אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי meity »

אתמול היה לנו ערב הוקרה לכלל המדריכים בפנימיה על כל העשיה והעבודה הקשה שאנחנו עושים.
עכשיו כוונה מאוד יפה ונחמדה , אבל למה לעשות ערב הוקרה למדריכים שהם חברה' צעירים בני 20+ שנראה כמו ערב לגיל הזהב. צר לי להגיד אבל החלק הכי טוב בארוע היה הכיבוד העשיר והאיכותי , עוגות , סלטים , פשטדות , אספרסו , יין וכל טוב..
מעבר לזה כל הערב שנחלק לנאומים ארוכים מאוד , משעממים ומייגעים בלשון המעטה והצגה של אימפורבזציות לא מרשימה במיוחד . וכל העינוי הזה נמשך שלוש שעות וחצי .
רק חבל שלא חילקו לנו רטלין בכינסה לאולם . זה היה חוסך את כל הבריחות באמצע החוצה בשביל להתאוורר קצת.

כל הערב הרגיש לי כמו פספוס כי הרעיון יפה ויכלו לעשות ממנו משהו יותר אטרקטיבי ומעניין שמתאים לחברה' צעירים
mess whit the best , die like the rest
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

נהגים מופרעים , מטומטמים וחצופים. היום אני נוסעת בכביש דו סיטרי צר שמולי מגיע רכב עצרתי בצד בכדי שהוא יוכל לעבור כמו שצריך.
רק שהמטומטם הזה טס במהירות גבוהה , הוריד לי את המראה והמשיך עם הטיסה שלו , בלי לעצור , לראות מה קרה , אפילו את המספר רכב לא הספקתי לרשום מרוב שהוא מהר לברוח מהמקום.
אני ממש לא מבינה נהגים כאלה , עוצרים , נותנים לך לעבור ואתה עדין טס שאתה רואה שהכביש צר עם מכוניות חונות ובקושי מספיק לשתי מוכנויות, ואם אתה כבר כל כך מטומם לנהוג ככה , אתה רואה שפגעת ברכב למה לברוח?? מזל שזה נגמר רק במראה שהוא הוריד לי ולא יותר גרוע, כי בטח גם אם הוא היה הורג אותי שם הוא היה בורח ולא מזעיק עזרה.
:evil: :irked: :evil:
mess whit the best , die like the rest
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

meity כתב:נהגים מופרעים , מטומטמים וחצופים. היום אני נוסעת בכביש דו סיטרי צר שמולי מגיע רכב עצרתי בצד בכדי שהוא יוכל לעבור כמו שצריך.
רק שהמטומטם הזה טס במהירות גבוהה , הוריד לי את המראה והמשיך עם הטיסה שלו , בלי לעצור , לראות מה קרה , אפילו את המספר רכב לא הספקתי לרשום מרוב שהוא מהר לברוח מהמקום.
אני ממש לא מבינה נהגים כאלה , עוצרים , נותנים לך לעבור ואתה עדין טס שאתה רואה שהכביש צר עם מכוניות חונות ובקושי מספיק לשתי מוכנויות, ואם אתה כבר כל כך מטומם לנהוג ככה , אתה רואה שפגעת ברכב למה לברוח?? מזל שזה נגמר רק במראה שהוא הוריד לי ולא יותר גרוע, כי בטח גם אם הוא היה הורג אותי שם הוא היה בורח ולא מזעיק עזרה.
:evil: :irked: :evil:
איך שאני מזדהה איתך. בחודשים האחרונים הדרך מירושלים לתל אביב וחזרה זה פשוט מערב פרוע של עברייני תנועה. זה פשוט מרחב פתוח של פסיכים שלא אכפת להם מהחיים שלהם ומהחיים של מי שנוסע לידם. כמעט כל נסיעה אני "מורד" לשוליים, או בולם בפתאומיות או שמישהו כמעט ונכנס בי מאחור כי הוא נוסע במהירות אסטרונומית בכביש עמוס.
וכמובן שהמשטרה לא תנסה לעצור את המשוגעים באמת, כי גם רכבי משטרה לא נוהגים הכי טוב בלשון המעטה.

