דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

שליחה על ידי Kמיתי »

פוגי, כמו שמרי אמרה, אי אפשר להישאר בשיא בלי הגבלה. אין מה לעשות. לכל דבר בחיים יש את נקודת השיא שלו. וכידוע, מהנקודה הכי גבוהה, אפשר רק לרדת. להישאר שם זה לא ממש אפשרי, אולי לקצת זמן. ואת זה דרים הצליחה לעשות.
אני חושב שאנחנו צריכים לשמוח שדרים לא פרשו בשיא, אלא המשיכו להפציץ בעוד ועוד אלבומים מעולים.
כי אחרי הכל, על אף שמבחינה אישית הם כנראה מעבר לשיא (כמה פעמים כתבתי את המילה הזאת עד עכשיו?!), מפרספקטיבה קצת יותר רחבה, ביחס לעולם המטאל והפרוג מטאל, הם בטופ של הטופ כבר המון שנים. ככה שיש לקחת את העניינים בפרופורציה.
הלוואי היו בעולם עוד כמה להקות שהיו מוציאות דיסקים כאלה 'מאכזבים' (כמובן מתוך הנחה שהאלבום ישמע פלוס מינוס כמו שני השירים שכבר שמענו).
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

מצוין, ולכן בדיוק אני לא מרגיש שום בעיה לומר את מה שאני מרגיש לגבי השירים.

אנחנו בסה"כ מסכימים, זה לא מדהים, וזהו, וזה בסדר שזה לא מדהים. מעולה, זה בדיוק מה שאמרתי.
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

אני בעד חוויה מתקנת. האלבום הבא - Falling into Infinity II.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

זו חוויה מתקנת בשבילך?
Falling into Infinity II?
מלבד כמה שירים באמת טובים באלבום הזה , הוא די לא משהו.
חוץ מ-Take Away My Pain ו-Trail of Tears שהם באמת שירים מצוינים , השאר ממוצעים-מינוס.
בכלל, Burning My Soul הוא אחד השירים השנואים עלי של דרים.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

יש בעיית סנכרון עם מילות התואר שאתם בוחרים להשתמש בהן כל הזמן.
יש הבדל עצום בין לא מדהים לבין בנאלי לבין לא-משהו לבין בינוני וכו'.

שיר שהוא לא מדהים, לא אוטומטית הופך לבינוני. בינוני זה אפילו דיי נמוך, אבל מצד שני לפי הסאב-טקסט שלכם גם אתם לא חושבים שהשירים בינוניים...
והשימוש במילים האלו הוא שיוצר חיכוך כל הזמן בהודעות שרצות כאן... או לפחות אל תפריזו סתם (לפי התחושה שלי לפחות, יש כאן הפרזות הפרזות).
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

מצחיק אותי שאנשים כבר מתחילים להספיד את כישרון הכתיבה של דרים, מתחילים להשלים עם העובדה שלא נשמע יותר מהם דברים חדשים, הם כבר לא ילהיבו אותנו או יתנו לנו שירים גאוניים. אולי מבחינת אלבומים אתם צודקים, כי קשה לי להאמין שנשמע דברים מטורפים או חדשניים שלהם כמו SDOIT, אבל מפה ועד להשלים עם העובדה שללהקה נגמר הדלק או שזהו הם דורכים במקום על סמך שני שירים? יש לכם עוד 4 רצועות, ביניהן אחת שמסיימת סאגה שכולה גאונית בעיניי ואחת שרק השם שלה מעביר בי צמרמורת של התרגשות ואת התחושה שנשמע כאן משהו מדהים.

זהו, דרים סיימו את עבודתם ועכשיו רק יתנו דברים "בינוניים" או "ממוצעים"? אוקטבריום ב-2005, שבעיניי נמצא שם למעלה באיזור השירים הכי טובים שהלהקה כתבה, THE DARK ETERNAL NIGHT שהוא וואחד פריצת דרך פה גם אל הצד הכבד וגם אל הצד הפרוגרסיבי של הלהקה.

