אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

אולי בסופו של דבר יצא משהו טוב מהעונה הזאת:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 25&lang=HE
שישבתו ויעזבו אותנו בשקט! בכדורסל הם לא מבינים, אולי שישפטו טניס שולחן, יותר טוב וצריך לרוץ פחות :haha:
עאלק שופטי כדורסל! משקיעים בבנק מוני
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

העיקר שמכבי הפסידו :).
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וואלה מסכמת את העשור עם:

מיהו שחקן העשור בכדורסל האירופי:
http://sports.walla.co.il/?w=//1622310

מיהו שחקן העשור ב-NBA:
http://sports.walla.co.il/?w=//1622318

בכדורסל האירופי, הבחירה באמת הייתה יכולה ללכת לכל אחד מהשלישייה הראשונה שנבחרה וגם לוויצ'יץ' שסיים חמישי. את שאראס אני זוכר מנבחרת הנוער של ליטא, בתחילת שנות ה-90 הם באו לאליפות אירופה שנערכה פה בישראל, וכבר ראו אז איזה שחקן הולך לגדול.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ממש לא מסכים עם הבחירה של דאנקן....
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:ממש לא מסכים עם הבחירה של דאנקן....
צודק 100%, לא היה נכנס אצלי לחמישייה הראשונה אפילו. קובי הוא שחקן העשור בלי שמץ של ספק.
בקשר לאירופה- פאפלוקס הוא ה-שחקן של אירופה בעשור האחרון. ואם בכלל מתסכלים על ה-NBA אז לפני אנתוני פארקר יש עוד הרבה הרבה גדולים ממנו ומשאראס. מטוני פרקר וג'ינובילי, לדרק נוביצקי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

די כבר עם הקובי הזה, שחקן מאוס ומצחיק שיש כאלה שחושבים שהוא יותר טוב ממייקל ג'ורדן.
במה בדיוק פפאלוקס שחקן העשור? אתה פועל על זכרון קצר מתן , אתה משווה מה שבודירוגה למשל עשה,השיג והשפיע למה שפפאלוקס ירום הודו עשה? ברור שבודירוגה עשה יותר ולכן גם ייזכר יותר. אני אישית הייתי בוחר בוויצ'יץ' בכלל כי סנטר כזה לא נראה שנים באירופה.

אנתוני פארקר לא ברשימה של ה-NBA, אלא באירופה :-)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אולי דאנקן לא מקום 1, אבל עם מספרים קשה להתווכח: 3 אליפויות, כשזה קצת דבילי להתעלם מהאליפות של 99, 23 נקודות למשחק, 2 MVP (רק 10 שחקנים אי פעם עשו את זה), MVP של הפיינלס 3 פעמים, 8 פעמים בחמישיית ההגנה ו-9 בחמישיית השנה.
מה שמדהים זה שהוא עושה את זה בלי השואו-אוף של כל הווידים והלברונים. פשוט בא ועושה את העבודה. ובידיוק בגלל זה אתם מתרעמים, כי הוא לא מטביע מספיק יפה בשבילכם וכאלה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:אולי דאנקן לא מקום 1, אבל עם מספרים קשה להתווכח: 3 אליפויות, כשזה קצת דבילי להתעלם מהאליפות של 99, 23 נקודות למשחק, 2 MVP (רק 10 שחקנים אי פעם עשו את זה), MVP של הפיינלס 3 פעמים, 8 פעמים בחמישיית ההגנה ו-9 בחמישיית השנה.
מה שמדהים זה שהוא עושה את זה בלי השואו-אוף של כל הווידים והלברונים. פשוט בא ועושה את העבודה. ובידיוק בגלל זה אתם מתרעמים, כי הוא לא מטביע מספיק יפה בשבילכם וכאלה.
דאנקן פשוט שחקן עם כדורסל מכוער, מה לעשות שב-NBA אתה מצפה משחקנים לשחק קצת יותר אטרקטיבי ולא להטיח את הכדור בקרש בכל הזדמנות. יש מספיק שחקנים שזכו באליפויות, גם בסן אנטוניו ותרמו יותר ממנו לטעמי.
טל- קובי בראינט הוא ה-שחקן של העשור (עד שלברון הגיע) הוא פשוט כישרון מתפוצץ של כדורסל. הוא מבין את המשחק ברמה מטורפת. אחרי שראיתי את הסרט של ספייק לי זה רק חיזק אצלי את התחושה הזאת של כמה מוכשר וגדול השחקן הזה. ואני בכלל שונא את הלייקרס כל חיי, אז אני לא חושב שאני מגיע משוחד לדיון על קובי :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