בכל מקרה סוף לסיפור שלי עם המסך (למי שהתעניין)- אחרי שדיברתי עם המועצה לצרכנות (שהיו אדיבים ומאוד מאוד עוזרים) הם שלחו מכתב לחברת יניר מערכות שבו הם פירטו את התלונה שהגשתי והבהירו למנהל שירות הלקוחות שהחוק נמצא בצד שלי.
אז שעה אחרי שהמכתב הגיע ליניר קיבלתי טלפון מהם, וכמובן שזה היה טלפון קצת יותר נחמד מבעבר. בסופו של דבר אחרי שהם הציעו לי כמה הצעות, החלטתי פשוט לקבל זיכוי מלא על המסך ולרכוש במקומות מסך איכותי יותר של חברת NEC.
אז שלא יעבדו עליכם!! :haha: (ואם כבר עבדו עליכם אז יש את המועצה לצרכנות, תשתמשו בהם הם חזקים מאוד)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

גם אני שמתי לב לנהגים המטורפים, לדעתי זה פשוט החג שמשגע לאנשים את החיים.. אנשים נוהגים בשאנטי שלהם וביינתים דורסים 18 אנשים, ממוטטים בניין ומפוצצים 43 מכוניות.. ועדיין, הם בשאנטי שלהם.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כמו ב-GTA :twisted:

מתן, תזכיר לי מה הייתה הבעיה עם המסך/שירות, אני לא זוכר :(
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
"עצבים עצבים ורק עצבים :irked:
לא לקנות מיניר מערכות כלום!!
קניתי מהם טלוויזית LCD ותוך שנה היא התקלקה 4 פעמים!! 4 פעמים!!
אחרי שביקשתי את החלפת דגם או ביטול עסקה הם הודיעו לי שהם מוכנים להחליף אך ורק לאותו דגם (אחרי הרבה שקרים שהם האכילו אותי בחודשים האחרונים) ולכן הגשתי היום תלונה במועצה לצרכנות על מנת לחייב את החברה להזיר לי את הכסף.
חבל שאנשים במדינה הזאת לא יכולים לקחת אחריות על מוצרים שהם מוכרים! הביאו דגם דפוק והם עוד מתווכחים איתי אחרי 4 תקלות רצופות.
בושה וחרפה- אל תקנו מהחברה הזבל הזאת כלום! סתם חבורה של נוכלים ושקרנים."
תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

דווקא אני שמתי לב בדיוק הפוך לנהגים... אתמול בדרך הביתה מהבסיס כולם נהגו כ"כ פאקינג לאט!!! זה שיגע אותי.

לא קוראים לזה "כביש מהיר" סתם כי הוא גדול. קוראים לזה ככה כי אמורים לסוע בו מהר.

נהגים בארץ - :irked: :evil: :irked:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

MrReD כתב:^
"עצבים עצבים ורק עצבים :irked:
לא לקנות מיניר מערכות כלום!!
קניתי מהם טלוויזית LCD ותוך שנה היא התקלקה 4 פעמים!! 4 פעמים!!
אחרי שביקשתי את החלפת דגם או ביטול עסקה הם הודיעו לי שהם מוכנים להחליף אך ורק לאותו דגם (אחרי הרבה שקרים שהם האכילו אותי בחודשים האחרונים) ולכן הגשתי היום תלונה במועצה לצרכנות על מנת לחייב את החברה להזיר לי את הכסף.
חבל שאנשים במדינה הזאת לא יכולים לקחת אחריות על מוצרים שהם מוכרים! הביאו דגם דפוק והם עוד מתווכחים איתי אחרי 4 תקלות רצופות.
בושה וחרפה- אל תקנו מהחברה הזבל הזאת כלום! סתם חבורה של נוכלים ושקרנים."
בדיוק :haha: :haha:
זו הייתה הבעייה שלי, והיא נפתרה לדעתי בצורה הכי טובה לכל הצדדים. עדיין אני חושב שיניר היא חברה בעייתית שלא נותנת שירות טוב ואמין ללקוחות שלה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3533369,00.html

רק דיברנו על נהגים...
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

צריכים לכרות את הראש לאנשים כאלה.
תמונה
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

די! אני מעוצבן. נכנסתי לחנות לקנות לי קורנפלס ואני רואה שכל החמץ מכוסה. אחלה, שיהיה מכוסה..אבל אני רוצה לקנות אותו!! הקופאית פותחת עלי עיניים ואומרת לי "אבל זה לא כשר לפסח" אז אני אומר לה "כן אני יודע, אבל אני עדיין רוצה לקנות" אז היא אומרת לי "אני לא יכולה, המשגיח נמצא פה. הוא יגמור אותנו."..תגידו, על זה נאמר שיצאנו בעבדות לחרות? איזה חרות? מה זה, איזה בדיחה לא מצחיקה? זה בטח החג הכי אירוני שקיים... לחגוג חרות על ידי איסור אכילת מאכלים..peachy just peachy
I'll commit suicide or die trying
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