מי שלא שם לב - הלהקה ממחזרת את המבנים של השירים שלה עוד מהאלבום הראשון שלה. פתאום נמאס? חבר שלי אמר לי גם את הטיעון הזה כששמע את AROP ועניתי לו בפשטות - אתה צודק. השירים של דרים חוזרים על עצמם מבחינת מבנה. אבל ככה זה מהיום הראשון. אין כל כך הרבה לאן לרוץ פה מבחינת מבנים או לחדש. אם יתנו לכם משהו שונה ממה שאתם מכירים זה יהיה מוזר ולא יסתדר לכם, ירגיש מבולבל ולא מובן, ואם יתנו לכם את אותו מבנה זה יראה ממוחזר. אין לי שום בעיה עם AROP (חוץ מרודס והמשחקים היפניים בקלידים שלו)- השיר לטעמי עומד באותו קנה מידה עם קונסטנט מושן שנחשב לשיר סטנדרטי של דרים עם טוויסט נוסף בפנים. גם כאן יש בית פזמון בית פזמון אינסטרומנטל חוזרים לפזמון. אבל מה רע בזה? תנו להם לחדש לכם ולגרום לכם לחרבן על עצמכם באפיקים, בשירים קצרים אין כל כך את האופציה ליצור גורדי שחקים.

ביחס לדברים אחרים שלהם זה אותו דבר. רק שעכשיו זה נראה ממוחזר ולא מדבר אליכם כי אולי הריף פה לא עובד לכם והסולו כאן לא לדעתכם.

סוף חפירה!
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

לא מאמין לכל כך הרבה דברים שליליים שרצים כאן.
שומע את שני השירים בלופ אינסופי כבר יומיים. מה שנשמע מוזר ולא מוכר וחדש אצל דרים, עכשיו יושב יפה במקום.
שמעתי קודם את AROP, והתחלה השירה של לאברי בכלל לא הזכירה לי את עצמו ואת דרים, עש שלא חזר לשירה ה"נורמלית", שלו. אחרי כמה שמיעות התרגלתי לדבר ה"חדש" הזה.
השירה של פורטנוי בANTR סבבה לגמרי, הכל הזה, הסגנון שירה הזה בא להדגיש משהו מאוד ספציפי בשיר, זה הכל, לכן נבחר לשיר את זה בצורה שכזאת. אני דווקא סבבה עם זה. למרות שכן בהתחלה זה נשמע מוזר. אבל המוזר הזה - זה החידוש - זה מה שאתם מצפים מהם - לחדש לחדש כל הזמן, ואז כשאתם מקבלים את זה - אוי זה לא החדש שציפינו לו (שאגב בעצם רציתי לשמוע משהו ישן בעטיפה חדשה - כמו כל הקריאות לאוויק ל6DOIT ולSFAM).
ב-ANTR אני אגב שומע קצת רמיזות ל SFAM.

הדבר היותר בנאלי מכל מה שנאמר כאן על הליריקה הקיטש וכו' זה הקטע ב-ANTR כשהרופא חוזר במילים את מה שלאברי שר. זה לדעתי מיותר לגמרי. אבל זה לא מעצבן, זה סתם בנאלי.

אה וAROP - מת על הקטע של רודס הנינטנדוי :)

סולואים, ריפים והכל פשוט מצוינים. והקול של לאברי - מצוין.

חוץ מזה אני מאוד מבסוט מהשירים. ויאללה שידלוף כבר האלבום
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Carpe Diem כתב:השירה של פורטנוי בANTR סבבה לגמרי, הכל הזה, הסגנון שירה הזה בא להדגיש משהו מאוד ספציפי בשיר, זה הכל, לכן נבחר לשיר את זה בצורה שכזאת.
מסכים. זה בבירור בא להשלים דבר מה בין המוזיקה למה שמסופר. אני לא רואה את לאברי עושה משהו אפילו בסגנון כדי לגשר בין הקטעים המוזיקליים שמה.
Carpe Diem כתב:אה וAROP - מת על הקטע של רודס הנינטנדוי :)
:yes:
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

