נעליים!!! (מעמוד 4: כושר!!!)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

Re: נעליים!!! (מעמוד 4: כושר!!!)

שליחה על ידי Sunny »

אנשים עזבו אותכם מכושר גופני,שבו בבית על הספה ותלכו לישון :lol:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

התגובה שלי לכל הדיון הזה:
Adar Nahari כתב:. גוף האדם המדהים שלנו הוא דבר שיודע להתייעל. כאשר הוא עושה את אותו הדבר מספר רב של פעמים הוא פשוט לומד לבצע אותו טוב יותר, ע"י שהוא מתאמץ פחות ובדרך גם שורף פחות ופחות קלוריות מפעם לפעם. אלא אם תדע לאתגר ולהקשות על הגוף שלך מאימון לאימון (דבר מאוד מסובך אחרי שרצים הרבה). דרך טובה יותר לפעילות אירובית- תרגיל משקולות לדוגמא squat עם מעט משקל אבל עם הרבה חזרות ומעט מאוד הפסקה בין סט לסט. תאמין לי תשרוף בחמש דקות יותר קלוריות ממה שאתה שורף היום בחצי שעה ריצה (אחרי שנים של ריצה). וההבדל הוא שכל אימון אתה יכול להוסיף משקל ולהמשיך ולאתגר את הגוף שלך מאימון לאימון ולא לאפשר לשריפת הקלוריות לרדת משמעותית.
פוסט נכון אבל שגוי באותה מידה. את מתייחסת פה לריצת רצף בלבד. רצים שמבינים מה הם עושים מגוונים את אימוני הריצה שלהם. לי יש בסביבות ה-7 אימוני ריצה, שונים לגמרי אחד מהשני. שיטות שונות לריצה: רצף, פארטלק, הפוגות. שינויים בריצה אפשר לעשות גם בשינויי קצב, שינויי משטח הריצה, שינויי שיפועי עליה / ירידה. ריצה זה עולם ומלואו, ממש לא דבר אחיד כמו שהצגת. מאוד לא מסובך לאתגר את הגוף, גם אחרי שנים של ריצה, אני עדיין רואה שיפורים ותוצאות. מצד שני, בל נשכח שגם סקוואט (שהוא תרגיל פשוט מדהים לרגליים), עם כל היתרונות שבו, לא אינסופי. יש גבול לכמה אפשר להמשיך ולאתגר את הגוף גם במשקולות מאימון לאימון, פשוט כי לכל גוף יש סף שהוא לא יעבור. בתחילת תקופת האימונים, תוכלי להעלות משקל מהר אך ככל שהזמן יחלוף, המשקל שתוכלי להוסיף והתדירות של הוספת המשקל ירדו באופן חד. אני יודע עד כמה סקוואט זה תרגיל שמזיין לך את ה-4 ראשי, אבל אדר יקירתי, שום סקוואט שאעשה לא ישרוף לי קלוריות כמו שאני שורף באימון ריצה אחד של 40 דקות. אז אני לא אאמין לך בנושא.
Adar Nahari כתב:. נתעלם לרגע מהעובדה שאתה בן ואני בת וצריכת הקלוריות שלנו שונה. אתה היום יצאת לרוץ, ובמקרה הכי הכי אופטימי שרפת 300 קלוריות. ונכון, היום אתה יכול לאכול 300 קלוריות יותר בלי להשמין. לעומת זאת אני ישבתי היום על התחת ואכלתי שוקולד (זה אכן קרה במציאות), אבל אני מרימה משקולות כבר שנה, ומסת השריר שלי היא יותר גדולה, ובלי לעשות כלום (חוץ מלאכול שוקולד) הגוף שלי צורך יותר קלוריות רק כדי לתחזק את עצמו. מחר אם אתה לא תרוץ לא תוכל לאכול עוד 300 קלוריות. אבל אני בהחלט יכולה להמשיך לאכול שוקולד גם אם האימון שלי ידחה בעוד יום או יומיים.
מתמטיקה מעניינת. זה נכון שמסת שריר גדולה שורפת יותר שומן וקלוריות גם בזמן מנוחה, אבל שריפת הקלוריות הזו היא די קטנה (אלא אם יש לך מסת שריר ממש ממש גדולה). ריצה תשרוף לך באימון אחד איכותי כמות קלוריות כזאת, שלא תשרפי גם ביומיים של מנוחה עם מסת השריר הזאת, כי ריצה שורפת קלוריות גם לאחריה; אל תשכחי שלגוף יש זמן התאוששות גדול גם מריצה. אני מסכים איתך שמשקולות זה חשוב לחיטוב, אבל רק בגלל שמשקולות שורפות גם שומן, לא עושה אותן יותר טובות מריצה, ובטח ובטח שלא עושות ריצה למיותרת.
Adar Nahari כתב: בנוגע לסיבולת לב ריאה- תכנס לסט חמש חזרות כבד של squats ואז תגיד לי שזה לא עובד על לב ריאה.
לא אמרתי שמשקולות לא עובדות על לב-ריאה, אבל זה פשוט לא בר-השוואה בכלל למה שריצה עושה ללב-ריאה.
Adar Nahari כתב:כמו גם שכבר הוכח שגם אצנים וגם רצי מרתון (ששניהם מקרה קצה של ריצה) הדרך הטובה ביותר לשפר את השיאים שלהם היא ע"י הוספת אימון משקולות לאימונים שלהם.
מצוין. נכון, משקולות אכן משפרות את אימוני הריצה. עכשיו, תראי לי אצן אחד או רץ מרתון אחד בעולם, שיוותר על אימוני ריצה "כי זה מיותר, ואפשר לשפר ריצה גם בלי לרוץ". זה שמשקולות נותן פוש קטן ליכולת הריצה, לא מבטל את החשיבות של הריצה עצמה.
Adar Nahari כתב:והכי הכי חשוב! אין כמו להגיע לחד"כ ולהיכנס לסט יחד עם איזה בחור מגודל ולשים יותר משקל ממנו על המוט.
זה מה שנקרא כבוד על.
בטח, הכי חשוב. אני אישית לא עובד (כרגע) על משקלים גבוהים ונראה יותר מגודל וחטוב מהרבה אנשים שמרמים יותר ממני. הכל תלוי במטרת האימון. די ילדותי לחשוב בצורה כזאת לטעמי.

