דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

Re: דרים ת'יאטר - BLACK CLOUDS & SILVER LININGS (עמ' 19)

שליחה על ידי NamelessATM »

אם להגיד את האמת Octavarium הוא האלבום ה-6 מבחינתי אצל דרים , כי לדעתי לעלות אלבום ברמה שלו בגלל שיר אחד (כמו אלה שאומרים שהוא ב-TOP 5 שלהם בגלל שיר הנושא) זה לא צודק , שהרי אלבום צריך לקחת כשלם.
עם זאת - את דרים הכרתי אך ורק בזכותו.
יצא לי לשמוע ב-Youtube את השיר These Walls , ואני - שעד אז הגעתי מלהקות כמו Three Days Grace , Rise Against, Billy Talent וכו' די נדהמתי מהשיר הזה. :o (לא שנטשתי להקות כאלה, כה?)

כן, עכשיו זה נראה כמו סתם עוד שיר רגיל של דרים בעוד אלבום ממוצע שלהם, אבל עד אז אני בחיים שלי לא שמעתי פרוג מטאל או משהו בסגנון , ככה שלשיר These Walls גם יש את הכבוד של השיר שפתח את הראש שלי לדרים ופרוג מטאל בכללי D:

בכל מקרה, ישר בדקתי מאיזה אלבום השיר וכשגיליתי שהאלבום הוא Octavarium ישר הורדיתי אותו (כבר יש לי אותו מקורי) , ומאז דרים היא הלהקה האהובה עלי... :yes:

הקטע באלבום הזה, זה שהוא לא האלבום הכי טוב של דרים וגם לא קרוב לאלבום הכי טוב של דרים, אבל הוא מצויין לאנשים שחדשים לסגנון הזה.
אני בטוח שאם הייתי שומע בפעם הראשונה את 6DOIT לדוגמא, הייתי מתייאש מהלהקה.
נערך לאחרונה על ידי NamelessATM ב ד' אפריל 15, 2009 10:21 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

ufomatan כתב:די כבר עם הויכוח המטופש הזה, לא נמאס לך ג'יימי?
מה קרה? דרים הוציאו אלבום פחות מעניין אז זה הופך אותם להרכב פחות טוב?
איזה שטויות, אפשר לחשוב שהרכבים ענקיים כמו ראש או זפלין או דיפ פרפל לא הוציאו אלבומים שגורמים לאי נוחות מוזיקאלית.
דרים יוצרים כבר יותר מ-25 שנה, אלבום אחד שהוא סובייקטיבית לא מדהים, לא ישנה את הגדולה ואת החדשנות ואת ההתלהבות מכל דבר חדש שהם יוציאו.
אחי, אני מסכים עם מה שאתה אומר ב1000000%... זה שדרים הוציאו אלבום לא משהו לא הופך אותם להרכב גרוע. פשוט, אצל הרבה אנשים זה מתפרש(גם לאחר, לצערי, טריין) כ"נגמר הסוס".. אבל אני אומר לך שהאנשים האלה הולכים לאכול את הכוכבע ברגע שישמעו את החדש :yes:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Adar Nahari
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי Adar Nahari »

אני שמחה לשמוע שהאלבום לא דלף. פשוט כי אין לי מחשב להוריד אותו אליו ואז הייתי קוראת את התגובות של כולם והייתי מתבאסת רצח.
בנוגע לאוקטבריום, עד לפני חודשיים בכלל לא התחברתי לאלבום הזה. עכשיו, אחרי התמכרות קלה לחלק מהשירים אני חושבת שכמו כל האלבומים של dream theater גם הוא מצוין ומעניין ויש בו יותר משיר אחד טוב (למעשה יש רק אחד שאני חושבת שהוא בינוני).

אבל משעשע אותי שמדברים כאן על האם לשמוע את הדיסק החדש לפני שהוא יוצא כמו על איבוד הבתולין בסרט בנות ("אני רוצה שזה יהיה מיוחד ורק עם אהבת אמת..." :) )
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Adar Nahari כתב:אבל משעשע אותי שמדברים כאן על האם לשמוע את הדיסק החדש לפני שהוא יוצא כמו על איבוד הבתולין בסרט בנות ("אני רוצה שזה יהיה מיוחד ורק עם אהבת אמת..." :) )
:haha:
+1
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

אז מה אתם אומרים, נשמע את הסינגל החדש של הלהקה ב-20 לחודש?
אני לא מוצא תאריך יותר הגיוני או סימבולי מאשר יום ההולדת של פורטנוי. ככה שבמקום איזה וידאו מאחורי הקלעים של יצירת האלבום או כנס של 40 איש שצועקים את הליריקה ל-POW נקבל את AROP + הקליפ שלו.