NamelessATM כתב:זו חוויה מתקנת בשבילך?
חוץ מ-Take Away My Pain ו-Trail of Tears שהם באמת שירים מצוינים , השאר ממוצעים-מינוס.
זה ב-ד-י-ו-ק העניין.
באלבום הזה ישנה הפרדה מאד ברורה לבין מה שדרים עושים כשהם רגועים, נינוחים והמוזיקה שלהם יוצאת ללא כל מעורבות של "אגו מוזיקלי", לבין מה שקורה כשיושבים להם על הראש ואומרים להם איך להשמע. האלבום הזה הפך לאיזשהו טאבו בקרב חברי הלהקה, וזאת טעות כי יש בו רגעים ענקיים שאסור להתעלם מהם.
כיום, עושה רושם, מי שיושב ללהקה על הראש אלה לא מפיקים, אלא הנורמות המוזיקליות בעולם המטאל.
אני חושב שאם חברי הלהקה "יורידו הילוך" בכל מה שקשור לטכניקה וסאונד ויצרו אלבום רגוע ושלו בסגנון fii, רק ללא התערבות של צד שלישי, יצא לנו אלבום שלא יאכזב אף אחד, למעט הקומץ שמצפה מדרים "לתת בראש".
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

Carpe Diem כתב: שומע את שני השירים בלופ אינסופי כבר יומיים. מה שנשמע מוזר ולא מוכר וחדש אצל דרים, עכשיו יושב יפה במקום.

ANTR-יושב אצלי כבר מושלם.
אחלה של שיר
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ראשית הבהרה: לא שמעתי את שני השירים החדשים, בלהקות שאני באמת מעריך - אני שומע אלבום. אין כזה דבר מבחינתי "סינגל". עם זאת, אני בהחלט מבין את מי שמעוניין לשמוע ראשון את היציאה החדשה של הלהקה האהובה עליו.

שתי הערות בנושאים הנ"ל:

1. Rush, King Crimson, Iron Maiden, David Bowie, Radiohead. פשוט חשבתי לתת לכם כמה אומנים שעברו את השיא שלהם, ואין בכלל ספק לגבי זה. ועם זאת, האומנים הללו לא מפסיקים ליצור, וליצור דברים טובים ויפים. DT אף-פעם לא תגיע לשיאים של Scenes או IAW, כי לא נראה לי שתיווצר בלהקה סיטואציה רגשית שתגרום להם להתפוצץ כמו שהם עשו אז. סה"כ SC ו-TOT הם אלבומים טובים, לא "טובים כמו..." פשוט טובים. מי שחושב שהלהקה הזו יכולה להגיע רחוק יותר ממה שכבר הושג מבחינה יצירתית - דינו להתאכזב גם באלבום הבא ובאלבום הבא ובזה שאחריו.

2. ולמרות שאני כביכול "מצדיק" את הצד שאומר שבאמת לא צריך שכל פעם הציפיות יהיו בשמיים, אז אי מאוד מסכים עם פוגי: ביום שפורטנוי יפסיק להשוות כל אלבום לאלבומים קודמים ב"פרומושן" שלהם - המעריצים שלו יפסיקו. ומשום מה אני חש שיש פה כמה אנשים, שגם אם פורטנוי יחרבן להם באוזן הם ישכנעו את עצמם (ועוד כמה אנשים) שזה דווקא נשמע טוב.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

חתוליס כתב:
זה ב-ד-י-ו-ק העניין.
באלבום הזה ישנה הפרדה מאד ברורה לבין מה שדרים עושים כשהם רגועים, נינוחים והמוזיקה שלהם יוצאת ללא כל מעורבות של "אגו מוזיקלי", לבין מה שקורה כשיושבים להם על הראש ואומרים להם איך להשמע. האלבום הזה הפך לאיזשהו טאבו בקרב חברי הלהקה, וזאת טעות כי יש בו רגעים ענקיים שאסור להתעלם מהם.
כיום, עושה רושם, מי שיושב ללהקה על הראש אלה לא מפיקים, אלא הנורמות המוזיקליות בעולם המטאל.
אני חושב שאם חברי הלהקה "יורידו הילוך" בכל מה שקשור לטכניקה וסאונד ויצרו אלבום רגוע ושלו בסגנון fii, רק ללא התערבות של צד שלישי, יצא לנו אלבום שלא יאכזב אף אחד, למעט הקומץ שמצפה מדרים "לתת בראש".
נקודה מעניינת.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

