אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
משחק מדהים של ריאל, לא הפסיקו לתקוף!
4-1 מוצדק ובארסה במוקדמות ליגת האלופות שנה הבאה.
4-1 מוצדק ובארסה במוקדמות ליגת האלופות שנה הבאה.

-
- בריל!
אוי לבושה ולכלימה של המשחק אתמול. ריאל פשוט פירקה את ההגנה של ברצלונה לגמרי והשאירה אותנו עם הרבה הרבה מחשבות לעונה הבאה.
לפחות שינוי אחד כבר קרה והוא בעמדת המאמן- גוארדיולה שאימן את הנוער של ברצלונה יקבל את תפקיד המאמן בתקווה להצעיר את ההרכב ולהרים את הרמה ואת המוטיבציה.
כל הכבוד לריאל שלקחו אליפות בצדק עם תצוגות נפלאות של כדורגל התקפי טוב.
בשנה הבאה בברצלונה הבנויה
לפחות שינוי אחד כבר קרה והוא בעמדת המאמן- גוארדיולה שאימן את הנוער של ברצלונה יקבל את תפקיד המאמן בתקווה להצעיר את ההרכב ולהרים את הרמה ואת המוטיבציה.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בלי הגנה לא יהיו לברצלונה מה למכור בעונה הבאה. הבנתי שגבי מיליטו נפצע לאיזה חצי שנה, עוד סיבה טובה לבערסה לקנות לפחות עוד בלם אחד.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
איזה תענוג!!
ולחשוב שלא הייתי אמור לראות את המשחק
ריאל בטירוף מהשנייה הראשונה ולמרות שבארסה פשוט לא הגיעה למשחק, ריאל לא נתנו להם לזוז!
Vamos Blancos

ולחשוב שלא הייתי אמור לראות את המשחק

ריאל בטירוף מהשנייה הראשונה ולמרות שבארסה פשוט לא הגיעה למשחק, ריאל לא נתנו להם לזוז!
Vamos Blancos

- MrReD
- שגריר האופת'
הם צריכים לקנות לפחות שלושה שחקני הגנה, זמברוטה ככל הנראה הולך, טורם כבר לא משהו, מיליטו פצוע, ואולי גם שיהיה עוד שחקן אחד לחיזוק.טל רודס כתב:בלי הגנה לא יהיו לברצלונה מה למכור בעונה הבאה. הבנתי שגבי מיליטו נפצע לאיזה חצי שנה, עוד סיבה טובה לבערסה לקנות לפחות עוד בלם אחד.
אני ממש הייתי רוצה לראות עונה יציבה של בארסה, רק שיבנו לאט לאט את הקבוצה מחדש.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש כבר שחקן אחד סגור בבערסה לעונה הבאה, פיליפ לאהם המגן הימני/שמאלי המצוין של באיירן מינכן וגרמניה, הוא יחליף את זמברוטה שחוזר למכור משחקים באיטליה (אחרי שמכר את המשחק באולד טראפורד עם מסירה נפלאה לסקולס).
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
ברצלונה נראת כאילו היא חממה לכשרונות צעירים כמו בוז'אן ואסולין...ufomatan כתב:אוי לבושה ולכלימה של המשחק אתמול. ריאל פשוט פירקה את ההגנה של ברצלונה לגמרי והשאירה אותנו עם הרבה הרבה מחשבות לעונה הבאה.
- MrReD
- שגריר האופת'
אז פפ יהיה רשמית המאמן הבאה של בארסה מסיום העונה הנוכחית, שיהיה בהצלחה!
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
זה נראה כמו האיש הנכון בזמן הנכון.. למרות שאני די סולד מבארסה, מעניין יהיה לראות אותם בעונה הבאה..
דרך אגב, דני אלבס מסביליה כבר דובר שהוא סגור אצלם תמורת איזה 30 מליון יורו, מעניין אם העסקה באמת תצא לפועל.

