[19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

Re: דרים ת'יאטר חוזרים לארץ ב- 19 ביולי, גני התערוכה!

שליחה על ידי Schwimmer »

דרים הבטיחו ונראה שדרים מקיימים...אני מקווה שתהיה הופעה מדהימה כמו ההופעה הקודמת.
אני מכין את עצמי מראש לספוג שוב פוגואים שלא בשליטתי, גם אם זה היה החסרון היחידי בהופעה הקודמת, אין סיכוי שאני אהיה מסוגל לשבת בהופעה של דרים XD
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

Mars Volter כתב:elephant in the room:
ידוע שדרים להקה אהובה מאוד בטורקיה, מודה שאין לי מושג מה היחס אליה במדינות ערביות אחרות.
האם יופעל עליה מכבש לחצים כפי שהופעל על קוסטלו, פיקסיז והגיע בעיני לשיאו אצל ביבר? ואם כן, האם לדעתכם יש סיכוי שדבר כזה יפיל את ההופעה?
בוא נקווה שלא.. אבל אני באמת חושב שלחץ כזה לא יגרום לדרים לבטל הופעה, אני גם בטוח שהופעל עליהם לחץ מסוים בהופעה הקודמת בישראל כמו שבטח קורה לרוב/כל הלהקות הגדולות שבאות לפה, ובכל זאת הם החליטו לבוא ועוד אחרי ההצלחה האדירה של פעם שעברה, אני לא רואה סיבה שהם יבטלו את ההופעה פה.
ושמעו, אולי אני פשוט לא מבין איך כל העסק הזה פועל, אבל רק אני לא מבין מזה החרטא הזה של אומנים שמבטלים הופעות בגלל "לחץ ערבי" ומזה בכלל הלחץ הזה? אני מתכוון, אי פעם מישהו שמע על חבר להקה כלשהיא שנפגע/המשפחה שלו נפגעה בגלל שהוא הופיע במקום מסוים אחרי לחץ/איומים שהופעלו עליו? אי פעם האינטרנט, עיתונים, טלוויזיה והכל גינו להקה שהופיעה בישראל או בכל מקום אחר רק בגלל שהם, טוב, הופיעו שם? אי פעם האיומים האלה באמת השפיעו על להקות? הרי זה לא שמישהו יזכור ללהקה מסוימת את זה שהיא הופיעה בישראל, כמה ימים או מקסימוםםם כמה שבועות (לערבים hardcore) אחרי זה שוכחים הכל. אז מה בעצם המניע של להקות/אומנים לבטל הופעות בישראל בגלל הלחצים? הרי כולנו יודעים טוב מאוד שלמרות האיומים, אם לדוגמה הפיקסיז כן היו בסוף מקיימים את ההופעה שלהם פה, לא היה קורה להם שום דבר. שום דבר.
סמל אישי של משתמש
Osiris
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Osiris »

הבעיה שהמבחן ככל הנראה בבוקר
The hissing subsides, I'm in luck...
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

דייייייי איזה יופי, הפעם אני חייבת להיות ב-VIP ולא להימעך בין מלא צוציקים מעצבנים
הגיע הזמן לחדש את החברות במועדון!!!!
עשיתם לי את היום לגמרי :)
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: דרים ת'יאטר חוזרים לארץ ב-19 ביולי, גני התערוכה!

שליחה על ידי yakim »

היאח הידד :)
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

איזה אושר!!!!
הפעם במידה ומחיר ה-VIP יהיה הגיוני, אני אעדיף לקנות כרטיס VIP ולהנות מההופעה כמו שצריך.
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

חדשות מעולות ! ואז נקווה שנוכל לשמוע שירים מהאלבום החדש ( אם יצא עד אז ) .
sagi
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי sagi »

אני מאד מפחד שבגלל ההצלחה בפעם הקודמת, המארגנים תאווי הבצע יגבו סכום מוגזם ביותר. אתם חושבים שיש סכום שממנו צריך לחשוב פעמיים. ראו ערך מטאליקה לפני כמה חודשים
סמל אישי של משתמש
dreamt
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי dreamt »

לא יכול לחכות, נצטרך לוותר על יום לימודים, אני מאמין שאני יעמוד בזה.. D:
נערך לאחרונה על ידי dreamt ב ג' מרץ 01, 2011 10:52 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
erezcarmel
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי erezcarmel »

הרגע פירסמו גם בחשבון הטוויטר שלהם:
https://twitter.com/dreamtheaternet/sta ... 0618679296

אין לי אויר. אושר. אושר ענק. עננננקק! :metal:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Mars Volter כתב:elephant in the room:
ידוע שדרים להקה אהובה מאוד בטורקיה, מודה שאין לי מושג מה היחס אליה במדינות ערביות אחרות.
האם יופעל עליה מכבש לחצים כפי שהופעל על קוסטלו, פיקסיז והגיע בעיני לשיאו אצל ביבר? ואם כן, האם לדעתכם יש סיכוי שדבר כזה יפיל את ההופעה?
אין סיכוי כי מכבש הלחצים שאני אפעיל עליהם יותר גדול , ההופעה תתקיים אז דיר באלאק רן, בלי לתת רעיונות שליליים :-)