באשר לווינגייט. הכל חרטא, אל תקשיבו לאף אחד, כולם מיושנים, לא מבינים מהחיים שלהם. זה נראה כמו מקרה קיצוני של מישהי שלא הסתדרה עם תוכנית אימונים מסויימת אז היא תוקפת את כל המוסד. חוסר ניסיון, רהב. אני מודע לבעיית ווינגייט, אני מודע לעובדה שזה בית חרושת לציונים. אבל לומר שהם לא מבינים כלום מהחיים שלהם? שכל מי שלמד בין כתלי המוסד הוא אחד שלא מבין בספורט??? שטויות בשקשוקה. אני מכיר הרבה בוגרי ווינגייט שהם משכמם ומעלה, תותחי על; אנשים שיודעים לבנות תכנית אימונים, יודעים לקרוא את האדם שמולם, יודעים להתמקד בדיוק היכן שצריך. תכנית האימונים הנוכחית שלי היא תוכנית שהמדא"ג שלי בנה לי לפני 3 שנים, עוד בהיותי בצבא. בזכותו הכושר שלי זינק ברמות מטורפות והיא רלוונטית מאוד עד היום.
Adar Nahari כתב:כל מה שקשור לאימונים יש לי שם אחד- mark rippetoe
כל מה שקשור לתזונה- lyle mcdonald
יופי, בחרת 2 אנשים, אסכולה אחת, ויאללה - ראש בקיר. יש כל כך הרבה מאמנים ושיטות אימון בעולם - תתפלאי, חלק מהם אפילו תומכים בריצה!
Adar Nahari כתב:מה שאני בסופו של דבר אמרתי, זה שכל מטרה שתרצה להשיג, אפשר להשיג ללא ריצה.
אפילו לשפר את הריצה.
אז אין סיבה מוצדקת לאנוס את עצמך בניסיון לרוץ.
לשפר את הריצה בלי לרוץ זה כמו לקלף בננה ביד אחת. אפשרי, אבל למה אם אפשר לעבוד הרבה יותר ביעילות? יכולות גופניות מורכבות (כמו אופניים, ריצה ושחיה) אפשר לשפר מעט עם עבודה על שרירים ממוקדים, אבל זה פשוט לא יתקרב לרמה שאפשר לעלות ע"י, ובכן, פשוט להתאמן על אותה יכולת. האמת היא, שזה ממש אבסורדי לדעתי לא להבין את זה. אימון בסיסי לריצה יהיה ריצה. על זה, אפשר להוסיף משקולות בשביל לתת עוד פוש.

