אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
שוב, אם החוק הנוכחי אומר שצריך לשחרר את כולם, מצוין! מה קשור פה מה אני יודע או לא?
אני לא חושב שצריך לחוקק חוקים מיוחדים בשביל הקומץ.
אני לא חושב שצריך לחוקק חוקים מיוחדים בשביל הקומץ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
זה קשור מהסיבה הפשוטה שעל עבירות כאלה בד"כ לא פותחים תיקים בכלל. רוב התיקים נפתחו בכדי להרתיע את הצעירים מלפעול
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טוב תשמע יש הבדל בין זה שאני מפגין נגד אולמרט שהוא מושחת לבין מרי אזרחי.
הבדל קל אך משמעותי
הבדל קל אך משמעותי

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שסעיף האישום של אדם העצור על על מרי אזרחי,הגיוני שיהיה שונה מסעיף אישום של מישהו שמפגין ברחוב נגד עוני או שכר לימודים, אתה לא מסכים?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין סעיף אישום "מרי אזרחי" שכ"ל או עוני. המשפט שכתבת אינו תקני מכיוון ששכר לימוד, עוני וכ"ו הם מניעים להפגנה. אין מניע "מרי אזרחי". מרי אזרחי זו צורת מחאה השמורה למקרים קיצוניים. בד"כ היא גם עוברת על החוק הנוהג אותו הזמן כי מן הסתם נגדו היא באה. לכן לא הבנתי את השאלה שהרי אפשר להפגין נגד העלאת שכ"ל בצורה של מרי אזרחי...
- MrReD
- שגריר האופת'
http://news.walla.co.il/?w=//1323152
חולי נפש, וכל יום יש עוד אירוע כזה שרק מטמטם עוד יותר את השכל..
חולי נפש, וכל יום יש עוד אירוע כזה שרק מטמטם עוד יותר את השכל..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט מתקדם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576433,00.html
תמיד אפשר לסמוך על ש"ס שיעלו לי את מצב הרוח.
תמיד אפשר לסמוך על ש"ס שיעלו לי את מצב הרוח.
I'll commit suicide or die trying
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בכלל מגוחך שהועלתה כזאת הצעה בדיון בכנסת, ח"כ זאב שכח כנראה שיש מספיק חמורים בכנסת.
-
- דרימיסט מתקדם
להפך, אני חושב שהוא פשוט רוצה לנצל את כח העבודה הזה למשהו מועיל.
I'll commit suicide or die trying
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
חחח
אני חייב לציין שהערכתי כלפי ש"ס שואפת לאפס אבל זה בהחלט הפגנת יצירתיות חיובית...
ח"כ זאב, קבל ח"ח...

אני חייב לציין שהערכתי כלפי ש"ס שואפת לאפס אבל זה בהחלט הפגנת יצירתיות חיובית...
ח"כ זאב, קבל ח"ח...
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
סתם צומי.
- MrReD
- שגריר האופת'
ככה זה בפוליטיקה, כל אחד רוצה לקמבן משהו לחברים שלו, במקרה הזה אלה סוסים, גמלים וחמורים 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אף אחד עוד לא כתב על זה כאן...
עוד הצעת חוק שחורה משחור שמתקדמת לעיתה - הקמת מאגר טביעות אצבע מחייב לכלל תושבי מדינת ישראל. לא להאמין.
כפי שנכתב בכתבה - המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שמעלה על דעתה להקים מאגר שכזה. לאן הגענו? התסריטים השליליים שמעלים שמה בהחלט מרגיזים, והתועלת לדעתי בהחלט לא שווה את כל הנקודות השליליות שמתווספות לה.
http://computers.walla.co.il/?w=//1323593
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576961,00.html
"... התמודדות עם זיופים רבים של תעודות זהות ודרכונים ישראליים, ואולי לא פחות מכך, גם היכולת לנצל את השינוי הזה כדי לשפר באופן משמעותי ביותר את השירות שניתן לאזרח על ידי גופים ציבוריים ורשויות שלטוניות" - שיעשו את העבודה הבסיסית שלהם קודם כל, אח"כ יפנו לגלולות הפלא שלהם! אההה!!
סבירות טובה שזה לא יעבור, אבל נמאס כבר מכל הצעות החוק הללו. כל פעם משהו נורא אחר.
עוד הצעת חוק שחורה משחור שמתקדמת לעיתה - הקמת מאגר טביעות אצבע מחייב לכלל תושבי מדינת ישראל. לא להאמין.
כפי שנכתב בכתבה - המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם שמעלה על דעתה להקים מאגר שכזה. לאן הגענו? התסריטים השליליים שמעלים שמה בהחלט מרגיזים, והתועלת לדעתי בהחלט לא שווה את כל הנקודות השליליות שמתווספות לה.
http://computers.walla.co.il/?w=//1323593
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576961,00.html
"... התמודדות עם זיופים רבים של תעודות זהות ודרכונים ישראליים, ואולי לא פחות מכך, גם היכולת לנצל את השינוי הזה כדי לשפר באופן משמעותי ביותר את השירות שניתן לאזרח על ידי גופים ציבוריים ורשויות שלטוניות" - שיעשו את העבודה הבסיסית שלהם קודם כל, אח"כ יפנו לגלולות הפלא שלהם! אההה!!