אני שוב מזכיר לכל מי שכותב פה ולמי שיכתוב פה באשכול, זה ההזדמנות שלכם להצטרף למועדון המעריצים, כי בקרוב אנחנו מוציאים את העיתון הראשון לשנת 2011 ואנחנו מדפיסים בדיוק את כמות העותקים לפי מספר חברי המועדון. מי שרוצה יכול ביום חמישי הקרוב להירשם במסגרת מפגש הפורום החגיגי, 120 ש"ח לחבר מועדון חדש ו-100 ש"ח לחבר מועדון שמחדש את החברות.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

האח!!!!!!!! איזה כיף!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

פתחנו איוונט להופעה תחת קבוצת המועדון.
אתם מוזמנים להצטרף ולשלוח לחבריכם (ולא לאיזו קבוצה עלומת שם של "אומנים עבור מוזיקה" או וואטאבר :zipped: ;) )

נעדכן את האיוונט עם פרטים נוספים ופלייר יפה בקרוב ונחל במלאכת הפירסום.
http://www.facebook.com/event.php?eid=186930588009162
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

איזה כיף... לא יכול להגיע.
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

וואי מלא זמן לא הגבתי בפורום, האמת בגלל שהיה די שקט, חוץ מהעזיבה של פורטנוי, אבל תמיד קראתי כאן את התגובות :)
ברגע שהודיעו על ההופעה פרצתי בשמחה, הלהקה האהובה עליי באה להופעה בפעם השנייה ! הבטיחו, וקיימו.
כמה שזה נשמע נורא, לא משנה כמה יעלה כרטיס אני בסופו של דבר יהיה שם, זה דבר שאי אפשר לפספס.
מעניין יהיה לשמוע את המתופף החדש, השילוב איתו ואיזה שירים ינגנו כאן. רוב השירים האהובים עליי נוגנו כבר בפעם הקודמת (the spirit carries on, take the time, metropolis),
אבל אני לא אתנגד לשמוע שוב ;)
יוצא שעוד פעם ההופעה היא לפני יציאת אלבום ולא אחריו, מה שיוצא זה שרוב התפאורה של הטור שאחרי האלבום לא תהיה, ואולי הם יבליחו בשיר מהאלבום החדש..
עכשיו צריך לחכות להופעה בציפייה כמעט חצי שנה !
אבל זה כל כך שווה את זה :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

DanielK כתב: יוצא שעוד פעם ההופעה היא לפני יציאת אלבום ולא אחריו, מה שיוצא זה שרוב התפאורה של הטור שאחרי האלבום לא תהיה, ואולי הם יבליחו בשיר מהאלבום החדש..
מאיפה אנחנו יודעים אם ההופעה בארץ היא ליפני האלבום החדש או לא? עוד אין תאריך לאלבום, הם יכולים להודיע שהאלבום החדש יוצא ביוני או בתחילת יולי.
ובכללי אני לא מבין מה העיקרון של לעשות טור לקידום אלבום ולא לנגן שירים מימנו, אפילו אם הוא עוד לא יצא "רישמית", כי כולם יודעים שברגע שזה באינטרנט לאף אחד לא אכפת אם זה יצא לחנויות או לא. מעניין אותי אם זה בגלל הגבלות של הלייבל או שזה החלטה של הלהקה עצמה כדי סוג של לא לתמוך בהורדות באינטרנט, אבל מה שזה לא יהיה זו החלטה די מוזרה ללהקה. ולא הבנתי אז למה אמרת שאולי הם ינגנו שיר מהאלבום החדש אם אתה אומר שלדעתך הם יבואו לפה ליפני שהאלבום החדש יצא, ההפך, אם הם יבואו ליפני שהאלבום יצא, אז לשפוט ע"פ הטור ב-2009 - הם לא ינגנו שירים חדשים מימנו, חוץ מאולי סינגל שיצא מימנו.
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

אף אחד לא יודע בדיוק, אבל אני לא חושב שייצא אלבום חדש עוד השנה.. הם עדיין מורחים את הקטע עם המתופף ונראה לי שצריך קצת זמן לתת לעניינים להתחבר שם .
זאת רק דעתי .
והופעה קודמת הם עשו רק שיר אחד מהאלבום החדש, AROP, ואני מאמין שאם זה יהיה גם ככה (הופעה לפני צאת האלבום) לא נראה אותם עושים יותר משיר-שניים מהאלבום הבא.
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

הייתי אומר שהסיכוי שהאלבום לא יצא השנה שואף ל-0%.
נגיד אני עכשיו נכנס לויקיפדיה ובודק את כל האלבומים שלהם בעשור האחרון:
SDOIT - התחילו לכתוב במרץ 2001, יצא ינואר 2002. זה הזמן הכי ארוך מבין כל האלבומים, אבל צריך לזכור שזה אלבום כפול.
TOT - התחילו במרץ 2003, יצא 8 חודשים אחרי בנובמבר.
Octavarium - התחילו לכתוב בנובמבר 2004, יצא ביוני 2005, 7 חודשים.
SC - התחילו לכתוב בספטמבר 2006, יצא יוני 2007.
BCSL - התחילו באוקטובר 2008, יצא ביוני 2009.

אפילו אם יקח להם לכתוב את האלבום אותו זמן כמו את SDOIT, זה עדיין יצא השנה. אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם לא.
מה שכן, כנראה שאתה צודק והאלבום לא יצא ליפני ההופעה בארץ, אבל אי אפשר לדעת... P:
sagi
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי sagi »

באתר של הדרן כבר יש פרסום של ההופעה אבל כשלוחצים לא רשומים בלינק עוד פרטים. מוזר
שלח תגובה