אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
איך הטורקים הגועל האלה ניצחו? פשוט גניבה של ניצחון. תיקו היה משקף את רמת המשחק ואת ה"מצבים" של שתי הקבוצות העלובות האלו.
פורטוגל נתנה עוד הצגה בניצוחו של דקו. רונאלדו בעיקר תקע את ההתקפות של פורטוגל עם כדרור מיותר, אבל תמיד הם יכולים לסמוך על היכולת האישית שלו במצבים מול השער.
לטעמי צ'כיה תנצח את המשחק הבא ותעלה עם פורטוגל ותחסוך לנו את הגועל של טורקיה ושוויץ בשלב הבא.
פורטוגל נתנה עוד הצגה בניצוחו של דקו. רונאלדו בעיקר תקע את ההתקפות של פורטוגל עם כדרור מיותר, אבל תמיד הם יכולים לסמוך על היכולת האישית שלו במצבים מול השער.
לטעמי צ'כיה תנצח את המשחק הבא ותעלה עם פורטוגל ותחסוך לנו את הגועל של טורקיה ושוויץ בשלב הבא.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא מסכים עם ה"גועל" שאתה מתאר, סה"כ מאוד נהניתי מהמשחק.
נמאס לי לגמרי מפסטיבל רונאלנו, אין ספק שהוא שחקן טוב אבל הוא ממש לא היחיד בפורטוגל, וכל דיבור, צילום, או פלוץ מכוון אליו. ממש נמאס ומעליב את פורטוגל כקבוצה.
נמאס לי לגמרי מפסטיבל רונאלנו, אין ספק שהוא שחקן טוב אבל הוא ממש לא היחיד בפורטוגל, וכל דיבור, צילום, או פלוץ מכוון אליו. ממש נמאס ומעליב את פורטוגל כקבוצה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
נהנת מהמשחק של שוויץ טורקיה? מוזר אחי. הם שחו מחצית אחת וכל המשחק היה בושידו, כדורגל לא ממש היה.DivineComedy כתב:אני לא מסכים עם ה"גועל" שאתה מתאר, סה"כ מאוד נהניתי מהמשחק.
אני מסכים איתך על עניין רונאלדו, כי לטעמי דקו הוא השחקן הכי טוב ויעיל בנבחרת הזאת, אבל אין ספק שהכשרון של רונאלדו עוד יציל את פורטוגל הרבה פעמים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם אני לא סובל את הפסטיבל סביב ליידי-בוי. שוייץ בשני המשחקים הפסידה באכזריות כאשר הייתה ראויה לתיקו. בכל מקרה עדיף שצ'כיה ופורטוגל יהיו בשלב הבא.
אני מייחל לנצחון גרמני היום על קרואטיה, על מנת שייחסך מאיתנו כבר ברבע הגמר מפגש גרמני-פורטוגלי.
אני מייחל לנצחון גרמני היום על קרואטיה, על מנת שייחסך מאיתנו כבר ברבע הגמר מפגש גרמני-פורטוגלי.
-
- דרימיסט מתקדם
זה כל כך נכון. אתמול בחדשות ברדיו הקריין בישר על התוצאה וטרח להזכיר שרונאלדו כבש ובישל עוד אחד, ובכלל לא דיבר על הכובשים האחרים. כאילו כל מה שעניין מלכתחילה במשחק היה כמה רונאלדו יכבוש ויבשל... וזה חדשות! פשוט זלזול באינטליגנציה.DivineComedy כתב:אני לא מסכים עם ה"גועל" שאתה מתאר, סה"כ מאוד נהניתי מהמשחק.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תשמעו בלי קשר לתוצאה, נבחרת גרמניה כל כך חלשה הרבה זמן לא ראיתי, במשך חצי שעה ראשונה של המחצית השנייה הם פשוט שיחקו באימפוטנטיות מדהימה, והם היו במינוס שער. לא מגיע להם לעולות לפי המחשק הזה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יאנסן היה חלש מאד וגם מצלדר. בקישור באלאק לא היה בכלל במשחק, ופריץ לא צריך לשחק בהרכב כקשר ימני (הוא מגן ימני בכלל בברמן). שויינשטייגר חייב לפתוח בהרכב, וגומז חייב לרדת לספסל. יוגי חייב לתקן את הטעויות הטקטיות לקראת המשחק מול האוסטרים.
