אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אז בסקוטלנד סלטיק אלופה פעם שלישית רצוף.

ריאל הציעו למנצ'סטר 80 מיל' יורו על רונאלדו, יש מצב שהוא עובר? :cry:

דרוגבה יכול להיות עוזב את צ'לסי ו"פסק הדין" על גרנט אם הוא נשאר או עוזב יקבעי ביומיים הקרובים.
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

למישהו יש תושיה איפה רואים הערב את גמר הגביע האיטלקי בין רומא לאינטר? ולא ב5+לייב :yuck:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מזל שיש לי את הערוץ הזה :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Instrumedley »

גרנט פוטר מצ'לסי!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

hell yeah!
:cheers:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כמה מפתיע:
Chelsea Football Club can confirm that Avram Grant has had his contract as manager terminated today (Saturday, May 24). This follows meetings over the last two days.

Everybody at Chelsea FC would like to thank Avram for his contribution since taking over as manager last September.

We will now be concentrating all our efforts on identifying a new manager for Chelsea and there will be no further comment until that appointment is made.

אני לא מחסידיו של אברם, אבל ההתנהגות של צ'לסי איתו היא פשוט שיא השיאים של הגועל. מה זה מפתיע כאשר את המועדון מנהל מישהו ששילם מיסים לעצמו כשהיה מושל מחוז צ'וקוטקה ליד סיביר. הרוסים הם עם בוגדני ולא אמין, אנשים שאי אפשר לסמוך עליהם. אתמול אברמוביץ' היה החבר הכי טוב של אברם, היום הוא כבר לא סובל אותו.
אמנם יש לו את הזכות כבעל המועדון, אבל כל הדרך הזאת היא פשוט גועל נפש. לא רצית את גרנט ? תגיד לו כבר לפני הגמר. הרי הפיטורים האלה הם לא בגלל תוצאת הגמר, זה משהו שהוחלט עליו כבר לפני כמה זמן .

צ'לסי, מעולם לא היו מועדון גדול ומעולם לא יהיו מועדון גדול, לא באנגליה ולא באירופה, כל עוד שככה נראה הניהול במועדון. פיטור אחד המאמנים המצליחים בתולדותיהם (מוריניו) בלי הצדקה, פיטור גרנט בצורה מלוכלכת. אני מקווה שלא משנה מי ימונה למאמן שם בשנה הבאה, שהם לא יצליחו לסיים בעונה הבאה ב-4 המקומות הראשונים, ושאברמוביץ' יעזוב אותם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

צ'לסי היה ונשאר מועדון גועלי ומסריח. מה שעשו לגרנט זה פשוט גועלי, גם אם באמת רוצים להיפרד ממנו. הוא עשה עבודה טובה, ולא הכל זה לקחת תואר, אפשר לתת לו לבנות קבוצה שלו ולא איזו ירושה של מוריניו.
אברמוביץ' פשוט מראה שהקשר בינו לכדורגל שואף לאפס. בדיוק כמו גאידמק או כל רוסי אוליגרך שקונה לו צעצוע חדש.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שאול אדר על אברם גרנט:
http://news.walla.co.il/?w=/160/1287003

אני מסכים איתו מילה במילה, וזה מוכיח שעוד נשארו עיתונאים שהם לא כתבי חצר כמו שלומי ברזל,גסן ואקד וכו'...
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

רכישה ראשונה לבארסה, סיידו קייטה. אמנם שחקן מעולה אבל קנו אותו רק בתור שחקן חיזוק עקב העזיבה של דקו. את העמדה של דקו יתפוס טורה שמילא עשה את זה כבר רוב העונה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טורה ודקו לא ממש משחקים על אותה עמדה. אולי הביאו את קייטה במקום טורה עליו יש ספוקלציות שונות.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

כמה ידיעות נוספות: באיירן מינכן רוצה את מאור בוזגלו?! לא נראה לי אמין. כמה שהבחור מוכשר, הוא משחק על העמדה שבה ריברי משחק בבאיירן, ואני לא רואה דרך שהוא ירד לספסל. אולי הם ירצו אותו בתור חיזוק לספסל, ואני לא בטוח שזאת תהיה החלטה נכונה בשביל מאור ללכת כדי להתייבש על הספסל הגרמני.

בינתיים בודקים אם ניצחונה של עכו 4:0 במחזור הסיום של הלאומית, שהשאיר אותה בליגה, היה כשר או לא. טוענים כי המשחק היה מכור והתחילו בחקירה. אני מקווה בשביל הכדורגל הישראלי בכלל, שיתברר שלא היה שום דבר.

בינתיים, הסיטי מעוניינים בגרנט על פי ה"דיילי סאן". אם זה באמת מידע אמין, זה מצויין בשביל גרנט. הליגה האנגלית היא ליגה שמאוד תתאים לו, וזה בדיוק מה שהוא היה צריך לפני ההגעה לצ'לסי. תהיה לו הזדמנות להוכיח את איכותו כמנג'ר, וזה יהיה אתגר מעניין.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ובארסה קנתה היום את פיקה, המגן של יונייטד. השחקן במילא במקור מבארסה ב', אז הוא חוזר הביתה.
וגם יש שמועות שסיטי רוצים לקנות את רונאלדיניו, אבל זה נשמע כמו בולשיט טוטאלי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DwAs כתב:כמה ידיעות נוספות: באיירן מינכן רוצה את מאור בוזגלו?! לא נראה לי אמין. כמה שהבחור מוכשר, הוא משחק על העמדה שבה ריברי משחק בבאיירן, ואני לא רואה דרך שהוא ירד לספסל. אולי הם ירצו אותו בתור חיזוק לספסל, ואני לא בטוח שזאת תהיה החלטה נכונה בשביל מאור ללכת כדי להתייבש על הספסל הגרמני.

