אשכול Bitchlist
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול Bitchlist
נראה לי גם בן גוריון היה לוקח איזו הפוגה מהדרום אחרי הסופ"ש הזה...

"The bigger the lie, the more they believe"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
fuck the police.
אני יושב מחכה לאוטובוס בחצות וחצי ניידת עוצרת מולי, שני ערסים במדים, שואל אותי "מאיפה אתה?" אז עניתי לו "מה זה עניינך מאיפה אני?!". התחלה יפה הא?
שני השוטרים יוצאים, שואלים אותי לאיפה אני נוסע, רוצים ת"ז בלה בלה בלה, אני קצר בעצבים ממילא כי ככה אני שבריונים מציקים לי אבל ברגע שאחד מהם ניסה לגעת לי בתיק ממש התעצבנתי, הוצאתי לו אותו מהיד ואמרתי לו שאני יודע מה הזכויות שלי ושאין לו שום זכות לגעת לי בדברים אז שירגע. פירקתי את התיק בקצב שלי, המשכתי להתעמר בהם כל פעם שהם רמזו אפילו משהו מאיים כי איומים סמויים זו השיטה שלהם. הם שאלו אותי אם הייתי פעם במעצר ואמרתי להם שאין שום סיבה שאני אהיה במעצר כי לא פשעתי בחיים שלי אז שירדו מהעץ הזה ושאני אקח את השמות שלהם כדי להתלונן על ההטרדה הזאת מול מח"ש והתקשורת. אחרי זה שאל אותי אם עבדתי בשמטרה אם אני יודע כל כך הרבה אז אמרתי לו שחשבתי על זה פעם עד שהבנתי שמדובר שהם כולה ערסים עם רשיון לרצוח. ערסים ד"א לא אוהבים שקוראים להם ערסים אם לא יצא לכם לעשות את הטעות הזאת בעבר. הקטע המרגיז הוא שהם לא יסתכלו לך בפנים, הם פשוט כהים וחסרי רגש מה"כוח" ובשלב מסויים אמרתי להם שאני יודע מה הם רוצים, אין לי סמים עליי, לא עישנתי סמים בחיים שלי ואם הוא חושד שאני משתמש בסמים אז שיעשה לי בדיקה. אחרי שלוש-ארבע דקות של הטימטום הזה הם התקפלו בלי לבקש סליחה, בלי הרגשת אשמה ופשוט הוכיחו שמדובר בזוג ערסים במדים עם רשיון להטריד. ד"א בגלל שנפל לי כסף מהתיק שפתחתי אותו הכרחתי אותם לעמוד כמו טמבלים עם פנס בזמן שאני מעמיד פנים שאני לא רואה את הכסף ומחפש אותו רק כדי לבזבז להם את הזמן בחזרה. אפסים. כל שאלה שהם שאלו ורצו תשובה מהירה עליה מרחתי והפכתי אותה לנאום, הם שאלו לאפה אני נוסע סיפרתי להם איך אני אגיע לשם בדיוק עם כל התחנות וזמן הליכה. הם שאלו מה יש לי בכיסים, קיבלו מפרט טכני. הכל כדי להרוס להם את הערב בחזרה. שתי מילים הופכות לעשרים אבל מה הם יעשו חוץ מלהתלונן. לאמא שלי יש יותר כוח מלהם.
כולה חננה עם חולצה של רובוטריקים שמחכה למונית שירות וזוג בריונים מחליטים להרוס לו את הערב סתם כי הם יכולים. הקטע המצחיק היה לראות אותם מנסים להבין מה בן אדם מבוגר עושה עם רובוטריקים בתיק שלו, לא יודע אם הם חשבו שאני על סמים או שאני סתם מפגר אבל עפתי עליהם. אחרי זה ד"א עוד ניידת ביקשה ממני ת"ז ליד כמה רחובות מהבית שזה כבר פשוט היה ממש ממש מוזר אבל אמרתי להם שהטרידו אותי כבר הערב, הם עברו על הפרטים שלי ביקשו סליחה והמשיכו. חברה מבוגרים יותר עם קצת יותר שיקול בניגוד לשניים הקודמים.