דרך אגב, דני אלבס מסביליה כבר דובר שהוא סגור אצלם תמורת איזה 30 מליון יורו, מעניין אם העסקה באמת תצא לפועל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מעניין בקשר לדני אלבס אם פיליפ לאהם מגיע לברצלונה. הרי ברצלונה לא מתכוננים לזרוק את אבידל, והרי לאהם מגיע במקום זמברוטה "מוכר המשחקים". אם דני אלבס יעזוב, נראה לי שזה יהיה לריאל מדריד ואז אולי סרחיו "פני סוס" ראמוס יעבור למרכז ההגנה (כמו שהיה בסביליה).
-
- בריל!
טל- לא אמרת כלום על המעבר של חלב לאינטר?
היום היה המשחק האחרון של קטמון העונה, משחק מול בת ים שהתקבלה במחיאות כפיים של הקהל שלנו. ניצחנו 3:0 ולפחות שמרנו על הכבוד שלנו במשחק האחרון (שלא כמו ברצלונה שהתפרקה).
כל הכבוד לשחקנים שלא עלו ליגה אבל לא התפרקו ושיחקו כמו שצריך במשחקים האחרונים. נקווה ששנה הבאה אם לא יהיה איחוד, נצליח לעלות ליגה. קודם צריך להחליף את המאמן...
היום היה המשחק האחרון של קטמון העונה, משחק מול בת ים שהתקבלה במחיאות כפיים של הקהל שלנו. ניצחנו 3:0 ולפחות שמרנו על הכבוד שלנו במשחק האחרון (שלא כמו ברצלונה שהתפרקה).
כל הכבוד לשחקנים שלא עלו ליגה אבל לא התפרקו ושיחקו כמו שצריך במשחקים האחרונים. נקווה ששנה הבאה אם לא יהיה איחוד, נצליח לעלות ליגה. קודם צריך להחליף את המאמן...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חלב עדיין לא עבר לאינטר, כך שאני מקווה שונגר וההנהלה יתעשתו ולא יעשו שטויות, כי בלי חלב אין לנו מה למכור בעונה הבאה ובכלל.
לצערי, ונגר הוא האשם העיקרי בכל מה שמתרחש ולכן גם צריך לקחת את האחריות על כל מה שקורה. למרות שהעונה הזאת תסיים עם 12-15 נקודות יותר בטבלה הרי שבשורה התחתונה מה שקורה בסיומה עם שחקני מפתח זה תעודת עלבון למועדון.
כבר בינואר, ונגר ידע שפלאמיני נכנס לתקופה של החצי שנה FREE TRANSFER בה למועדונים אחרים מותר טכנית להציע לו חוזה. מדוע אז ונגר לא התעקש עם פלאמיני שיחתום מייד על הארכת חוזה או שהוא נותן לו לשבת ביציע? כל הסחבת הזאת, כל האדישות, כל טמינת הראש בחול זה ארסן ונגר. הוא גם ידע שג'ילברטו לא יישאר בקבוצה בסוף העונה אחרי שקבר אותו מאז תחילתה, אז למה קיבינימט אתה משחרר את דיארה, שלטעמי הוא אף יותר טוב פוטנציאלית ממתיו פלאמיני? לא רק שונגר לא קרא את המהלכים באותו זמן , הוא גם לא הסתכל קדימה לצערי לקראת סיום העונה כאשר ג'ילברטו עוזב בטוח ופלאמיני עם סיכוי רציני לעבור לקבוצה אחרת.
אלכסנדר חלב, עדיין צעיר יחסית, לא מדגדג את ה-30, ומבחינה פיזית מתאים לסטנדרטים של ארסנל, העונה הזאת הייתה הטובה ביותר שלו במועדון, איך באמצע העונה לא טרחו להאריך לו את החוזה? למה צריך להגיע למצב של חוסר ודאות בקשר לשחקני מפתח, השחקנים האלה שסוחבים את הקבוצה כל העונה ליכולת המצוינת שלה? אולי זה בגלל שלא הביאו מישהו במקום דיוויד דין, ואז גם להנהלה המכובדת בראשות פיטר היל-ווד ודני פיצזמן יש אחריות נכבדת (את אדלמן אני מוציא מהמשוואה כי הוא בכלל התעסק בעיקר בנושאים כלכליים ופיננסיים במועדון).
המועדון הזה כל כך חשוב לי ולכן גם הכאב כשאני כותב משהו כל כך החלטי שאם ונגר לא שומר על שחקניו המרכזיים, דהיינו היעדים שהציב לעצמו, הוא צריך להתפטר. אני עדיין מקווה שיצליחו להשאיר את חלב ושהציטוטים של הסוכן שלו הם על מנת שארסנל תעלה את ההצעה שלה ולא על מעבר קונקרטי לאינטר. אי אפשר רק להתקיים כל הזמן מלמצוא מציאות זולות, יש שחקני מפתח שצריך לתת להם כמה שיותר כסף, והאמן לי שארסנל הוא אחד המועדונים העשירים והרווחיים בעולם, גם עם המעבר לאצטדיון החודש (קית אדלמן אישש זאת שוב ושוב במהלך השנתיים האחרונות והמאזנים הכספיים מראים זאת). אם מתקמצנים עם חלב על עוד כמה גרושים, אז מגיע לנו שיעזוב. אפשר לחשוב שהוא מבקש 120 אלף פאונד לשבוע. ברמת המשכורות של הפרמיירליג גם 70-80 אלף זה משכורת יפה מאד שהוא ישמח לקבל בארסנל , ושהמועדון בהחלט יכול לעמוד בה. מאז שהנרי הלך ירד מהמועדון עול ה-120 אלף פאונד, המועדון קיבל כסף עבור המכירה של הנרי וחוזה אנטוניו רייס ולא בזבז יותר מדי. תוסיף לזה שכל העונה הזאת SOLD OUT בכל המפעלים, כל המרשנדייז,זכויות השידור, חוזי הספונסר עם ABEL וערוץ הטלויזיה החדש וכו', וארסנל עשתה העונה הרבה מאד כסף, אז למה לעזאזל לא לתגמל את השחקנים שמגיע להם כמו חלב? אם לא נתגמל שחקנים כאלה עם חוזים ארוכי טווח ומשכורת אטרקטיבית, טבעי שהם ירצו לעזוב.
