אני אומר שנעשה אצל עידן שוב וזהו. זה קצת יותר צפוני מת"א, כדי שיהיה יותר נוח לצפוניים, אותם כולנו אוהבים ומתים שיבואו למפגש, ועדיין במרכז ככה שלרוב האנשים לא יהיה תירוץ לא לבוא.
יאללה כפר יונה!
אבל באמת שאם אתם רוצים לעשות מפגש באילת או בחרמון, אני אהיה שם.
טוב, קודם כל, זה גרינברגר!
תפסיק לעוות לי את השם!
אם כי זה עיוות שעוד לא שמעתי באמת..
דבר שני, לניר יש נקודה... יש פה כמה אנשים לא מהצפון שאמרו שהם מוכנים להגיע לצפון. אז צריך לשים לב על מה אנחנו בעצם מתווכחים כאן. אם זה על איזה איזור טוב יותר תיאורטית או מה יותר טוב בפועל, כי אם אנשים מוכנים להגיע צפונה... הטיעון של "אנשים לא יגיעו כי זה רחוק" כבר לא תקף.
דבר נוסף אם אני לא טועה אני היחיד בינתיים שאישר שאפשר להיפגש אצלו בבית.
וניר, למען הסדר הטוב, גם עידן הוא בין אלה שמוכנים להגיע צפונה.. (הודעה עם כביש 4)
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
Plaschkes כתב:אני אומר שנעשה אצל עידן שוב וזהו. זה קצת יותר צפוני מת"א, כדי שיהיה יותר נוח לצפוניים, אותם כולנו אוהבים ומתים שיבואו למפגש, ועדיין במרכז ככה שלרוב האנשים לא יהיה תירוץ לא לבוא.
יאללה כפר יונה!
אבל באמת שאם אתם רוצים לעשות מפגש באילת או בחרמון, אני אהיה שם.
אם נעשה בכפר יונה זה עדיין יהיה מאוד בעייתי לצפונים שבאים בתחבורה ציבורית, כי אין רכבת, אז אנחנו תלויים באוטובוסים, והם מפסיקים יותר מוקדם מרכבת. וכל מה שאני רוצה לומר בהודעה זאת זה שזה שכפר יונה זה קצת יותר צפוני מת"א לא יעשה את זה יותר נוח לצפוניים, לא שום דבר מעבר
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
תחלס לא איכפת לי לאן להגיע, ואני אעשה את המקסימום להגיע לאן שצריך. מה שכן אם זה בצפון - מקומות לינה - זה מאוד יעזור - לאלה שרוצים לשתות קצת או לא לנהוג 90ק"מ בחזרה כשהם עייפים.
ולאור כל הויכוחים נראה שכפר יונה זה בערך האמצע הדרך בשביל כולם.
ואם זה יהיה בת"א או קרוב, אני מוכן לנדב איזה 2 מקומות שינה בדירת החדר שלי בת"א (ישנו גם יותר אצלי), בנות welcome במיוחד חחח.
אני מאמין שאני הוכל להגיע לכול פינה אפשרית בארצנו הקטנטונת (עם עוזרי יהיה לצדי בדרך מה טוב )
שמדובר בפגישה חד פעמית של חברי הפורום {והמועדון } שאני קורא הודעות שלהם יום יום !
אז בנתיים נותר לי לחכות לתאריך ולמקום בתקווה שאכן הוכל להגיע לשם!
יאללה אז לתקתק עינינים
Idan_Floyd כתב:אני מאמין שאני הוכל להגיע לכול פינה אפשרית בארצנו הקטנטונת (עם עוזרי יהיה לצדי בדרך מה טוב )
שמדובר בפגישה חד פעמית של חברי הפורום {והמועדון } שאני קורא הודעות שלהם יום יום !
אז בנתיים נותר לי לחכות לתאריך ולמקום בתקווה שאכן הוכל להגיע לשם!
יאללה אז לתקתק עינינים
לי לא משנה איפה יהייה המפגש, אני אשתדל ככול יכולתי להגיע. אני כמובן מעדיפה שהוא יקבע ביום חמישי ולא בשישי בגלל החזרה הביתה...
היוזמה ברוכה ונפלאה בעייני, וכל הכבוד למי שמוכן לתרום את ביתו!!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
אממ אני היחיד פה מהדרום?
לי יותר נוח שזה יהיה במרכז (כי אז יהיה לי גם איפה לישון - משפחה) אבל אני אוכל להטריח את עצמי לצפון אני חושב ...
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
Black Rose Immortal כתב:אממ אני היחיד פה מהדרום?
לי יותר נוח שזה יהיה במרכז (כי אז יהיה לי גם איפה לישון - משפחה) אבל אני אוכל להטריח את עצמי לצפון אני חושב ...
gatinho כתב:אל תשכחו שבימי חמישי בערב יש משחקים של מכבי! לפחות לי זה משנה. קצת.
מפגש פורום יש פעם בחצי שנה בערך, משחק של מכבי יש כל יום חמישי. חוץ מזה שאין יותר מדי לראות השנה ממכבי ת"א וכדאי להם לעוף כמה שיותר מהר כדי לחסוך בזיונות מול צסק"א ופנא בהמשך.
בקיצור, כולנו מקריבים משהו בשביל להגיע למפגש פורום, אתה יכול להקריב את המשחק של מכבי זה לא כזה הפסד גדול לפספס אותם השנה.