המנשפט צריכים לפתוח בהרכב הבא:
להמן; פריץ-מצלדר-מרטסקר-לאהם;שויינשטייגר-פרינגס-באלאק-פודולסקי;קוראני-קלוסה.
גרמניה לא הייתה במיטבה היום אבל להגיד שהיא נבחרת חלשה זה שטות. הקרואטים סה"כ עקצו יפה והתגוננו היטב במרבית שלבי המשחק. אני בטוח שגרמניה יעלו לשלב הבא, חבל רק שזה יהיה מהמקום השני.
המנשפט צריכים לפתוח בהרכב הבא:
להמן; פריץ-מצלדר-מרטסקר-לאהם;שויינשטייגר-פרינגס-באלאק-פודולסקי;קוראני-קלוסה.
גרמניה לא הייתה במיטבה היום אבל להגיד שהיא נבחרת חלשה זה שטות. הקרואטים סה"כ עקצו יפה והתגוננו היטב במרבית שלבי המשחק. אני בטוח שגרמניה יעלו לשלב הבא, חבל רק שזה יהיה מהמקום השני.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה בכלל לא קשור לקרואטים (שאכן היו יותר טובים), גרמניה פשוט הייתה חלשה. מאוד. לא שאין להם פוטנציאל, היום לא ממש ראיתי רצון או יכולת שלהם לנצח.
עכשיו אני רואה את המשחק של פולין, אם הם חס וחלילה ינצחו, אני מאוד מקווה שגרמניה תעלה ולא הם. לגרמניה יש סיכוי לעצור את פורטוגל.
עכשיו אני רואה את המשחק של פולין, אם הם חס וחלילה ינצחו, אני מאוד מקווה שגרמניה תעלה ולא הם. לגרמניה יש סיכוי לעצור את פורטוגל.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הFanboism היום שבר שיאים חדשים בשידור של איטליה - רומניה. הם כל כך רצו שאיטליה ינצחו שכמעט ירדו לדשא והצטרפו אליהם. ובהחלט היה פנדל לרומניה!! ולמרות הכל לרומניה הגיעה תיקו.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עוד הצגה מעולה של הולנד, אבל הם חייבים לשפר את ההגנה כי בצורה הזו הם יחטפו מהנבחרות הבאמת חזקות, צרפת כל שנייה הגיעה לרחבה.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לאור שני המשחקים שראיתי מהולנד, הם מועמדים רציניים אצלי לאליפות.. פשוט כדורגל עפ"י הספר.. חזרה לימיה הגדולים של הולנד(?)
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
הולנד נתנו תצוגת כדורגל מדהימה ועוד אחת הנבחרות החזקות בטורניר.
גול מדהים של שניידר!!!!!
גול מדהים של שניידר!!!!!

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
זמני
שונא!!!!!!!!!!!!!!! את השדרים המטוטמים האלה ששידרו את המשחק בין ספרד לשוודיה!!!!!!!
לא מבינים כלום בכדורגל!
אחד מהם אומר "תמסור לו את הכדור"...... מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
הוא לא שומע אותך חתיכת טמבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא מבינים כלום בכדורגל!

- Rysher
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול Bitchlist
אם זה היה שלמה שרף הזה אני מצטרף אליך...
צריך לתלות את הבנאדם מכאבל פלדה (פשוט בגלל שחבל רגיל לא יחזיק את הטאנק הזה)
צריך לתלות את הבנאדם מכאבל פלדה (פשוט בגלל שחבל רגיל לא יחזיק את הטאנק הזה)
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
משחק טוב בין ספרד לשוודיה, משווה מבחינת רמה של שתי הקבוצות, שתיהן הגיעו למספר דומה של מצבים.
לפי דעתי השער של וייה הגיע לספרד....