"לאנוס את עצמך", "משעמם רצח". אני נהנה מאוד מריצה, תודה.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אם אתם כבר מדברים על ריצה . ריצה היא אחת הפעולות הספורטיביות שאני הכי מתחבר אליהם ( טוב כשאתה עושה משהו כמו שצריך בדרך כלל גם תאהב לעשות אותו ) .
בתקופת התיכון הייתי אוהב לרוץ 2000 ו-4000 . תקופת השיא שלי הייתה בתחרות ריצה בגבעת וושינגטון של בתי הספר המחוזיים בירושלים , הייתי במקצה השני שבו היו 3 רצים . ובדירוג הסופי הגעתי למקום ה-3 עם 6:55 . לעומת זאת בבי"ס עשיתי פחות מזה - 6:09 אבל אני מאוד מסופק אם זה משקף כי הורידו לנו על כל ה-4 סיבובים כמה עשרות שניות .
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

Re: נעליים!!!

שליחה על ידי YtsejAmir »

Adar Nahari כתב:
yyzboy1928 כתב: המלצה לנעלי ריצה ? משהו שקל לרוץ איתו ולהשיג איתו תוצאות טובות. :roll:

יש לי המלצה:

ריצה זה מיותר.
לכו להרים משקולות, זה יעיל.
אדר, את טועה. ריצה/הליכה זה חלק בלתי נפרד מתוכנית אימונים אישית בחדר כושר (הליכה או ריצה + משקולות). לעשות רק הליכה/ריצה או להיפך רק מישקולות זה פשוט לא אפקטיבי וחבל על הזמן ועל הכסף. אח שלי מאמן כושר אישי בכיר במועדון "גו אקטיב" (ליאור עמרן - המלצה אישית) בראשון - מאמן כושר ו body builder כבר שנים, תואר ראשון בהוראת ספורט בסמינר הקיבוצים + בוגר וינגייט והמון ידע אישי שרכש לבד, דרך אגב, הוא אוכל 5 או 6 ארוחות כל יום (תפריט אוכל קבוע, הוא גם בונה תפריט תזונה אישי) עם משמעת מאוד גבוהה כבר שנים. הייתי מנוי בגו אקטיב שנה וזה חלק מהידע הקטן שלמדתי מאח שלי, בנוסף כמובן שאימון בחדר כושר ותזונה לא נכונה זה גם לא אפקטיבי.
אישית, בזמן שהייתי מנוי התחלתי ללכת גם לשיעורי יוגה והתאהבתי, לאחר שהסתיים לי המנוי הגעתי למסקנה שהליכה משעממת אותי ובאימון משקולות היה חסר לי משהו, משהו שקשור לנפש, לנשימה והגעתי למסקנה שאם יש ספורט שאני אתמיד בו תמיד ושאני אומר תמיד, אז זה לכל החיים, כי זה לא חוכמה להתאמן שנה-כמה שנים במכון כושר או מה שזה לא יהיה ואחרי זה להפסיק, אם אתה עושה ספורט תהפוך את זה לשיגרה לכל החיים, ואני לא רואה את עצמי הולך למכון כושר כל החיים, אז אם יש משהו כזה בשבילי זה יוגה, כי זה הרבה מעבר לספורט, אפשר לעשות את זה בכל מקום (לא צריך ללכת במיוחד למכון), זה מלמד אותך איך פאקינג לנשום! הפעולה היחידה שהגוף עושה כל הזמן, זה גורם לך להביט אל הנפש, פותר המון בעיות בריאות, גמשות, קואורדינציה, סיבולת, חיטוב, רוגע, זה עובד על הכל, בקיצור זה הרבה יותר עמוק וטהור בשבילי מללכת או להרים משקולות. כשאני אומר יוגה אני מתכוון לאשטנגה יוגה שזה אימון שיכול להגיע לרמות פיזיות אדירות עם נשימות ברצף).
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי WannaBeGuitarPro »

