אני מקשיב ל-ARoP, ומשמיעה לשמיעה אני יותר ויותר מבסוט ממנו.
יש ריף מרכזי מגניב. יש פזמון קליט ביותר. יש את כל ה"שטיקים" המגניבים בין לבין שאולי לא שמים אליהם לב בפעמים הראשונות (god knows שחרשתי את השיר ).
אולי זה לא השיר הכי מורכב שיכול להיות, אבל הוא שיר ממש טוב!:yes:
תפסיקו לכוון לשמיים ("ממשיכים במגמת הבינוניות"?, נו באמת!) (לדעתי זה גם לא נכון לעשות), ותראו אם אתם מצליחים פשוט ליהנות מהשיר.
אני בטוח שתצליחו. זה אחלה שיר!
אחחח, איך אני אוהב את הימים הראשונים של ההדלפות המוקדמות... הימים בהם כולם מדברים על השירים ועל הריפים ועל הגריינדים, ואני בעקשנות לא מוריד כלום כי אני רוצה לחכות לגירסה המלאה או ליציאת האלבום, ואז אחרי כמה ימים אני נשבר ומוריד אבל בינתיים הכל כבר נאמר ואני לא יכול להיות חלק מהשיחה... איך אני אוהב את הימים האלה...
Whatcha got ain't nothin new. This country's hard on people, you can't stop what's coming, it ain't all waiting on you. That's vanity...
*מכוון אל שוקרון ו-Divine Comedy*
לא ששמעתי את השירים, אבל קשה לי להאמין ששני השירים כאלה בינוניים ומשעממים.
אולי כמו ש-YtseJam אמר , אתם מכוונים גבוה מידי?
תדמיינו רגע שלהקה אנונימית הייתה מוציאה את שני השירים , הם באמת כאלה בינוניים?
^
תאמין או לא אלה שירים בינוניים לגמרי.
בשבילי שיר לא מדהים של דרים, זה סתם עוד שיר שלהם. יש כמה ניצוצות של גאונות, אבל רוב הזמן סתם בינוני.
וד"א, גם אם לא היו אומרים לי שאלה דרים, עדיין הייתי אומר שזה בינוני למרות שמדרים יש לי סטנדרטים שונים לגמרי מסתם להקה חדשה.
אם התגובות ימשיכו ככה ("מגמה בינונית", "הקטע של פורטנוי מגוחך") אני רואה את האלבום הזה הופך לאחד השנואים בקרב מעריצי DT.
שני שירים מדהימים!
AROP שיר קליט, פזמון חמוד, כיפי, טוב, בהחלט הסינגל של האלבום!
ANTR שיר מעולה! ריפים אידירים, סולוים מגניבים וקולעים, שינוי מקצבים וכמויות!
תנו לזה זמן, אל תשללו ישר.
כן, הקטע blast beats של פורטנוי לא מתאים ללהקה אבל נשמע טוב ואפילו מתאים לקטע.
הקטע "ראפ" שפלשקס מתכוון אליו גם נשמע טוב.
אני לא מבין למה אנשים חושבים שזה מגוחך שפורטנוי שר ככה או עושה דברים כאלה?!
אם זה מתאים ונשמע טוב אז זה עובד, לא משנה מי עושה את זה!
קראתי פה פעם שמישהו אמר שהוא מצטער על היום שפורטנוי גילה את המיקרופון... בולשיט! פורטנוי שר אדיר!
חח מה הקשר בין התגובות שלנו לבין אם האלבום הזה יהיה "אחד השנואים בקרב מעריצי דרים"? אנחנו כולה כמה אנשים שאומרים מה אנחנו חושבים על 2 שירים מתוך האלבום, אין שום צורך לקחת שום דבר ללב...
הבלאסט-ביט דווקא חמוד, מאוד מתאים לTheme של הבלאק-מטאל שיש בכל הפארט הזה, ובאופן כללי אני מאוד מרוצה משני השירים, אבל זה לא משנה את העובדה שאני חושב שהקטע של פורטנוי מגוחך ברמות מפחידות. אין לי שום דבר נגד השירה שלו אבל זה לא שירה... זה סתם.
זה ממש לא מכוון כלפי פורטנוי אהוב ליבך, אם לאברי היה עושה את זה גם הייתי מת מצחוק, ואם זה היה מתאים ונשמע טוב לא הייתה בעיה, אבל זה נשמע פאקינג רע. ממש רע. אבל זה כולה חצי דקה מתוך שיר של 16 דקות, אז זה לא כזה מפריע לי...