talgoro כתב:די! אני מעוצבן. נכנסתי לחנות לקנות לי קורנפלס ואני רואה שכל החמץ מכוסה. אחלה, שיהיה מכוסה..אבל אני רוצה לקנות אותו!! הקופאית פותחת עלי עיניים ואומרת לי "אבל זה לא כשר לפסח" אז אני אומר לה "כן אני יודע, אבל אני עדיין רוצה לקנות" אז היא אומרת לי "אני לא יכולה, המשגיח נמצא פה. הוא יגמור אותנו."..תגידו, על זה נאמר שיצאנו בעבדות לחרות? איזה חרות? מה זה, איזה בדיחה לא מצחיקה? זה בטח החג הכי אירוני שקיים... לחגוג חרות על ידי איסור אכילת מאכלים..peachy just peachy
זה מה שמפריע לך? שלא נותנים למכור חמץ? זה כל כך בקטנה! אם תרצה תמצא חמץ בלי בעייה.
אין מה לעשות שאנשים דתיים אסור להם לראות חמץ בפסח, זה איסור חמור מאוד, שדינו דין כרת (אם אני לא טועה כאן ואולי יתקנו אותי) אז אפשר להבין את החשש שלהם ממכירה של חמץ בפיצוציות ומכולות וסופרים שגם הם נכנסים לקנות בהם.
מה עם האיסורים היותר קריטיים שהכפייה הדתית במדינה לא נותנת שיגעו בהם:
מה עם איסור אוטובוסים בשבת?
מה עם נושא הנישואין והגירושין האזרחיים?
מה עם קווי האוטובוס "מהדרין" של אגד שמסובסדים לחרדים ועושים שם טרור לנשים וסתם חילונים שרוצים לסוע בהם?
מה עם הכפייה על "אל על" לא להפעיל קווים בשבת?
מה עם כל העבריינות והפשיעה שמטואטאת מתחת לשטיח באוכלוסייה החרדית?
מה עם הכפייה על עולי אתיופייה להתגייר מחדש על פי הדין האשכנזי האורתודוקסי ששולט בארץ בניגוד לרצונם?
יש עוד הרבה הרבה נושאים בוערים שהחרדים במדינה לקחו עליה מונופול והם מפעילים טרור פנימי על מנת לכפות עלינו את רצונם, החמץ זה רק על קצה קצה קצה המזלג.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

מסכים יש דברים יותר חשובים אבל יש את הדברים הקטנים האלה שמביאים לך את הג'ננה. אני מבחינתי הייתי מוכן נפשית לזה שאני לא אקנה חמץ באמצע החג אבל עצם העובדה שהחג רק מחר בערב גרמה לי לחשוב שהיום עוד אפשר יהיה לקנות חמץ. עכשיו אין לי מה לאכול..איזה כיף.
I'll commit suicide or die trying
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ילדותיות!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

לקצוץ ציפורניים עמוק מדי ואז כל פעם שלוחצים עליהם זה כואב.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

FOOD CRISIS!!!!
WE ARE ALL GOING TO DIE OF STARVATION!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

יהדות.
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

מוקדנית זועמת סטרייקס אגיין!

אני פשוט לא מבינה, מה הבעיה להכין עט לפני שמתקשרים ל144. כל כך קשה?
אנשים לא מבינים שאנחנו על שניות, וכל 2 שיחות זה "אוי רגע אני צריכה להביא עט! חה חה, העט הזה לא עובד...רק רגע..." ואני רואה את השניות עוברות...ואת התגמול יורד לו לאיטו...

וכמה זמן כבר עובר מתחילת ההמתנה של הדקה, כדי שיספיקו לשכוח מה הם רצו לבקש?!
הכי אני אוהבת כשהם שוכחים, שהם מתחילים להמציא שמות...
"נו חברה כזה שמייצרת קרמבואים...תחפשי בקטגוריה של קרמבואים"
וכי למה אתם מסיקים שיש לנו "קטגוריות" של כל דבר מארנבים קטועי אוזניים ועד מנקות בית?!
וחוץ מזה, שאני לא מבינה איך ההיגיון של אנשים עובד לפעמים.
מישהו ביקש את המספר, של הבושם ההוא, של בריטני ספירס. מה? מה?!
מה אני רושמת בשורת חיפוש? "הבושם של בריטני ספירס" ובאורח פלא עולה לי המספר של הבושם בכבודו ובעצמו?! או אולי של בריטני!

וכמה משועממים אנשים שמתקשרים להתלונן על מוקדניות מסכנות ב12 בלילה?! אנשים לכו לישון!!!

ולמה הו למה, אנשים מצפים שיהיה לי את המספר של הפיצוציה של חיים?! אתם בטוחים שיש לו בכלל טלפון במקום העלוב שהוא קורא לו מכולת?!

זהו סיימתי להיום, שלום ביי :)
נערך לאחרונה על ידי Nabo ב ג' אפריל 29, 2008 9:22 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

YtseJam כתב:יהדות.
Yep.
פשוט דת בכללי.
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

נאבו, אני חייב לומר לך שאני מתמלא עונג לקרוא את הודעות המוקדנית שלך בכל פעם מחדש...
:haha:
!Keep up the good work
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
שלח תגובה