וואי אני אשכרה עצבני מלקרוא את השטויות שאת כותבת כאן...
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אני גם מאוד מתחבר ליוגה מאשר מכון כושר ואני חושב שזה יותר אפקטיבי לא רק על הגוף אלא גם על ההרגשה הפנימית שלך ולכן אתה מקבל 2 יתרונות במקום אחד .
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

זה כל כך עוזרי מצידך להגיע את זה :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

YtsejAmir כתב:
Adar Nahari כתב:
yyzboy1928 כתב: המלצה לנעלי ריצה ? משהו שקל לרוץ איתו ולהשיג איתו תוצאות טובות. :roll:

יש לי המלצה:

ריצה זה מיותר.
אדר, את טועה. ריצה/הליכה זה חלק בלתי נפרד מתוכנית אימונים אישית בחדר כושר (הליכה או ריצה + משקולות). לעשות רק הליכה/ריצה או להיפך רק מישקולות זה פשוט לא אפקטיבי וחבל על הזמן ועל הכסף. אח שלי מאמן כושר אישי בכיר במועדון "גו אקטיב" (ליאור עמרן - המלצה אישית) בראשון - מאמן כושר ו body builder כבר שנים, תואר ראשון בהוראת ספורט בסמינר הקיבוצים + בוגר וינגייט והמון ידע אישי שרכש לבד, דרך אגב, הוא אוכל 5 או 6 ארוחות כל יום (תפריט אוכל קבוע, הוא גם בונה תפריט תזונה אישי) עם משמעת מאוד גבוהה כבר שנים. הייתי מנוי בגו אקטיב שנה וזה חלק מהידע הקטן שלמדתי מאח שלי, בנוסף כמובן שאימון בחדר כושר ותזונה לא נכונה זה גם לא אפקטיבי.
אישית, בזמן שהייתי מנוי התחלתי ללכת גם לשיעורי יוגה והתאהבתי, לאחר שהסתיים לי המנוי הגעתי למסקנה שהליכה משעממת אותי ובאימון משקולות היה חסר לי משהו, משהו שקשור לנפש, לנשימה והגעתי למסקנה שאם יש ספורט שאני אתמיד בו תמיד ושאני אומר תמיד, אז זה לכל החיים, כי זה לא חוכמה להתאמן שנה-כמה שנים במכון כושר או מה שזה לא יהיה ואחרי זה להפסיק, אם אתה עושה ספורט תהפוך את זה לשיגרה לכל החיים, ואני לא רואה את עצמי הולך למכון כושר כל החיים, אז אם יש משהו כזה בשבילי זה יוגה, כי זה הרבה מעבר לספורט, אפשר לעשות את זה בכל מקום (לא צריך ללכת במיוחד למכון), זה מלמד אותך איך פאקינג לנשום! הפעולה היחידה שהגוף עושה כל הזמן, זה גורם לך להביט אל הנפש, פותר המון בעיות בריאות, גמשות, קואורדינציה, סיבולת, חיטוב, רוגע, זה עובד על הכל, בקיצור זה הרבה יותר עמוק וטהור בשבילי מללכת או להרים משקולות. כשאני אומר יוגה אני מתכוון לאשטנגה יוגה שזה אימון שיכול להגיע לרמות פיזיות אדירות עם נשימות ברצף).