לצערי, ונגר הוא האשם העיקרי בכל מה שמתרחש ולכן גם צריך לקחת את האחריות על כל מה שקורה. למרות שהעונה הזאת תסיים עם 12-15 נקודות יותר בטבלה הרי שבשורה התחתונה מה שקורה בסיומה עם שחקני מפתח זה תעודת עלבון למועדון.
כבר בינואר, ונגר ידע שפלאמיני נכנס לתקופה של החצי שנה FREE TRANSFER בה למועדונים אחרים מותר טכנית להציע לו חוזה. מדוע אז ונגר לא התעקש עם פלאמיני שיחתום מייד על הארכת חוזה או שהוא נותן לו לשבת ביציע? כל הסחבת הזאת, כל האדישות, כל טמינת הראש בחול זה ארסן ונגר. הוא גם ידע שג'ילברטו לא יישאר בקבוצה בסוף העונה אחרי שקבר אותו מאז תחילתה, אז למה קיבינימט אתה משחרר את דיארה, שלטעמי הוא אף יותר טוב פוטנציאלית ממתיו פלאמיני? לא רק שונגר לא קרא את המהלכים באותו זמן , הוא גם לא הסתכל קדימה לצערי לקראת סיום העונה כאשר ג'ילברטו עוזב בטוח ופלאמיני עם סיכוי רציני לעבור לקבוצה אחרת.
אלכסנדר חלב, עדיין צעיר יחסית, לא מדגדג את ה-30, ומבחינה פיזית מתאים לסטנדרטים של ארסנל, העונה הזאת הייתה הטובה ביותר שלו במועדון, איך באמצע העונה לא טרחו להאריך לו את החוזה? למה צריך להגיע למצב של חוסר ודאות בקשר לשחקני מפתח, השחקנים האלה שסוחבים את הקבוצה כל העונה ליכולת המצוינת שלה? אולי זה בגלל שלא הביאו מישהו במקום דיוויד דין, ואז גם להנהלה המכובדת בראשות פיטר היל-ווד ודני פיצזמן יש אחריות נכבדת (את אדלמן אני מוציא מהמשוואה כי הוא בכלל התעסק בעיקר בנושאים כלכליים ופיננסיים במועדון).
המועדון הזה כל כך חשוב לי ולכן גם הכאב כשאני כותב משהו כל כך החלטי שאם ונגר לא שומר על שחקניו המרכזיים, דהיינו היעדים שהציב לעצמו, הוא צריך להתפטר. אני עדיין מקווה שיצליחו להשאיר את חלב ושהציטוטים של הסוכן שלו הם על מנת שארסנל תעלה את ההצעה שלה ולא על מעבר קונקרטי לאינטר. אי אפשר רק להתקיים כל הזמן מלמצוא מציאות זולות, יש שחקני מפתח שצריך לתת להם כמה שיותר כסף, והאמן לי שארסנל הוא אחד המועדונים העשירים והרווחיים בעולם, גם עם המעבר לאצטדיון החודש (קית אדלמן אישש זאת שוב ושוב במהלך השנתיים האחרונות והמאזנים הכספיים מראים זאת). אם מתקמצנים עם חלב על עוד כמה גרושים, אז מגיע לנו שיעזוב. אפשר לחשוב שהוא מבקש 120 אלף פאונד לשבוע. ברמת המשכורות של הפרמיירליג גם 70-80 אלף זה משכורת יפה מאד שהוא ישמח לקבל בארסנל , ושהמועדון בהחלט יכול לעמוד בה. מאז שהנרי הלך ירד מהמועדון עול ה-120 אלף פאונד, המועדון קיבל כסף עבור המכירה של הנרי וחוזה אנטוניו רייס ולא בזבז יותר מדי. תוסיף לזה שכל העונה הזאת SOLD OUT בכל המפעלים, כל המרשנדייז,זכויות השידור, חוזי הספונסר עם ABEL וערוץ הטלויזיה החדש וכו', וארסנל עשתה העונה הרבה מאד כסף, אז למה לעזאזל לא לתגמל את השחקנים שמגיע להם כמו חלב? אם לא נתגמל שחקנים כאלה עם חוזים ארוכי טווח ומשכורת אטרקטיבית, טבעי שהם ירצו לעזוב.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
פיליפ להאם לטעמי צריך להישאר בבאיירן. היא קבוצה חזקה שיכולה להגיע להשגים בעונה הבאה באירופה, בעזרת חיזוקים מתאימים כמובן, למרות שהוא יוכל לעזור לקטלונים מאוד.טל רודס כתב:מעניין בקשר לדני אלבס אם פיליפ לאהם מגיע לברצלונה. הרי ברצלונה לא מתכוננים לזרוק את אבידל, והרי לאהם מגיע במקום זמברוטה "מוכר המשחקים". אם דני אלבס יעזוב, נראה לי שזה יהיה לריאל מדריד ואז אולי סרחיו "פני סוס" ראמוס יעבור למרכז ההגנה (כמו שהיה בסביליה).
דני אלבס זה מוקש גדול מאוד. הרי לפני תחילת העונה הוא כבר היה "סגור" בצ'לסי ועניינים לא ברורים מנעו ממנו לעבור, בטח שכנוע אגרסיבי של חואנדה ראמוס. ריאל כבר הביעה בו התעניינות וכך גם בארסה, ככה שהכל שם עוד פתוח.
השמועות מדברות על הצעה חסרת תקדים של צ'לסי עבור סרחיו ראמוס - באזור ה70 מליון יורו. כולי תקווה שהוא יישאר במדריד, נתן עונה מצויינת, כסחיסטית כהרגלו אבל הוא אחד מהשחקנים היציבים ביותר של ריאל, הקהל מאוהב בו והוא הפך לסמל מהר מאוד.
בנוסף למעברו האפשרי של חלב, שייפגע קשות בארסנל, כך גם מת'יו פלאמיני כנראה יעזוב למילאן, קבוצה שהוא פשוט מתאים אליה כמו כפפה. עדיין קשה לי להאמין שהם באמת יעזבו, נדמה לי ותקן אותי אם אני טועה, טל, ששניהם מחוייבים מאוד למועדון ובעיקר לוונגר.
בקיצור, עונת מלפפונים חמה מאי פעם צפוייה לנו, וזה לפני שדיברנו על רונאלדיניו, קאקה(שיש שמועות שמילאן מתכוונת למכור אותו

