פאק, איך אני תמיד נקלעת לדברים האלה?!
לפני איזה שנתיים התחלתי לדבר עם איזה אחד מחור תקוע ויצא שהיינו מדברים המון המון, הוא היה סוג של ידיד-גיי-וירטואלי.
הכרתי לו בועידות את החברים שלי שאני מסתובבת איתם והכל.
בגלל שהוא תקוע באיזה יישוב לא מוכר לא היו לו הרבה חברים. היו לו רק כמה ממש מפגרים מהסיפורים שלו והוא תמיד היה מתבכיין לי כמה חרא לו שם, כמה שאין לו חיים וכמה שהוא לא יכול לעשות מה שכל נער בגילו עושה.
לפני כמה זמן היה לו יומולדת והוא בידיוק בא לסבתא שלו פה בעיר ולי בידיוק היה בית ריק אז אני וחברים שלי רצינו לעשות מעשה טוב ולהזמין אותו אלינו. להראות לו ככה מה הולך אצלנו מעבר לשיחות במסנ' וגם כי די היה לי חבל עליו.
אז הזמנו אותו וקנינו עוגה ושתייה והיה די סבבה, הוא קצת התבייש אבל בסדר
אח"כ הוא החליט שהוא עובר לגור אצל סבתא שלו בפ"ת והוא יוכל לצאת איתנו תמיד!!!!
הוא יצא איתנו שבוע בערך וכל אחד מהחברים שלי בא אליי בתלונות "למה הוא ככה ולמה הוא כזה" ומה אני יכולה להגיד להם?צודקים

זה שתמיד הצעתי לו לבוא לצאת איתנו מתישהו לא התכוונתי שזה יהיה על בסיס קבוע.
בכל מקרה אחרי שבוע סבתא שלו אמרה לו להתחפף והבנאדם לא הפסיק לבכות מדיכאון ואת כל זה אני הייתי צריכה לספוג...
הוא התחיל להגיד לי שאני הידידה הכי טובה שלו (wtf) ושאנחנו החברים האמיתיים היחידים שיש לו ושהוא לא רוצה לעזוב כי פה יש לו חיים ושם אין. עם כמה שהיה לנו עצוב עליו די שמחנו ש"נפטרנו" ממנו אבל...(!!)
עכשיו הוא מחליט על דעת עצמו שהוא יוצא איתנו בסופי שבוע וישן אצל סבתא שלו עד לערב למחרת.
אין לי שום תירוץ למכור לו כדי שהוא לא יבוא איתנו |:
הקטע הוא שכל פעם שהוא יצא איתנו לפאב למשל הוא הזדנב אחרי כל הערב וכולם חשבו(או צחקו) שהוא חבר שלי, פאדיחה
עד שזה הגיע למצב שחברה שלי לקחה אותו לצד והתחילה לצעוק עליו שהוא אידיוט ושיפסיק ללכת אחריי לכל מקום.
באחת הפעמים שהוא היה איתנו הוא שתה ופלט לחברה שלי איזה משהו בנוגע אליי מה שגורם לי עוד יותר להרתע מכל העיניין
גאד, למה זה מגיע לי? כולה רציתי לשמח בנאדם ביומולדת שלו