avrahamshuk כתב:אין מצב!! לימני לא הייתי נותן יותר מ15...
אני רואה שהאשכול הזה צריך ניעור....
אז הנה לכן:
אההה אבל הוא תפוס...
תמונה מהספר מחזור של סוף השמינית...
דווקא הימני בן 19
ושוקרון - איזה עיניים!
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
avrahamshuk כתב:אין מצב!! לימני לא הייתי נותן יותר מ15...
אני רואה שהאשכול הזה צריך ניעור....
אז הנה לכן:
אההה אבל הוא תפוס...
תמונה מהספר מחזור של סוף השמינית...
הבנות פה לא צריכות לשווק את עצמן, העובדה שהן חובבות פרוג משווקת אותן. הבנים, לעומת זאת, כן צריכים לשווק את עצמם. אף בחורה לא תסתפק בבחור אך ורק בגלל שהוא אוהב דרים ת'יאטר.
חתוליס כתב:הבנות פה לא צריכות לשווק את עצמן, העובדה שהן חובבות פרוג משווקת אותן. הבנים, לעומת זאת, כן צריכים לשווק את עצמם. אף בחורה לא תסתפק בבחור אך ורק בגלל שהוא אוהב דרים ת'יאטר.
זה אפילו יהיה חכם להסתיר את זה בדייט הראשון....
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
חתוליס כתב:הבנות פה לא צריכות לשווק את עצמן, העובדה שהן חובבות פרוג משווקת אותן. הבנים, לעומת זאת, כן צריכים לשווק את עצמם. אף בחורה לא תסתפק בבחור אך ורק בגלל שהוא אוהב דרים ת'יאטר.
דברי החתול הבלתי מעורער של הפורום. nice one
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
למה, זה שבחורה אוהבת דרים, זה מספיק לך?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
אמרת השנה .
המוזיקה יכולה להיות אחלה מגשר , אבל אתה בהחלט צודק - לבנות זה לא מספיק - לא רק שדרים ת'יאטר לא תעזור , ולא רק המראה לא יעזור - רק האופי שלך , מה שמשנה הוא מי שאתה