עוזרי אתה מתחיל להעליב אותיOzerivarium כתב:חחח בואנה אתה חי אשכרה בסרט !(לענייננו ).
אתה לא רוצה שאני יום אחד אשרוף חומרים של the residents, הא?
עוזרי אתה מתחיל להעליב אותיOzerivarium כתב:חחח בואנה אתה חי אשכרה בסרט !(לענייננו ).
"משחק גרוע בסרט שהוא באמת פיסת אשפה קולנועית" -watcher כתב:לגבי וולברג ו "The hapenning":RemedyLane כתב:The Hapenning! נכון זה השם של הסרט! בהחלט וולברג שיפצר את הסרט. הסיפור עצמו היה נדוש.
השתולים גם סרט מעולה...
אלפא דוג עוד לא ראיתי, נוסיף לרשימה..
אני מחבב מאוד את מארק וולברג, הוא שחקן טוב בסה"כ - במיוחד בלילות בוגי, אבל צריך להגיד את האמת:
הוא משחק פשוט נורא בסרט הנוראי הזה. תצוגת משחק מגוחכת פשוט, ממש מבזה את עצמו ונורא התאכזבתי מכך, משחק גרוע בסרט שהוא באמת פיסת אשפה קולנועית. המשחק, התסריט, העומק, הפואנטה.. הכל פשוט עשוי בצורה גרועה ומיותרת.
ועדיין.. זה עדיף על הסרט הקודם של שאמאליאן Lady in the water שהוא אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי בחיי.
הבמאי בהתדרדרות קשה מאז החוש השישי.
אני כבר מלא זמן רוצה לראות את הסרט הזה... נראה לי זאת תהיה המשימה לסופ"ש הבא.gils77 כתב:ראיתי היום את Little Mis Sunshine
וממש נהנתי..רואים שזה לא היה סרט עם התקציב הכי גבוה, אבל הוא כל כך אנושי והמשחק טוב.
watcher כתב:Burn After Reading
התחיל להציג בסופ"ש הזה בארץ, וכמובן שרצתי לראות...
מה אני אגיד לכם? אף פעם לא הייתי מהמעריצים הפנאטים של האחים כהן אבל צריך להגיד את האמת: הם פשוט מהתסרטיאים המוכשרים שנראו בהיסטוריה של הקולנוע.
יש פה תסריט קומי אבסורדי, שנון וכתוב פשוט מעולה, כל כך מלוטש, עם דמויות פשוט מבריקות ומצחיקות ומשחק מעולה של אלו המגלמים אותם. פשוט קומדיה מהנה, שמצליחה לא להיות נמוכה ועדיין להצחיק בגדול עם טאצ' מיוחד כזה שלא תראה בשום סרט מלבד סרטים של האחים כהן.
פשוט סרט מצוין.
טל רודס כתב:אני הפסקתי במסור 3. שוקרון, ראית סרט אחד בסדרה, ראית הכל.
לא ראיתי את הסרט המפחיד עם השם הזה, אבל הסרט הקומי עם השם הזה אחד הטובים!Ozerivarium כתב:מישהו ראה את The Girl Next Door ?
איזה סרט מזעזע , זה נראה לי הסרט הכי כואב שראיתי בחיים .. יותר מהמנסרים מטקסס והמסור ביחד . וזהו עוד מבוסס על סיפור אמיתי !