במדים או לא, אל תתנו לאף אחד לדחוף אתכם.
אני יושב מחכה לאוטובוס בחצות וחצי ניידת עוצרת מולי, שני ערסים במדים, שואל אותי "מאיפה אתה?" אז עניתי לו "מה זה עניינך מאיפה אני?!". התחלה יפה הא?
שני השוטרים יוצאים, שואלים אותי לאיפה אני נוסע, רוצים ת"ז בלה בלה בלה, אני קצר בעצבים ממילא כי ככה אני שבריונים מציקים לי אבל ברגע שאחד מהם ניסה לגעת לי בתיק ממש התעצבנתי, הוצאתי לו אותו מהיד ואמרתי לו שאני יודע מה הזכויות שלי ושאין לו שום זכות לגעת לי בדברים אז שירגע. פירקתי את התיק בקצב שלי, המשכתי להתעמר בהם כל פעם שהם רמזו אפילו משהו מאיים כי איומים סמויים זו השיטה שלהם. הם שאלו אותי אם הייתי פעם במעצר ואמרתי להם שאין שום סיבה שאני אהיה במעצר כי לא פשעתי בחיים שלי אז שירדו מהעץ הזה ושאני אקח את השמות שלהם כדי להתלונן על ההטרדה הזאת מול מח"ש והתקשורת. אחרי זה שאל אותי אם עבדתי בשמטרה אם אני יודע כל כך הרבה אז אמרתי לו שחשבתי על זה פעם עד שהבנתי שמדובר שהם כולה ערסים עם רשיון לרצוח. ערסים ד"א לא אוהבים שקוראים להם ערסים אם לא יצא לכם לעשות את הטעות הזאת בעבר. הקטע המרגיז הוא שהם לא יסתכלו לך בפנים, הם פשוט כהים וחסרי רגש מה"כוח" ובשלב מסויים אמרתי להם שאני יודע מה הם רוצים, אין לי סמים עליי, לא עישנתי סמים בחיים שלי ואם הוא חושד שאני משתמש בסמים אז שיעשה לי בדיקה. אחרי שלוש-ארבע דקות של הטימטום הזה הם התקפלו בלי לבקש סליחה, בלי הרגשת אשמה ופשוט הוכיחו שמדובר בזוג ערסים במדים עם רשיון להטריד. ד"א בגלל שנפל לי כסף מהתיק שפתחתי אותו הכרחתי אותם לעמוד כמו טמבלים עם פנס בזמן שאני מעמיד פנים שאני לא רואה את הכסף ומחפש אותו רק כדי לבזבז להם את הזמן בחזרה. אפסים. כל שאלה שהם שאלו ורצו תשובה מהירה עליה מרחתי והפכתי אותה לנאום, הם שאלו לאפה אני נוסע סיפרתי להם איך אני אגיע לשם בדיוק עם כל התחנות וזמן הליכה. הם שאלו מה יש לי בכיסים, קיבלו מפרט טכני. הכל כדי להרוס להם את הערב בחזרה. שתי מילים הופכות לעשרים אבל מה הם יעשו חוץ מלהתלונן. לאמא שלי יש יותר כוח מלהם.
כולה חננה עם חולצה של רובוטריקים שמחכה למונית שירות וזוג בריונים מחליטים להרוס לו את הערב סתם כי הם יכולים. הקטע המצחיק היה לראות אותם מנסים להבין מה בן אדם מבוגר עושה עם רובוטריקים בתיק שלו, לא יודע אם הם חשבו שאני על סמים או שאני סתם מפגר אבל עפתי עליהם. אחרי זה ד"א עוד ניידת ביקשה ממני ת"ז ליד כמה רחובות מהבית שזה כבר פשוט היה ממש ממש מוזר אבל אמרתי להם שהטרידו אותי כבר הערב, הם עברו על הפרטים שלי ביקשו סליחה והמשיכו. חברה מבוגרים יותר עם קצת יותר שיקול בניגוד לשניים הקודמים.
במדים או לא, אל תתנו לאף אחד לדחוף אתכם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כל הכבוד!