לפי דעתי השער של וייה הגיע לספרד....

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה היה רן בן שמעון והחוסר מקצועיות מדהימה, אין מקום לדברים האלה כשמשדרים משחק, כמו שאין מקום למאיר איינשטיין עכשיו במשחק של רוסיה לצעוק מזל!! כשהיוונים פספסו כדור ליד השער. הוא יכול להגיד מזל לרוסים אבל הוא לא יכול (אסור לו) להביע דעה ולצעוק כאילו זה נבחרת ישראל. כמה לא מקצועי אפשר להיות!!!ilai fields #15 כתב:שונא!!!!!!!!!!!!!!! את השדרים המטוטמים האלה ששידרו את המשחק בין ספרד לשוודיה!!!!!!!
לא מבינים כלום בכדורגל!
- Rysher
- דרימיסט שרוף
הוא נשמע כמו מישהו שמתקשה לנשום בסוף כל משפט?
או כמו אבי נמני?
אם זה הראשון אז זה בטוח שלמה שרף
או כמו אבי נמני?

אם זה הראשון אז זה בטוח שלמה שרף
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
האולפן של חרלטון הוא בדיחה עצובה וזלזול בכסף של הצופים ששילמו על החבילות האלה. גיא לרר ולירן שכנר שני ליצנים שפשוט לא מתאימים להחזיק אולפן כזה, כל הזמן מנסים להצחיק בכוח, לא תורמים שום ידע (כי כנראה אין להם ידע) על הנבחרות והשחקנים, ומתלהבים מהעובדה שלשבדיה יש אוהדות כוסיות.
לגבי השדרנים, בושה וחרפה. שרון ניסים, בקושי שדר קווים בליגת העלק, הופך לשדרן ביורו 2008? או שהוא שדר קווים או שדרן ראשי? שדרן ראשי הוא לא יכול להיות כי הוא מתאים לרדיו עם חוסר המקצועיות שלו והצרחות המפחידות כל פעם שיש הגבהה לרחבה. יורם ארבל היה צריך לפרוש כבר לפני כמה שנים, הוא לא מזהה שחקנים, משדר בחוסר חשק ופשוט הורס את חויית הצפייה במשחק.
לגבי הפרשנים, מצחיק שאנשים כמו ניצן שירזי או אלון חזן שכמעט ירדו ליגה, באים ונותנים ביקורת על נבחרות ומאמנים מהבכירים באירופה. פרשנות ריקנית שמלאה רק בקלישאות ומעידה על בורות וחובבנות. רן בן שמעון כל הזמן מתבלבל בין צ'כיה ופולין ושואל באמצע שידור אם הן קרובות אחת לשנייה.
היחיד שמפרשן בצורה טובה ומקצועית זה זלצר שמפגין ידע רב, אבל הקול שלו מרדים ומונוטוני.
לגבי השדרנים, בושה וחרפה. שרון ניסים, בקושי שדר קווים בליגת העלק, הופך לשדרן ביורו 2008? או שהוא שדר קווים או שדרן ראשי? שדרן ראשי הוא לא יכול להיות כי הוא מתאים לרדיו עם חוסר המקצועיות שלו והצרחות המפחידות כל פעם שיש הגבהה לרחבה. יורם ארבל היה צריך לפרוש כבר לפני כמה שנים, הוא לא מזהה שחקנים, משדר בחוסר חשק ופשוט הורס את חויית הצפייה במשחק.
לגבי הפרשנים, מצחיק שאנשים כמו ניצן שירזי או אלון חזן שכמעט ירדו ליגה, באים ונותנים ביקורת על נבחרות ומאמנים מהבכירים באירופה. פרשנות ריקנית שמלאה רק בקלישאות ומעידה על בורות וחובבנות. רן בן שמעון כל הזמן מתבלבל בין צ'כיה ופולין ושואל באמצע שידור אם הן קרובות אחת לשנייה.
היחיד שמפרשן בצורה טובה ומקצועית זה זלצר שמפגין ידע רב, אבל הקול שלו מרדים ומונוטוני.