נכון, אבל מה שעידן כתב זה גם נכון, ואני מאמין שבגלל שזאת הופעה ראשונה בארץ הם יתנו את המיטב שבמיטב מכל האלבומים.yyzboy1928 כתב:בכל זאת, הסטטיסטיקה אומרת. בטור של אוקטבריום, 15 שנה לWDADU. בכאוס אין מושה, 15 שנה לאימג'ס. ובמקרה, השנה ימולא לאוויק 15 שנה. לך תדע.
אשכול הסטליסטים 2010-2009
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול הסטליסטים 2010-2009
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
דיו הופיע כאן לראשונה בחייו. עשה את כל הולי דייבר.. אבל, אי אפשר לדעת באמת. אני באמת הייתי שמח לראות את מיטב הלהיטים והשירים הגדולים..
ואיזה ACOS קטן.. על אף שעושה הרושם שהם יעשו את IPOTE בפירוק כזה.. בהתחלה ובסוף של האינטרמישן או משהו..
ואיזה ACOS קטן.. על אף שעושה הרושם שהם יעשו את IPOTE בפירוק כזה.. בהתחלה ובסוף של האינטרמישן או משהו..

- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
yyzboy1928 כתב:דיו הופיע כאן לראשונה בחייו. עשה את כל הולי דייבר.. אבל, אי אפשר לדעת באמת. אני באמת הייתי שמח לראות את מיטב הלהיטים והשירים הגדולים..
איך פספסתי את דאג אולדריך???

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
באמת איך?? הוא היה ממש תותח בהופעה שלו..Lord Of The Strings כתב:yyzboy1928 כתב:דיו הופיע כאן לראשונה בחייו. עשה את כל הולי דייבר.. אבל, אי אפשר לדעת באמת. אני באמת הייתי שמח לראות את מיטב הלהיטים והשירים הגדולים..

- Sunny
- דרימיסט-על
סט ליסט מעולה. SS,CIAW,BTL! פצצה!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פעם אחת פספסת? פעם אחת עם דיו ופעם אחת עם Whitesnake.Lord Of The Strings כתב:yyzboy1928 כתב:דיו הופיע כאן לראשונה בחייו. עשה את כל הולי דייבר.. אבל, אי אפשר לדעת באמת. אני באמת הייתי שמח לראות את מיטב הלהיטים והשירים הגדולים..

- The Heretic
- דרימיסט מתחיל
סטליסט מאכזב מבחינתי. חוץ ממטרופוליס שגם אותו קטעו באמצע לטובת השגעונות של רודס (לא אוהב לראות אותו במרכז הבמה עם הקלידי-צעצוע האלה), אין אף שיר מה- Top 10 שלי.
ובכל זאת, נראה לי שבטור הזה הם הולכים לחרוש על Awake וזה מעודד. ראיתי כבר את Scarred בטור הקודם, ובישראל אני חולם על The Mirror.
ואני משער שהם ינגנו כאן את אחד משירי ה"מלחמות" שלהם (בכל זאת, הופעה בתל אביב. חלקם יהודים וחלקם גדלו עם יהודים/ישראלים לשעבר) - אני מחזיק אצבעות ל- Sacrificed Sons או/ו In The Name of God (בבקשה לא Prophets of War).
ובכל זאת, נראה לי שבטור הזה הם הולכים לחרוש על Awake וזה מעודד. ראיתי כבר את Scarred בטור הקודם, ובישראל אני חולם על The Mirror.
ואני משער שהם ינגנו כאן את אחד משירי ה"מלחמות" שלהם (בכל זאת, הופעה בתל אביב. חלקם יהודים וחלקם גדלו עם יהודים/ישראלים לשעבר) - אני מחזיק אצבעות ל- Sacrificed Sons או/ו In The Name of God (בבקשה לא Prophets of War).
פריקיק - הפרוג של משחקי המנג'ר ברשת
http://www.freekick.org
http://www.freekick.org
- TOMERRR
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
The Heretic כתב:סטליסט מאכזב מבחינתי. חוץ ממטרופוליס שגם אותו קטעו באמצע לטובת השגעונות של רודס (לא אוהב לראות אותו במרכז הבמה עם הקלידי-צעצוע האלה), אין אף שיר מה- Top 10 שלי.
+1
Moonmadness
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
איזו קטנוניות.. הם לא יכולים לרצות את כולם.. תגידו תודה שהם באים כאילו.. אחי, בוא תשלח להם מייל ותגיד להם גם איזה שירים אתה רוצה שהם ינגנו..
תגידו תודה שהם באו.. "אני אתאכזב שהם יעשו XYZ"..
אוי אברוך
תגידו תודה שהם באו.. "אני אתאכזב שהם יעשו XYZ"..
אוי אברוך

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני דווקא לא כ"כ רוצה שהם ינגנו את Scarred. אף פעם לא התלהבתי ממנו...
אבל ג'יימי צודק.
תגידו תודה שהם באים!
אבל ג'יימי צודק.
תגידו תודה שהם באים!