אח שלך מאמן בגו אקטיב? איזה קטע, אני כמעט נרשמתי לשם :haha:
יש משהו במה שאתה אומר. אני בכלל אוהבת לגוון ויש לי המון תחומי ספורט שונים, אולי בקרוב גם יוגה (צריך להתייעץ).
כל ספורט לדעתי הוא לנפש. אם אתה עושה ספורט רק בגלל שאתה חייב/אמרו לך/רוצה להשיג משהו בזה. זה לא יחזיק זמן.
צריך ממש לאהוב את זה ולהתחבר נפשית ופיזית. ופה אנשים מתחלקים לקבוצות, וכל אחד עושה מה שהכי טוב לו וכיף לו.
ופה כבר נכנס המשפט "על טעם ועל ריח"...

בנוגע ליעילות של הריצה, או של המשקולות. אדר, שוב, את מביאה כאלה הכללות מופרכות. ריצה משפרת המון, וגם משקולות (לאו דווקא התעסקות בניפוח שריר בלבד) הכל עוזר ומחטב ומכניס לכושר. השאלה מה הכי נהנים לעשות. זה הכל.
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

...אולי תחתכו את כל הפקה פקה הזה?
תלמידי תיכון לא צרכים ללכת לחדר כושר לדעתי ולנפח את עצמם,
בשביל תלמידי תיכון יש את הדבר הכי טוב, הכי זול והכי יעיל - "אחריי! לצה"ל" . 150 ש"ח לשנה ומשפרים את הכושר הגופני, את הביטחון העצמי ואת הערכים [מור"ק, התנדבות וכד'].

כל פעמיים בשבוע, שעתיים בכל אימון למשך שנה שלמה, כל שלושה חודשים מבחני בר-אור, ריצות באופן קבוע; בחנוכה, פסח ותחילת החופש הגדול יש 'סדרות' שבהן כל קבוצות 'אחריי!' מכל הארץ נפגשות ביחד ליומיים-שלושה ועושים חירפונים, בסוף כל סדרה יש מסע אלונקות מ-ט-ו-ר-ף ומייגע של כמה שעות... בקיצור, זה הדבר הכי טוב בעולם. (:
אני נמצאת שם כבר שנתיים וכל אימון עדיין יותר מלהיב מהשני, היום למשל באים אלינו מפלס"ר גבעתי להעביר אימון D:
קיצר זה שולט, מומלץ ביותר!

ובקשר לנעליים - ניו בלאנס :love:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ליאור דבר איתי שתייעץ לי לגבי החדר כושר!
תמונה
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

TheLight כתב:...אולי תחתכו את כל הפקה פקה הזה?
בשביל תלמידי תיכון יש את הדבר הכי טוב, הכי זול והכי יעיל - "אחריי! לצה"ל" . 150 ש"ח לשנה ומשפרים את הכושר הגופני, את הביטחון העצמי ואת הערכים [מור"ק, התנדבות וכד'].

כל פעמיים בשבוע, שעתיים בכל אימון למשך שנה שלמה, כל שלושה חודשים מבחני בר-אור, ריצות באופן קבוע; בחנוכה, פסח ותחילת החופש הגדול יש 'סדרות' שבהן כל קבוצות 'אחריי!' מכל הארץ נפגשות ביחד ליומיים-שלושה ועושים חירפונים, בסוף כל סדרה יש מסע אלונקות מ-ט-ו-ר-ף ומייגע של כמה שעות... בקיצור, זה הדבר הכי טוב בעולם. (:
אני נמצאת שם כבר שנתיים וכל אימון עדיין יותר מלהיב מהשני, היום למשל באים אלינו מפלס"ר גבעתי להעביר אימון D:

היי! גם אני באחריי.
אכן דבר מטורף. אתה מגיע לטירונות כ"כ מוכן אחרי הדבר הזה...
יום ראשון יש לנו מסע חולצה. אלונקות, סחיבת פצוע, כל הכיף!
אני הולך לאימונים של אחריי, במקביל הולך לחד"כ ועושה גם ריצות ואימוני סיבולת באופן עצמאי... בחיים לא הרגשתי כ"כ בריא
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

RemedyLane כתב:
YtsejAmir כתב:
Adar Nahari כתב:

יש לי המלצה:

ריצה זה מיותר.