קובי בריאנט הוא שחקן מגעיל ואגואיסט, ולא מעניין אותי גם אם יעשה 20 הטבעות במשחק ו-80 נקודות בממוצע לעונה. דאנקן מגיע מקבוצה מכוערת עם כדורסל מגעיל עם מספרים נהדרים ובלי כל הטררם (מה שרן אמר).
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אין ספק שדאנקן הוא השחקן האפור ביותר בענף והוא משחק בקבוצה האפורה יותר!! (בלי קשר לצבע החולצה :whistle: )
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

בואו נראה מי לקחה אליפות בעשור הזה: לייקרס, ספרס, דטרויט, סלטיקס, מיאמי.
3 מהקבוצות הללו הן מה שנקרא "אפורות". חברים, תשאלו את גארנט, מקגריידי, קרטר, פייטון, ואני בטוח שיש עוד כמה - אחרי שנבחרת 856384657 פעמים לעשרת המהלכים הכי יפים של השבוע, די בא לך לקחת אליפות. גם אם היא לא הכי יפה, היא אליפות.
וסתם שאלה - ג'ינובילי וטוני פארקר הם שחקנים אפורים? לדעתי ממש לא.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:בואו נראה מי לקחה אליפות בעשור הזה: לייקרס, ספרס, דטרויט, סלטיקס, מיאמי.
3 מהקבוצות הללו הן מה שנקרא "אפורות". חברים, תשאלו את גארנט, מקגריידי, קרטר, פייטון, ואני בטוח שיש עוד כמה - אחרי שנבחרת 856384657 פעמים לעשרת המהלכים הכי יפים של השבוע, די בא לך לקחת אליפות. גם אם היא לא הכי יפה, היא אליפות.
וסתם שאלה - ג'ינובילי וטוני פארקר הם שחקנים אפורים? לדעתי ממש לא.
אין ספק שג'ינובילי ופרקר בכלל לא אפורים, אבל דאנקן?
ומבחינתי שחקן העשור זה לא השחקן שזכה הכי הרבה באליפויות. זה בולשיט. מבחינתי זה השחקן שמבין ומשחק הכי טוב בתקופה הזאת, וזה בלי ספק בראיינט.
טל- אתה לא רואה משחקים בכלל אז על מה אתה מדבר? הכי אגואיסט? בולשיט! זה היה נכון לפני 5 שנים.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מסכים עם מתן בקטע של זה לא קשור למי לקח הכי הרה אליפויות...
אני חושב שזה קשור לשחקן שיודע להוביל קבוצה לא משנה באילו רגעים, שחקן שיודע לראות משחק ולהבין אותו!
עד כמה שאני שונא להגיד את זה, כי אני מתעב אותו כשחקן, אני גם חושב שבראיינט הוא שחקן העשור...
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

יש עכשיו בערוץ הספורט פורום של אנשי כדורסל בארץ, שידור מבורך בעיניי.
מאוד חשוב לא לשמוע רק עיתונאים ועסקנים אינטרסנטיים אלא גם את האנשים שאשכרה גורמים לזה שיוכלו לשחק פה כדורסל (ממש לא דבר של מה בכך).
דיוויד קולבורן (הבעלים של נתניה) נשמע כמו בנאדם מאוד רציני, לא כמו ההוא עם בית המקדש. הלוואי עוד כמוהו.
תמונה
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

