^ מסכן.... אני כ"כ התרגלתי ללמוד כל הזמן כשהייתי בתיכון שכשאני לא לומדת אני לחוצה שיש לי מה לעשות ואני לא עושה את זה....
אבל תכלס היה לי כיף בתיכון. מה, עם החברות והכל, היה די סבבה!
אני נהנתי בתיכון.
לא יודעת אם הייתי חוזרת לכיתה י"א אבל לשנת השמינית אני כן הייתי רוצה לחזור. שלטנו בבי"ס ועשינו באולפנא שמייח!
"The way your Heart sounds makes all the difference. It's what decides if you'll endure the pain that we all feel. The way your heart beets makes all the difference. In learning to live. Spread before you is your soul. So forever hold the dreams within our hearts"
שלא משנה איך תניחו אותו, מגב תמיד יפול (גם מטאטא, אבל פחות)
שבקבוקי פלסטיק ריקים הם בערך הדבר הכי לא יציב בעולם (כן, יותר ממגבים)
אנשים שנוסעים על 70 בנתיב השמאלי באיילון, כשמאחוריהם משתרכת רכבת של רכבים שרק מהבהבים להם, ועדיין שמים זין. למרות שפנוי כמו יום כיפור בנתיבים הימנים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
שהמגבים האלה נופלים דווקא על הרגליים. מילא שיפלו אבל למה לעשות דווקא.
אנשים שנוסעים מולך באורות גבוהים.
שהעכבר שלי החליט להפסיק לפעול.
שבועיים מילואים באמצע הסמסטר.
תרגילים בחשמל.
קורסי חובה מיותרים ש[כמעט] כולם יודעים ומסכימים שהם מיותרים ובכל זאת משום מה חייבים לעשות אותם.
לעזאזל
תראי מיטל, אם את ממש ממש אוהבת את האומנים אז תחפרי במינוס, תבקשי הלוואות מחברים. זו תהיה חוויה שכסף לא ישווה לה. מעבר לטיול עצמו ולהופעות, הזכרונות שיישארו לך לאחר-מכן לא יסולאו בפז.
meity כתב:**סמיילי מתפלל**
מה זה, מנפיצה סמיילים? סמיילי טקסטואלי זה לא לגיטימי, בגלל זה הוא סמיילי!
** סמיילי עומד עם הידיים על המותניים, ארשת כעס על פניו, מצקצק ומוזיז את ראשו ל-2 הצדדים בהבעת חוסר-רצון**
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
מה לעשות שלא לכל תחושה יש סמיילי ... (עידן לטיפולך )
זה אומנים שבאופן כללי אני מאוד אוהבת אבל לא ההיתי טסה במיוחד בשביל לראות אותם כמו דרים למשל. אבל שפתאום מהשמיים חבר של אחי אומר לי "נו בואי עם אחיך לסופ"ש אצלי בלונדון ואני מכניס אותכם להופעה"
זה גורם לך לחשוב .
אם מחירי הטיסות ללונדון היו סבירים יותר ההיתי טסה מיד , אבל המחירים בשמיים .