אח שלך מאמן בגו אקטיב? איזה קטע, אני כמעט נרשמתי לשם :haha:
יש משהו במה שאתה אומר. אני בכלל אוהבת לגוון ויש לי המון תחומי ספורט שונים, אולי בקרוב גם יוגה (צריך להתייעץ).
כל ספורט לדעתי הוא לנפש. אם אתה עושה ספורט רק בגלל שאתה חייב/אמרו לך/רוצה להשיג משהו בזה. זה לא יחזיק זמן.
צריך ממש לאהוב את זה ולהתחבר נפשית ופיזית. ופה אנשים מתחלקים לקבוצות, וכל אחד עושה מה שהכי טוב לו וכיף לו.
ופה כבר נכנס המשפט "על טעם ועל ריח"...
אח שלי מאמן כושר אישי שם מאז שהסניף נפתח מלפני שנתיים בערך, למה כמעט? זה אחלה מועדון כושר :) . לגבי היוגה, אין צורך להתייעץ אם אין לך בעיה בריאותית מיוחדת, הכל נעשה בקצב האישי שלך, הייתי בשיעור ניסיון אתמול בהיכל התרבות (יש שם גם חוגים), התרשמתי לטובה מהמורה ונראה לי שארשם למרות שזה רק פעם בשבוע, זה הכי קרוב לבית, תבואי לשיעור ניסיון ביום שלישי הבא.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
Adar Nahari
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי Adar Nahari »

בנוגע ליעילות של הריצה, או של המשקולות. אדר, שוב, את מביאה כאלה הכללות מופרכות.
לפחות שאר האנשים מנמקים את עצמם (ואני עוד אתייחס לזה). אני רוצה לשמוע מה כל כך מופרך ועל פי מה את אומרת את זה. כי מישהו אמר לך פעם?

bad data repeated often enough become common wisdom

ורק דוגמה קטנה לפנינים ששמעתי מהפה של כל מיני אנשי וינגייט (וזה מחדרי כושר שונים במקומות שונים בארץ):
* "לא שמעתי אף פעם שהגוף מתייעל" (אז הוא נהיה חזק יותר או מהיר יותר איך???)
* "כל העבודה על השרירים כשעושים מתח זה בדרך למטה" (כי פשוט יש גמד קטן שדוחף אותי למעלה...)
* "את יודעת שאת עושה את התרגיל לא נכון. אבל אני לא יכול להסביר לך עכשיו, תבואי אליי לאימון אישי ואני אסביר לך" (דבר גאוני להגיד לאדם עם 80 ק"ג על הכתפיים).

אז זה למה אני משתדלת לא להקשיב להם.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

לאדר- אני יודעת כי יש לי נסיון בתחום.
ושוב, הנקודה הסופית שלי היא, שלא צריך להתקבע על משהו אחד ולשלול מליון דברים אחרים. (אם את רוצה, בכיף, כל אחד יעשה מה שטוב לו).
כל תרגיל ואימון עובד על קבוצת שרירים שונה וכך אפשר להתחזק בכמה וכמה אופנים.
ובנוגע לבוגרי וינגייט, אני לא יודעת מי הם המאמנים שפגשת, הם באמת נשמעים מטומטמים. אני למזלי הכרתי מאמן תותח. ואני מודה כל יום על זה שהוא נקרה בדרכי.
זהו, למען האמת, קצת נמאס לי מההתנצחות הבלתי נגמרת (על דברים שהם אינדיוידואלים בסופו של דבר) אז אני את הדיון הזה סיימתי. :)