גם לדעתי ברייאנט מתאים להיות שחקן העשור, עם כל הכבוד לשחקנים האחרים, ויש כבוד, הוא השחקן הכי דומיננטי מבחינת נקודות והחזקת קבוצה אחת תחתיו. ומתן הזכרת לי שאני רוצה לראות את הסרט הזה של ספייק לי.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3829587,00.html
מה שבריל ידע פחות או יותר הרבה לפנינו, מתגלה..
אתם מבינים? לא סתם ירושלים הפסידו את האליפות ב2006-2007. נלקח בשחיתות!!! ע"י בנאדם שבאופן ישיר שפט לטובת תל אביב! אני לא מאמין שזה הכדורסל בארץ..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא רוצה להגן על סמי בכר, אבל לפי הכתבה הוא נעצר באשמת העלמת מיסים מהכנסות על שיפוט בחו"ל, ולא בגלל מעורבות בבנק פנאן (אולי זה יוכח בהמשך).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כולם יעצמו עיניים ויאטמו אזניים. האמת לא תצא לאור בשלמותה אבל כבר עכשיו אפשר לעשות 1+1 בלי שיצא 4 כמו שדון שמעון רוצה.
כולם יודעים שהפועל ירושלים לא המציאה דברים, לא היו קונספירציות- לא ב-99 עם צ'ורה והפיצה ופנאן, ולא ב-2007 עם בכר ופנאן- הכל נכון, גם אם הם דאגו שלא יהיה אפשרי להוכיח כלום.
את סמי ישפטו אוהדי הכדורסל בארץ במגרשים שהוא יגיע אליהם בעתיד (ואני מקווה שהוא לא ישפוט אבל...)
מכבי תל אביב במדינה שאכפת לה מהספורט יותר מהפוליטיקה ומהכסף, הייתה עומדת לחקירה מקיפה של איגוד הכדורסל ביחד עם משטרת ישראל על עשרות שנים של הטעייה, שחיתות, התנהלות בלתי ספורטיבית שלא מוטלת בספק, שקרים ומרמה. כמו שעשו ליובנטוס באיטליה גם מכבי צריכה להיענש בלקיחת התארים והורדת ליגה.
אבל במדינת קקמאיקה כמו שלנו, שכולם מחוברים לתחת של מזרחי כאילו הוא מפליץ זהב, כלום לא יקרה והליגה שלנו תמשיך עם אותם שופטים עלובים ומושחתים. מזרחי ימשיך לשלוט באיגוד ובעיתונאות הספורט, ופעם ב-40 שנה מכבי תאבד אליפות בטעות כי שופט לא שם לב שהם בפיגור.

אני מבטיח לכולם כאן שאוהדי הפועל ירושלים לא יעזבו את זה בשקט אפילו לדקה. למרות שדני קליין מתנהג בצורה הכי פוליטיקל קורקט שהוא יכול, הוא יודע דברים פליליים חמורים בהרבה ממה שהתגלו כאן והוא העביר כבר את החומר למשטרה ב-2007 שלא עשתה עם זה כלום (מאפיה של מזרחי כבר אמרתי?)
אני אישית אנסה ללחוץ על דני לפתוח את כל תיבת פנדורה הזאת שכל מי שאכפת לו מכדורסל בארץ יבין מה באמת קורה כאן. אני מקווה שהוא יבין שזה חשוב יותר מלשמור על אינטרסים פוליטיים של הפועל ירושלים. בכל מקרה שופטים מענישים את הקבוצה כל משחק בגלל ש"העזנו" להיכנס להם לכיס ולפגוע בשוחד שהם קיבלו כל השנים האלה.
ונסיים בשיר המוכר- "שמעון מזרחי תתפטר כבר, אני שונא את מכבי תל אביב"

יאללה הפועל לנצח היום את הליטאים ולשמור על סיכוי באירופה לפחות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אינעל רבאק איזה משחק היה אתמול של הפועל. למרות המאמן הצלחנו לחלץ ניצחון אצל אחת הקבוצות הטובות באירופה, שבאותו שבוע ניצחה את ברצלונה בליגה ושמרה אותה על 59 נקודות .
נס פח הגודס, אין מה לומר!
אההה וגם היה נתניה השבוע שהראו למכבי אך נראית קבוצה עם ביצים ועם מאמן תותח!
שבוע מצויין לכדורסל הישראלי (בטח אם מכבי תחטוף בראש מחר) שרק מחזק את דעתי שגם עם כל השחיתות והכאילו ליגה שלו,זה עדיף על הכדורגל פח זבל בארץ!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מסכים איתך עד לסוגריים...
איך זה יעשה טוב לכדורסל הישראלי שמכבי תפסיד בסיינה? זה איכשהו יקרב את חשיפת פרשת פנאן? זה נקמה על כל העוולות שאתה חושב שנעשו כאן?
שנינו יודעים שמכבי כדורסל, על כל מגרעותיה וחטאיה, היא הייצוא הכי בכיר של הספורט הישראלי. זה אולי יעשה ל-ך טוב על הנשמה, אבל לכדורסל בארץ זה בטח לא יוסיף.
תמונה
שלח תגובה