תגידו מה שתגידו...ואל תיהיו מרוצים.
אבל אישית למרות שאני לא חושב שהשירים האלו הם איזה עילוי, אני פשוט לא מסוגל להפסיק לשמוע אותם..
אני שומע אותם המון, תמיד שיש לי מצב רוח למשהו קצת פרוג מטאל(וההשפעות הגותיות האפלות ממש מתאימות לי) אני ישר מעביר את הנגן לשירים האלה אוטומטית. :oops:
חוץ מזה, יש עוד 4 שירים ששלושה מהם די ארוכים..אז לא רק שיש עוד מספיק מה לשמוע, אני בטוח שיהיה שם דברים איכותיים והרבה. לא הגיוני שדרים תפספס פה.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

pugi כתב:מצוין, ולכן בדיוק אני לא מרגיש שום בעיה לומר את מה שאני מרגיש לגבי השירים.

אנחנו בסה"כ מסכימים, זה לא מדהים, וזהו, וזה בסדר שזה לא מדהים. מעולה, זה בדיוק מה שאמרתי.
אנחנו לא מסכימים.
זה כן מדהים. דרים ת'יאטר תמיד מדהימים. יש מדהים יותר, ויש מדהים פחות.
הכל יחסי.
שים את השירים האלה ביחס לשיא של דרים, אז תהיה עלול להתאכזב. שים את השירים האלה ליד כל להקה אחרת, ואתה תרצה לחבק את הרמקולים.
וזאת הגדולה של דרים. הם יוצרים מוזיקה מדהימה ואנשים עוד מעיזים להתאכזב מהם. אתה יודע מה? זאת המחמאה הכי גדולה שהם יכולים לקבל.
Carpe Diem כתב:אה וAROP - מת על הקטע של רודס הנינטנדוי :)
גם אני כתבתי את זה למעלה. ואני מרגיש צורך להגיד שוב שזה פשוט קטע חזק :)
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ufomatan כתב:
Sentient 6 כתב:לא רע כמו הקודם אבל כבר שבע שנים שאין שום דבר חדש תחת השמש ואולי בפני עצמו זה סביר כי הקהל אוהב את זה וזה זורם ומגניב וזה עדיין אחלה של איזי ליסנינג אבל השירים האלו נוסחתיים ולא מקוריים וזה מביא לי את הסעיף שהלהקה שהכי אהבתי נפלה לתהום עמוקה של מיחזור גמור של עצמה.
מתן- אני חושב שאתה מגזים קצת. אני חושב שהלהקה הוציאה מספיק אלבומים מרשימים כדי לא "ליפול לתהום עמוקה" אחרי 3 אלבומים פחות טובים. אני חשוב שהציפיות מדרים הפכו ללא הגיוניות ושופטים אותם לחומרה על כל שטות.
גם אני חושב שפורקופיין ווילסון היום לא מעניינים כמו פעם, אני לא חושב שמאז לייטבולב סאן (שגם הוא לא היה מצויין כמו הקודמים לטעמי) הם הוציאו אלבום שהעיף לי את הראש. אבל זה לא אומר שהם לא הרכב טוב ומעניין למרות הבנאליות לדעתי של האלבומים האחרונים שלהם.
פורקיופיין לא קשורים לזה בגרוש, גם וילסון רץ במעגלים סביב עצמו בזמן האחרון אבל שיהיה זה לא רלוונטי מסיבה אחת. הציפיות שלי מדרים ת'יאטר כבר לא קיימות, קיוויתי רק לשמוע משהו מעניין שיגרה לי את האוזן אבל לא קיבלתי את זה בכלל. הדינמיקה אומנם יותר מעניינת מהאלבום הקודם שפשוט היה יבש לחלוטין לדעתי אבל עדיין אני מרגיש ששמעתי את זה כבר וזה פשוט ל-א מ-ע-נ-י-ין!!!
אין שם שום אתגר, שום רצון לשבור את המוסכמה ובאמת להלחין איזושהי מפלצת שתאתגר את האוזן כמו פעם. זה מצעד מטורף של שינוי מקצבים, פולי ריתמיקה שהם חרשו עליה כבר יותר משני עשורים ועל הכל חולשים הפזמונים האפיים האלו שפשוט תופסים אותך ונכנסים חזק לראש ואני מודה לחלוטין, הם ממכרים וכיפיים והם בערך הדבר הכי קליט ששמעתי מאז סופר פריק של ריק ג'יימס אבל עזוב ריק ג'יימס, אין שם שום דבר מפיל, בשבילי המוזיקה הזאת נטחנת כמו טיל ולא נשארת איתי אחרי שבוע ומבחינתי זה המבחן הסופי.