ואמיר, כמעט נרשמתי לשם, אבל מצאתי מקום יותר טוב, (הרבה) יותר זול ומתאים בול לצרכים שלי עם המאמן שהוא באמת ובתמים הבן-אדם הכי מדהים שפגשתי, שבאמת אכפת לו מהמתאמנים שלו. ממש ראוי להערכה והערצה. וגם - כבר רואים תוצאות מעולות, אז נראה לי שאשאר שם :cheers:
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

WannaBeGuitarPro כתב:

היי! גם אני באחריי.
אני הולך לאימונים של אחריי, במקביל הולך לחד"כ ועושה גם ריצות ואימוני סיבולת באופן עצמאי... בחיים לא הרגשתי כ"כ בריא
יאא ברצינות? אוי ממש מגניב :D איזו קבוצה\מחוז? [מחוז דרום של יוני לשלטון! יוני הרכז :love: ]
אני חושבת שכדאי שבסדרת חנוכה ניפגש באמצע ונעשה ערב דרים D:
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

Adar Nahari כתב:ורק דוגמה קטנה לפנינים ששמעתי מהפה של כל מיני אנשי וינגייט (וזה מחדרי כושר שונים במקומות שונים בארץ):
* "לא שמעתי אף פעם שהגוף מתייעל" (אז הוא נהיה חזק יותר או מהיר יותר איך???)
* "כל העבודה על השרירים כשעושים מתח זה בדרך למטה" (כי פשוט יש גמד קטן שדוחף אותי למעלה...)
* "את יודעת שאת עושה את התרגיל לא נכון. אבל אני לא יכול להסביר לך עכשיו, תבואי אליי לאימון אישי ואני אסביר לך" (דבר גאוני להגיד לאדם עם 80 ק"ג על הכתפיים).

אז זה למה אני משתדלת לא להקשיב להם.
גם אני שמעתי המון משפטים מטומטמים מכמה מרצים באוניברסיטה. אבל ממש מטומטמים. אני עדיין לא אומר שכל הפרופסורים והדוקטורים מטומטמים, שאף אחד לא מבין מהחיים שלו, שכולם תקועים ומיושנים ושבעצם יש 2 מרצים אמריקאים שרק הם יודעים את האמת.

ולאלי, יש לך את הטל' שלי, תרים אליי מתי שנוח לך.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
WannaBeGuitarPro
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

TheLight כתב:
WannaBeGuitarPro כתב:

היי! גם אני באחריי.
יאא ברצינות? אוי ממש מגניב :D איזו קבוצה\מחוז? [מחוז דרום של יוני לשלטון! יוני הרכז :love: ]
אני גם מהדרום.. מי שמאמן אותנו זה שני בחורים
אחד בשם אביחי. מאמן מטורף קורע לנו את הצורה, ואלעד, גם הוא מטורף לא פחות.
אם אני לא טועה יש סדרה גם בפסח.
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

WannaBeGuitarPro כתב:
TheLight כתב:
WannaBeGuitarPro כתב:

היי! גם אני באחריי.
אני גם מהדרום.. מי שמאמן אותנו זה שני בחורים
אחד בשם אביחי. מאמן מטורף קורע לנו את הצורה, ואלעד, גם הוא מטורף לא פחות.
אם אני לא טועה יש סדרה גם בפסח.
אתה גם במחוז של יוני?? איזו קבוצה? דימונה\אופקים\שדרות\ב"ש\ירוחם? זה התחום של מחוז דרום...

והתכוונתי לפסח סורי ^^" גם אחריי חודשיים אני באופוריה מסדרת חנוכה...היה כזה מטורף D:
הוו ואם סדדרת פסח תהיה במתכונת של שנה שעברה, זה יהיה בכרמיאל ובעוד מקום וצריך להיות ממש מגניב :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הודעות פרטיות בבקשה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

ו........ נחזור לנעליים.

היום קניתי, סוף סוף, אחרי שנים! רבות שאני מחפש, ואנס!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
שלח תגובה