Greenburger כתב:חבר'ה, ברור שהסאונד של הקטעים האלה גרוע!
ב- ANTR יש ברוב הריפים של פטרוצ'י מעין סאונד כזה שאני לא יודע איך להסביר אותו... כאילו אפקט כזה עם gain מוגבר של הצליל או משהו... גורם לזה להישמע מעוות ומלוכלך (ולא בקטע של דיסטורשן)..
ב- AROP בכלל מהשניה הראשונה שומעים שיש שם בלאגן.......
לדעתי אלה קבצים משלב מוקדם בהפקה של הסאונד.
בכל אופן את ANTR שמעתי פעם אחת ואת AROP רק חלקית, אבל אני מסכים עם מי שאמר שאלה שירים בינוניים, לא משהו...
את השירה של פורטנוי אהבתי דווקא, והפתיעה אותי כי אמרו שאין להם שירה מהסוג הזה בדיסק החדש. מה שכן אני ממש לא יודע מה הם עשו שם (אולי זה גם לא פורטנוי בכלל), כי זה לא נשמע כמוהו בשיט!
הפזמון של AROP אכן קליט בטירוף....
אה ואת הגריינדים...

זה משהו שבחיים לא חשבתי שאשמע בשיר של דרים, ואני מאוכזב.
בקשר לחלק הראשון של ההודעה: השירים שבאינטרנט עכשיו זה מהשידור בתחנת הרדיו הפורטוגזית ההיא.
מן הסתם כשמקליטים משהו מתוכנית רדיו פירטית (כי ברור שתחנת רדיו חוקית לא הייתה משדרת את זה) האיכות לא תיהיה בשמיים. אבל די לחיות בחלומות ש"כנראה הם גנבו את השירים כשהם היו בשלבים מוקדמים של ההפקה!@!".
בקשר לחלק השני של ההודעה:
The fuck...
אז שיר אחד שמעת פעם אחת ושיר שני אפילו לא פעם אחת שלמה. וע"פ זה אתה כותב את דעותיך המפורטות על השירים.
כי הרי זה מה שלומדים אחרי ששומעים את כל האלבומים של DT, ואלבומי פרוג בכללי - השמיעה הראשונה זה מה שאתה מקבל גם בשמיעות האחרות ואין סיכוי שהדעה שלך תשתנה לגמרי ותמצא בשיר דברים שלא ידעת על קיומם.
נו באמת... בשמיעה הראשונה שלי ל-Awake מאוד השתעממתי , עכשיו הוא ב-TOP 3 אצלי באלבומים של דרים.
כששמעתי את האלבום Images and Words (האלבום האהוב עלי) בפעם הראשונה, יש לציין שאותו ישר אהבתי - אבל Metropolis היה מבין השירים הפחות אהובים עלי באלבום ואהבתי בהתחלה את השירים היותר קליטים , ועכשיו הוא השיר האהוב עלי של דרים.
SFaM בכלל, בהתחלה לא קלטתי מימנו כמעט כלום.
אתה מבין את הנקודה שלי?
לדעתי חייבים לתת לכל שיר חדש שלהם הרבה מאוד שמיעות כדי לעכל את השיר, לפחות כמה שיכולים.
גם די מצחיק אותי שמצד אחד אנשים רוצים שדרים לא ימחזרו את עצמם (ולמזלנו הם לא ובכל אלבום מביאים סאונד שונה) , אבל לכל אחד יש טענות על הצלילים החדשים שהם מוסיפים.
נו באמת, שמיעה ראשונה לא אהבת, מי יודע מה יקרה כשתתרגל לזה?