סבירות טובה שזה לא יעבור, אבל נמאס כבר מכל הצעות החוק הללו. כל פעם משהו נורא אחר.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הלוואי שהחוק המיותר הזה לא יעבור.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני לא מביע עמדה עדיין אבל מה אכפת לכם? איך בעצם זה יפגע בזכויות הפרט? אני חושב שיכולות להיות לזה הרבה השלכות מבורכות.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כי לקיחת טביעת אצבע היא חדירה לפרטיות ואין לה שום הצדקה. מספיק יש במדינה הזאת תעודת זהות (משהו שאין במדינות אחרות) ויוצר קיטלוג של אנשים וזיהוי, אין צורך גם בטביעות אצבעות. שיעשו מאגר טביעות מקסימום רק לפושעים ועבריינים מועדים, אך אין הצדקה לכל המדינה ואין לכך תקדים בשום מקום.avrahamshuk כתב:אני לא מביע עמדה עדיין אבל מה אכפת לכם? איך בעצם זה יפגע בזכויות הפרט? אני חושב שיכולות להיות לזה הרבה השלכות מבורכות.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני בטוח אם כך ששוקרון גם מסכים לצנזור מלא של האינטרנט בישראל, ושצריך להסכים וליידע מי אתה בעבור כניסה למשל לאתרים פורנוגרפיים (שזו רק דוגמה אחת מובהקת) וכו' וכו'.
הכל טוב ויפה נכון שוקרון? הכל למען המטרה הנעלת? הצעת חוק האינטרנט הזו יושבת באותה שורה עם הצעת חוק מאגר טביעות האצבע והצעת חוק "הפלישה החופשית לפרטיות האזרח של המשטרה וכוחות בטחון אחרים" ועוד כמה הצעות חוק נוספות ונפלאות שכאלו.
אז זהו, שלא.
זו לקיחת האופציה הקלה במקום "לעשות חושבים" ורמיסה בוטה של זכויות אזרח בסיסיות ואין לכך שום הצדקה.
הכל טוב ויפה נכון שוקרון? הכל למען המטרה הנעלת? הצעת חוק האינטרנט הזו יושבת באותה שורה עם הצעת חוק מאגר טביעות האצבע והצעת חוק "הפלישה החופשית לפרטיות האזרח של המשטרה וכוחות בטחון אחרים" ועוד כמה הצעות חוק נוספות ונפלאות שכאלו.
אז זהו, שלא.
זו לקיחת האופציה הקלה במקום "לעשות חושבים" ורמיסה בוטה של זכויות אזרח בסיסיות ואין לכך שום הצדקה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

הפעם טעית ובגדול עידן...
אני חוזר ומדגיש:אין לי עוד דעה מגובשת בנושא.
למה הכנסת לי מילים לפה? (מקלדת)
על איזה מטרה נעלה אתה מדבר לעזאזל?!
מאיפה אתה יודע מה דעתי על צנזור האינטרנט או הגבלת חופש הפרט?
והאם יש סיכוי שזה פשוט סטיגמטי?
אני שאלתי בשיא הרצינות את השאלה שלי ולא טל ו(במיוחד) לא אתה עניתם תשובה מספקת.
נניח שזה מיותר להחריד. איזה פגיעה יש כתוצאה מזה? כיצד חירותך תפגע מהעובדה שיש לממסד את טביעת האצבע שלך? איזה שימוש לרעה אפשר לעשות עם זה?
אגב, לכל הפושעים בוודאי שלוקחים טביעות אצבע. הבעיה שיש אלפי מקרים שאין שום התאמה לטביעות שנמצאו בזירת האירוע ואי אפשר לקחת טביעות מכל חשוד ואי אפשר לקחת אם אין חשודים... אתה יודע כמה מקרים היו מפוענחים?