מי שזה עדיין מרטיט אותו, סבבה, שיהנה, באמת שהם חבורה של יוצרים בעלי יכולות טכניות מדהימות אבל מבחינתי, כשמבחן הזמן מדבר (6 שנים אחרי שהתחלתי לשמוע אותם, כל מי שיש לו פז"ם יותר גבוה אחלה אני לא נכנס לזה אז אל תתחילו אפילו) זה הכל.
וואלה, מי שעדיין מצליח להתרגש באמת שאני מקנא בו כי אני שומע אותם ואוכלת אותי ההרגשה שזה פשוט לא זה. הכוונות שלי הכי אנוכיות וטובות, רק ליהנות מהחומרים החדשים כמו שאני עדיין מצליח ליהנות מאוויק, סינז וסיקס דגריז. אז עזבו אותי מהבבל"ת, זה או כן או לא והיום זה לא.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

חתוליס כתב:
זה ב-ד-י-ו-ק העניין.
מה טאבו?
הם מבצעים את Hollow Years, Drawing Lines in the Sand, Trail of Tears...

ואני חושב שאנשים לא פירשו כהלכה את מה שפורטוי אמר לחשוב על האלבום כשילוב של LTL עם אווייק וכ'ו...
קודם כל, אל תיקחו את זה בצורה כזו מילולית... זה לא באמת שירים של אוויק עם חתיכות של LTL שזורות באמצע.
נראה לי הכוונה היתה יותר ברוח של השירים האלה, ומאפיינים מוזיקליים דומים (נגיד אופי של שיר, אווירה, אורך, כבדות... דברים כאלה). לא אותה רמה.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
popo
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי popo »

ולי יש סקופ מטורף! :wow:

יש בשני השירים האלה בסיסט! ממש בנאדם שמנגן על גיטרה בס!
אבל מישהו שכח לשחרר את הטראקים של הבס מה-Mute...בעסה

אבל במחשבה שניה זה לא כזה נורא כי בכל מקרה הוא יעתיק את תפקידי הגיטרה 1:1 לבס. :x
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

Sentient 6 כתב:
קיוויתי רק לשמוע משהו מעניין שיגרה לי את האוזן אבל לא קיבלתי את זה בכלל...
אין שם שום אתגר, שום רצון לשבור את המוסכמה ובאמת להלחין איזושהי מפלצת שתאתגר את האוזן כמו פעם. זה מצעד מטורף של שינוי מקצבים, פולי ריתמיקה שהם חרשו עליה כבר יותר משני עשורים ועל הכל חולשים הפזמונים האפיים האלו שפשוט תופסים אותך ונכנסים חזק לראש ואני מודה לחלוטין, הם ממכרים וכיפיים והם בערך הדבר הכי קליט ששמעתי מאז סופר פריק של ריק ג'יימס אבל עזוב ריק ג'יימס, אין שם שום דבר מפיל, בשבילי המוזיקה הזאת נטחנת כמו טיל ולא נשארת איתי אחרי שבוע ומבחינתי זה המבחן הסופי.

מי שזה עדיין מרטיט אותו, סבבה, שיהנה, באמת שהם חבורה של יוצרים בעלי יכולות טכניות מדהימות אבל מבחינתי, כשמבחן הזמן מדבר (6 שנים אחרי שהתחלתי לשמוע אותם, כל מי שיש לו פז"ם יותר גבוה אחלה אני לא נכנס לזה אז אל תתחילו אפילו) זה הכל.
וואלה, מי שעדיין מצליח להתרגש באמת שאני מקנא בו כי אני שומע אותם ואוכלת אותי ההרגשה שזה פשוט לא זה. הכוונות שלי הכי אנוכיות וטובות, רק ליהנות מהחומרים החדשים כמו שאני עדיין מצליח ליהנות מאוויק, סינז וסיקס דגריז. אז עזבו אותי מהבבל"ת, זה או כן או לא והיום זה לא.
+1