נשמע טוב הא?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

נשמע פנטסטי ואפילו די הגיוני...
תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

סקירה נוספת מ-melodicrock.com
Listened to an advanced copy twice now. Like all Dream Theater albums, you really need the album to sink in over several listens, but what I'm hearing is all good so far.

Track 1. 'A Nightmare To Remember' is a typical Dream Theater opening song. 16 minutes seems to go very quickly with many tempo changes and the double kick drums settling in nicely very early in the tune. A cool riff to srat things off and the song rounds out neatly finishing off where it began.

Track 2. 'A Rite Of Passage' is the highlight of the album for me. A heavy tune which has an awesome guitar riff in the middle of the song. At 8 and a half minutes long, it's one of the most accessible songs on the album.

Track 3. 'Wither' is there commercial track I guess. Similar vibes to I Walk Beside You from Octavarium but slowed down a little. At only 5 and a half minutes long, it's the shortest song on the album. A very cool ballad that Queensryche used to be able to write in their sleep.

Track 4. 'The Shattered Fortress' is another great track with a huge array of different riffs. Actually quite a few of the riffs seem to be of older tracks from the Dream Theater catalogue. They manage to entwine quite a few old riffs with a number of new ones to make an awesome 12 minute track.

Track 5. 'The Best Of Times' is another fairly commercial track. Probably my least fave at the moment, but I can see this song being a grower for sure. Quite a melodic track with James in great voice.

Track 6. 'The Count Of Tuscany' is another Dream Theater masterpiece that closes the album. At 19 minutes long, It is the longest track but will prove to be a fave among old Dream Theater fans I'm sure.

Overall this is a great mix of old and new Dream Theater. I definitely get an 'Awake' vibe and of course there is the heavier modern stuff like 'Train Of Thought' and their last opus ' Systematic Chaos'. Don't let the fact that it's only got 6 tracks put you off in any way, this album has a million different riffs and time changes in each epic track. This sits nicely amongst their best albums for me personally. I need to give it a few more spins of course, but I can't see any Dream Theater fan being disappointed with this album. Great stuff again from the boys.

Dave..
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

בשניה הזאת סיימתי לקרוא את זה (דרך תגובה של מישהו בפורום של פורטנוי) ובאתי לפרסם את זה פה, הקדמת אותי בשתי דקות Oם

בכל מקרה, הדעה שלי על הביקורת היא כזאת...
כל מבקר שמכבד את עצמו אסור לו לכתוב דעה על אלבום ועל שירים ע"פ 2 שמיעות. אי אפשר לדעת מה הוא ימצא בשירים אחרי שבועיים של האזנות לאלבום נגיד (שאו שפשוט לא הבנתי נכון מה שהוא כתב?).

נגיד, נראה לי קצת מוזר שהוא אמר ש-The Best of Times הוא השיר הכי חלש לדעתו באלבום, כשמבקר אחר ששמע את האלבום שבועיים אמר שזה והשיר שאחריו אלו השירים הכי טובים באלבום לדעתו, והשיר הזה הוא מבין השירים הכי טובים ש-DT עשו. אבל אני יכול לקבל את זה כדעה אישית.
גם לא אהבתי שעל השיר Wither הוא הוסיף בסוף "...that Queensryche used to be able to write in their sleep. "
אנחנו לא מדברים פה על Queensryche, שיעזוב אותם בשקט :|
שישאיר רק " A very cool ballad".

מה שכן אהבתי זה את הפסקה האחרונה שהוא כתב , אם זה נותן "Awake vibe" ומשלב בין "old and new DT" , ובאמת כמו שהוא אמר "יושב בין האלבומים הכי טובים שלהם" , אז אני בטוח לא אתאכזב ^^
נערך לאחרונה על ידי NamelessATM ב ו' אפריל 17, 2009 11:55 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

אהבתי את הביקורת.
מאוד פשוטה ולא נלהבת מידי.

מה שמאוד אהבתי זה ה תחושה האווקית שיש בדיסק.