I was just telling somebody how the police here in California are a respectful and nice bunch. Even if they stop you for something wrong you did, they (well most of them) will treat you with respect and will be nice.
One day when I'll have nerves for it, I will tell my horror story about my experience with the Israeli police
I was just telling somebody how the police here in California are a respectful and nice bunch. Even if they stop you for something wrong you did, they (well most of them) will treat you with respect and will be nice.
One day when I'll have nerves for it, I will tell my horror story about my experience with the Israeli police
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל הכבוד מתן! ניר , אני מחכה לשמוע את הסיפור שלך.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אפרופו שוטרים, קבלו - שוטר שנותן דוח על אי עצירה בתמרור עצור למרות שרואים בוידאו שהנהג עצר:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=87H0IZm4n2I[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=87H0IZm4n2I[/youtube]
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
had a bit of a scare today about my vacation plans... but all ok now 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
שהפנאל של היילו 4 שמועבר בשידור חי מסיאטל לא מתחיל!!!
שאין סקופים וטריילרים ומשחקיות וכלום. לחכות עד נובמבר זה קקה.
שאין סקופים וטריילרים ומשחקיות וכלום. לחכות עד נובמבר זה קקה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Developer checked in code to the wrong branch
QA didn't catch the problem
Code Released
Sellers were not able to list for 20 minutes
Bam, 500,000$ dollar revenue lost
QA didn't catch the problem
Code Released
Sellers were not able to list for 20 minutes
Bam, 500,000$ dollar revenue lost
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

And I complain about stupid graphic designer...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אבל בטח 500 אלף דולר זה אחוז קטן לעומת ההכנסות של איביי...
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אני רוצה להודות לשכנים בקומה מעלי, ששעתיים אחרי שנרדמתי החליטו להתחיל לקדוח. למשך פאקינג שעתיים.
ואז, כדי לצחוק עלי, אחרי ששעתיים שכבתי במיטה וניסיתי לאטום את האוזניים ולשכנע את עצמי שעוד מעט הם יסיימו לקדוח, שתי דקות אחרי שהחלטתי לקום כבר הם הפסיקו לקדוח.
what a wonderful morning, ייפי!
ואז, כדי לצחוק עלי, אחרי ששעתיים שכבתי במיטה וניסיתי לאטום את האוזניים ולשכנע את עצמי שעוד מעט הם יסיימו לקדוח, שתי דקות אחרי שהחלטתי לקום כבר הם הפסיקו לקדוח.
what a wonderful morning, ייפי!
- NamelessATM
- דרימיסט-על
סליחה, הייתי פזיז. הם עכשיו מתחילים כמובן לדפוק עם הפטיש.
כמה תמים מצידי לחשוב שאחרי שעתיים וחצי הם יסיימו

כמה תמים מצידי לחשוב שאחרי שעתיים וחצי הם יסיימו

- Sentient 6
- דרימיסט-על
שוטר איים עליי עכשיו עם טייזר ונגע בי בלי שום סיבה באותו מקום בדיוק כמו שבוע שעבר אני הולך מחר בבוקר לתחנה ומחרבן לו את היום. נמאס לי מבריונים.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
MY FUCKING GOD@!#!@ הם החליטו לקדוח גם היום! המוח שלי רישמית עומד להתפוצץ, אני לא בטוח עוד כמה זמן אני מסוגל לשמוע את המקדחות האלה בידיוק מעל הראש שלי בשילוב של 4 שעות שינה. אם תשמעו היום בחדשות על מישהו שרצח את השכנים בקומה מעליו... טוב, זה כנראה לא אני, אבל אני קרוב לזה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
זה יותר רציני מסתם ביצ'. מאז שהשוטר ההוא תקף אותי לפני כמה ימים אני מפחד לצאת מהבית, ממש ממש ממש לא רוצה לצאת החוצה, אני נתקף פניקה כל פעם שאני חושב על זה, בקושי ראיתי את חברה שלי שיושבת בבית חולה ואני תקוע כאן כמו איזה שמוק ולא הולך אליה כי אני לא רוצה להתמודד עם העולם. זו ההרגשה הכי נוראית שהרגשתי בחיים שלי, לא טרחתי להגיש תלונה כי די ברור אחרי שבדקתי בגוגל שלמשטרה יש ביקורת עצמית בערך כמו לצה"ל אז אין עם מי לדבר. יש מלא סיפורים של אנשים שהרביצו להם וירו בהם עם אקדחי טייזר והרסו להם את החיים ובמקרה הכי טוב הם מבלים כבר חודשים ושנים בבית משפט.