- MrReD
- שגריר האופת'
אם כבר על המלפפונים.. קאקה ורונאלדיניאו כל כך יקרים, שבקושי יש קבוצות שמסוגלות לקנות אותם, אז שלא נדבר על קבוצות שרוצות לקנות אותם.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
דווקא לא כ"כ.
רונאלדיניו יכול להשתחרר מברסה תמורת קניית החוזה שלו (דומה למהלך שחלב יכול לעשות). אז על חשבון שנשארו לו 3שנים-כל שנה 6 מליון יורו= 18 מליון.
לא נורא לקבוצה שתרצה להשקיע בו.
קאקה לעומת זאת יש לו סעיף שחרור של בערך 60-70 מליון
רונאלדיניו יכול להשתחרר מברסה תמורת קניית החוזה שלו (דומה למהלך שחלב יכול לעשות). אז על חשבון שנשארו לו 3שנים-כל שנה 6 מליון יורו= 18 מליון.
לא נורא לקבוצה שתרצה להשקיע בו.
קאקה לעומת זאת יש לו סעיף שחרור של בערך 60-70 מליון

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גיא, פלאמיני כבר סגור במילאן לעונה הבאה, הוא הוכיח שהנאמנות שלו היא רק לחשבון הבנק. פיליפ לאהם לא יישאר בבאיירן, הוא כבר סגור בבערסה.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לדעתי הפרסומים עוד מוקדמים מדי, אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע
בכל מקרה, צעד מאכזב מאוד שלו כלפי מי שנתן לו את הבמה להתפתח, התנהגות כדורגלנית טיפוסית