אין על אוויק!!
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

NamelessATM כתב: בכל מקרה, הדעה שלי על הביקורת היא כזאת...
כל מבקר שמכבד את עצמו אסור לו לכתוב דעה על אלבום ועל שירים ע"פ 2 שמיעות. אי אפשר לדעת מה הוא ימצא בשירים אחרי שבועיים של האזנות לאלבום נגיד (שאו שפשוט לא הבנתי נכון מה שהוא כתב?).

קצת הצחיק אותי שהוא אמר שהשיר החמישי הוא "fairly commercial track" כי הוא בכלל לא הולך להיות ברדיו או משהו, אלא רק השירים השני והשלישי , מה שאומר שמי שישמע את השיר זה אחד שכבר קנה / הוריד את האלבום במלואו.
אני מסכים בעניין שתי השמיעות.
קצת מגוחך שאתה מבקר את המבקר על זה שהוא הגדיר שיר כ"מסחרי" למרות שהוא לא ייצא בסינגל למשל. אז מה? אני מניח שכוונתו הייתה שיר מסחרי מבחינה מוזיקלית, שהוא פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב ממועדון המעריצים הרשמי של דרים לדוגמא...

עריכה:
Breaking News...
אני לא בטוח אבל עושה רושם שהאלבום אכן דלף... אני בודק עכשיו.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

אממ, כן, מהסיבה הזו ומהסיבה שנזכרתי שלא אמרו מפורשות ש-Wither יהיה הסינגל השני אני ערכתי את ההודעה ליפני משהו כמו... שעה וחצי :?
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

avrahamshuk כתב: עריכה:
Breaking News...
אני לא בטוח אבל עושה רושם שהאלבום אכן דלף... אני בודק עכשיו.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
לא ספציפית עבורך, אבל...

כרגע לא ידוע לי על דבר כזה - אבל שיהיה ברור: אפילו אם דלף, לא הולך להופיע כאן בפורום אף קישור להורדה בבקשה.
תזכרו שאנחנו מועדון מעריצים רשמי, ואין זה יהיה יאה שיופיע כאן קישור כזה.

העדפות אישיות aside (להוריד קודם לקנות אח"כ, רק להוריד, רק לקנות), קישורים לא כאן...
תודה. :)
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אל תדאג עידן זה היה ברור לי.
:knight: :knight:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

נו שוקרון דלף או לא?
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

תראה מצאתי הורדה שנראית אמינה, מפורטת 320KBS, ואפילו התחילו לרדת כמה קילוביייטים טובים. אבל כרגע יש לי בעיה גלובאלית עם האימייול המתוסבך. ברגע שתרד כמות מספקת של נתונים אני אריץ פריוויו ואז אני אדע יותר. אבל כרגע זה נראה אמין.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

תודיע אם זה זה :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

avrahamshuk כתב:תראה מצאתי הורדה שנראית אמינה, מפורטת 320KBS, ואפילו התחילו לרדת כמה קילוביייטים טובים. אבל כרגע יש לי בעיה גלובאלית עם האימייול המתוסבך. ברגע שתרד כמות מספקת של נתונים אני אריץ פריוויו ואז אני אדע יותר. אבל כרגע זה נראה אמין.
אני מקווה שלא תכנס השבת עד אז.. שתוכל לעדכן אותנו :cheers:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ג'יימי אני מקווה שלא נתאכזב בפעם השנייה היום :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

MrReD כתב:ג'יימי אני מקווה שלא נתאכזב בפעם השנייה היום :haha:
תכלס.. חחח

טוב שהזכרת לי. הטעות שהורדתי, להקה ממש מעולה. צריך ללכת לאשכול המלצות :haha:
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

avrahamshuk כתב:תראה מצאתי הורדה שנראית אמינה, מפורטת 320KBS, ואפילו התחילו לרדת כמה קילוביייטים טובים. אבל כרגע יש לי בעיה גלובאלית עם האימייול המתוסבך. ברגע שתרד כמות מספקת של נתונים אני אריץ פריוויו ואז אני אדע יותר. אבל כרגע זה נראה אמין.
אני לא יודע אם אני מאכזב, אבל גם אני הורדתי אחת כזאת אתמול מהאמיול, שנראתה אמינה לחלוטין, והתבררה כזיוף, אז בואו לא נתלהב בינתיים, שלא נתאכזב :).
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
שלח תגובה