ריאל הציעו למנצ'סטר 80 מיל' יורו על רונאלדו, יש מצב שהוא עובר?

דרוגבה יכול להיות עוזב את צ'לסי ו"פסק הדין" על גרנט אם הוא נשאר או עוזב יקבעי ביומיים הקרובים.
בוזגלו צריך להיות ממש טיפש ללכת לשם, כי הוא לא יראה ממש את הדשא של האליאנץ ארינה , אולי מהספסל או מהיציע.DwAs כתב:כמה ידיעות נוספות: באיירן מינכן רוצה את מאור בוזגלו?! לא נראה לי אמין. כמה שהבחור מוכשר, הוא משחק על העמדה שבה ריברי משחק בבאיירן, ואני לא רואה דרך שהוא ירד לספסל. אולי הם ירצו אותו בתור חיזוק לספסל, ואני לא בטוח שזאת תהיה החלטה נכונה בשביל מאור ללכת כדי להתייבש על הספסל הגרמני.
בינתיים בודקים אם ניצחונה של עכו 4:0 במחזור הסיום של הלאומית, שהשאיר אותה בליגה, היה כשר או לא. טוענים כי המשחק היה מכור והתחילו בחקירה. אני מקווה בשביל הכדורגל הישראלי בכלל, שיתברר שלא היה שום דבר.
בינתיים, הסיטי מעוניינים בגרנט על פי ה"דיילי סאן". אם זה באמת מידע אמין, זה מצויין בשביל גרנט. הליגה האנגלית היא ליגה שמאוד תתאים לו, וזה בדיוק מה שהוא היה צריך לפני ההגעה לצ'לסי. תהיה לו הזדמנות להוכיח את איכותו כמנג'ר, וזה יהיה אתגר מעניין.
בסגנון אדביור?kawkaz כתב:מנצ'סטר כבר באמצע העונה החולפת החתימה חלוץ נבחרת אנגולה בשם מאנוצ'ו, שאם מישהו ראה אותו באליפות אפריקה האחרונה, יודע שהם הרוויחו ובגדול!
חלוץ ברגל שמאל, גבוה, חזק ומהיר.
מעבר לכך טל בטח יוכל להרחיב, ופשוט נצטרך להתאזר בסבלנות, ההעברות הגדולות ייקרו בוודאי אחרי היורו.
כן, כנראה לקחו ידיעה מעופשת שפורסמה שלשום באל-מונדו דפורטיבו, שמהתוכן שלה מתברר שהכל קשקושים. רשום שבארסה סיכמה עם חלב, אבל בכלל לא דיברה עם ארסנל.... כל כך בולשיט, הרי אסור להם לנהל מו"מ עם שחקן שיש לו חוזה, כך שכל בר דעת מבין שמדובר ב-בבל"ת. אתמול התפרסם ראיון עם חלב באתר בריטי קצת יותר אמין והוא אמר שכל הדיבורים עליו בתקשורת הם בולשיט אחד גדול ושהוא נשאר בארסנל.ufomatan כתב:היום פורסם בעיתון שאלכסנדר חלב מארסנל סיכם את התנאים שלו בברצלונה. כנראה שזה הרכש הבא של גאורדיולה וזה חתיכת רכש!!