אלי, לדעתי תן עוד כמה שמיעות, אני לא מסכים איתך בכלל שהשירים בינוניים... אולי ARoP לא גאוני אבל הוא אחלה שיר ועושה את העבודה, וANtR שיר ממש טוב, בנוי טוב, ריפים טובים, ממש אחלה שיר... חוץ מקטע אחד מאוד ספציפי.
NamelessATM כתב:*מכוון אל שוקרון ו-Divine Comedy*
לא ששמעתי את השירים, אבל קשה לי להאמין ששני השירים כאלה בינוניים ומשעממים.
אולי כמו ש-YtseJam אמר , אתם מכוונים גבוה מידי?
תדמיינו רגע שלהקה אנונימית הייתה מוציאה את שני השירים , הם באמת כאלה בינוניים?
שמע, זה לא אני מכוון גבוה, זה הם כיוונו גבוה עם כל הדברים המדהימים שהם הוציאו בעבר.
ואני לא חושב ששניהם בינוניים, רק ARoP. השני ממש טוב. לא מדהים אבל טוב עם פוטנציאל לעוד יותר טוב אחרי 200 שמיעות.
עיליי, אני ממש לא מזהה את הסינגל בשיר הזה. יש רק ריפים טובים באמצע אבל גם הם ייחתכו באמצע, אז מה יישאר בסינגל? שיר עוד יותר בינוני.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
רק רציתי להעלות איזו נקודה, שיש לי הרגשה שתהיה לקונצנזוס פה...
אחד הדברים שהכי הפריעו לי בסיסטמטיק כאוס זה הסולואים הסתמיים של פטרוצ'י, ובשני השירים האלה לא רק שהוא חזר למוטב, אלא אפילו קצת התעלה על עצמו...
יש משהו מאד רוקנ'רולי בנגינה שלו פה. זה מרגיש ונשמע טוב, ועושה רושם שהוא באמת -חשב- על הסולואים שלו, בניגוד לsc.
אמת ויציב מה שגרשון אמר
בANTR יש מן פראזה שפטרוצ'י עושה (1:42) הרבה זמן לא שמעתי משהו בסגנון הזה
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
טוב, אז אחרי משהו כמו 25 שמיעות, יש לי דעה דיפלומטית למדי.
א. אין פה שום דבר שהולך להפוך את האלבום לגרוע ביותר שלהם.
ב. השירים בינוניים.
ג. אני נהנה ממש מהשירים.
הסבר -
אחרי שציפיתי בטירוף למשהו חדש, מרענן, ומעולה ב-SC, והתאכזבתי, הגעתי למסקנה (יש שיאמרו המתבקשת) שאין לי מה לפתח ציפיות. גילוי נאות - מאז SFAM ו 6DOIT אילצתי את עצמי לאהוב דברים מסוימים שאחרי חודש בערך של שמיעה כבר לא כל כך אהבתי (בעיקר ב-ToT ו-SC, ב8V לא אהבתי כלום, ולקח לי בערך שנתיים להתחיל להעריך את השיר 8V כמו שצריך).
לקראת הדיסק הזה לא היו לי ציפיות בשמיים. נחמד שאומרים על הדיסק הזה שהוא Awaky, ושיש בו דברים שהם שילוב של כל מה שאני אוהב ב-DT אבל שורה תחתונה, אותם אנשים גם אמרו על 8V שהוא מעולה, ו-ITPOE הוא אחד הטובים.
לצערי, אני בספק אם DT יוציאו שוב משהו מושלם, אחיד, מפתיע, ומעולה כמו SFAM, ואני בספק אם לאורך זמן אני אחשיב את השירים בדיסק הזה כטובים יותר מ-Overture 1928, TSCO או אפילו FT.
לכן, ANTR הוא אחלה שיר, שלא יתעלה לעולם על דברים שהם עשו בימים הגדולים שלהם באמת, וזה בסדר. AROP בנתיים מקפיץ אותי, שמח, ובטח יימאס מהר כמו TDEN או CM (שני שירים שממש אין לי סבלנות אליהם היום). בנתיים אני נהנה, וברוך השם שהם ממשיכים עם המוזיקה הטובה שלהם. היא בינונית כי היא לעולם תושווה מבחינתי לשני האלבומים האהובים עלי -SFAM ו-6DOIT. בעיה שלי. שימשיכו לתת בראש.
אה כן, לא ראיתי הרבה אנשים שדיברו על הסאונד שלהם - יחסית לSC יש פה מגמת השתפרות ולמרות שיש פה רק שליש דיסק, מבחינתי יש פה משהו מרענן שלא מפריע לי באוזן.
וכן, מה שפורטנוי עושה בסוף ANTR הוא מגוחך. אי אפשר לעבור על זה בשתיקה.