הצלחת להגדיר בדיוק את מה שאני מרגיש.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ואני חושב שאנשים לא פירשו כהלכה את מה שפורטוי אמר לחשוב על האלבום כשילוב של LTL עם אווייק וכ'ו...
קודם כל, אל תיקחו את זה בצורה כזו מילולית... זה לא באמת שירים של אוויק עם חתיכות של LTL שזורות באמצע.
נראה לי הכוונה היתה יותר ברוח של השירים האלה, ומאפיינים מוזיקליים דומים (נגיד אופי של שיר, אווירה, אורך, כבדות... דברים כאלה). לא אותה רמה.
ברור גרינברגר. יש פשוט אנשים שזה חומר תבערה מצוין בשבילם כדי להצדיק תיזות שלמות ומופרכות שנבנו כדי לספר לנו מדוע האלבום החדש (שאת רובו הם לא שמעו אגב) הוא לא ברמה של סינס או SDOIT או איזה אלבום עבר אחר. הם רק שכחו שבדרים ת'יאטר, שומעים את האלבום כעצמו ולא משווים לאלבומים אחרים, כי אלבום הוא עולם ומלואו. יש אנשים שזה לא משנה להם מה דרים ת'יאטר יעשו, בסוף הם יגידו שדרים ת'יאטר לא מקוריים (כנראה שלהכניס אלמנטים של בלאק מטאל בשירים של דרים זה לא מספיק לאותם אנשים למרות שדרים לא עשו זאת עד כה), שהם לא מחדשים ולא "מגרים" את האוזן (זה הכי הצחיק אותי).

זה בסדר להתרגל לדרים ת'יאטר אחרי כמה שנים, לאהוב ולשמוע אותם כמו שהם, לא צריך לנסות בכוח לחפש להמציא ביקורות ודפקטים כמו שלא צריך בכוח לשבח ולהלל. אפשר לשמוע את האלבום הזה או אחר, גם אם הם לא טובים כמו אלבומים אחרים. בסופו של היום מדובר בחבורת המוסיקאים הכי מוכשרת שקיימת כיום בעולם הרוק, ומנגנת ביחד כבר מעל ל-20 שנה. לכתוב מוסיקה איכותית הם לא שכחו ולא ישכחו, המורכבות הייתה תמיד קיימת ותהיה, הכימיה בין חברי הלהקה מצוינת וכמו שאמרתי בדיון אחר פה השבוע, כל עוד דרים ת'יאטר קיימת הם תמיד ימשיכו להיות מושא ההערצה של כל להקות הפרוג של ימינו, ולא בכדי כל עוד הם קיימים אין מי שיעבור אותם מבחינת ההצלחה והקונסיסטנטיות. אני מאמין שגם אחרי שהם יתפרקו מתישהו, ייקח די הרבה זמן למישהו להיכנס לנעליים הענקיות האלה, אם בכלל מישהו יצליח.

שיהיה יום טוב :yes:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אוך טל אתה נשמע קצת כמו פאנבוי מתלהב... (סליחה :) )
אני שומע דרים קצת פחות משנתיים והדבר האחרון שאפשר לומר עלי הוא שאני מחפש להנפיץ ביקורות בכוח. אני עדיין מעריץ נלהב של דרים ואני בערך שומע אותם כל הזמן. כל זה לא אומר שאי אפשר להביע ביקורת. משום מה זה נשמע כאילו אתה נמנע בכל מחיר מלמתוח ביקורת כלשהיא על דרים.
תכלס פוגי ו sentient ‎6 צודקים. עזוב בבל"ט, האלבומים האחרונים לא גורמים לאותן הרגשות כמו הראשונים. ייתכן בהחלט שהשירים כן טובים וכן "מקוריים" מבחינות מסויימות, אבל במבחן התוצאה שלי אני פשוט שומע הרבה יותר את החומר הישן של דרים בלי שום פרופורציה.

אהה, והויכוח הזה כבר מזמן איבד את הטעם שלו וגם עוד 20 שנה עדיין ימשיכו אותו...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
שלח תגובה