אשכול סרטים
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
In Bruges
הסרט הזה הוא בעיניי "מפלטר חברים". ראיתי אותו אתמול עם עוד 5 אנשים, 3 אהבו מאוד (כולל אותי) ו3 לא אהבו בכלל.
החלוקה שלהם היא הדבר המעניין. אנשים שאני מחשיב אותם להיות יותר "עמוקים" אהבו את הסרט, ואלה שהחשבתי יותר רדודים, לא אהבו. זה נתן לי פרספקטיבה יפה על מי האנשים האלה.
סרט מיוחד, מאוד אירופי, עם דיאלוגיים מצויינים ואווירה מיוחדת. הוא לא למחפשי quick thrills, או טוויסוים מטורפים... הוא פשוט יפה.
הסרט הזה הוא בעיניי "מפלטר חברים". ראיתי אותו אתמול עם עוד 5 אנשים, 3 אהבו מאוד (כולל אותי) ו3 לא אהבו בכלל.
החלוקה שלהם היא הדבר המעניין. אנשים שאני מחשיב אותם להיות יותר "עמוקים" אהבו את הסרט, ואלה שהחשבתי יותר רדודים, לא אהבו. זה נתן לי פרספקטיבה יפה על מי האנשים האלה.
סרט מיוחד, מאוד אירופי, עם דיאלוגיים מצויינים ואווירה מיוחדת. הוא לא למחפשי quick thrills, או טוויסוים מטורפים... הוא פשוט יפה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
שיטת השקשוקה:
סרט שמיקי רוזנטל (המנחה של בולדוזר) עשה על האחים עופר.
איך הם מסובבים את מדינת ישראל על האצבע הקטנה בלי שום התערבות של העיתונות כי העיתונאים פשוט פחדנים מידי כדי להיכנס לסרט כזה עם המשפחה הכי חזקה בארץ.
מומלץ בחום!!!
סרט באמת מדהים!
איך הם מסובבים את מדינת ישראל על האצבע הקטנה בלי שום התערבות של העיתונות כי העיתונאים פשוט פחדנים מידי כדי להיכנס לסרט כזה עם המשפחה הכי חזקה בארץ.
מומלץ בחום!!!
סרט באמת מדהים!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אין לי שום קשר לאחים עופרilai fields #7 כתב:שיטת השקשוקה:
מומלץ בחום!!!
סרט באמת מדהים!

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוווווווו איזה סרט... כבר מזמן עשינו פה את החלוקה הזאת....DivineComedy כתב:In Bruges
הנה:
talgoro כתב:חח סרט גדול נכון? אבל אין מצב שזה everybody's cup of teaavrahamshuk כתב:מה זה 23? ראיתי סרט אדיר אתמול, קוראים לו ברוז' או באנגלית In Bruges. סרט ממש מומלץ! דיאלוגים הזויים להחריד!avrahamshuk כתב:זה בוודאות לא יתאים לכולם...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Next
קליל, חביב וג'סיקה בייל.
קליל, חביב וג'סיקה בייל.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
סיימתי עכשיו לראות את "ואלס עם באשיר"-סרט חזק שמועבר בצורה מאוד טובה.
מאוד אהבתי
מומלץ
מאוד אהבתי
מומלץ
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The Reader
דרמה מרגשת בכיכובם של קייט ווינסלט הנהדרת ורלף פיינס. חנה שמיץ (ווינסלט) מנהלת רומן חשאי עם מייקל ברג, נער צעיר , בו היא מתאהבת ומתענגת כאשר הוא מקריא לה מחזות וספרים. יום אחד היא נעלמת, עד ש-8 שנים לאחר מכן כאשר ברג (פיינס) הוא סטודנט למשפטים, הוא נתקל בה שוב והפעם כנתבעת במשפט של פושעי מלחמה נאצים. ברג נוצר בתוכו סוד שישפיע על חיי שניהם.
דרמה מרגשת בכיכובם של קייט ווינסלט הנהדרת ורלף פיינס. חנה שמיץ (ווינסלט) מנהלת רומן חשאי עם מייקל ברג, נער צעיר , בו היא מתאהבת ומתענגת כאשר הוא מקריא לה מחזות וספרים. יום אחד היא נעלמת, עד ש-8 שנים לאחר מכן כאשר ברג (פיינס) הוא סטודנט למשפטים, הוא נתקל בה שוב והפעם כנתבעת במשפט של פושעי מלחמה נאצים. ברג נוצר בתוכו סוד שישפיע על חיי שניהם.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Blindness, מבוסס על "על העיוורון" של ז'וז'ה סראמוגו (לא קראתי את הספר עדיין), סרט עם אמירה חזקה לגבי החברה, משחק מצוין של ג'וליאן מור.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רשימת המועמדויות לפרסי האוסקר של 2009:
http://www.imdb.com/features/rto/2009/oscars
http://www.imdb.com/features/rto/2009/oscars
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כמה סקירקירות:
The boy in stiped pyjama
סרט שואה מרתק ומרגש מזוית אחרת.
כשהילד של מפקד המחנה פוגש את הילד שמואל.
Defiance
עוד סרט על השואה הרבה יותר אופטימי. ממש מומלץ. 4 אחים שמחליטים להלחם בגרמנים.
Seven Pounds
סרט ממש מדהים שכל מילה שאני אספר עליו רק תהרוס את הסוף המצמרר!
The boy in stiped pyjama
סרט שואה מרתק ומרגש מזוית אחרת.
כשהילד של מפקד המחנה פוגש את הילד שמואל.
Defiance
עוד סרט על השואה הרבה יותר אופטימי. ממש מומלץ. 4 אחים שמחליטים להלחם בגרמנים.
Seven Pounds
סרט ממש מדהים שכל מילה שאני אספר עליו רק תהרוס את הסוף המצמרר!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Seven Pounds
סרט שלדעתי אי אפשר לספר על הסיפור שלו בלי להרוס משהו. הסרט איטי ומבלבל בחצי הראשון שלו, וברור לך שזה הולך לאיזשהו כיוון וכל הסרט אתה עסוק בלנחש מהו אותו כיוון. אהבתי את הסיפור, הביצוע יכל להיות קצת יותר טוב וקצת פחות obvious. מסתבר שוויל סמית מזדקן, בשבילי זה הסרט הראשון שהפסקתי לראות בו את הנסיך המדליק מבל אייר. רוסריו דוסון היא השחקנית הכי אמיתי שיש היום בהוליווד. המשחק שלה משכנע בצורה מושלמת, פשוט מדהימה. סה"כ זאת דרמה שווה, תלכו לראות אבל תשתדלו לא לדעת על הסיפור יותר מדי לפני.
סרט שלדעתי אי אפשר לספר על הסיפור שלו בלי להרוס משהו. הסרט איטי ומבלבל בחצי הראשון שלו, וברור לך שזה הולך לאיזשהו כיוון וכל הסרט אתה עסוק בלנחש מהו אותו כיוון. אהבתי את הסיפור, הביצוע יכל להיות קצת יותר טוב וקצת פחות obvious. מסתבר שוויל סמית מזדקן, בשבילי זה הסרט הראשון שהפסקתי לראות בו את הנסיך המדליק מבל אייר. רוסריו דוסון היא השחקנית הכי אמיתי שיש היום בהוליווד. המשחק שלה משכנע בצורה מושלמת, פשוט מדהימה. סה"כ זאת דרמה שווה, תלכו לראות אבל תשתדלו לא לדעת על הסיפור יותר מדי לפני.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Recount
סרט על סיפורו של הדרמה שהייתה בפלורידה בבחירות 2000. קווין ספייסי מככב בסרט עצוב לדעתי שמראה על כמה דפוקה ואומללה הייתה בחירתו של בוש.
מי יודע מה היה קורה אם גור היה נבחר...
סרט על סיפורו של הדרמה שהייתה בפלורידה בבחירות 2000. קווין ספייסי מככב בסרט עצוב לדעתי שמראה על כמה דפוקה ואומללה הייתה בחירתו של בוש.
מי יודע מה היה קורה אם גור היה נבחר...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The Wrestler
סרט נחמד אבל לא יותר מזה.
סרט נחמד אבל לא יותר מזה.
- Sunny
- דרימיסט-על
וואי וואי אתם כל היום רואים סרטים אה?

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Greenburger
- דרימיסט-על
כוח המחץ מגיע באוגוסט!!
זה היה צפוי אחרי רובוטריקים, אבל מהטיזר טריילר הוא נראה שהוא יהיה הרבה יותר טוב!
זה היה צפוי אחרי רובוטריקים, אבל מהטיזר טריילר הוא נראה שהוא יהיה הרבה יותר טוב!
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
-
- דרימיסט-על
הסיפור של בנג'מין באטן
אתמול, בקולנוע (יס פלאנט!).
הרעיון חביב, מישהו שנולד עם אנטומיה של בן 80 והוא הולך ונהיה צעיר עם הסרט. בראד פיט, שאת מראהו האמיתי רואים רק בחלק קטן מהרט, משחק ממש טוב. הסרט מעלה כמה שאלות (בנאליות וקלישאתיות משהו) על מהות החיים, לא ממש למי שמחפש פילוסופיה מאחורי הרעיון, אבל הסיפור עצמו מעניין ועשוי מעולה.
הרעיון חביב, מישהו שנולד עם אנטומיה של בן 80 והוא הולך ונהיה צעיר עם הסרט. בראד פיט, שאת מראהו האמיתי רואים רק בחלק קטן מהרט, משחק ממש טוב. הסרט מעלה כמה שאלות (בנאליות וקלישאתיות משהו) על מהות החיים, לא ממש למי שמחפש פילוסופיה מאחורי הרעיון, אבל הסיפור עצמו מעניין ועשוי מעולה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הורדתי את הסרט הזה לפני מספר ימים ואני מקווה לראות זאת בקרוב, לאור הביקורות שכתבתם 

- Sunny
- דרימיסט-על
גם אני ראיתי בנג'מין באטן. כנראה ציפיתי ליותר מידי, הוא לא דיבר אלי ממש. סרט בסדר 

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נשמע טוב , תודה ליאורliordavidlior כתב:הסיפור של בנג'מין באטן

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Passengers
סרט בלי הרבה יחסי ציבור אבל בהחלט מהנה ועם סוף מפתיע. העלילה עוסקת בקלייר (אן הת'אווי) ,תראפיסטית שמקבלת לידיה את הטיפול בחמישה ניצולי התרסקות מטוס. מבין הנוסעים, תופס את תשומת ליבה ,אריק, טיפוס סקרן, אשר קלייר חשה כי הוא מחזיק בתשובות להתרסקות המטוס. ככל שהעלילה מתפתחת, ניצולי ההתרסקות נעלמים וקלייר נחושה לגלות את האמת בכל מחיר.
סרט בלי הרבה יחסי ציבור אבל בהחלט מהנה ועם סוף מפתיע. העלילה עוסקת בקלייר (אן הת'אווי) ,תראפיסטית שמקבלת לידיה את הטיפול בחמישה ניצולי התרסקות מטוס. מבין הנוסעים, תופס את תשומת ליבה ,אריק, טיפוס סקרן, אשר קלייר חשה כי הוא מחזיק בתשובות להתרסקות המטוס. ככל שהעלילה מתפתחת, ניצולי ההתרסקות נעלמים וקלייר נחושה לגלות את האמת בכל מחיר.