין חדוות משחק, הכדורגל הוא שבלוני, ידוע מראש, ורייקארד לא מצליח לעשות את ההתאמות הנכונות כדי להוציא את השחקנים שלו מהספירלה הזאת.
כשצ'אבי הוא המבקיע השני המשחקים האחרונים, זה אומר הכל! כל כך הרבה כישרון, כל כך הרבה שחקני התקפה, וצ'אבי הוא המבקיע...
הנרי לא מצליח בכדרור פשוט, את מסי למדו כבר וגם אם הוא עובר שחקן, בא שני ומפיל אותו. אינייסטה כבר לא יודע איפה הוא משחק מרוב שמזיזים אותו מעמדה לעמדה, ג'יאובני מעצבן אותי כי הוא מתנהג כמו כוכב שלא בצדק ולא לומד מהטעויות של עצמו,הוא לא פיזי ומאבד הרבה כדורים. קרקיץ' שחקן מצויין אבל הוא לא יכול ליצור לעצמו מצבים ממרכז השדה, והוא לא אופציה ראשונה בהתקפה. רונאלדיניו כשהוא משחק הוא לא מרוכז ורואים את זה בעיניים שלו כשהוא בועט בעיטות עונשין.
אז מה נשאר ?? לא הרבה!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תשמע גם בברצלונה יש מניות לאוהדים, אז אולי אתה יכול לקנות גם שם :haha:

הבעיה בברצלונה כפי שציינתי וגם אתה הוא שהקבוצה לא התחברה טוב השנה. היא לא הייתה צריכה להביא את הנרי מלכתחילה, זאת הייתה טעות טקטית שאמנם עיתונאים באנגליה נהנו ללגלג על ארסנל אבל עכשיו אנחנו נהנים ללגלג על אותם מבינים בחזרה. כל סאגת רונאלדיניו גם לא תרמה לשקט בקבוצה, הפציעה של מסי ושל אטו, וכמובן העובדה שרייקארד לא מצליח להוציא את הפוטנציאל מהשחקנים ומורגשת עייפות חומר גם אצלו.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בארסה בזבל.. כמו שקרה לריאל לפני כמה שנים.
לדעתי יקח להם איזה עונה או שתיים לחזור לעצמם..
תמונה
שלח תגובה