בינתיים בודקים אם ניצחונה של עכו 4:0 במחזור הסיום של הלאומית, שהשאיר אותה בליגה, היה כשר או לא. טוענים כי המשחק היה מכור והתחילו בחקירה. אני מקווה בשביל הכדורגל הישראלי בכלל, שיתברר שלא היה שום דבר.

בינתיים, הסיטי מעוניינים בגרנט על פי ה"דיילי סאן". אם זה באמת מידע אמין, זה מצויין בשביל גרנט. הליגה האנגלית היא ליגה שמאוד תתאים לו, וזה בדיוק מה שהוא היה צריך לפני ההגעה לצ'לסי. תהיה לו הזדמנות להוכיח את איכותו כמנג'ר, וזה יהיה אתגר מעניין.
בוזגלו צריך להיות ממש טיפש ללכת לשם, כי הוא לא יראה ממש את הדשא של האליאנץ ארינה , אולי מהספסל או מהיציע.

לגבי גרנט, שוב פעם פיני זהבי הסופר-אייג'נט מנסה לסדר דילים לישראלים. אני מקווה מאד שלא יילך לסיטי, עד ששכונתיות הסיקור של הליגה האנגלית בארץ נגמרה בתקשורת, אנחנו לא רוצים שהשכונה תגיע למנצ'סטר. האמנו לי שגם אוהדי מנצ'סטר סיטי לא רוצים שום גרנט.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

כמה שאלות:
מישהו יודע אם מנצ'סטר עשתה איזושהי רכישה כבר?
את מי הם רוצים לקנות ומי למכור?
בכמה מנצ'סטר מכרה את פיקה לבארסה?
תמונה
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

מנצ'סטר כבר באמצע העונה החולפת החתימה חלוץ נבחרת אנגולה בשם מאנוצ'ו, שאם מישהו ראה אותו באליפות אפריקה האחרונה, יודע שהם הרוויחו ובגדול!
חלוץ ברגל שמאל, גבוה, חזק ומהיר.
מעבר לכך טל בטח יוכל להרחיב, ופשוט נצטרך להתאזר בסבלנות, ההעברות הגדולות ייקרו בוודאי אחרי היורו.
תמונה תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עוד לא היו העברות משמעותיות באנגליה כי רק נגמרה העונה וכמו שצוין, היורו מתחיל בקרוב, אני מניח שאחריו אנחנו נראה רשימת שמות מכובדת. לגבי ג'רארד פיקה, הוא עבר לבערסה תמורת 6 מיליון פאונד, ויש שמועות (מהצהובונים) שטוטנהאם רוצה את דוס סנטוס תמורת 7 מיליון פאונד , כמובן שיש לקחת זאת בערבון מאד מוגבל כי הצהובונים מפליצים אלפי ספקולציות כל יום ופוגעים בעשירית אחוז אולי (ההגיון שלהם, בואו נייצר רעש וככה נמכור עיתונים, גם ככה אף אחד לא יזכור עוד שבוע שהמצאנו עשרות ידיעות טפשיות ללא כל הגיון).
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הם עושים את כל הידיעות האלה בגלל שנגמרה העונה והם עדיין צריכים למכור את אותו מספר עמודים.
בכל מקרה, 99% מהידיעות לרוב הם לא נכונות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

kawkaz כתב:מנצ'סטר כבר באמצע העונה החולפת החתימה חלוץ נבחרת אנגולה בשם מאנוצ'ו, שאם מישהו ראה אותו באליפות אפריקה האחרונה, יודע שהם הרוויחו ובגדול!
חלוץ ברגל שמאל, גבוה, חזק ומהיר.
מעבר לכך טל בטח יוכל להרחיב, ופשוט נצטרך להתאזר בסבלנות, ההעברות הגדולות ייקרו בוודאי אחרי היורו.
בסגנון אדביור?
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

היום פורסם בעיתון שאלכסנדר חלב מארסנל סיכם את התנאים שלו בברצלונה. כנראה שזה הרכש הבא של גאורדיולה וזה חתיכת רכש!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:היום פורסם בעיתון שאלכסנדר חלב מארסנל סיכם את התנאים שלו בברצלונה. כנראה שזה הרכש הבא של גאורדיולה וזה חתיכת רכש!!
כן, כנראה לקחו ידיעה מעופשת שפורסמה שלשום באל-מונדו דפורטיבו, שמהתוכן שלה מתברר שהכל קשקושים. רשום שבארסה סיכמה עם חלב, אבל בכלל לא דיברה עם ארסנל.... כל כך בולשיט, הרי אסור להם לנהל מו"מ עם שחקן שיש לו חוזה, כך שכל בר דעת מבין שמדובר ב-בבל"ת. אתמול התפרסם ראיון עם חלב באתר בריטי קצת יותר אמין והוא אמר שכל הדיבורים עליו בתקשורת הם בולשיט אחד גדול ושהוא נשאר בארסנל.
שלח תגובה