אני תקוע כאן, פיספסתי כבר יום עבודה אחד ואני לא חושב שהדברים הולכים להשתנות ביומיים הקרובים. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני יודע שזה רחוק ויכול להיות שלא הוגן ואולי לא נכון להשוות את זה אבל אני מרגיש כאילו שאנסו אותי, פשוט לקחו לי את הכבוד, איימו לי על החיים אנשים שהמדינה משלמת להם ואף אחד לא יכול לגעת בהם. אני רוצה שהשוטר ההוא ירגיש כמו שאני מרגיש, אני רוצה להצמיד לו אקדח לראש ולראות אותו עומד משותק, לצחוק על הרגשות שלו ולהגיד לו שזה מה יש. בן זונה מוצץ חרא אפס אני מאחל לו מוות איום ונורא, שיהרסו לו החיים ושיפגעו בו כמו שהוא פגע בי. פשוט לשבת ולהביט בזמן שרומסים אותך ואתה לא יכול לעשות כלום כי אם תעשה משהו אתה תפרפר על הרצפה כמו דג מה לעזאזל נדפק כל כך חזק בעולם הזה?!?!?
אמא שלי חוזרת עוד כמה ימים מחו"ל, אני פותח את החשבון חסכון שהיא פתחה לי בזמנו, פונה לעורך דין שיטפל באזרחות האירופאית ועף מכאן. עדיף ניאו נאצים, מהומות אלימות ומה לא מאשר המדינה הזאת.
אני תקוע כאן, פיספסתי כבר יום עבודה אחד ואני לא חושב שהדברים הולכים להשתנות ביומיים הקרובים. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני יודע שזה רחוק ויכול להיות שלא הוגן ואולי לא נכון להשוות את זה אבל אני מרגיש כאילו שאנסו אותי, פשוט לקחו לי את הכבוד, איימו לי על החיים אנשים שהמדינה משלמת להם ואף אחד לא יכול לגעת בהם. אני רוצה שהשוטר ההוא ירגיש כמו שאני מרגיש, אני רוצה להצמיד לו אקדח לראש ולראות אותו עומד משותק, לצחוק על הרגשות שלו ולהגיד לו שזה מה יש. בן זונה מוצץ חרא אפס אני מאחל לו מוות איום ונורא, שיהרסו לו החיים ושיפגעו בו כמו שהוא פגע בי. פשוט לשבת ולהביט בזמן שרומסים אותך ואתה לא יכול לעשות כלום כי אם תעשה משהו אתה תפרפר על הרצפה כמו דג מה לעזאזל נדפק כל כך חזק בעולם הזה?!?!?
אמא שלי חוזרת עוד כמה ימים מחו"ל, אני פותח את החשבון חסכון שהיא פתחה לי בזמנו, פונה לעורך דין שיטפל באזרחות האירופאית ועף מכאן. עדיף ניאו נאצים, מהומות אלימות ומה לא מאשר המדינה הזאת.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Here we go again
People criticizing the new album are being bashed by the mob
Personally, I don't have an opinion yet
People criticizing the new album are being bashed by the mob
Personally, I don't have an opinion yet
-
- דרימיסט-על
^ בדיוק באתי לכתוב את זה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חי ב- LA LA לנד... נמאס לי מחבורת המפגרים האלה על הטלוויזיה שלי כל יום, 40 פעם ביום!!
הדבר הכי מפגר שנראה על מסכי הטלוויזיה בארץ.
הדבר הכי מפגר שנראה על מסכי הטלוויזיה בארץ.

- moonchild
- דרימיסטית שרופה
יושב איתי בחדר בעבודה ילדון קטן ומושתן שמתחיל לתפוס תחת - בא לי כבר להעיף אותו מהחדר!
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay