אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

ufomatan כתב:משחק הגנתי והתקפי ענק של הלייקרס. מבחינתי הם עדיפים בסדרה הזאת לחלוטין, אבל חובת ההוכחה עליהם במשחקי החוץ. תמיד בבית הם שחטו ובחוץ האנרגיות נפלו.
אם הם עולים ל-2:0 הסדרה הזאת תיגמר 4:1. אם אורלנדו משווים ל- 1:1 זה יגמר לדעתי 4:3 ללייקרס בגלל הביתיות המטורפת שלהם.
בקשר לעומרי כספי- כמה שאני מתעב את המכביסט, הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד. גם טורקוגלו כשהגיע ל-NBA היה פחות או יותר עם הנתונים הפיזיים של כספי, רק עם כושר קליעה יותר טוב.
כספי חייב להפסיק עם הספינים של הסוכן שלו, חייב להפסיק להתנהג כמו מכביסט ילד בן 16 על המגרש. צריך להיות יותר מקצוען ולעבוד כמו חמור עבודה טורקי. רק ככה הוא יגיע למשהו ב-NBA.
טוב לראות שההימור לי היה מדוייק :cheers:
אני לא אוהד לייקרס, להיפך, אבל הקבוצה שלהם העונה הייתה מדהימה! אחת הקבוצות היותר מאוזנות וחכמות שהיו ב-NBA, פשוט כיף לראות את הכדורסל שלהם.
נקווה ששנה הבאה תבוא קבוצה שתתן פייט רציני ללייקרס.
מזל טוב לקובי בראיינט שמתקדם בצעדי ענק להפוך לאחד מהשחקנים הכי טובים שדרכו על הפרקט!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

באמת חשבתי שלאורלנדו יש סיכוי לפני שהתחילה הסידרה... :shrug:
באמת חבל!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

הפלייאוף הזה היה מבחינתי בסימן מיס-מאצ' אחד גדול. כאילו מחצאי הגמר האזוריים הקבוצות קיבלו את הקבוצות הכי לא מתאימות להם. בוסטון איבדו את גארנט, ובתמורה קיבלו את (למרות הכל) השחקן הכי דומיננטי בצבע בליגה. יוסטון קיבלה את הקבוצה עם הגבוהים הכי חזקים בנ.ב.א - בידיוק שהגבוה המרכזי שלה נפצע. קליבלנד קיבלה את קבוצה שחזקה איפה שהיא חלשה, ול.א (הקבוצה הכי מנוסה במעמדים הללו) קיבלה קבוצה שלא הייתה שם כמעט 20 שנה.
ובגמר? פשוט קיבלנו את הקבוצה הכי טובה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
oMeRs
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי oMeRs »

Mars Volter כתב:הפלייאוף הזה היה מבחינתי בסימן מיס-מאצ' אחד גדול. כאילו מחצאי הגמר האזוריים הקבוצות קיבלו את הקבוצות הכי לא מתאימות להם. בוסטון איבדו את גארנט, ובתמורה קיבלו את (למרות הכל) השחקן הכי דומיננטי בצבע בליגה. יוסטון קיבלה את הקבוצה עם הגבוהים הכי חזקים בנ.ב.א - בידיוק שהגבוה המרכזי שלה נפצע. קליבלנד קיבלה את קבוצה שחזקה איפה שהיא חלשה, ול.א (הקבוצה הכי מנוסה במעמדים הללו) קיבלה קבוצה שלא הייתה שם כמעט 20 שנה.
ובגמר? פשוט קיבלנו את הקבוצה הכי טובה.
אחי אתה צודק לגמרי.. בקשר לגמר, אני חשבתי שאורלנדו תיקח 4:3, אבל כשראיתי איך הם קיבלו בראש במשחק הראשון, הבנתי שאין מה לעשות, וקבוצה בלי ניסיון פלייאוף לא יכולה לקחת אליפות.. ממש רציתי שאורלנדו תיקח, אני לא אוהב את קובי, וממש התבאסתי שהלייקרס לקחו אליפות, אבל אין מה לעשות.. הגיע להם.. אחרי שבמשחק 4 אורלנדו פיספסו כמה צ'אנסים לנצח תמשחק (דוויט הווארד יצא השחקן הכי לוזר בעולם במשחק הזה עם 2 החטאות העונשין בדקה האחרונה), ופשוט הפסידו בצורה לוזרית במיוחד אחרי.. דרק פישר והשלשות.. אז בשורה התחתונה, למרות פלייאוף חלש, שהסדרה הכי טובה בו הייתה בסיבוב הראשון (בוסטון-שיקגו, בלי ספק בכלל), הקבוצה שזכתה היא הקבוצה שהגיע לה..
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

מזל טוב לעומרי כספי הישראלי הראשון בNBA!!!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sunny כתב:מזל טוב לעומרי כספי הישראלי הראשון בNBA!!!
תותח תותח אין מה לדבר!
למרות חוסר אהדתי לאישיות המכביסטית של הבחור ולהתנהלות שלו על המגרש לפעמים, הבחור הוא כדורסלן ענק. משווים אותו לנוציוני, אבל לדעתי ההשוואה המדויקת יותר זה לטורקוגלו.
מהרגע הראשון שראיתי את כספי חשבתי על טורקוגלו, יש להם נתונים די דומים, שניהם התחילו עם מבנה גוף טוב אבל טעו שיפור, שניהם עם יד טובה מהצבע, ומהשלוש, ויכולים לקחת כדור עד הסל.
הלוואי וכספי יגיע לחצי ממה שטורקוגלו הגיע עד היום- שיהיה לו בהצלחה!
ושלא יחזור למכבי :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מזל טוב!!!
אבל איזו קבוצה לקחה אותו?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Sacramento, Mazal Tov Caspi, he deserves to be there he worked really hard.

:cheers:

Something funny that I read in another forum
האם דני ענבר כבר מחדש את הויזה שלו לארה"ב בכדי לטוס ולעשות כתבה על כספי?
בכל זאת צריך לצלם בחדרי ההלבשה,לצלם כמה שחקנים אחד על אחד כשהם אומרים שכספי לימד אותם להגיד פלאפל וחומוס,
למצוא איזה כמה נערות מחוץ לאולם הכדורסל שיגידו שכל הבנות בעיר מתות עליו,
להכנס לאיזה בר מקומי בכדי שכמה חברה על הבר עם כוס בירה ביד יגידו שלמרות הזמן הקצר שהוא בקבוצה הוא כבר אגדה
ולהראות את כספי מניח תפילין או מנשק מזוזה או איזה ספר תהילים ואיך שהוא מכניס אותם לתיק האימון לצד כדור הכדורסל.
So true :D
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

ilai fields #7 כתב:מזל טוב!!!
אבל איזו קבוצה לקחה אותו?
סקרמנטו קינגס. אחת הקבוצות החלשות ב-NBA, יפגש שם עם עוד אקס-מכבי: בנו אודריך.
מזל טוב לכספי, אני חושב שמכל השחקנים הישראלים שעד היום ניסו את מזלם להגיע לשם (ברקוביץ', שפר, קטש, הלפרין, אליהו) עומרי הכי קרוב לסטנדרטים הפיזיים והמנטליים שדרושים בליגה הזו. הוא לאו דווקא הכי מוכשר, אבל כבר פחות מוכשרים ממנו הצליחו ב-NBA.
ובלי קשר לבחירה שלו, וינס קרטר עבר לאורלנדו מג'יק תמורת רייפר אלסטון, קורטני לי וטוני באטי.
לטעמי לחמישייה של אורלנדו יש פוטנציאל ללכת אשכרה עד הסוף שנה הבאה: נלסון, קרטר, הידו, לואיס וסופרמן. :wow:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

וינס קרטר!!! :love:
השחקן האהוב עלי!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Maccabi Electra, Bruell you will like to read it
http://sports.walla.co.il/?w=//1517142
:haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:Maccabi Electra, Bruell you will like to read it
אני מכריז על רענן כץ כמועמד שלי לראשות הממשלה :haha: :haha: :haha:
שימשיך במכבי, הוא עושה לליגה רק טוב.
באותו עניין- היום קיבלתי את שם המשחק של החודש, ויש שם טור מצויין כנגד שמעון מזרחי והזגזוג שלו ביחס לפלייאוף- פיינל פור במהלך השנים. אם אני אוכל אני אסרוק את זה לכאן. פשוט טור מצויין .
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אני מצטער לומר, אבל מכבי ת"א, שכולם אוהבים לרדת עליה שכסף זה הכל אצלה, שהיא מהות הקפיטליזם, היא הקבוצה היחידה שלא מתקפלת לכל גחמה של בעל ממון (וכץ הוא בעל האמצעים הגדול ביותר במכבי). עכשיו יגידו לי שלמכבי יש מספיק כסף גם ככה - וזה שטויות, כי היום צריך ביצים של שור כדי לוותר על כזה משקיע.
ועם כל הבעיות, שאני לגמרי לא מתכחש אליהן, והבעיות האלה מוכיחות שמכבי הפסיקה להיות מה שהיא הייתה משנות ה-70 ועד לפני כמה שנים (וטוב שכך לדעתי), מכבי עדיין החתימה יותר שחקנים מכל הליגה הזו.
ירושלים - :?:
חיפה - אפילו על מורן רוט הם לא מוכנים לשלם.
גליל - האריכה חוזה לשני שחקנים משלימים.
חולון - ויתרה על השחקן הכי חשוב שלה (פרנקו).
בקיצור, לשאר אוהדי הליגה לא חסרות בעיות, רמת השחקנים בצניחה חופשית, אין כסף - אבל איזה כיף שבמכבי רבים הא? כי זה מה שיציל את הכדורסל. :shrug:
ובריל - בלי לקרוא את הכתבה, אני מנחש שהכותב הוא שרצקי. :haha:
תמונה
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

מתן יא גבר. גם בצ'ה ישמחו לראות את זה. קדימה ויאללה :)
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:Maccabi Electra, Bruell you will like to read it
אני מכריז על רענן כץ כמועמד שלי לראשות הממשלה :haha: :haha: :haha:
שימשיך במכבי, הוא עושה לליגה רק טוב.
באותו עניין- היום קיבלתי את שם המשחק של החודש, ויש שם טור מצויין כנגד שמעון מזרחי והזגזוג שלו ביחס לפלייאוף- פיינל פור במהלך השנים. אם אני אוכל אני אסרוק את זה לכאן. פשוט טור מצויין .
אני חושב שמי שגורם הכי הרבה נזק במכבי תל אביב זה דיוויד פדרמן. אחרי שסיים להרוס את מכבי ת"א בכדורגל הוא פנה גם להרוס את הכדורסל והביא בשביל זה את אלי דריקס והצניח אותו לעמדת המנכ"ל (איזה ידע יש לדריקס בשביל להיות מנכ"ל של חברה?!). כץ גם עשה את הכסף שלו בכוחות עצמו ולא ירש שום דבר מהמשפחה (להבדיל משאר השותפים במכבי, לא?)

יאללה תסרוק את הטור על דון שמעון!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:אני מצטער לומר, אבל מכבי ת"א, שכולם אוהבים לרדת עליה שכסף זה הכל אצלה, שהיא מהות הקפיטליזם, היא הקבוצה היחידה שלא מתקפלת לכל גחמה של בעל ממון (וכץ הוא בעל האמצעים הגדול ביותר במכבי). עכשיו יגידו לי שלמכבי יש מספיק כסף גם ככה - וזה שטויות, כי היום צריך ביצים של שור כדי לוותר על כזה משקיע.
ועם כל הבעיות, שאני לגמרי לא מתכחש אליהן, והבעיות האלה מוכיחות שמכבי הפסיקה להיות מה שהיא הייתה משנות ה-70 ועד לפני כמה שנים (וטוב שכך לדעתי), מכבי עדיין החתימה יותר שחקנים מכל הליגה הזו.
ירושלים - :?:
חיפה - אפילו על מורן רוט הם לא מוכנים לשלם.
גליל - האריכה חוזה לשני שחקנים משלימים.
חולון - ויתרה על השחקן הכי חשוב שלה (פרנקו).
בקיצור, לשאר אוהדי הליגה לא חסרות בעיות, רמת השחקנים בצניחה חופשית, אין כסף - אבל איזה כיף שבמכבי רבים הא? כי זה מה שיציל את הכדורסל. :shrug:
ובריל - בלי לקרוא את הכתבה, אני מנחש שהכותב הוא שרצקי. :haha:
ידידי היקר- כל השותפים במכבי מלבד דון שמעון שוחים בכסף, אז אני לא דואג להם בכלל.
רענן כץ בהתנהלות שלו, ודיויד פדרמן בהיותו בנאדם ולא אשפת רחוב כמו הדון, שניהם מביאים נחת לליגה שלנו.
כץ אפילו יותר מפדרמן כי הוא "מכבס" הכל בחוץ, מה שמעלה לדון את מפלס העצבים, ותמיד כיף לראות את הדון מאדים ומתרתח :haha:
הכסף הגדול של מכבי להזכירך הגיע לא רק מבעלי ההון שמושקעים בה, אלא ממליונים של שקלים שיצאו שנים ממשלמי המיסים בארץ (ערוץ 1) בצורה מושחתת ולא פרופורציונאלית (לדברי אורי לוי מערוץ 1) לכיס של מכבי תל אביב. שלא לדבר על חולדאי והקומבינות המלוכלכות שלו שהכניסו למכבי עוד כמה עשרות מליונים.

בקשר לטור- זה לא שרצקי, זה בחור בשם איתי גודר והנה הכתבה:

תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

בנוגע לכסף הגדול של מכבי..

זכיתי להיות בבית של דוד פדרמן בכפר שמריהו.. עבדתי במיני מרקט של דוד שלי.. אז המנקה שלהם עשתה הזמנה בטלפון..

כן, אני ועוד אחד הלכנו להביא את המשלוח העצום הזה של האוכל.. העוד אחד עובד קבוע.. אני פשוט, הוא דוד שלי וזאת הייתה עבודת קיץ :D .

ושאני ראיתי את הבית הדי ענקי ועצום שלו, אני יכול להבין מאיפה מגיע הכסף למכבי.. מרגש טניס, מגרש כדורגל/סל, אה כן, וגם בריכה לא קטנה במיוחד.. :? . שלא נדבר על הבית.. פרקט מדהים.. כנראה נשאר עודפים מיד אליהו ;) .

:roll:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"ככה מבזבזים עונה" - המספרים שמאחורי מכבי ת"א , חשיפה של אוהד גרינוולד:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1526485

תהנו :yes:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל רודס כתב:"ככה מבזבזים עונה" - המספרים שמאחורי מכבי ת"א , חשיפה של אוהד גרינוולד:

מכבי תל אביב – כל ההפסדים

http://sports.walla.co.il/?w=//1527203
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
טל רודס כתב:"ככה מבזבזים עונה" - המספרים שמאחורי מכבי ת"א , חשיפה של אוהד גרינוולד:

מכבי תל אביב – כל ההפסדים

http://sports.walla.co.il/?w=//1527203
באיזה שטויות מתעסקים בארץ! כל הליגה הזאת מתפרקת, יש אולי שני ישראלים חתומים, נבחרות הנוער שלנו קורסות, השחקנים מחרימים אימון בכורה של הנבחרת בגלל איזה סעיף טכני מטומטם- מה קורה לכדורסל כאן? איזו שכונה מכוערת. עצוב לי שהכדורסל עוקב אחרי הכדורגל העגום וההתנהלות העלובה של העסקנים שם.
העיקר שאפשר לחפור במשכורות של מכבי ובהפסדים שלהם בזמן שהם זורקים עוד ועוד כסף על זרים חדשים.
שלח תגובה