- mrbrightside
- דרימיסט מתחיל
סטליסט מאכזב ..
חסר להם עוד קצת פלפל להופעה
אבל כמו שאמרו ההופעה שלהם הולכת להיות יותר ארוכה
..אגב ההופעה שלהם שם היית שעה וחצי
חסר להם עוד קצת פלפל להופעה
אבל כמו שאמרו ההופעה שלהם הולכת להיות יותר ארוכה
..אגב ההופעה שלהם שם היית שעה וחצי
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אין שום סיכוי בעולם שיהיה את הטופ 10 של אף אחד, ות'אמת? אם יהיה למישהו כאן בהופעה 4 שירים מהטופ 10 שלו - שיגיד תודה לזה שם למעלה. למען מניעת אכזבה אני מציע - תבקשו דברים ריאליים. למה ללכת שולל אחרי מחשבות כמו כל אוויק או כל AMBI?
הדבר הכי קיצוני שיכול לקרות מזה - תהיו מופתעים לטובה.
ואני אחזור על דברים שאמרתי כבר - בסוף היום, לא משנה מה הם מנגנים, אתה מתלהב כאילו הבאת באנג'לינה ג'ולי בכל שיר ושיר.
ואני אחזור על דברים שאמרתי כבר - בסוף היום, לא משנה מה הם מנגנים, אתה מתלהב כאילו הבאת באנג'לינה ג'ולי בכל שיר ושיר.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Mars Volter כתב:אין שום סיכוי בעולם שיהיה את הטופ 10 של אף אחד, ות'אמת? אם יהיה למישהו כאן בהופעה 4 שירים מהטופ 10 שלו - שיגיד תודה לזה שם למעלה. למען מניעת אכזבה אני מציע - תבקשו דברים ריאליים. למה ללכת שולל אחרי מחשבות כמו כל אוויק או כל AMBI?

אני רק אחליף את מה שכתבת על אנג'לינה ג'ולי עם אליזבת' הארלי

אפשר להמשיך ולפתח את הנושא של סקס ודרים ת'יאטר אבל אני לא בטוח שזה האשכול או הפורום המתאים

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
יש את התחתוני דרים תיאטר.. שנעמה מאוד אהבה בזמנוטל רודס כתב:Mars Volter כתב:אין שום סיכוי בעולם שיהיה את הטופ 10 של אף אחד, ות'אמת? אם יהיה למישהו כאן בהופעה 4 שירים מהטופ 10 שלו - שיגיד תודה לזה שם למעלה. למען מניעת אכזבה אני מציע - תבקשו דברים ריאליים. למה ללכת שולל אחרי מחשבות כמו כל אוויק או כל AMBI?
ואני אחזור על דברים שאמרתי כבר - בסוף היום, לא משנה מה הם מנגנים, אתה מתלהב כאילו הבאת באנג'לינה ג'ולי בכל שיר ושיר.![]()
אני רק אחליף את מה שכתבת על אנג'לינה ג'ולי עם אליזבת' הארלי![]()
אפשר להמשיך ולפתח את הנושא של סקס ודרים ת'יאטר אבל אני לא בטוח שזה האשכול או הפורום המתאים

-
- דרימיסט מתקדם
בהופעה של אופת' הם פשוט נגנו את הטופ 12 שלי, אז אני מקווה להצלחה מרובה גם כאןMars Volter כתב:אין שום סיכוי בעולם שיהיה את הטופ 10 של אף אחד, ות'אמת? אם יהיה למישהו כאן בהופעה 4 שירים מהטופ 10 שלו - שיגיד תודה לזה שם למעלה. למען מניעת אכזבה אני מציע - תבקשו דברים ריאליים. למה ללכת שולל אחרי מחשבות כמו כל אוויק או כל AMBI?

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש את התחתוני דרים תיאטר.. שנעמה מאוד אהבה בזמנו

זה היה משהו בסגנון הזה
ניסיתי למצוא את התמונה מימי היידפארק אבל לא מצאתי.
- DreamTheaterMan27
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מה הסיכוי שיהיה את These Walls ואת Take Away My Pain ?
הלווווווואייייי
הלווווווואייייי

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it
I tried to think
and nothing happened
I tried to think
and nothing happened
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
זה משופר יותר!!! התקדמנו לחוטיניטל רודס כתב:יש את התחתוני דרים תיאטר.. שנעמה מאוד אהבה בזמנו![]()
![]()
אוי אני זוכר איך שיגענו אותה עם זה. יופי שזכרת את זה!!!
זה היה משהו בסגנון הזה
ניסיתי למצוא את התמונה מימי היידפארק אבל לא מצאתי.

-
- בריל!
אתם מבינים שכל הדיון הזה זה על סטליסט בפסטיבל? מצחיק!
אין שום קשר בין סטליסטים בפסטיבלים לבין הופעות מלאות. בפסטיבלים דרים עושים חצי הופעה, אז אין בכלל מה להשוות.
אין שום קשר בין סטליסטים בפסטיבלים לבין הופעות מלאות. בפסטיבלים דרים עושים חצי הופעה, אז אין בכלל מה להשוות.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- נעם
הסיכוי לThese Walls גבוה מאד, כי הוא וNever Enough הם היחידים מאוקטבריום שלא נוגנו באופן "סדיר" בסיבובי ההופעות האחרונים.
אם הבחירה היא בין שניהם, אז אני מעדיף את Never Enough... בכלל, מה ההתלהבות הזאת מThese Walls? שתהיו בריאים.
לגבי Take Away My Pain... אני בעד מדליי של שירי מוות. Another Day - ACOS - Take Away My Pain - Vacant - The Best of Times!
אם הבחירה היא בין שניהם, אז אני מעדיף את Never Enough... בכלל, מה ההתלהבות הזאת מThese Walls? שתהיו בריאים.
לגבי Take Away My Pain... אני בעד מדליי של שירי מוות. Another Day - ACOS - Take Away My Pain - Vacant - The Best of Times!
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...