בכל מקרה, צעד מאכזב מאוד שלו כלפי מי שנתן לו את הבמה להתפתח, התנהגות כדורגלנית טיפוסית

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תשמע, עם פלאמיני לפני חודש התחילו הספקולציות הרציניות לגבי מילאן, הכל כמובן הוכחש על ידי הצדדים, עד שהתקרב הדדליין (סוף אפריל) שארסן ונגר נתן לו. ביום שבת האחרון במשחק של ארסנל ראו את את פלאמיני יושב ביציע עם פבריגס וחלב ומריץ דאחקות, ואז באותו הערב הוא טס למילאן כדי לחתום ולעבור בדיקות רפואיות, ולמחרת הוצג בתמונה עם חולצת הקבוצה באתר הרשמי וכמובן שארסנל אישרה את העניין. לצערי הרב מדובר במעבר אך ורק בגלל כסף, כי מילאן היא מועדון שבשנים הקרובות יצטרך לעשות בנייה מחדשה אחרי שכל הבית אבות של נסטה,פירלו,מלדיני וכו' יפרוש/יעזוב. פלאמיני בסוף עונה קודמת רצה לעזוב, העונה הזאת הוא קיבל צ'אנס ענק מונגר שייבש את ג'ילברטו אחרי עונה ענקית של ג'ילברטו. פלאמיני נתן עונה באמת מצוינת, וההגיון אומר שהיה צריך להישאר, אך כמו שאמרתי, עוד קצת כסף יותר עניין אותו מאשר להישאר במקום שטוב לו.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לא ידעתי שהוא כבר הוצג במילאן
אולי גם עניין אותו המעבר לקבוצה יותר מפוארת ומכובדת כמו מילאן, למרות שזה כבר לא כזה משנה, כי הם ירדו מגדולתם בשנים האחרונות.
ומה הוא מחפש בליגה האיטלקית?? נתן עונה גדולה באנגליה ועוזב, מי יודע איך הוא יסתדר שם.

אולי גם עניין אותו המעבר לקבוצה יותר מפוארת ומכובדת כמו מילאן, למרות שזה כבר לא כזה משנה, כי הם ירדו מגדולתם בשנים האחרונות.
ומה הוא מחפש בליגה האיטלקית?? נתן עונה גדולה באנגליה ועוזב, מי יודע איך הוא יסתדר שם.
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
לא הייתי מספיד את מילאן כל כך מהר.kawkaz כתב:לא ידעתי שהוא כבר הוצג במילאן![]()
מדובר באחד המועדנים המפוארים ביותר באירופה.
ירדו מגדולתם בשנים האחרונות?
שכחת כנראה מי לקח את ליגת האלופות בשנה שעברה... (או ב-2003...)
אז נכון שהעונה מילאן מקרטעת קצת, אבל תסמוך על מיסטר ברלוסקוני - הסיפור יהיה שונה בשנה הבאה.
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection